къща за гости Акропол **, Велинград

 още инфо    контакти
желая да следя тази тема за нови коментари
Екатерина
отседнал Септември 2007 за 3-5 дни семейно
2008.10.11
23:00
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Миналато лято ние отседнахме в къща за гости Акропол и бяхме много доволни от посрещането , от спокойствието и от обстановката .

2008.08.28
16:08
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

От доста време мисля да изразя своето поредно разочарование от поредния некоректен хотел. За първи път ми се случи след като две седмици по-рано съм си направила резервация, даже да не бъда допусната в хотела. След като внимателно уточнихме какво искам, за какъв период от време правя резервацията, след като си дадох телефона за обратна връзка и очаквах абсолютно аналогична коректност и от тяхна страна, като пристигнахме във Велинград ми се обадиха по телефона и ми казаха, че са ми запазили място в друг хотел. Не искам да описвам какво изживях. Аз ако исках друг хотел щях да си направя там резервацията и що за отношение е това - да пристигнеш на место, въобще да не искат да се срешнат с теб, защото явно им беше неудобно и да водим само телефонни разговори. Бяхме спряли пред хотела, звънях на всички звънци, но естествено не ми отвориха, само ме препратиха в другия хотел, който изглеждаше плачевно. Не зная що за човек е трябвало да има на отсрещната страна на телефона, който така нагло да лъже ... че ми е запазил стая в другият хотел защото условията там били по-добри. В крайна сметка всеки отива да прекара спокойно и приятно няколко дни и е гадно когато почивката ти започва по този начин

асен пеев беев2009.08.17 23:25
подкрепям те там в този град всички са долни помаци

Други хотели във ВелинградЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share