хотел Казабланка ****, Обзор

Рейтинг:  4 star rating  3.7 / 5 (5 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Обзор
Бургас    0.4 км
На море в Бяла
Варна    6.7 км
Плажове в близост
плаж Обзор
Бяла    1.1 км
плаж Бяла
Бяла    6.5 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Ann Hart (2)
отседнал Май 2012 за 3-5 дни възрастна двойка
2012.06.12
21:22
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

„Казабланка” – много добър хотел и незабравимо преживяване! Бяхме там в края на май и останахме с прекрасен спомен. Хотелът е с оригинална архитектура и се намира в северния край на града до река Двойница, която се влива в морето непосредствено пред него и която някои неправилно мислят за канал. След дъжд ширината й при устието достига над десет метра. Настаняването в хотела всъщност е в просторни апартаменти от стая и хол, два санитарни възела, баня и тоалетна към спалнята и тоалетна към хола, със стилно обзавеждане, два телевизора, хладилник, кухненски бокс, климатик и масивен разтегателен диван в хола, който позволява настаняване 2 + 1 и дори 2 + 2. Почиства се всеки ден, спалното бельо и хавлиите блестят и се сменят на три дена, а хавлиените фигурки бяха слонче и патенце. Всички стаи са с просторна тераса. Ресторантът е много добър. Ястията са разнообразни, вкусни, многобройни, не свършват, допълват се веднага и са много добре поднесени. Като специално трябва да споменем оформянето на салатите и масата с десертите. Масите блестят от чистота, сервирани са двоен комплект прибори и салфетка от плат, което може да се види съвсем не навсякъде. Има достатъчно места и навън, на тераса пред ресторанта и под шатра в добре поддържана градина. Ако изобщо може нещо да се желае, то е от гостите на хотела и по-точно да избягват да слизат на храна по чехли, анцузи и безформени тениски, а да обличат нещо по-прилично поне от уважение към усилията на хората, които работят в ресторанта. Персоналът е много любезен, вежлив, добронамерен и отзивчив, готов да изпълнява всякакви желания. Около басейна пред хотела има предостатъчно скари и чадъри. Плажът е само на сто крачки и е направо огромен, много широк и безкрайно дълъг и в двете посоки. За децата се грижат трима аниматори, до хотела има сцена с амфитеатърче и детска площадка, а при лошо време купонът продължава във фоайето, където всички се забавляват, дори и персоналът. Непосредствено преди хотела, на 200 метра по крайбрежната улица, има много красив малък парк, в който всичко е съвсем ново и чисто, алеи, бордюри, пейки, беседки, тревни площи, храсти, фонтан, и дори открита сцена, оформена като римски амфитеатър. Досега не бяхме ходили в Обзор и той се оказа другата голяма изненада за нас. Един малък и много красив, тих, спокоен и чист град. Разположен е на красив бряг, край най-дългата плажна ивица по българското Черноморие /според някои – 8 км, а според други – 10 км/. За привлекателността на района говори това, че тук се намира хотел „Helios Bey Resort”, един от 4-те хотела в България на веригата „RIU”, 3-та по големина в Испания и 10-та в Европа, с 109 хотела в цял свят, а също и хотел „Sol Luna Bey Resort”, един от 6-те хотела в България на друга испанска верига, „Sol Melia”, 1-ва в Испания, 3-та в Европа, 13-та в света, с над 300 хотела, и двата в непосредствена близост до „Казабланка”. Оставаме с прекрасен спомен, бихме дошли отново и го препоръчваме на всички.

2007.09.26
19:58

hotel cazablanca e nomer 1 opitaite i vie.naistina 6te izkarate edna strahotna po4ivka!

2007.09.11
22:31

Превъзходен хотел!!!

2007.08.04
12:29

Звездичките са му много.

2007.07.06
11:19

Изкарах една страхотна почивка - много стилен и хубав хотел, с мн.добро обслужване. Препоръчвам го на всички,които не са били в Казабланка.


Други хотели в ОбзорЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share