вилно селище Болярско село, Арбанаси

Рейтинг:  4 star rating  4.4 / 5 (29 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Арбанаси
Велико Търново    1.2 км
Велико Търново - Царевец
Велико Търново    2.3 км
Преображенски манастир
Велико Търново    6.3 км
Соколски манастир
Велико Търново    14.2 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Mariana Zlatanova (1)
отседнал Декември 2018 за 1-3 дни семейно
2019.01.01
04:37
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Настанихме се преди два дни. Абсолютно всичко ни харесва! Хотела е нов и много уютен, страхотни стаи, луксозни бани, уникална панорама, прекрасен ресторант, чист и приветлив детски кът, много вкусна храна, а най-хубавото, е че управителя и целия персонал са изключително мили и любезени! Новогодишната програма беше прекрасна! Тъй-като ние имахме малък проблем с малкото ни детенце, искаме сърдечно да благодарим за разбирането и помощта, която ни беше оказана, за да можем да останем и да се насладим на престоя си!!! Пожелаваме ви много успехи и още много доволни клиенти, като нас!!!

dani.gm (1)
отседнал Юли 2018 за 1-3 дни семейно
2018.07.18
07:23
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Прекрасно място,любезен персонал,вкусна храна.
Комплекса е чисто нов,горещо препоръчвам.
Останахме много доволни!
Със сигурност ще го посетим отново!


Maya Zlatarska (1)
отседнал Октомври 2016 за 3-5 дни с приятели
2016.12.02
04:48
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Приказно място тишина, спокойствие и уют. Преди време идвах с родителите си сега идвам с приятели. Това е мястото, което посещавам с удоволствие.

krasko (1)
отседнал Септември 2016 за 1-3 дни семейно
2016.11.29
23:48
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Посещаваме комплекса вече няколко пъти.Очаровани см.е от посрещането и отношението на персонала.Винаги има домашно приготвена закуска.Тихо,спокойно и приятно.Ще се върнем отново

Villi Dimitrova (1)
отседнал Ноември 2016 за 1-3 дни млада двойка
2016.11.28
11:30
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Възмутена съм от това място .От всичко това най-възмутена останах от силната музика и пиянската оргия която ни тормозеше две вечери.Изуми ме факта първо че и персонала участва в това.При посрещането ни увериха че ще успеем да се наспим до късно -да ама не .В 8:00 ч.беше пусната силна музика от служителка на к-са нещо което страшно много ме възмути.На закуска изказах своето възмущение.Въпросната служителка се извини и обеща да не се повтаря -да ама не.Вечерта прибирайки се в к-са към 20:00ч вече имаше заформен купон.Приех го в началото нормално все пак беше рано но когато този купон продължи до 23:00ч. отидох да направя забележка която не беше приета явно защото купона продължи до 3:00ч.От стаята се вижда въпросната им "механа"и на няколко пъти поглеждайнки през прозореца виждах как служителкате въртят кючеци с гостите. Възмутена съм!
Не съм очарована и от обстановката .Не може в края на ноември месец когато на вън имаше непрогледна мъгла а вечерите в балкана са студени да няма парно в стаите, а да ми бъде сложена духалка .Да стаята беше малка и се стопли що годе ама цяла нощ да ми бучи не ми беше никък приятно.
Няма стабилни закачалки в гардероба има 2 пласмасови които от тежестта на връхните ни дрехи се огънаха а за другите дрехи нямаше къде да бъдат окачени.Също нямаше и поставка и закачалка в банята.
Да не говоря за телевизора който е отшумяла песен 17 инчов екран не знам дали имаше.
Работя от години в тази свера обиколила съм много места но тук казано честно не бих се върнала.Сори колеги ,но аз ви го казах и в очите.

sl_slavkov (1)
отседнал Юни 2012 за 1-3 дни с група
2012.06.11
09:18
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Поводът за посещението беше провеждане на съвещание на един
съюз. Условията са доста подходящи - успяхме да се видим и наговорим до насита.
Персоналът се отнасяше с нас предразполагащо - като с добри познати.
Кухнята е отлична (само на сутринта баницата ни се "опря").
Изкарахме запомнящ се уикенд.

gbaynov (1)
отседнал Август 2011 за 1-3 дни семейно
2011.08.21
18:14
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме една голяма компания този уикенд и много ни хареса!
Жената, която ни настаняваше, беше много любезна и се грижеше за това нищо да не ни липсва. Чувствахме се като гости, а не като клиенти. Стаите са чисти и с всички удобства. Двора е прекрасен с дървета и доста място за игра на малките деца в тревата. Вземете си само нещо против комари и ще си изкарате добре почивката. Имаше и много хубава баница

yagudin (1)
отседнал Юли 2010 за 3-5 дни семейно
2010.07.06
13:14
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Комплексът е страхотен...Отговаря на четири звезди като обстановка, момичетата са разкошни, много мили, усмихнати... Хареса ни, а на детето да не говорим.

tedi_vk (1)
отседнал Юни 2010 за 1-3 дни с приятели
2010.06.21
15:20
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме две двойки през уикенд юни 2010г.Много сме доволни от обслужването, хората са мили и отзивчиви, стаите са много приятни,големи, чисти,с нови и хубави мебели, баня и тоалетна в отлично състояние. Всичко, което се вижда на снимките е вярно, хубав двор, подходящ за деца и почивка.Хотелът е нов, уютен, закуската беше хубава селска баница. Препоръчваме го на всички.

sisi (1)
отседнал Май 2010 за 3-5 дни семейно
2010.05.24
18:54
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

bqhme za 3 dni v tova prekrasno selce,nqkolko semeistva,kompleksa e tih i ima mnogo mqsto za igra na decata,personala e lubezen i usmihnat,blagodarim za priqtnata pochivka,shte doidem otnovo)))

janko jankow (1)
отседнал Май 2010 за 1-3 дни с приятели
2010.05.02
18:33
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ние сме доволни от прекарването на почивните дни в Арбанаси и от комплекса Болярско село. Тихо и уютно е, запалиха ни барбекюто, стана страхотна вечеря Пак ще дойдем


Poli i Viki (1)
отседнал Април 2010 за 1-3 дни семейно
2010.04.06
17:07
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много се извинявам на господина и семейството му за причиненото неудобство,но ние си изкарахме много добре.
По въпроса дали да ходите,разбирасе че ще отидете мястото,условията са прекрасни.А персонала страхотно мил и много усложлив.За пианството и чалгата няма да коментирам,коментара на господина ще прибавя към страхотните забавни спомени от комплекса.
Извинявам се на собственика за неудобството.


CURETO (0)
отседнал Април 2010 за 3-5 дни с приятели
2010.04.06
12:37
коментар
tangra77 (0)
отседнал Април 2010 за 2 седмици с приятели
2010.04.06
10:27
коментар
Vranchevav (3)
отседнал Април 2010 за 1-3 дни семейно
2010.04.04
06:20
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Никога не ходете на това място, ако искате почивка. Можете да го посетите единствено ако се нуждаете от голяма пиянска оргия която да продължава по 12 часа нощем. Прекарахме 2 безсънни нощи сред 30 пияни - заляни чалгаджии. Освен това мястото не е нищо особено, а и няма къде да се яде. Закуските и кафето към „страхотните“ им цени са под всякаква критика. „Обслужването“ се свежда до „близане на задници“.

kkeny2010.04.04 10:46
Вярно е, че всички места бяха резервирани от една компания. Тъй като в последния момент една от стаите се оказа свободна, настанихме въпросното семейство.
Голямата компания обаче явно е рашила да разпуска и да не се съобразява с нищо и никого. Отчитам своята грешка, че въобще предложихме стаята и се извинявам, че не успях да укротя тези тридесетина купонджии...Това ми е за урок.
А на семейството се извинявам отново и не се сърдя за това, че не си платиха, въпреки че консумираха.
Управителя
Vranchevav2010.04.07 15:59
До управителя на хотела:
Би било проява на нахалство от ваша страна да се сърдите, че не сме си платили. За това, на което ни подложихте с вашето бездействие и/или нехайство и/или нежелание да работите (защото и това е част от работата на един управител) би следвало дори да ни компенсирате, Това че не платихме нощувките си е най - малкото, което трябваше да направим. Благодарение на вас ние не само, че не можахме да починем, но и бяхме подложени на сериозен психически тормоз и то в продължение на 2 пълни нощи. А това, че ми се извинявате не ми връща нищо. Извинихте се и след първата нощ, но резултат нямаше. Смятам, че е крайно време "управители" (като вас) на български хотели да се научат какво точно значи тази професия и какво трябва да се прави, когато е налице такава издънка. "Извинявам се" не е ответен акт, а е просто като "добро утро" и по никакъв начин не е метод за възстановяване на добро име на хотел или за извинение към клиент. Колкото до нашето (не)плащане смятам, че поне можете да прецените какъв тип клиенти сме, след като на сметка от 40 лв. ви оставих 10 лв. бакшиш (естествено преди да усетим последиците от управлението на хотела).
kkeny2010.04.07 22:33
Добре, разбрах не сте лоши клиенти, ходили сте, видя ли сте. Разбрах, че не получихте това, за което бяхте дошли - почивка, спокойствие и уют. Наистина това искам за всички свои клиенти. Видяхте, че след първата "нощ на купон" разговарях с "компанията" и те "обещаха". Понеже аз съм такъв човек, който държи на обещанията, защото те се дават за да се изпълняват, а обещаното бе да е тихо и спокойно, затова и аз повярвах и исках да е така. Все пак с тях имаше и много деца, казах си: тези хора са дошли да разпуснат, ето тази нощ не спаха, умориха се, изпуснаха парата и вече всичко ще е наред. Няма да смущават Вас останалите, защото Вие бяхте единствените. Аз ясно оценявам, че дори един човек отделно да има и да иска спокойствие, то той трябва да го получи.....Но не би, не се получи. За мен това бе чудо - хората бяха уникални, купонджии, решили да разпускат 3 дни и 3 нощи. Вие какво бихте направили на мое място след втората нощ на купон? Да затворя ли хотела?
Да вярно е, случи се веднъж и за съжаление Вие бяхте потърпевши, кажете как да Ви компенсирам? Ако затворя ще получите ли удовлетворение?!
Ние имаме редовни клиенти, които знаят какво спокойствие получават при нас. Какво ще кажат всички те?
Аз не искам да бъда онеправдан. Явно Вашият Великден не е бил такъв, какъвто ще желали да бъде. Искам да ми дадете шанс да се реабилитирам. Ако желаете пишете ми, надявам се да успея, ако ли не - пожелавам Ви никога повече да не се разочаровате, аз поне ще опитам никога да не разочаровам свои клиенти!
levislava (1)
отседнал Март 2010 за 1-3 дни млада двойка
2010.04.04
02:40
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Страхотни хора,много мили и възпитани.Вътре е чисто и много хубаво,новичко и подредено.Спокойно е и не се чуват никакви дразнещи шумове.Следващия път пак там ще отседнем.

Ivkoni (1)
отседнал Март 2010 за 1-3 дни с приятели
2010.03.21
10:19
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Изкарахме си чудесно, благодаря на собствениците и персонала. Искам да споделя, че така не съм си почивал много отдавна

Крум Бонев
отседнал Декември 2009 за 4 седмици семейно
2010.01.06
10:57
коментар
Dona Ivanova
отседнал Октомври 2009 за 1-3 дни с приятели
2009.11.24
21:21
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Очаровани сме от уюта и спокойствието което цари на това прекрасно място....чисто,персонала е много любезен.Бяхме 3 дни с приятели...препоръчвам го на всички.Има и много места в околността които можете да посетите.

Emiliq Stankova
отседнал Юни 2009 за 1-3 дни с приятели
2009.07.09
08:47
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Прекрасно местенце.За пореден път го посетих. Благодаря на собственика и обслужващия персонал за отношението към посетителите.Прекрасната гледка , която се открива от него го прави още по-привлекателно.

vesela koleva
отседнал Декември 2008 за 1-3 дни с приятели
2008.12.22
00:40
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

супер готино място.нямам търпение да го посетя отновоСупер готино място.Надявам се много хора да са оценили всички усилия и на персонала и на собствениците,защото са напражили едно прекрасно място за почивка

Ivo Rachev
отседнал Ноември 2008 за 1-3 дни с приятели
2008.11.19
17:25
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

На мен лично ми хареса, чисто, добре поддържано, климатик, парно, в близост има няколко хубави механи, сутрин ти правят закуска и като цяло се чувстваш като у дома си.

Иван Милев
отседнал Септември 2008 за 1-3 дни с приятели
2008.10.08
14:51
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Абе добро място за почивка. Всичко си има и е на много удобно място, тихо и близо до всички забележителности на района. Пак ще дойдем.

Силвия Иванова
отседнал Септември 2008 за 1-3 дни семейно
2008.10.06
14:35
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много съм доволна от комплекса.Уютно и спокойно е.Очарована съм от “Болярско село” , препоръчвам го!
Ще го посетя отново.

Нено Христов
отседнал Септември 2008 за 1-3 дни семейно
2008.10.05
15:09
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много хубаво и приятномясто. Подходящо за компании, които искат да си прекарат добре. Обсужването беше на ниво, а чистотата нямаме никакви претенции (безупречно чисто). Ще дойдеме пак.

Иван Колев
отседнал Септември 2008 за 1-3 дни с приятели
2008.10.04
14:56
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много хубаво и приятно място за семеен отдих!А злобните коментари са типично български!Препоръчвам го на всеки,който иска семейно или с приятели да избяга от градската лудница!

Сиса Петкова
отседнал Септември 2008 за 3-5 дни семейно
2008.09.19
21:23
коментар
Теодора Петрушева
отседнал Август 2008 за 1-3 дни с приятели
2008.09.18
22:42
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ужасно кичозно място. Съжалихме, че си дадохме парите !!! Ужасно кичозно място. Съжалихме, че си дадохме парите !!!

kkeny2010.04.14 14:00
В този коментар 2 пъти се повтаря: Ужасно кичозно място. Вече близо 4 години откак работи Болярско село сме получавали похвали и адмирации за това, което сме направили, а именно-едно чудесно местенце в зеленина и тишина, предназначено за почивка и релакс. Естествено имало е и оплакване(пресен е случаят с шумната компания, която развали почивката на сем.Вранчеви, за което много съжалявам и се надявам да не се повтори).
Ние сме предоставили достатъчно снимкова информация, за това което предлагаме и всеки клиент, който не хареса комплекса е нормално да не отседне при нас. Ниската оценка за чистота, за мен е абсолютно неприемлива и не отговаря на истината. Колкото до удобствата и услугите- ние предлагаме селски туризъм, разполагаме с голям двор със зелена полянка, всички стаи са оборудвани с климатици, модерни и удобни спални, самостоятелни бани, WI-FI интернет. Имаме механа с пещ и барбекю, която е само за клиентите на къщите. Имаме и апартамент с горещо джакузи, за тези които желаят. Имаме специални покрити места за автомобилите на нашите клиенти, а колкото до цената, мисля че е съвсем нормална. Колкото до персонала - две усмихнати и разтропани момичета...Ето това господа е кич, благодаря Ви
ravia (2)
отседнал Юни 2008 за 1-3 дни семейно
2008.07.10
08:03
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Изкарахме си страхотно Прекрасен хотел и място Пак ще го посетим и компанията беше страхтна. Препоръчвам го на всички


двойна стая
2007.12.27
14:45

Прекарахме една прекрасна вечер. Много е чисто, топло и уютно. Идете да се уверите сами.

2007.11.18
19:59

Чудесно местенце за релакс след напрегнатите дни.Условията са чудесни. Ще го посетя отново.Препоръчвам го на всички.

2007.10.15
11:06

Новичко е, много е хубаво и тихо и спокойно.
Бяхме хубава компания и домакините се страха много.
Механичката е широка и удобна, препоръчвам го наистина.

2007.10.09
10:39

Абе, не е кой знае какво, но е тихо и спокойно. Пък е и чистичко. Ама са нови и като всяко ново....


Други хотели в АрбанасиЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share