хотел Камелия **, Ахтопол

Рейтинг:  5 star rating  4.8 / 5 (9 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Ахтопол
Бургас    0 км
На море в Синеморец
Бургас    5.3 км
Плажове в близост
Ахтопол
Ахтопол    1.2 км
плаж Велека
Синеморец    4.5 км
желая да следя тази тема за нови коментари
kostinya (4)
отседнал Август 2012 за 1 седмица млада двойка
2012.08.21
13:20
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Сърдечно посрещане,невероятна атмосфера и усмихнат персонал.Ако искате да си починете и да се чувствате като у дома си,хотел"Камелия" е мястото...


SIRIUS (1)
отседнал Август 2010 за 3-5 дни семейно
2010.08.17
16:52
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Тази година решихме да отседнем по на юг от Приморско и Китен. Наши познати ни препоръчаха Ахтопол и това хотелче в което миналата година бяха идвали. Направихме си предварително резервация. Още от сайта им се усеща, че имат сериозно отношение към бизнеса си и не гледат как само да ти приберат парите. Даже се изненадах когато ми се обадиха за да потвърдят получаването на парите и да ме уведомят, че стаята ни била свободна и можем да пристигнем рано сутринта без да губим от почивката. Отношението на собстеника който ни посрещна бе много топло и сърдечно и това май може да се усети само в тези малки семейни хотелчета. В по големите никой не ти обръща внимание. Ароматното кафе с което ни посрещнаха след дългия път също ни се видя прекрасно. Изобщо останахме с много добри усещания през целия си престой. Направи ми даже впечатление, че сменяха бельото през 4 дена нещо което е задължително чак за 4-ри звездните хотели. Нещото което още би могло да се изиска по отношение на услугите и удобствата може би е липсата за момента на климатици. Иначе всичко друго беше супер и го препоръчвам особенно за млади родители с малки деца. Голямата им морава е обезопасена от всякъде и можеш спокойно да си пиеш питието докато детето играе на нея. Сигурно пак ще се върнем там.

d_s_l_bg (1)
отседнал Юни 2010 за 3-5 дни с приятели
2010.07.01
15:06
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Kazvam se Draganka Leshtanska i bqhme v hotel Kameliq s moeto semeistvo za 5 dni (6tqhme da stoime pove4e, no vremeto be6e lo6o). Mnogo sam dovolna, novo hotel4e, s dobro obslujvane, staqta ni be6e su6tata, kakvato q vidqh na snimkata v saita, sobstvenicite sa mnogo u4tivi i otziv4ivi i naistina e idealno za semeistva s deca, ima mnogo hubav dvor i mnogo krasivi cvetq. Mislq, 4e edinstvenoto koeto lipsva zasega e klimatik (no na nas ne ni be6e i nujen, kakto kazah vremeto be6e po hladno). S dve dumi - haresa ni

Monika Petrova
отседнал Септември 2009 за 1 седмица семейно
2009.09.10
18:02
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Казвам се Моника Петрова от гр.София.Заедно със семейството ми бяхме гости на хотел Камелия в гр.Ахтопол.Избрахме го най-напред по чудесния сайт,показващ едно наистина сериозно отношение към нещата-достъпен и с всякаква подробна информация.Когато пристигнахме със задоволство открихме,че всичко написано отговаря на истината.Синьото студио,което бяхме избрали се оказа обзаведено с абсолютно всичко необходимо за едно четиричленно семейство.За допълнителния уют и спокойствие допринесоха верандата,отрупана с цветя,от която директно се излиза на отлично поддържана зелена морава,оградена от традиционните за тези места вкусни смокини.Управителят бе изключително любезен, гостоприемен и услужлив домакин за всички свои гости.Всичко това направи нашата едноседмична почивка много приятна,спокойна и пълноценна.Препоръчвам хотела на всички семейства с деца,а ние със сигурност ще се върнем там отново.

Семейство Георгиеви
отседнал Юли 2009 за 1 седмица възрастна двойка
2009.08.02
16:21
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Чудесен хотел с много добро обслужване на тихо място близо до центъра и плажа. Многото зеленина и цветята са истинска наслада за очите и душата. Синьото студио е уютно, комфортно, функционално и просторно.

Силвия Иванова
отседнал Август 2008 за 1 седмица семейно
2009.05.10
13:47
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът е чудесен. Намира се на много тихо и красиво място.
За почивка с деца е напълно подходящр имар голяма градинал
Собствениците са много любезни и приятнилл

М. Добрев
отседнал Юли 2008 за 1 седмица семейно
2008.07.19
17:24
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Върнахме се преди два дни хотел "Камелия" е идеален за семейства с малки деца много е тихо, чисто и приятно. Персоналът също е на ниво. Ако се нуждаете наистина от почивка мисля, че това мястото.


2008.02.20
12:40

От 5 години не бях ходил на почивка.Едни приятели ми споделиха за Ахтопол.По случайност се настанихме в Хотел "Камелия" и не съжелявам.Обслужването е невероятно а и самата природа около него допринася за доброто настроение през цялата почивка.

2008.02.05
17:04

много добро място за отдих.бяхме миналото лято и мога да кажа само че бях очарована от обслужването.


Други хотели в АхтополЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share