хотел Зелената Къща ***, Бургас

 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Бургас
Бургас    13.3 км
Бургас – кални бани, Бургаски минерални бани
Бургас    13.3 км
Плажове в близост
плаж Сарафово
Бургас    12 км
Бургас - плаж Солниците
Бургас    12.6 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Kras (1)
отседнал Ноември 2010 за 1-3 дни с приятели
2010.11.02
20:05
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Пренощувахме в Зелената Къща за една нощ през Ноември 2010. Останах прияно изненадан от бутиковата обстановка и добрата поддръжка на хотела. Сградата, стаите и прилежащите части изглеждаха точно както на снимките, чисти и добре поддържани. Чист въздух и спокойствие.
Разочарованието ми дойде когато в стаята парното така и не и заработи както трябва, а за началото на Ноември това е важно за уюта на гостите. Също така водата в басейна въпреки минерална, бе със стайна темература, по-скоро хладка. В цената не влиза закуска, а от рецепцията ни бе казано, че за кафето трябва да се заплаща.
Въпреки горните неудобства впечатленията ми от краткия ми престой в хотел Зелената Къща остават много добри. Бих посетил този хотел отново надявайки се управата на хотела да приеме позитивно конструктивната критика и подобри горепосочените недостатъци.

веселин кръстев
отседнал Февруари 2009 за 1-3 дни млада двойка
2009.02.15
21:40
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

абе не е това за което се мисли и се плаща за хотела дори няма хладилник с напитки по стаите поне в моята нямаше а цената е почти 80 лв


Други хотели в БургасЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share