хотел-механа 19ти Век **, Стрелча

Рейтинг:  4 star rating  4.3 / 5 (11 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Панагюрище
Пазарджик    11.3 км
Копривщица
София    14.9 км
Клисура
София    23.2 км
Римска крепост Хисар
Пловдив    31.8 км
желая да следя тази тема за нови коментари
c4oko (1)
отседнал Октомври 2011 за 1-3 дни с приятели
2011.10.08
22:13
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Прочетох всички коментари писани преди нас. На хората, които са писали за консервите в механата ще им кажа, че който не е ял консерви няма как да направи паралел между тях и истинската храна. Е, може и да греша, но все си мисля, че това е конкуренция! В дадения случай "нелоялна"!Тя се наказва от българското законодателство и това е причината въпросните "клиенти" да не искат да си напишат имената! Е.... на мен пък сервираните консерви ми допадат и затова ще идвам отново и отново! Вече сме идвали няколко пъти и си мисля, че ще идваме още много пъти! Работим в една Българска медия и обикаляме страната често и навсякъде, но когато ни остане свободно време, се споглеждаме и си казваме "Стрелча хотел 19 век" и тръгваме! Благодаря ви!
Бих искала да добавя,че когато искате да се почувствате като "клиент - цар" - посоката е една гр.Стрелча и по-точно хотел механа "19 век". Навърших 40 години и с най-голямо удоволствие и прекрасни приятели посрещнахме този празник. Специални поздрави и адмирации на управителката на хотела, прекрасния персонал и уникалната обстановка.... Но, за да не каже масовия потребител:" е добре де, чували сме какво ли не за тази Стрелча" ще Ви кажа:ОТИДЕТЕ, ВИЖТЕ И ПОСЛЕ ЩЕ ГОВОРИМ!!! Ако има повече такива места в България с голямо удоволствие, ще се наричам : "Европеец"

zograf (1)
отседнал Февруари 2011 за 1-3 дни с приятели
2011.02.27
22:12
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Изключително приятно съм изненадана от всичко видяно и преживяно по време на престоя си в това прекрасно място! Семпло, стилно, уютно, топло, чисто и с много вкус, без компромиси и излишества обзавеждено хотелче. При това моите впечатления са създадени през един от най-непривлекателните месеци от годината - февруари, когато нямаше и сняг дори. Силно положителното ми впечатление се допълни и от обстановката в механата, от вида на приятно поднесената храна, разбира се, от нейния вкус и прецизно и бързо обслужване и не на последно място от приятно подбраната музика, което така приятно ни изненада!!! Изразявам не само моите впечатления, а и тези на цялата ни компания, с която прекарахме невероятно весело и много доволно! Напълно сигурно е, че ще последват и следващи посещения. Горещо го препоръчвам на всеки, който прояви интерес и желание за комфорт и наслада!
На собствениците желая много истински и доволни като мен клиенти, убедено да защитават нивото, което са постигнали и им благодаря за усещането! За мен и компанията ни няма съмнение, че отново ще гостуваме, както и че убедихме във всичко по-горе изписано всички, с които споделихме преживяванията си!

gmsvetla (1)
отседнал Юли 2010 за 3-5 дни семейно
2010.09.18
15:00
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Случайно попаднахме на Хотел Механа 19 век преди малко повече от година след злощастно пребиваване в Хисаря и от тогава сме му постоянни клиенти. Още с пристигането ни грабна - страхотно съчетание на стар стил със съвременни удобства. Очаровани сме и от персонала - както в механата, така и в хотела.
Имаме две деца, с големия няма проблем, но малката е фурия -тича, досажда на гостите и на персонала, но всичките й лудории са посрешнати с такт и усмивка. А знаете ли колко е успокояващо това за нас!
Храната също е страхотна и съм учудена от предишните коментари. Трябва да в кажа, че голяма част от нещата, които си поръчваме там съм опитвала и на други места - база за срвнение няма просто.
Вече няколко наши приятелски семейства посещават хоела по наша препоръка и никой не е останал разочарован, напротив.

babekova (1)
отседнал Април 2010 за > 4 седмици по бизнес
2010.04.20
20:41
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът и механата са СУПЕР!
1.ДОБРО ОБСЛУЖВАНЕ!
2.ДОБРА КУХНЯ!
3.ВСИЧКО Е НА НИВО!!!
ТЕЛЕФОНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ:
Мобилен: 0899 839730
0888 421827
0895 857650
0877505106

за резервации в механата: 0889240441



roumyvlad (1)
отседнал Април 2010 за 1-3 дни с приятели
2010.04.05
00:24
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не мога да не споделя мнението си за тази механа, защото живеейки в България съм се нагледала на какви ли не безумия, но Механа 19 Век в Стрелча обезличи много от тях. С компания приятели празнувахме Велик ден в района и едното от семействата, попаднало случайно там, ни я препоръча особено заради вкусната бобена чорба. Поръчахме си разни специалитети в гюведжета от прекалено разнообразното меню на кухнята, обслужиха ни сравнително прилично и презяпахме - всичко беше консерви: зеле със свинско, телешко с грах, мусака и разбира се прословутия боб - консерви в гюведжета.
Споделям го предимно, за да информирам българите за този нов, поне за мен, вид измама и да им кажа:" Внимавайте какви консерви си поръчвате?!!"

radev022010.04.17 20:00
УВАЖАЕМИ клиенти който бяхте в Механа 19 век за Великден искам да поясна,че ястията който сте си порачали не са спецялитети!!!От година и половина срещу Хотел-Механа 19 век се води анти-кампания от наши конкуренти при който бяхте отседнали Вие...Искам да Ви задам три въпроса
1-Защо след като ястията не са Ви харесали така си олизахте чиниите,че можехме да не ги пускаме в мялната машина?
2-Как така се получава след като първия ден Ви е харесало на следващия ден нищо да не Ви хареса???
3-Издадаха ли Ви ВИП карта колегите за направената услуга?
Хотел-Механа 19 век е 10 години на пазара и никога не е правено компромис с качеството на кухнята и всички услуги който предлагаме!!!
С уважение:Иван Радев
Дияна,Никола и Валентин
отседнал Януари 2010 за 1-3 дни семейно
2010.02.16
11:22
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Механа 19 век е едно от местата в България,където можеш да се насладиш на вкусните български гозби,да погалиш слуха си с добре известни български песни,изпълнени на живо, и всичко това в обстановка,пресъздаваща чара на старата българска къща.Хотела също ни изненада приятно с причудливата си вътрешност.Стаите са просторни,удобни и с всичко необходимо за едно бягство от сивото ежедневие в София.Нещо повече,възхитени сме от способността на собственика /строителя/ да използва всяка част от това, наглед не голямо пространство, за да осигури на клиентите допълнителни екстри като;джакузи,фитнес и сауна.НО ТОВА НЕ Е ВСИЧКО!Искам да използвам страничката, за да изкажа благодарностите си на персонала,които ни предоставиха всичко необходимо ,за да свалим температурата на сина ми.Той за съжаление се разболя,точно през почивните дни.Дори самата управителка не остана безучастна--тя повика личният си лекар за да прегледа детето.Мога само да им БЛАГОДАРЯ!С удоволствие ви препоръчвам това място ,защото там ще намерите не само спокойна и приятна атмосфера ,но и много СЪРДЕЧНОСТ в лицето на персонала. А това не можеш да си го купиш. БЛАГОДАРЯ!!!

radev022010.04.17 20:18
Благодарим Ви за обективната оценка за Хотел-Механа 19 век е удоволствие да имаме клиенти като Вас!
Винаги сте добре дошли!!!
Иван Радев
Злощастна клиентка
отседнал Януари 2010 за 1-3 дни млада двойка
2010.02.03
22:36
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Освен, ако качеството не е паднало драстично за няколко месеца, горните коментари са направо смехотворни!
Хотелчето е прилично наистина за град като Стрелча (все пак носете си сапун - запасите им явно са оскъдни и за целия престой на двама души се полага по едно малко сапунче, шампоанът явно е непознат лукс). Вярно, че януари не е най-оживеният месец, но за три дни там обслужващ персонал видях два пъти: при настаняването след дълго чакане и обикаляне около хотела и още веднъж, случайно. Посрещането не беше от най-топлите, все пак нарушихме спокойствието на рецепционистката в този мъртъв сезон, но да речем, че се преживява едно сопване за "добре дошли" - това да не ни е Мексико!
Ако все пак трябва да отседнете в този хотел, никога не стъпвайте в механата! По-добре си вземете консерви, така и така това ще ви сервират там, поне да не търпите цупенето на сервитьорката, която сте имали наглостта да помолите за самостоятелна маса в полупразно заведение (как изобщо ви е хрумнало такова нещо?!). Естествено тази "безумна" наша молба не беше удовлетворена, ченно седяхме на маса с пушачи и вдишвахме дим с безвкусното ядене, но пък за сметка на това си спечелихме неблагоразположението на девойката за цяла вечер...
В никакъв случай не бих повторила!

radev022010.04.17 20:14
ЗА Хотел-Механа 19 век това е КЛЕВЕТА тъй като не сте оставили имената си за да проверим дали наистина сме имали такива клиенти или сте 'измислени герой'.....
Мислим така защото всички който правят резервация в Хотел-Механа 19 век предварително ги запитваме дали желаят маса в механата и масите ги пазим до 20:30h ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!
Иван Радев
сем. Славови
отседнал Април 2009 за 1-3 дни с приятели
2009.10.05
17:28
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Това е едно от най-любимите ни местенца в България. 1. Близо е до София 2. пътят до там винаги е ОК, защото в Стрелча е топло и зимата, няма лед и снегове. 3. Хотелът е много мил и уютен, а зимата има прекрасно парно на истински дърва...просто се размазваш от кеф! 4. На двора може да изкараш цял ден...кеф..кеф... 5. Вечер може да си направиш супер купон с бай Аврам! (много поздрави). 6. Цените са нормални и всеки може да си ги позволи.
Обслужването е малко бавно, но предвид, че всичко се приготвя на място и че все пак това не е София, където клиентите са всеки ден от сутрин до вечер - търпимо е.
Ходили сме там вече 4-5 пъти и пак ще отидем.
гласувам с пълно 6.00 за този хотел! Браво!

radev022010.04.17 20:19
Благодарим Ви за обективната оценка за Хотел-Механа 19 век е удоволствие да имаме клиенти като Вас!
Винаги сте добре дошли!!!
Иван Радев
Weinbach, Oesterreich
отседнал Май 2008 за 3-5 дни с приятели
2008.12.16
23:47
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Идваме от Виена. Бяхме при наши приятели от Стрелча. В механа-хотел 19век е невероятно! Перфектна кухня, страхотно романтична обстановка - има прекрасна градина - битови маси сред каменен зид, с малко езерце, старинен кладенец със сребърни менци, а от глинените съдове мило и нежно наднича червено мушкато, на входа Ви посреща черешовото топче на Априлци: това е България! Как да не ти трепне сърцето?!
Отидете там! Отпийте от меката ракия и пелиновото планинско вино, вдишайте от аромата на стрелчанската роза и се насладете на приказната гледка, която се простира пред прозореца Ви... Качете се на терасата - насладете се на спокойствието и чуйте камбаните - после запейте с перфектния пианист (Човекът-Оркестър) долу в механата... ще Ви изсвири всичко за Вашето добро настроение - включително и руски романси! Там всяко нещо е на точното си място и има своя смисъл: една хармония, която не само докосва душата Ви, но и остава дълго в нея...
Поздравления за собственика, сътворил цялата тази магия!!!

Вайнбах, Австрия
Трифонови,Виена
Генчеви, София

radev022010.04.17 20:19
Благодарим Ви за обективната оценка за Хотел-Механа 19 век е удоволствие да имаме клиенти като Вас!
Винаги сте добре дошли!!!
Иван Радев
И. Богданова
отседнал Февруари 2008 за 3-5 дни сам турист
2008.06.12
09:39
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ами страхотно е! За всеки който иска истинска почивка и спокойствие, за всеки който уважава тялото си това е точното място, посете го, времето и парите ви няма да бъдат загубени. И за тези които вече са били, не пропускайте терасата с джакузито, включено е в цената на стаята!

radev022010.04.17 20:20
Благодарим Ви за обективната оценка за Хотел-Механа 19 век е удоволствие да имаме клиенти като Вас!
Винаги сте добре дошли!!!
Иван Радев
сем.Трифонови
отседнал Март 2008
2008.03.25
12:21

За трети път посещаваме хотела и сме безкрайно доволни от условията, които се предлагат, както и от от внимателния персонал. Храната и обслужването в механата са в пълен синхрон т.е. много добри. Тук не звучи чалга!!!
Удобството което ни се предлага ни връща спокойствието и ни зарежда положително. Наистина няма разминаване между това, което се предлага и това, което е в действителност!

radev022010.04.17 20:20
Благодарим Ви за обективната оценка за Хотел-Механа 19 век е удоволствие да имаме клиенти като Вас!
Винаги сте добре дошли!!!
Иван Радев

Други хотели в СтрелчаЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share