хотел София ***, Обзор

Рейтинг:  3 star rating  3.0 / 5 (12 вота)
 още инфо    контакти
желая да следя тази тема за нови коментари
hotangel80 (1)
отседнал Юли 2017 за 1-3 дни семейно
2017.07.19
03:06
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Отвратително гнусен, мръсен и неподдържан хотел. Нищо общо между снимките и реалността! Мръсни бани (вкл. тоалетни), мръсни стаи (дори продуктите от предишните гости не бяха изчистени от хладилника), мръсни коридори, неработещ климатик, нямаше топла вода, чаршафите - раздрани, мравките в стаята полазиха целия ни багаж, ръждясали фитнес уреди. Отвратително!!!
За тази цена едва ли някой очаква лукс, но компромиси с хигиената не може да се правят!!!

galina123 (1)
отседнал Август 2016 за 1-3 дни семейно
2016.08.24
12:18
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ако не желаете да си разваляте почивката, то в никакъв случай не отивайте в този хотел. На рецепция ни посрещна една доста груба девойка. Хотела е ужасно мръсен. Кухнята е под всякаква критика. Първата вечер ни сервираха 3 парчета свинско с 3 картофчета, на сутринта за закуска без право на какъвто и да е избор една шепичка бъркани яйца които бяха станали лилави, тъй като не е ясно преди колко време бяха сготвени. Със скандал ни върнаха парите за вечерята. През целият ни престой ни гледаха на криво затова, че сме се оплакали. Като им разглеждаш сайта всичко е много добре написано и представено. Реално няма нищо общо. Басейна беше ужасно мръсен, шезлонгите бяха изпочупени.В никакъв случай няма да повторим!!

djuf (1)
отседнал Август 2014 за 1-3 дни семейно
2014.09.03
10:31
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ужасен хотел.Ужасни стаи,храна,чистота,персонал.Ужасно отношение към клиентите.Липсва топла вода през цялото денонощие,без адекватно обяснение на персонала.Най-хубавото беше ,че бяхме два дни...Не пожелаха да ни върнат парите и касови бележки не издават.

emil999 (1)
отседнал Юли 2012 за 1 седмица семейно
2012.07.19
12:04
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Условията в хотела отговарят напълно с посочените в офертата за почивка. Те са много добри / климатик, кабелна телевизия, свободен интернет, хладилник/,обслужването е на най- високо ниво, храната е достатъчно и приготвена много вкусно, а отношението на персонала е безупречно.Басейна се поддържа чист през цялото време и е едно добро забавление както за децата ,така и за възрастните. Това е едно отлично място за почивка с деца.

радка.попова
отседнал Август 2008 за 1 седмица семейно
2008.08.20
19:47
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

През м.август бяхме 10 дни гости на хотела,с нагласата 4е сте се 4увстваме добре в хотела след невероятната реклама по интернет,но уви!!!!!!много се разо4аровахме цялото семейство о6те с пристигането-на6ата резервация в хотела я няма6е при тях...какво пове4е да ви кажа - стаите не се по4истват ежедневно,кьрпите не се сменяват на 3дни както ми обясниха от рецепцията,да не говорим за спалното бельо,което за 10дни не се смени нито един пьт!!!!!Единственото,което се прави от персонала е еда се обрь6та внимание на 4ужденците(руснаци,сьрби)това е самата истина ,а хотела се води с три звезди,сьжалявам,но мисля,4е две звезди са в пове4е.И така персонала на хотела успя да ни убеди следва6тата година да по4иваме в друг хотел в Обзор

Milena Vasileva Zaprqnova2008.12.27 16:16
за 2 година ходя вав този хотел и наистина много ми харесва и персонала съшто.Държат се много добре със гостите.Много съм доволна от персонала и от обслужването вав хотела.Следваштото лято съм пак там.ЗАДЪЛЖИТЕЛНО
DELYANA PETROVA
отседнал Август 2008 за 1 седмица семейно
2008.08.11
22:20
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

ПЛАТИХМЕ 80 ЛВ ЗА ДВОЙНА СТАЯ НА ВЕЧЕР, А НЯМАМЕ КЛИМАТИК - НЯМА ЛОШО, НО РЕЗЕРВИРАХ ПО ИНТЕРНЕТ, А ОПИСАНИЕТО В САЙТА ТВЪРДЕЩЕ, ЧЕ ТАКЪВ ИМА. СЛЕДОБЕД, В ЗАПАДНА СТАЯ, БЕЗ КЛИМАТИК.....НЕЗАБРАВИМО ПРЕБИВАВАНЕ!!!! РЕСТОРАНТА Е ПЪЛНА СКРЪБ, СТАИТЕ СА НЕФУНКЦИОНАЛНИ. НО ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ - НИКОЙ НЕ МЕ Е ДОВЕЛ НАСИЛА ТУК. БИХМЕ СИ ТРЪГНАЛИ ВЕДНАГА, НО ОШЕ КАТО ПРИСТИГНАХМЕ, ПРЕДИ ДА СИ ВИДИМ ПРЕКРАСНАТА СТАЯ, НИ НАКАРАХА ДА СИ ПЛАТИМ ЦЕЛИЯ СЕДЕМДНЕВЕН ПРЕСТОЙ. С ДВЕ ДУМИ - НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ДОЙДЕМ ТУК. НУТО НИЕ, НИТО НАШИ ПРИЯТЕЛИ ИЛИ ПОЗНАТИ!

naughty_baby
отседнал Юли 2008 за 1 седмица млада двойка
2008.08.06
20:46
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

хотела е суууууперр ПЕРСОнала е просто незаменим! басеина е чист и всичко е страхотно! няма да съжалявате ако посетите обзор и този хотел!!!

Симеон Симеонов
отседнал Юни 2008 за 1 седмица семейно
2008.07.24
17:08
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела е страхотен. Много е уютен и обслужването е на ниво.Обстановката е стилна, имахме си всичко необходимо в стаята - телевизор със сателитна, климатик, мини бар.Съвсем близо е до плажа и центъра. Обслужването беше мило и приветливо.Има всичко необходимо за една хубава почивка.Няма да сбъркате ако отидете там.

Елена Ангелова
отседнал Август 2007 за 2 седмици семейно
2008.06.26
23:35
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

На мен този хотел много ни допадна. Вече трета година подред ще почиваме там с децата. Обстановката е стилна, имахме си всичко необходимо в стаята -телевизор със сателитна, добре зареден мини-бар, климатик.... Обслужването беше мило и приветливо. Спокойно е, около ресторанта е оградено и без притеснение можех да пусна децата да тичат наоколо, или да се плицикат в детския басейна. А и самото градче е изкючително приятно. Тази година отново ще сме там. На мен лично не ми се стори скъпо.

mandri (1)
отседнал Юли 2007 за 1 седмица семейно
2008.06.17
23:12
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела е страхотен. Много е уютен и обслужването е на ниво. Съвсем близо е до плажа и центъра. Препоръчвам хотела горещо, и със сигурност няма да се разочаровате.


Loren Konova
отседнал Август 2008
2008.03.25
18:29

Tozi hotel mi haresa mnogo i dogodina moje bi pak shte go posetq Ubslujvaneto e na nivo,beshe mnogo chisto v samia hotel,namira se na centyra i e v blizost do moreto,E kakvo iskate poveche? I syshto taka cenite sa perfektni

2008.01.06
12:17

Супер хотел! Има всичко необходимо за една хубава почивка.
Няма да сбъркате ако отидете там. Аз пак ще ходя тази година.


Други хотели в ОбзорЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share