комплекс Акваленд ***, Пловдив

Рейтинг:  4 star rating  4.0 / 5 (11 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Стария Пловдив
Пловдив    3 км
Античен театър - Пловдив
Пловдив    3 км
Асенова крепост
Пловдив    18.4 км
крепост Червената църква
Пловдив    20.3 км
желая да следя тази тема за нови коментари
ani_mir (1)
отседнал Август 2012 за 1-3 дни с приятели
2012.08.06
20:37
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Огромно разочарование, безкрайно недоволство, безпомощност при какъвто и да е опит за комуникация с персонала в боулинг - залата на Акваленд, Пловдив!!! За съжаление с тези думи трябва да започна коментарите за начина на провеждане на рожден ден на това толкова рекламирано и привидно добре направено заведение. Не се лъжете да организирате празник на децата си, скъпи родители, независимо от привлекателните на пръв поглед реклами, независимо от предлаганите "промоции" и многословните и надути увещания на поставените за тази цел празноглави, но все пак опитващи се да любезничат момиченца. Нищо от оферираните условия не отговаря на истината - нито час и половина боулинг с две писти при ЗАПЛАТЕНИ 10 бр. менюта, както гласи рекламата, нито добре украсената "празнична" обстановка, нито "топлото меню" приготвено на място. Ще срещнете единствено "това не предлагаме", "ама те са по 45 мин. пистите, а общо са час и половина" "ама тук има други правила" и т.н. и т.н. близо 2 часа, докато не събрахме гостите и децата и не си направихме вкъщи истинско парти. Да не говорим, че като обстановка е под всякаква критика, по-скоро прилича на конюшна, отколкото на приятно място за отдих , а предлагано меню - това е най-бедното на асортимент заведение, в което сме влизали, както ние, така и приятелите ни. И не си мислете, че като не са изпълнени условията, предлагани за "празника на вашето дете", които се опитвате да преглътнете, изненадите свършват дотук. Те започват като си поискате сметката... Просто нямам думи какви неща ни бяха фактурирани и не искам повече да се връщам към тези моменти. Единственото нещо, което искам, е най-чистосърдечно да предпазя повече родители от огромната грешка, която допуснах аз и моето семейство и да не позволявате празника на най-скъпото същество - детето ви, да бъде провален заради простащината, алчността и безхаберието на съдържателите на боулинг Акваленд, Пловдив. Изключително мноооого съжаляваме, че се доверихме на това заведение. Повярвайте ми, не го правете и вие! Успех в правилния избор на други места! Ако ви интересуват шокиращи подробности - пишете ми ani_mir@abv.bg

petar (2)
отседнал Май 2008 за 1-3 дни сам турист
2010.09.01
20:55
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

ami kato cqlo kopleksa e super no prosto ima nqkoi individi det ne stavat za nisto i neznam 6efovete zasto oste gi darjat na rabota

taken882012.02.06 00:37
Тази вечер за втори път с приятели бяхме разочаровани от боулинга в Акваленд както и от персонала.ГОРЕЩО ви препоръчвам да ИЗБЯГВАЕ това място за игра.В момента в който влезете в помещението няма компетентни хора които да ви обяснят правилата на боулинга, нито каква е прцедурата която се следва в залата. Но разбира се с големи букви можете да видите солените глоби на табло , които трябва да платите.Собственика „грижливо ” се е постарал за това. Ще се срешнете и с човек на име Жоро ( в моя случай) или Пешо или Драган , който само ще си влиза и излиза от залата под предтекст, че работи и отговаря за играчите, но в момента в който ви види на инсталирана камера , че леко се объркате в играта веднага ще се възползва да ви лепне соленката глоба.А повярвайте ми те започват от 30 лв нагоре.Така, че ако не искате някакъв чичка като Жорката ,изваден все едно от соца с мазна физиономийка да ви разтяга локуми за това как вие приличате на типичния българн и да ви обяснява колко сте зле в играта и да ви вика на главата с изрази от сорта : -„Какво правим сега а?Глоба 50 лв.”(Както и стана в моя случай ) Отидете си спокойно в боулинг залата на Екскалибур например, където още от вратата ви посрещат професионалисти, като прибавим и по- ниските им цени на игра ви го препоръчвам.Не знам кой е наел служителя Жоро за консултант в боулинг залата Акваленд, но определено е направил грешка.Служителя прогонва клиантела, защото аз съм убедена както и моите приятели , че няма да ни стъпи кракът повече там.Ние не губим нищо , но Акваленд си прави лошата реклама .
aqualand (1)
отседнал Юни 2010 за 1-3 дни сам турист
2010.07.02
11:33
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте уважаеми гости на хотел "Акваленд",

Радвам се,че хотелът Ви е харесал,но искам да коригирам една неточност.
Хотел"Акваленд" е категоризиран с една звезда,а според информацията тук е три.Моля,да се има предвид,екипът на "Акваленд" по никакъв начин не иска да заблуждава бъдещите си гости.
Очакваме Ви скоро и Ви пожелаваме едно незабравимо лято!

С уважение,
Екипът на Акваленд

гост на хотела
отседнал Ноември 2009 за 1-3 дни възрастна двойка
2009.12.09
10:37
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

миналата година нощувахме в хотела и останахме приятно изненадани -всичко беше много хубаво.Ползвахме сауна,закуска.Тази година решихме,че отново ще бъдем в "нашият"хотел,това беше на 27.11.09,но останахме неприятно изненадани когато разбрахме,че в цената не влизат миналогодишните ексри - а защо промяната я няма на Вашият сайт - това зарибявка ли е ? Незнам за Вас какво е но вече не еееееее НАШИЯТ ХОТЕЛ!

desislava stoi4eva
отседнал Август 2008 за 1-3 дни с приятели
2009.07.05
19:56
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

аз ходих миналата година на 5 ажгуст и бе6е наистина мн яко и сега на 5 пак 6те сам там но ме интересужат колко варвят апартаментите за 4етерима 4овека.аз дето сам от морето ходя там за6тото наистина е раиско място.които не е ходил да отиде.а ако някои знае колко са апартаментите за 4 4овека пи6ете.6те жи хареса многооо не 4акаите а стягаите багжа и отиваите

Мария Стойчева
отседнал Април 2009 за 1-3 дни с приятели
2009.04.27
12:17
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Повече от хубаво е.Постоянно отсядам там! И редовно се събираме компания.Всичко е на ниво.Цени перфектни,атмосфера идеална!

gapka (2)
отседнал Септември 2008 за 1-3 дни с приятели
2008.10.22
13:14
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Наистина хубаво но има какво още да се напрви за да бъде супер. Аз лично ходих септември и в хотела си беше направо студено а климатиците не работеха а и нямаше от къде да ни намерят печка....

Радослав Начев
отседнал Юли 2008 за 1-3 дни с приятели
2008.07.13
20:24
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Супер е!!!
Евтино!!!
Приятно!!!

Препоръчвам на всички, които желаят да си починат, да отидат. Аз лично съм много доволен

Zelen Chuk
отседнал Юли 2008 за 3-5 дни с приятели
2008.07.10
22:58
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Искам само да кажа 4е е супер и 4е супер мн ми хареса и 6те ида поне о6те няколко пути на това супер място

Теодора Ковачева
отседнал Юни 2008 за 1-3 дни с приятели
2008.06.23
23:32
коментар
Паскалева Светла
отседнал Август 2007 за 3-5 дни семейно
2008.06.16
14:34
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Аз бях миналата година и съм много доволна. Децата се забавляваха много. Има6е и вариант със закуска и ве4еря.


2008.03.05
14:05

Мястото не е лошо за през лятото. Необочайното в случая е, че хора, които искат да разгледат мястото(преди да отидат) не могат да го направят, защото сайта не работи. Защо?


Други хотели в ПловдивЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share