хотел АСТИ Артхотел ***, Синеморец

Рейтинг:  5 star rating  4.5 / 5 (13 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Синеморец
Бургас    0 км
На море в Ахтопол
Бургас    5.3 км
Плажове в близост
плаж Велека
Синеморец    0.8 км
плаж Бутамята - Синеморец
Синеморец    1 км
желая да следя тази тема за нови коментари
denstefanova (1)
отседнал Септември 2011 за 1 седмица семейно
2012.09.10
14:39
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Миналият септември със семейството ми прекарахме седмица в Асти. Всичко, което получихме напълно отговори на очакванията ми. Стаите и терасите са просторни, обслужването перфектно. Особено ме радваше да наблюдавам как рано сутрин жена от персонала бере смокини, които получавахме на закуска.

Плажът е близо, а басейнът чист и спокоен. Интернетът определено беше бонус, макар да не е най-важното, когато имаш чудесна гледка и приятелска атмосфера в може би единственото не-чалга място по българското черноморие.
Това, което ме спря да повторя тази година е изтърбушеният път до Синеморец. Той обаче няма отношение към комфорта, който аз и семейството ми получихме в Асти.

alesev (1)
отседнал Август 2012 за 1 седмица сам турист
2012.09.10
11:38
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Асти е от малкото хотели по черноморието, които си заслужават. Замисълът за комплекса и качественото му изпълнение са едно от многото неща, които го отличават. Винаги обръщам внимание на мисълта вложена в нещата, които хората правят. В Асти има мисъл, има отлично обслужване, ведра обстановка, отзивчив персонал, чистота. Кунхята е много добра и не е нужно да търсиш ресторант извън комплекса, за да получиш по-добро качество. В случая дори е почти невъзможно да намериш по-добра храна навън. Може би, ако ресторантът се маркетира отделно от хотела като място с много добра кухня може да изравни репутацията на самия хотел.
Като цяло комплексът е оазис и не мога да го сравня с други, които съм посещавала по нашето море.
Препоръчвам го на всеки, който има отношение към детайлите, търси комфорт съчетан със спокойна, толерантна атмосфера и грижа за клиента.
Успех.
Весела Анчева

anelim (5)
отседнал Август 2012 за 1-3 дни с приятели
2012.08.26
09:56
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът отговори на очакванията ни, много ми хареса архитектурата му. Персоналът беше много любезен. Имам обаче забележки - 10 лева за гараж за кола на ден е твърде много. Терасите на апартаментите на първия етаж гледат към стена , и ИНТЕРНЕТА... Ужасен е! Преди да тръгнем четох някъде коментари от 2008-ма год. за ужасния нет, е не може 2012-та все още да е така, не е редно.. Синеморец е хубаво място за почивка, има хубави плажове.

developer (26)
отседнал Август 2012 за 3-5 дни семейно
2012.08.21
12:07
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хубави стаи, чисто. Персонала е вежлив и приятен. Кухнята е добра. Хотела е на тихо и спокойно място, близо до плажа. Доволен съм!

sophkand (1)
отседнал Септември 2012 за 1 седмица семейно
2012.08.07
15:20
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте!
Преди 2 години почивахме в АСТИ Артхотел и общо взето бяхме доволни от условията. Те традиционно в началото на септември предоставят пакетна оферта за нощувка със закуска и вечеря на цената на нощувка и закуска. Тази година пратихме пак запитване до тях и до агенция Хотелс ООД, които бяха публикували на сайта си специалната оферта като актуална, за да видим откъде ще ни дадат по-добри цени. От хотела ни отговориха, че тази година си били изместили офертите от 10 септември нататък. От агенцията обаче ни приеха резервацията и ни я потвърдиха при тези условия. Аз се зачудих и реших да звънна в хотела, за да не стане така, че да платим цялата почивка в аванс и после там неприятно да се изненадаме. Така се и оказа. Дамата от хотела ни обясни, че не я интересува какво ни е предложила агенцията, нямали договор с тях, имали много резервации и голяма група в края на август и не можели да си позволят да правят изключение за нас и да ни предложат и вечеря на тази цена, а трябва да си платим по 15 лв. отгоре на човек за нея. Аз й казах, че така бизнес не се прави и че дори недоразумението да е между тях с агенцията, на нейно място ще удовлетворя желанието на клиента вместо да го загубя, оставяйки контрата в него, и той да остане разочарован и после да прави лоша реклама на хотела им. После бих си търсила правата от туроператора, ако той некоректно е предлагал офертата.
Добре поне, че не заминахме с ваучер в ръка, който очевидно никой нямаше да уважи...
Едно е сигурно - повече в този хотел няма да отидем и с тази агенция няма да работим и ще кажем навсякъде, където можем, как се отнасят със своите клиенти.

asya (0)
отседнал Май 2012 за 1 седмица с приятели
2012.06.01
18:33
коментар
Петър Радев
отседнал Септември 2009 за 3-5 дни млада двойка
2009.09.15
12:49
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много приятно място! Бяхме там за 5 дни в началото на септември, остахаме повече от доволни! Като човек от туристическия бизнес нямам забележки - базата и апартаментите са просторни и има всичко необходимо, обслужването е на добро ниво, главният готвач е страхотен кулинар... Въобще, без забележки! Продължавайте все така!

Благовест Караджов
отседнал Август 2009 за 3-5 дни семейно
2009.08.10
15:44
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът е стилен и дискретен - отлично място за релаксираща почивка, където напрежението може да бъде забравено. Апартаментите са стилно семпли и достатъчно големи.
Отлично обслужване, както от персонала, така и от управителката. Отлично място за почивка с деца, в близост до плажа.

Диана Давидкова
отседнал Юни 2009 за 1 седмица семейно
2009.06.29
21:19
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Благодаря на всички хора от екипа на хотел "Асти", които направиха почивката ни незабравимо преживяване! Много сме доволни от хотела - от интериора до обслужването, всичко е на високо ниво. Всички хора от персонала бяха много любезни и отзивчиви. Това е отлично място за почивка за деца. От нас две предложения - включете басейна в екстрите Ви - чуден е! И сложете по-модерни люлки в градината. Иначе, всичко отговаря на изискванията за истинска почивка - дискретност, удобство и спокойствие.

Мартина Николова
отседнал Юни 2009 за 3-5 дни млада двойка
2009.06.20
14:24
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът е страхотен и отговаря напълно на звездите си! Има отлични възможности за спорт (фитнес, тенис). Обстановката в апартаментите е стилна и уютна, а персонала е много мил. За мен лично, наред с лукса в апартамента и богатата закуска, включена в цената на нощувката, голямото предимство на хотела е чудесното му местоположение - на не повече от 100 метра от плажа!

Йордан Бакалов
отседнал Юли 2008 за 1 седмица семейно
2009.04.07
14:10
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много добър хотел, идеален за семейство с деца. Тенис кортът е най-добрия в региона - другият сносен корт е чак във Варвара, на 30 км.

Ясен Тунев
отседнал Септември 2008 за 1 седмица семейно
2008.09.04
23:53
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Страхотен хотел! Наистина на европейско ниво и отговаря 100% на звездите си (което за съжаление вече е рядкост в България). Всичко е предвидено за удобството на туриста- дори най-дребните неща. Апартаментите са удобни, с великолепни озеленени тераси, кухнята в ресторанта е на ниво. Горещо препоръчваме на всички ASTI Arthotel Синеморец.

Веселин Николов
отседнал Юли 2008 за 2 седмици млада двойка
2008.08.07
10:32
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелчето е добро, апартаментчетата са добре направени и удобни. Персонала е любезен и отзивчив. В ресторанта готвят добре и е чист. Има си и някои недостатъци, като:
бежичният интернет които предлагат, така и неможах да го ползвам никакъв шанс да се вържа от стаята. Странното е че когато ползвате компютъра на рецепция той е вързан през друга връзка а не тази която ви предлагат.
ще трябва да внимавате ако не бързате да ставате за плаж с камериерките, доста са ентусиазирани да влязат рано в стаите, затова ползвайте етикета да не ви безпокоят. От друга страна ако искате да се почисти стаята ще трябва изрично да поискате иначе само ще оправят леглото и кърпите.
доста е досадно но фитнеса и тенис корта, които предлагат не ви влизат в цената на нощувката.
Като цяло е добре но трябва да се постараят още малко ако искат да са супер. Бих им препоръчал да предлагат някакви пакети с включен чадър и шезлонг на плажа, тъй като са скъпички, а е възможно да договорят по-добра цена. Опитайте се да поискате отстъпка за по-дълък престой аз пропуснах да го направя.

2008.03.17
17:34

Прекрасен хотел и люезен и интелигентен екип. Препоръчвам Во го горещо!


Други хотели в СинеморецЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share