къща за гости Синята акула, Синеморец

 още инфо    контакти
желая да следя тази тема за нови коментари
kosmos841 (2)
отседнал Август 2016 за 1-3 дни млада двойка
2016.08.28
14:15
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Август 2016. малко меришеше на мухъл и канал. Стаята над заведението,до 3ч. нямаше как да се спи(беше петък) в самата кръчма скъпо и доста не вкусно, даже хостесата когато пита дали вс. е било наред и казахме, че не е точно било - ни няхрани яко, колко сме прости и как нищо не рабираме нито от ядене нито от спане.били ни правили страхотна услуга, че сме(или не) спали в тази стая. Храната, ние нищо не разбираме, била си много добра...........................................................
Хостесата предложи "Моряшка яхния" - миди,скариди и риба... оказа се картофвена яхния с няколко миди натюр и едно парче полурабрикат (бяла риба в панировка, за миктовълнова), скариди.... после разбрах от нея, че всъщност аз съм много прост, че очаквам да ядем нещо сносно и да не плачем... а и доплащане за климатика искаха, даже ми предложиха да се науча как се пуска вентилатор....
за къщатата минус 2 за кръчмата минус 3

ravazonid2016.08.29 10:27
Пич, направо ме кефиш , от Крапец до Синеморец прехода е направо супер. Бил съм в Крапец , но не в къщата в която си бил ти , а същото се отнася и за Синеморец , но напълно ти вярвам.
Гост на къщата
отседнал Юли 2008 за 3-5 дни с приятели
2008.08.03
19:08
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Къщата просто е ужасяваща.Абсолютно всяко едно нещо е под всякаква критика.Още с настаняването ни обзе мизерията.Стаите миришеха на мухъл,а за тяхното почивстване и дума не може да става.По тавана и стените имаше убити най-различни животинки,за които никои от собствениците не беше се сетил,че е редно да ги почистят.Както и да дадат на гостите си спално бельо,което поне да е без дупки.Мазилката на стените имах чувството,че сякаш аз я бях правила,а да не говорим,че къщата е измазана само от страната към пътя/тоест наполовин/.Ако си резервираш съборетина условията са идеални,но за къщата която е дадена на сайта те са крайно разочароващи.Също така в сайта е отбелязано ,че гостите на къщата могат да се възползват от паркинг за 10-12 автомобила.Нищо подобно!!!Има максимум пет паркинг места.Могат да се съберат 10 коли ако са наредени една до друга и една зад друга.Но в този случай ефекта от паркинг е нулев.Магазина,който е показан на снимката е на собствениците.Когато влезнеш в него започваш да се чувстваш като виновен,че си вътре от недружелюбното и абсурдно тяхно отношение.
Всичко това е един огромен абсурд!!!Никога повече няма да повторя да отида там и сърдечно ви съветвам да не го правите и Вие,защото все пак всички искаме да си изкараме една незабравима почивка!!!

Силвия Каменова2008.11.06 16:41
Предишният коментар е абсолютно верен. Група от няколко души бяхме направили резервация по интернет, но добре, че непосредствено преди да заминем в края на август 2008 прочетохме предишния коментар и бяхме подготвени за изненади...предлаганото в сайта, за което бяхме платили, се оказа, че въобще не е такова... стаи на партера със скъсани висящи комарници, без тераса, никаква светлина, отвратително отношение на "домакинята". След известен спор склони да ни върне капарото; оказа се, че цялото село знае за тези неприветливи хора, но за съжаление го научихме по трудния начин. За същите пари успяхме на място да си намерим прекрасни квартири с мили хазяи. Синеморец е прекрасен и горещо препоръчвам да му се наслади изцяло, но от някое друго място.
Ани Костадинова2008.11.07 15:02
Мизерия е меко казано!И ние така прочетохме коментара ама много не го взехме насериозно!Всичкото което беше писано се оказа 100% истина.Още от вратата ни посрещна една супер крива мутра!къщата вони на старо и на мухъл и на какво ли още не стаите си ги почистехме ние аз лично събрах една лопата косми буболечки и разни други такива!Вратата на банята не се затваряше та се къпеш и с единия крак подпираш,гардеробите им миришат абе ужасно е! на снимките е показана терасата на хазаите!останахме там само защото бяхме с деца и нямаше как да ги разкарваме нагоре надолу за да търсим квартира!Хазаиката е гадно и противно същество,НИКОГА НЕ СТЪПВАЙТЕ ТАМ!!!!!!!!!
ЩЕ СЪЖАЛЯВАТЕ МНОГО!!!!!!!!
Вече ще вярвам повече на коментарите които ги пишат!
гостувал там2009.07.28 17:28
2008 и аз се пре..х да си резервирам стая на това ужасно място като се доверих на снимките в интернет. Ужаса започна оше преди да се настаним. Пристигнах и след 1 час обикаляне из селото реших да попитам някого къде се намира тази "Синя акула". Спрях в центъра и един човек много любезно ми обясни, че Синята акула не работи от повече от две години. Сами се досещате, че отписах парите, които бях изпратил като капаро. Казах му на чие име съм ги изпратил, при което той се засмя и буквално каза:"Тоя ли използва синята акуля", сле което ми показа къщата. Условията бяха точно такива каквито са описани по-горе, като добавим, че ние бяхме предупредени да не изключваме бойлера, защото се ползвал от две стаи. Изтърпяхме всичко стоически, дори и факта, че няколко пъти докато бяхме там дадоха стаи на половината от цената, която бяхме платили ние, но последния чашата на търпението ми преля. станахме рано за да можем да пием кафе да си стегнем багажа, след което да освободим стаята да отидем за последно до плажа и по живо по здраво към София. Да ама не. В 8 без 20 излязохме за да отида за си вземе кафе от автомата на улицата, все още нищо не работеше, при което въпросната хазяйка се провикна: "Да освобождавате стаята, че другите хора вече са дошли и трябва да се настаняват". Е в този момент можа да благодари на всички богове, че жена ми берше с мен и ме хвана. След тирадата от моя страна тя замлъкна, влезе си в магазина и докато не и занесох ключа, не чух от нея нито звук. като добавим, че през цялато време обясняваше мизерията с това, че и те имали заеми да връщат. Ако цените здравето си НИКОГА НЕ ХОДЕТЕ ТАМ! ТРЯБВА НАЙ-НАКРАЯ ДА СЕ ОТТЪРВЕМ ОТ ТАКИВА ГНУСНИ ПЕЧАЛБАРИ!!!

Други хотели в СинеморецЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share