семеен хотел Родос Хаус *, Поморие

Рейтинг:  3 star rating  3.2 / 5 (11 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Поморие
Бургас    0.2 км
Поморие – балеолечение и спа, лечебна кал
Бургас    2.9 км
Плажове в близост
Градски плаж на Поморие
Поморие    3.3 км
плаж Сарафово
Бургас    7.3 км
желая да следя тази тема за нови коментари
liliatodorova (1)
отседнал Август 2014 за 3-5 дни семейно
2014.09.01
08:54
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Изключително некоректно отношение от страна на собствениците. Когато направих резервацията цената беше една, когато пристигнах тя беше по-висока с 20лв. Опитах се да направя рекламация и да обясня, че такава цена преди месец не е имало, но беше невъзможно заради арогантното отношение на собственика и роднините му.

Единственият начин да се свържеш с хотела е по телефон, тъй като на емайли не отговарят, защото "били много заети с хотела и нямали време", както се изрази собственика. Следователно потвърждение по емайл на резервацията и на плащането няма.

Стаята е заредена само при нанасяне и след това не се почиства и не се зарежда.

Интернет липсва въпреки, че на сайта пише, че предлагат.


ninanina (1)
отседнал Септември 2013 за 3-5 дни с приятели
2014.08.13
05:53
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Храната е добра.Хотела е приблизително чист.Колкото до цените- завишени спряво условията, при които бяхме настанени.Стаята - малка, без тераса и независимо от това, че вътре има сушилник банските не изсъхваха през нощта, което е голямо неудобство, и си принуден да дишаш изпаренията. Местата отвън пред ресторанта за само за 16 човека и вечно се дебнехме кой пръв ще слезе, за да не е подложен на задуха вътре в ресторанта, т.като климатик не се пуска и е ужасно топло и задушно. Колкото до близоста на плажа... близко е но това важи за цяло Поморие, което е заобиколено с вода и плажовете са близко до всички хотели . Убедена съм в това което казвам, т.к. имах възможноста по време на престоя си да посетя 4 плажа, до които съм ходела пеша.Факта, че това лято 2014 ще съм в Поморие отново, но в никакъв случай няма да посетя този хотел мисля, че говори най- добре за впечатленията и "удобствата" които съм имала в него.

Grozdeva (1)
отседнал Август 2014 за 1 седмица семейно
2014.08.11
07:51
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:


Направихме своя избор от сайта на хотела, защото ни харесаха условията. Пристигайки в Поморие, останахме възхитени от гостоприемството на собствениците, от доброто обслужване и перфектната кухня.Браво на тези млади и предприемчиви хора!
Хотел Родос Хаус ще бъде вече нашето място за почивка!

yusein hasan (0)
отседнал Юли 2013 за 2 седмици семейно
2013.08.06
14:04
коментар
marry_mer (1)
отседнал Юни 2013 за 1 седмица семейно
2013.07.03
23:42
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

"Да живееш, значи да се бориш - робът за свобода, а свободният за съвършенство "- Яне Сандански. Е какво, като е една звезда хотела трябва да има само хвалебствия и примирение??? Всеки има право на мнение!
Да хазяите са любезни(така и трябва според мен)!Парите се взимат предварително, така....Стаята хубава, всичко си има - климатик , хладилник , TV и огледална врата на банята.Климатикът поставен точно над леглата, пуснеш ли го когато си в стаята замръзваш, а ако си извън нея е забранено.Е тогава защо изобщо го има?
Като искаш да ти чистят стаята , почиства я момичето.Тоалетна хартия само като се настаниш после ти си купуваш, сапун липсва.Една от кърпите настъпвана, със следи от стъпки.
Закуска - всеки ден различна - липсва кафе , чай!Вечерята избираш между 3 ястия(пак липсва напитка ).



maia4ka (1)
отседнал Юни 2013 за 1 седмица семейно
2013.06.19
16:33
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

изкарахме страхотна почивка , много сме доволни от хотела, от условията - кухнята е отлична, обслужването на ниво, близо до плажа е, а собствениците са много отзивчиви и приятни!

sweetlady (4)
отседнал Август 2012 за 1 седмица семейно
2012.09.04
13:39
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте и от мен! Вече четвърта поредна година отсядам със семейството си в този семеен хотел през лятото, обикновено в началото на август за 7-10дни. Харесва ни защото е чисто и уютно, а и собствениците са много приятни и приветливи хора. От не малко значение и цената на стаята (30лв. двойна стая)в която влиза ползването на: климатик, TV, Wi-fi,ютия, хладилник, самостоятелна баня и тоалетна, тераса с масичка, 2табуретки и сушилка за дрехи, както и огледална врата, което също е важно.
На госпожата от предходния коментар мога да кажа, че снимките които е качила са абсолютно некоректни, тъй като това са снимки на съседни дворове и къщи. Тя за тази цена какво иска - изглед от стаята, като на първа линия на плажа ли? И изискванията които има са като за 3-4звезден хотел, а това все пак е хотел с 1звезда, а не с 4. Относно "изненадите" например винаги може да се поиска ел.крушка от собствениците.
Смея да твърдя, че в Поморие и не само в много малко от семейните хотели има кърпи за баня, а в този има! Когато искате стаята да ви бъде почистена просто кажете на камериерката да ви я почисти, а не само да ви изхвърли боклука! Не забравяйте, че има хора на които не им е приятно да им се влиза в стаите.
И тук имам една препоръка към собствениците: Хубаво би било в стаите да има табелки с надпис "Моля почисти" за да се знае кога да се почисти.
Във връзка с регистрирането, него го правят в момента в който се заплаща престоя т.е. след настаняването, а ако някой е решил да си тръгне преди 7.30ч.сутринта, просто не заключва, а ключа оставя от вътрешната страна на вратата в ключалката. Елементарно!
И както се казва... ДОГОДИНА ПАК!!!

marushka (1)
отседнал Август 2012 за 1 седмица семейно
2012.08.27
20:19
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,реших да си дам мнението за хотела,за да няма и други подлъгали се от изгодните условия туристи.Обстановката е като на поместените снимки,но само отвън.Като влезеш в стаята и започваш да се сблъскваш едно по едно с най-различни изненади-нощна лампа без крушка,счупени дръжки на закачалките в банята,паднал капак на тоалетната чиния,паяжини зад гардероба,подгизнала мазилка....мисля,че е достатъчно.За хигиената да не говорим-един хотел не е само стълбище и коридори,където всичко е на ниво.Обслужване...като се замисля такова няма.Не те регистрират при пристигане,ако си тръгваш рано няма на кого да издадеш стаята.Рецепция не съществува.А гледката...насладете и се от прикачените снимки.
Ще кажете защо останахте-много ясно предварително беше платено,времето за отпуск лимитирано,а и до последно се надявахме,че нещо може да стане по-различно.Уви!Втори път няма да се върнем.


missho (2)
отседнал Юли 2011 за 1-3 дни семейно
2011.08.12
17:14
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте!!! Относно коментарите на собствениците на хотела , действително посещаваме хотела за втора година - миналата година бяхме настанени в много хубава стая с голяма тераса и много ни хареса. Очаквахме отново подобна стая но уви при настаняването казаха , че нямат свободни ........ благодаря за вниманието!!!

missho (2)
отседнал Юли 2011 за 1-3 дни семейно
2011.08.05
17:44
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте!!! Резервирах стая за двама в хотел Родос Хаус кото предплатих сума от 60 лева по банков път.При настаняването ни набутаха в таванска стая без балкон дори една хавлия не можеш до поставиш. На следващия ден напуснахме , дори не ни се извиниха и не ни върнаха парите за втората нощувка. Въпросната стая е №10 не се лъжете да я взимате ще останете разочаровани.....юли 2011г.

rodoshouse2011.08.08 14:59
На господин Мисшо не му е харесала стаята а идва за втора поредна година ,господине стаята не е таванска на предпоследен етаж относно капарото мисля че не сте наястно какво означава ,да стаята няма тераса ,но си отговаря на изискванията и не виждам защо трябва да ви се извиняваме господине
rodoshouse2011.08.08 14:59
На господин Мисшо не му е харесала стаята а идва за втора поредна година ,господине стаята не е таванска на предпоследен етаж относно капарото мисля че не сте наястно какво означава ,да стаята няма тераса ,но си отговаря на изискванията и не виждам защо трябва да ви се извиняваме господине
sweetlady (4)
отседнал Юли 2009 за 1 седмица семейно
2009.07.22
19:06
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Аз и моето семейство бяхме там за 8 дни в средата на юли. Много ни хареса и хотела и отношението на собствениците. През 2010година, ако ходиме в Поморие на почивка с удоволствие пак бихме отседнали пак в този хотел.

Елена Иванова
отседнал Август 2008 за 2 седмици семейно
2008.08.26
10:22
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не съм доволна от самия хотел. Не е това което се вижда на сайта им, съвсем друго нещо се получава, така че не си губете времето да им се обаждате за резервации. Търсете някъде другаде хотел но не и този.Удобствата не са на ниво.

Ваня Генчева2009.05.16 20:01
Уж не е доволна госпожата, а цели две седмици била отседнала там. АЗ също бях август със семейството, но ми хареса много, особено чистотата
BorisKanin2010.07.25 10:43
Здравейте на всички!
Не искам да натрапвам моето мнение на други , но да ви кажа ,че хотела и собствениците са на ниво.
Не съм очаквал толкова добро отношение към нас , а бяхме с две малки деца.
Да кажа това което не го пише никъде, Хотела предлага страхотни готвени ястия (щом децата ги харесаха) на супер цени, кът за деца (до 5-6 годишни) , интернет и много добри стаи с климатик.Пред Хотела има магазинче за хранителни стоки , от който без проблем си купувате биричка в бутилки и лед .И най важното - плажа е на 3 преки от хотела.Всичко е на едно място , което е много удобно за семейства с деца или малко по мързеливи .
Специално искам да благодаря на Люси за търпението!


Други хотели в ПомориеЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share