хотел Едиа ***, Сандански

Рейтинг:  3 star rating  3.1 / 5 (6 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Сандански – минерални извори, спа комплекси, извор...
Благоевград    2.5 км
Кордопулова къща - Мелник
Благоевград    11.3 км
Мелнишки пирамиди
Благоевград    11.4 км
Роженски манастир - Мелник
Благоевград    12.9 км
желая да следя тази тема за нови коментари
vio15 (3)
отседнал Април 2013 за 3-5 дни семейно
2013.04.29
15:47
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бих искала да изкажа мнението си за хотел Едиа, тъй като съм възмутена от прочетеното в предишния коментар. Преди два дни се върнах от хотела. Прекрасно семейно хотелче, ориентирано към семейства с деца / и беше пълно с такива/. Резервирах след дълго двоумене, тъй като изчетх негативните мнения. Многократно разглеждах картата на града преди да тръгнем, тъй като ми казаха, че хотела е на 2 км от центъра, но реших - фитнес не ме интересува, а колата е под ръка ... в крайна сметка отимаме на въздух и природа - то в София коли и бетон има достатъчно.
Бях страхотно изненадана от това което видях - малко, уюутно хотелче, в което си има всичко. Има много зеленина, има външен басейн с отделение за деца, има вътрешен басейн - джакузи, който е идеален за деца, има простор, тъй като масите в ресторанта не са струпани една върху друга, има малък шадраван с рибки, което също е атракция за дечицата, има детски кът, има рекичка до хотела, персонала е внимателен и любезен, а порцията за закуска огромна. Тъй като не съм рекламно лице на хотела бих могла да кажа и някоя забележка, като например, че трябва да се поосвежи старото крило или че няма асансьор и че ресторанта е скъпичък / за сметка на това с огромни порции и много вкусни/, но не смятам, че това всъщност е проблем. За пореден път обаче стигам до извода, че българите искат " с трици маймуни да ловят" , т.е да платят 30 лв за нощувка и да получат 5 звезден лукс. Който иска от всичко по много нека даде 200 лв/нощ - в Пирин парк хотел има и голям басейн и голям фитнес и голям лукс.
В заключение ще кажа, че догодина с удоволствие ще отида отново и то за по-дълго.
Благодаря на персонала за приятно изкараната ни почивка.

kote (1)
отседнал Февруари 2012 за 1-3 дни млада двойка
2012.02.13
19:34
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте..
нз от къде да започна.Първоначално си мислех,че аз съм негативно настроена спрямо почивката,която сме си организирали,но в последствие се оказа,че не е точно така.
В момента се намираме в хотел Едиа - град Сандански . Взехме си "оферта" за " почивка " ( http://vipoferta.bg/offer.php?offer_id=728 ) от сайт за колективно пазаруване.При позвъняване за резервация всичко звучеше добре,а и цената си заслужаваше.Не бях идвала в Сандански.Бях чувала хвалебствени слова за прекрасната природа и минералните извори.Не съм пътувала много из България и бях скиптично настроена.Попитахме как да стигнем до хотела,а любезната девойка на рецепция простично каза : на 2 км от града.Където и да е това..както и да е .Все пак успешно ( след много лутане) го намерихме.И решихме да отпразнуваме с 3 нощувки празника на виното и влюбените.И понеже стайте за ,който бе офертата бяха заети ни казаха ,че даже ще получим АПАРТАМЕНТ!ЕХА!!!!
Още с пристигането ми направи впечатление ,че ОХРАНЯЕМИЯТ ПАРКИНГ е навес, до самата сграда на хотела.Ок.С влизанего забелязах,че има табелка с 2 звезди(уж бяха 3).Успокойхме се понеже все пак вътре видяхме 3те заветни звезди.Басейна ,който е упоменат се оказа ,че е в ДРУГА СГРАДА -извън нашата.Ок..Реших да видя аз фитнеса понеже от известно време ходим с моят приятел и все пак това бе една от причините да се реша на офертата.Влизам аз във фитнеса и какво да видя - Едно СЧУПЕНО КРАЧНО ЗАДВИЖВАЩО се колело,една щанга и една маса за тенис...Попитах любезната девойка-къде е фитнеса и помолих да предаде на управителя ,че това не е фитнес.Един господин(явно салонен управител и сервитъор бе така любезен хилещо да ми обясни ,че никъде в офертата не пише ,че е ПРОФЕСИОНАЛЕН ..хм,добре.Имало фитнес в другата сграда с ВИП апартаментите.Ок- фитнеса там бе с 1 лежанка ,1 колело по старо от мен ( аз съм на 23) и един пак крачно подкарващ се степер..ок,явно аз не съм разбрала.Имаше поне басейн!СУпер!!! НО,след припкане през преспите се оказа,че водата е около 18 градуса (така изглежда-студено ти казвам ..) ,тернометър - няма ,а онзи въпросен салонен сервитъор пак хилейки се каза,че дори малки деца се къпят и е поне 20 градуса.(чакай чакай - девойката на рецепция каза 25 и нагре..хм..)..пусна някакво кранче и от полусчупен маркуч тръгна топла чешмяна вода,която се очакваше да затопли 2 на 3 м "басейнче" нямащо и 1м...полуразревана се върнах с стаята,запалих си цигара( поне това можех да направя),пуснах си телевизора..и ИИИИИИ кабелната спря.Викам си : неее,няма начин.Е дойде..ноооо след 5 мин се оказа че няма и кабелна.Звъннахме с мн мъки( понеже нямаше и телефонен указател поне с адрес на рецепция (наслуки оцелихме кода как не знам!! ) и дамата любезно каза - до 1-2 часа ще имате кабелна...
Е мамка му.135лв пак са пари..съсипаха ми Св.Валентин.А сега какво??В този сняг и преспи,далеч от минала СОФИЯ какво да правя - да се къпя в банята и да спя.е да ..може би това е почивка...

tr1veller (2)
отседнал Ноември 2011 за 3-5 дни с приятели
2011.11.20
23:03
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

дори година след последния коментар, закуската е същата. Не това обаче е отчайващото. Сауната и т. нар. "джакузи" са в едната сграда, парната баня и студения басейн са в другата. Пускат се по предварителна заявка. Като цяло, ако ще си харчите парите за нощувка + нещо друго, не ходете там; за същата цена има много други хотели, които притежават някакви удобства.
Няма дори да споменавам как виното се сервира във водни чаши; сами ще видите надписа "горна баня", сервитьорите се държат сякаш си в селска кръчма; кухнята е прехвалена - т.е. намерих някъде добър отзив за нея но ... уви.
Толкова прецакана не съм се чувствала от доста време, хубаво е, че мелник е на 15 км и може да удавите мъката в доста мелнишка широка.

xantip (1)
отседнал Септември 2010 за 3-5 дни семейно
2010.09.06
19:17
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът наистина е разположен в хубава местност,но с това се изчерпват достойнствата му.Намира се на около 2,5-3 км от центъра на града и това създава известни неудобства.Персоналът не е в час и изобщо не предлага "безупречно обслужване"-както е записано по-горе.Басейнът е студен и не може да се ползва/а влиза в цената на стаята/.Т.н.минибар представлява едно напълно празно хладилниче.В стаята няма описание на съдържанието му/няма как да докажеш,че си консумирал или не си консумирал/,няма тел.указател.Матраците в стаята бяха много неудобни и всяка сутрин се събуждах с болки в гърба.Закуската е еднообразна/не е на блок-маса/ и представлява пържена филия,мекица,по едно парченце от няколко вида колбас,масло,мед,конфитюр.И това беше неизменно за четири закуски!Беше много шумно,наложи се да се обръщам към рецепцията за спокойствие,а след като няма тел.указател,трябваше през нощта да ходя на място.Стаята не се почистваше своевременно,а се наложи аз да искам.Камериерките бяха шумни и се кикотеха постоянно,чистеха общите помещения в хотела с прахосмукачка в интервала 14-15часа.Обстановката в ресторанта е в унисон с казаното до тук-прогорени покривки,намръщени сервитьори.Цените на ястията са доста високи,няма грамаж на нито едно блюдо от менюто.
Аз не съм особено претенциозен,но всичко това ме подразни доста.Затова моят съвет е:Не ходете в този хотел!!!

alissa (1)
отседнал Април 2010 за 1-3 дни семейно
2010.05.28
17:47
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

След като само четох досега да споделя и аз опита си. Отседнахме за 3 нощувки през април с малкия ни син и останахме много доволни. Хотела е спокоен, има чудесна лятна градина към ресторанта точно до реката, осигуриха ни детска кошара и като цяло отговориха на нашите изисквания така че да не се притесняваме за нищо дори и с малко бебе. Единствено храната в ресторанта не ни хареса, но хотела бих препоръчала на приятели и при възможност ще го посетим отново.

Пешо Иванов
отседнал Юни 2008 за 1-3 дни по бизнес
2008.10.23
21:06
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много е яко хотелчето , лукс , спокойствие... зеленина.....всичко за което се сещаш за прекрасна почивка,
имат и страхотни цени за бизне патувания(ддс фактурки, всичко как си требва)


Други хотели в СанданскиЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share