къща за гости Орелец, с.Близнаци

 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море във Варна
Варна    15.6 км
Римски терми (Варна)
Варна    15.9 км
Плажове в близост
плаж Камчия
Бяла    3.9 км
Камчийски пясъци
Бяла    6.4 км
желая да следя тази тема за нови коментари
preslava (1)
отседнал Юли 2010 за 1 седмица семейно
2010.08.23
20:57
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

С група приятели бяхме на почивка в къща Орелец и прекарахме много весело и приятно. Къщата е много уютна, с много вкус обзаведена, въобще не е типичната къща за селски туризъм - с китеници, бъклици и т.н. Собстевниците са много приятни хора, въобще не се натрапваха, оставиха ни да ползваме почти цялата къща и въпреки среднощните барбекюта и купони, които си вихрехме, никога не се оплакаха от шума или от глъчката на децата ни. Починахме си добре и пак ще им гостуваме!

Daniela (1)
отседнал Март 2010 за 1-3 дни с приятели
2010.03.28
19:10
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Kъщата и мястото са страхотни..Но собствениците които я отдават под наем живеят съшо в нея.И не само че имеше коментари-"Махнете си нещата от тази маса понеже и ние ще вечеряме все пак"-това става във всекидневната която ние сме наели,ами и на следващия ден бяхме ИЗГОНЕНИ в 11.00,понеже семейството имало ангажимент,за което не бяхме предупредени предварително.Стаите бяха студени и нямаше топла вода,както и понякое време на вечерта"милото"семейство си взе приемника на БУЛСАТ КОМ,а копманията ни доглеждаше "Вечното дерби"...Отношението на собствениците беше пренебрежително и никак гостоприемно....АМА НИЕ СИ ПЛАЩАМЕ ВСЕ ПАК...

curieuse2010.08.23 17:36
КАКВО ТОЧНО СИ ПЛАЩАТЕ, г-жо? Никога не е ставало дума, че къща Орелец се дава цялата под наем за една или две вечери. Клиентите наемат само стаите си и могат да ползват дневната и кухнята, но за това не сте плащали,нали? И подобни инсинуации - "стаите бяха студени и нямаше топла вода" - не отговарят на истината! Освен това, стаите се освобождават до 12 ч. - в противен случай, клиентът трябва да заплати и следващия ден! А що се отнася до любезността - има кой да я преценя!
orlinmladenov
отседнал Август 2008 за 2 седмици с приятели
2008.11.10
10:38
коментар

Други хотели в с.Близнаци

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share