семеен хотел РАЙ **, Баня

 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Сливенски минерални бани
Сливен    19.8 км
природен парк "Сините камъни"
Сливен    31.3 км
Христовски водопад - р. Мийковска
Велико Търново    33.4 км
Августа Траяна - античен форумен комплекс
Стара загора    36.1 км
желая да следя тази тема за нови коментари
2007.12.08
17:56

Две мнения по въпроса няма, райско кътче си е и това е! Обслужването на ниво, собствениците,гостоприемни и приятни хора,басейна винаги е чист и поддържан,храната е страхотна,Ваня готви невероятно, природата чиста, спокойно, има къде да се разходиш, с две думи, наистина си почиваш!Наистина ви препоръчвам да го видите, близо е до Нова Загора, до Стара Загора!С удоволствие ще отида пак в семеен хотел РАЙ!

2007.12.07
22:49

Наистина е Рай!!! Ние лятото в края на юли 2007г бяхме там на почивка за една седмица и не искахме да си тръгваме ама нямаше как. Хотелчето е страхотно - уютно, чистичко, спокойно. Природата е невероятна а обслужването е много по-добро отколкото в някои пет звездни хотели. Абе правят хората всичко възможно, за да се чувстваш добре. догодина пак мислим да отидем там! Благодарим на хората, които направиха нашата почивка приятна!Съжалявам че не си спомням имената на момичетата и момчетата които работеха там ама се надявам пак да ги срещна.


Други хотели в БаняЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share