апарт хотел Лъки Банско *****, Банско

Рейтинг:  4 star rating  4.0 / 5 (12 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Банско
Благоевград    0.6 км
Баня – лечебни минерални извори и спа процедури
Благоевград    5.4 км
Добринище – термални извори и спа процедури
Благоевград    6.9 км
Добринище
Благоевград    6.9 км
желая да следя тази тема за нови коментари
tara (1)
отседнал Май 2013 за 1 седмица с група
2013.05.25
23:53
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

След едноседмичен престой в хотел "Лъки" Банско по програмата "Лъкифит"искам да благодаря на целия екип на този прекрасен хотел.Още от посрещането на рецепцията, обслужването в ресторанта ,страхотните момичета от СПА центъра,момчетата и момичетата от лобибара,камериерките-през цялото време на престоя ни всички бяха усмихнати,любезни и готови винаги да се отзоват.Специални благодарности на ръководителя на програмата Тео,който се стараеше ежедневно да провокира интересите ни и двигателната ни активност с разнообразни дейности-гимнастика,йога,ежедневно ходене в планината,екскурзии до манастири и културни забележителности,танци.Всеки ден посещавахме различни маршрути в Рила,Пирин и Родопите.Звучи прекалено хубаво за да е истина,но в хотел" Лъки" Банско наистина е постигнато европейско ниво на обслужване.

ivenev (0)
отседнал Септември 2012 за 1-3 дни по бизнес
2012.10.24
15:55
коментар
hriss_d80 (1)
отседнал Септември 2012 за 1-3 дни с приятели
2012.09.08
09:03
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Очарована съм от хотела като обстановка и удобства и от персонала-навсякъде са усмихнати,вежливи и културни,постоянно те поздравяват всички без изключение,храната е повече от разнообразна,две закуски не си приличат,толкова много избор има.Определено ще посетя комплекса отново със семейство и приятели.Благодаря ви, че направихте уикенда ни прекрасен и релаксиращ.

Elhekrs (1)
отседнал Август 2012 за 1 седмица семейно
2012.08.29
08:48
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

До тази година със семейството ми бяхме редовени клиенти на хотела. В хотела всичко беше перфектно, за разлика от тази година. Само в спа центъра персонала има добро отношение и поддържа високото си ниво.
В момента храната е на изключинтелно ниско ниво :останалото от вечерта се предлага на другия ден за закуска,бавно обслужване, когато храната не е на блок маса, като цяло еднообразна и лошо приготвена.
При направена резервация месец предварително на място се оказа, че вместо апартамент получихме стая с походно легло в средата /хотела е /четиризвезден/.

georgi_k (0)
отседнал Юли 2012 за 1-3 дни с приятели
2012.07.26
17:07
коментар
Mladen P (2)
отседнал Август 2011 за 3-5 дни сам турист
2011.10.03
12:38
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ако ме разбирате за какво иде реч..Не Лъки Банско, а Мъки в Банско, язък че имат такива цени.Лъки не е Кемпински, а неясен куб в полите на Пирин, кофти персонал и постоянно думкане.Не знам за вас, но никога крака ми повече няма да стъпи в болния кубично-архитектурен ансамбъл на входа на Банско

acile (1)
отседнал Август 2011 за 1-3 дни семейно
2011.08.10
15:57
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:


Прекарахме 2 хубави дни в апартхотел LUCKY BANSKO.Обстановката е страхотна. Обслужването е прекрасно, хигиената отлична, закуските и вечерите богати.
Непременно ще посетиме отново апартхотела както летния, така и зимния сезон!!!

Поздравления на целия персонал!


ivapet (2)
отседнал Август 2010 за 1-3 дни семейно
2011.04.25
18:16
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много съм доволна - страхотен бутиков хотел. Хубав широк апартамент, хубава кухня, малко шумничко в пиано бара но пък стилно и много приятно. Малко повечко почакахме в спа центъра, но пък определено си заслужаваше. Поздравления

uli_borisova (1)
отседнал Август 2010 за 1 седмица семейно
2011.01.21
11:05
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Прекарахме чудесна почивка по програма Лъки Фит. Бяхме ангажирани през цялото време и се чувствахме обгрижвани и от персонала на хотела и от организаторите на програмата. Сутрин имахме китайска дихателна гимнастика, закуска и преход или екскурзия в планините под ръководство на инструктора ни Тео. Децата ги водихме с нас навсякъде, защото имаше транспорт от хотела /децата имат специални впечатления от шофьора Кольо/. Раздаваха ни минерална вода, тениски и раници. После приятно изморени обядвахме с групата и отпочивахме в СПА отдадени в ръцете на опитни масажистки -Рая,Оля и Еми.Децата се забавляваха в басейна или в детски кът. След плодова закуска в 16 имахме латино танци и фитнес. Вечеря и разходки в Банско /случихми и на джаз-фестивала/. Обитавахме в много функционален и добре обзаведен апартамент,имахме и безплатно пране на дрехи всеки ден. Хотела е разположен в близост до голям супер и 10 мин. пеш до центъра на Банско. Мечтая за такава почивка и през 2011 г.


пред  хотела конна база до Разлог по маршрутите на Тео
Христина Иванова
отседнал Декември 2009 за 3-5 дни с приятели
2010.01.04
14:13
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Посрещахме там Нова година- изключително сме доволни. Единствено съм съгласна,че паркингът е проблем.Отвън беше доста трудно да се намери място.Студиото беше много чисто,телевизорът ни беше Самсунг, уредите,които не сме ползвали, не бяха лоши-керамичен плот с 2 котлона, тефлонов тиган,нови тенджери и сервиз за хранене, кафе-машината-Лаваца, банята перфектна-широка, удобна и поне нашия сешоар работеше, кърпите ги смениха толкова пъти,колкото ги оставихме на пода, минибарът се зареждаше редовно, оставяха ни по два Линдора всеки ден, на Нова година бяха подготвили и скромни подаръчета в стаята. За закуската просто нямам коментар-рядко в БГ хотели,дори и с 5 звезди, сме попадали на толкова разнообразна и вкусна храна-определено, готвачът им е на ниво.Обслужването в ресторанта и в лоби-бара-без забележки- в момента, в който си оставиш вилицата и ножа в празната чиния,или си бутнеш чашата настрана, те изчезват, не се налага да се въртиш из целия салон и да викаш и да махаш по сервитьорите,докато те забележат,говорейки си или зяпайки на всички страни, но не и към масите, които обслужват.Празничното меню, освен,че беше повече от обилно, разнообразно, вкусно,беше и много прясно. Едното семейство беше с дете, което не излезна от детския кът и едвам я разделихме от "какичката". Целият хотел,вкл. и коридорите, беше много добре отоплен...дори, може би,прекалено,въпреки,че след един престой в кучешки студ в Катарино,бяхме подготвени за всякакви изненади,но духалката си остана в багажника.Цената на пакета, в случая,си заслежаваше.

Мирослав Иванов
отседнал Септември 2009 за 1 седмица млада двойка
2009.10.31
19:18
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Изключително сме доволни от 7-дневния ни престой, много удобства, много мил персонал СПА центъра, уникален както и масажистките. Студиото ни беше много функционално с всичко необходимо, за да не ни липсва нищо, след като си тръгнахме, дълго тъгувахме за това че трябваше да си ходим. Догодина пак сме там.

десислава драговчева2009.11.23 23:34
Бях в хотела точно 2 дни повече не можах да остана стаите мръсни банята гнусна абе пълен фалш ресторанта е като столова тъмно и мрачно е в хотела като изцяло хотела ми се видя мръсен повече там няма да се върна ааа и да допълня персонала е ужасен никакви обноски не знаят как да се държът с клиентите
Ваня Колева2010.01.01 19:26
Мирослав,

Незнам колко са Ви големи децата, но не само в хотела а и около него е ужасно. Хотела мирише на въглища а работници постояно сипват пепел на една площадка набедена за паркинг. Миризмата и праха се разнасят по колите и терасите, а понякога мирешеше дори в стаята.
В асансьора мирише на готвени ястия явно от ресторанта.
В спа центъра спасителя и администраторката дремят на пейката.
Ужас !!!
Постояно се чува музика от нощното заведение, което се намира в хотел.
Обзавеждането: НАЙ-НАЙ - евтините китайски марки.
От дограмата духа и пестят от отопление.
ЦЕНАТА обаче си е като за 5 звезден хотел.

Росица Теохарова
отседнал Юли 2009 за 3-5 дни семейно
2009.07.21
19:52
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Изключително сме доволни от обслужването и хотела.Стаите са доста функционално обзаведени, хигиената е на ниво, храната вкусна и разнообразна, спа-центъра перфектен.Персонала е много отзивчив.За смейства с деца, като нас, е доста удобно.Вече знаем къде ще сме на планина следващото лято!

HELLOWEEN (2)
отседнал Май 2008 за 3-5 дни семейно
2008.07.07
11:20
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Като съм започнал да пиша в този сайт да продължа!
Като цяло съм по-доволен от господина с предишното мнение. Бяхме там за майските празници с петдневен пакет, съотношението цена-условия ни задоволи напълно. Съгласен съм с някои неща, а именно-камериерките никакви ги няма,т.е там са, но полза почти никаква,съпругата ми им пишеше бележки и работата стана,паркирането също бе проблем,защото хотелът беше пълен. Цените за консумация и на лобито са височки, което на много места ме е учудвало и не мога да схвана логиката, но има кафе машина в стаята, която прави перфектно кафе. Колкото до храненето-места за хапване в Банско колкото щеш, иначе закуската беше супер. Към персонала нямам забележки, вярно,че желанието е налице и откликваха на всяко желание от наша страна. Спа-то е доста прилично, жена ми бе много доволна от някакви маски, които си прави. Като заключение-хубаво местенце за отдих може би през преходните сезони-пролет и есен. За лятото си имам съвършеното място на планина за почивка, дано не са го развалили.

Лора Мирчева2009.05.04 20:26
Много е зле хотела,не ходете там.Не работи отоплението,много е лошо обслужването,много малъй басейн,много малък детски кът!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Емил Манев
отседнал Март 2008 за 1-3 дни семейно
2008.05.03
19:19
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът е бутафорен! Паркинг - няма.
Спазени са условията за да вземе 4 звезди (като да има вана), но всички материали, обзавеждане и уреди са безумно евтини и лошокачествени. Стените, дори външните, са от гипс картон и чувам съседите от три етажа как си отварят и затварят хладилника. Има телевизор, но е NEO и хваща точно 15 канала, от които ни един за гледане. Банята е зле проектирана и неудобна. Има сешоар, но не суши. Има кутии със сапуни, но са празни. Ваната и пода са мръсни с доста косми. Всичко изглежда като евтина имитация на четиризвезден хотел. Освен цените!
Храната е лоша, но за сметка на това - скъпа. Масажистката е набедена за такава, а детският център е с размерите на килер, напълнен хаотично с играчки.
Басейнът е приличен. Персонала има желание, но не и умения.
Тръгнахме си по-рано от заплануваното.


Други хотели в БанскоЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share