Холидей Парк ВИВИ ***, с. Осеново

Рейтинг:  4 star rating  4.1 / 5 (3 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Кранево
Добрич    4.4 км
На море в Златни пясъци
Варна    4.8 км
Аладжа манастир
Варна    5.1 км
Двореца и ботаническата градина - Балчик
Добрич    14.4 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Живко Янев
отседнал Декември 2009 за 1-3 дни с група
2010.01.16
19:26
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Компшлексът е много хубав, но човека които го играе управител е абсолютен измекяр.Този човек без никакви усилия може да развали почивката на всеки нормален гост.

rumqna Stefanova
отседнал Декември 2008 за 3-5 дни семейно
2009.05.10
03:19
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

здравейте искам да подчертая че не сам от конуренция тоВа лично съм го видяла с очите си.Не можеш да претендираш за един добър комплекс ,когато той се състои от 4-ма човека персонал,чакащи да ти вземат парите за нощувките за да заредят краставици и домати.В спато им да мирише на мухъл,сервитъорката им да ти танцуВа едВа ли не върху масата,А управителя им да ти дрънка на китара(това ли е живата музика)Иначе мястото и базата са страхотни и цените са сносни

калин тодоров2009.07.19 20:34
Здравейте,искам да направя коментар по повод изказването на Румяна Стефанова.Мога да кажа ,че комплекса е супер ,а персонала върха ,тъй като трима души се справят пефектно с толкова много работа-просто са универсални бойци както се казва ,а това че са разпуснали вечерта няма нища лошо-прекрасни са и работливи само тава мога да кажа.Пдсетих комплекса зимата и останах много доволен от обслужването.
Йони Атанасова
отседнал Юли 2008 за 1 седмица млада двойка
2008.08.02
11:39
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Това лято бях там с приятеля ми и за пръв път от две години насам се почувствах късметлийка с мястото, което бяхме избрали.

Преди това сме били и по хотели. Едно лято пробвахме на две вили. Нямахме дори телевизор за цена, която предполгаше поне това. Собствениците дори се опитаха да ни преметнат с парите.

Докато във Виви получихме екстра качество на приемливи цени. Единственото необходимо условие е човек да е със собствен транспорт.


Басейна и механата ViVi Две от вилите в селището. Изглед към holiday Park ViVi

Други хотели в с. Осеново

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share