хотел Арбанашка среща ***, Арбанаси

Рейтинг:  3 star rating  2.6 / 5 (6 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Арбанаси
Велико Търново    0.2 км
Велико Търново - Царевец
Велико Търново    2.1 км
Преображенски манастир
Велико Търново    5.4 км
водопад Кая Бунар (Хотнишки водопад)
Велико Търново    13.6 км
желая да следя тази тема за нови коментари
jovka1979 (1)
отседнал Юли 2016 за 3-5 дни семейно
2016.07.29
04:49
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Единственото вярно нещо е гледката, от тук на сетне няма нищо общо с снимката и условията. Провалиха ни почивката,първо не са ни сменено бельото, няма хубави матраци, а някакъв дунапрен,леглата са нарове,санитарните помещения не са почиствани отдавна.Има ужасно много комари в стайте.Чистота им е под всякаква критика. Тръгнахме си!

dido via (0)
отседнал Ноември 2012 за 1-3 дни семейно
2013.01.09
12:14
коментар
hadzhi (2)
отседнал Ноември 2012 за 1-3 дни млада двойка
2012.11.05
11:31
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Чудесен избор за почивка, всичко в хотела ни хареса, както условията така и любезните домакини. Храната е чудесна, богат избор на ястия. Сутрин закуската е напълно достатъчна (първия ден беше баница, а втория мекици). Хотела се намира на чудесно място с изглед към Велико Търново. За два дена не можах да намеря забележки. Препоръчвам го на всеки. Ние се завърнахме вчера от там и бяхме със ваучер от Vipoferta.bg.


Ivan Manolov (1)
отседнал Октомври 2012 за 1-3 дни семейно
2012.10.14
22:58
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Искам да споделя разочарованото си мнение за престоя си в "Арбанашка среща" - с. Арбанаси.
Закупихме ваучер за двудневен пакет от vipoferta.com за престой в хотел "Арбанашка среща". Първо Това не е хотел а семейна къща. Опитахме още същата седмица да запазим места, но ни отрязоха, "всичко е заето за следващите две седмици" - но след опорито настояване следващата седмица всъщност ни обещаха престой, въпреки , че "хотела" (семейната къща) се "пръскала по шевовете от гости...За наше учудване, когато пристигнахме, установихме, че всъщност само две стаи за заети - едната от нас....странно нали?,,, Още с настаняването ни ми направи впечатление че в стаята мирише ужасно, на спарено и още нещо....но какво....да, миришеше на мръсен канал, влизайки в санитарния им възел, разбрах - миришеше на урина и канал - много неприятно....опитах се да затворя вратата на банята, но се оказа развалена, както и душа, който си пръскаше на всички посоки но не и в правилната...мивката беше запушена...преглътнахме го. Имаше климатик в стаята, както го и пишеше в офертата - дистанционното обаче липсваше, нямаше как да го пуснем, а знаете в балкана вечерите са студени, но за сметка на това пък "любезните" ни домакини бяха оставили в гардероба 2 одеала - лукс..Като казах лукс, искам да спомена, че "хотела" (семейната къща) е само две звезди, да имаше басейн, в който водата приличаше на тиня, а знаете че басеините вдигат една звезда на хотелите по изискване за туризма, т.е. автоматично хотела става една звезда, а не обявените три. Вечерята мина добре, като не забравяме един много важен момент. Влизайки и настанявайки се седнахме на маса близо до изхода/врата (плъзгаща) която беше отворена, с намерението, понеже съм пушач, да излизам да пуша навън. Сервитъорката също ми напомни, че в заведението не се пуши, нали сега вече не дават ....след около 10 мин обаче забелязах, че на съседната маса необезпокояван от никой си пуше младеж....а на масата срещу нас възрастен човек си павкаше и той. Извиках сервитъорката и я попитах дали забраната важи само за мен, а тя ми отговори: "ами този младеж е шефа" (позачудих се, и какво от това), "а другият господин не ме е питал...ами...взе да сумти лелката, ами ще ви донеса пепелник на ваша отговорност....на следващата сутрин слизаме за закуска, която е включена в цената...Сервитъорката ми поднесе някаква баница/парченце/ и ни обясни че за закуската нямаме право на избор...хм, ами ако не обичам баница?!?!?
Пише в офертата че има мини бар и басейн, както и осигурен охраняем паркинг....за басеина вече споменах, за мини бар и дума не може да става, имаше хладинилче някакво но защо ли не беше заредено?!?!? А да, паркинга - паркинг нямаше, имаше някакви места на пътя около къщата, ако това е охраняемия паркинг, на които всъщност нямаше места, паркирах някъде далеч от къщата ....вечерта след разходка в търново се прибрахме за си починем, а каква почивка само. "Далеч от шумния град, заповядайте при нас да си починете, релакс и спокойствие.....О, да. Само дето вечерта явно същия този собсвеник беше си поканил приятели или не зная кой там, но до 1 през ноща така гиролтия и музика се вдигаше, че бях на косъм да си тръгна..излязох на рецепция да попитам кога ще приключи сагата, но на рецепцията имаше само една поставена бележка "В маханата съм" ,,,отказах се.....и така хора, ако на някой от вас му се ходи в арбанаси, моля помислете си дали това да е точно "Арбанашка среща",,,,,,

hadzhi2012.11.05 12:12
Господине не ви познавам, но да си призная доста се притесних от това което сте написали преди да отида и какво ще ме очаква там. За моя най голяма радост и на съпругата ми всичко от това което сте написали не е вярно. Можеби за паркинга е отчасти вярно, но ако сте забелязали повечето хотели бяха без обособени места за паркинги или вие сравнявате местата около "Арбанаси палас". Вечер редовно се пускаше парното и беше на моменти малко по топло от необходимото, но приятно,също не усетих никаква неприятна миризма. И накрая един безплатен съвет, бъдете по положителен човек.
сем.Димитрови
отседнал Ноември 2008 за 1-3 дни семейно
2008.11.20
15:26
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Прекарахме 2 дни в комплеса и останахме приятно изненадани.
Обслужването от персонала беше все едно че сме им отишли в къщи на гости;кухнята е чудесна;много е топло а за изгледа който се открива от терасите просто нямам думи.Пълен релакс.
Препоръчвам ви да отидете-няма да съжалявате.

Violeta Vladova
отседнал Юни 2008 за 1-3 дни с приятели
2008.11.12
11:19
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Страхотна кухня! Добро обслужване! Има обаче какво още да се направи за да станат звездите му заслужено 3.
Рецепциониските също трябва да поработят още доста върху поведението си.

elambeva (10)
отседнал Ноември 2008 за 1-3 дни с група
2008.11.09
23:10
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът е не три, а две звезди. Добре би било персоналът да е малко по-учтив и приветлив. Хотелът е нов, но баните са мръсни.



Други хотели в АрбанасиЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share