къща за гости Анестиеви *, Ахтопол

 още инфо    контакти
желая да следя тази тема за нови коментари
жоро и денница
отседнал Август 2006 за 2 седмици млада двойка
2008.06.18
19:20
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

За четвърта година ще летуваме в къща за гости Анестиеви,условията са отлични,ще останите доволни.
Плажовете в близост до Ахтопол са добри,особено интересен е плаж Липите,който се намира в близост до с.Синеморец.

Ime i Familia2009.08.23 15:43
Imahme rezervacia za 5 dni. Oshte s vlizaneto se useti neshto dosta stranno - 15-ti septemvi, a nyama jiv chovek vutre. Vlizame v stayata - nyama toaletna hartia, nyama kurpi. Kurpi skloniha da dadat, no toaletna hartia kazaha, che ne zarejdat - da sme si kupili ot magazina. Povyarvaite mi, tova e purvoto myasto ot 50-60 drugi, v koito spya i nyama toaletna hartia. Okaza se, che nyama samostoyatelen balkon, a se deli s oshte edna staya. Samia balkon e tolkova maluk che nyama kak da se izleze na nego. A i suseda moje da si vliza i izliza ot tvoita staya kogato si poiska ako iskash da otvorish che da vleze vuzduh. Po edno vreme doidoha nyakakvi hora s nyakakvo kreslivo dete koeto ot 7 chasa kreshti s po koridora - ne izdurjahme i si trugnahme na vtoria den. Poluchih skandal ot sobstvenika - toi bil si napravil smetka i edvam bil smestil klientite - a hotela PRAZEN.
Nyama da se vurnem poveche tam
Ime i Familia2009.08.23 15:44
Imahme rezervacia za 5 dni. Oshte s vlizaneto se useti neshto dosta stranno - 15-ti avgust, a nyama jiv chovek vutre. Vlizame v stayata - nyama toaletna hartia, nyama kurpi. Kurpi skloniha da dadat, no toaletna hartia kazaha, che ne zarejdat - da sme si kupili ot magazina. Povyarvaite mi, tova e purvoto myasto ot 50-60 drugi, v koito spya i nyama toaletna hartia. Okaza se, che nyama samostoyatelen balkon, a se deli s oshte edna staya. Samia balkon e tolkova maluk che nyama kak da se izleze na nego. A i suseda moje da si vliza i izliza ot tvoita staya kogato si poiska ako iskash da otvorish che da vleze vuzduh. Po edno vreme doidoha nyakakvi hora s nyakakvo kreslivo dete koeto ot 7 chasa kreshti s po koridora - ne izdurjahme i si trugnahme na vtoria den. Poluchih skandal ot sobstvenika - toi bil si napravil smetka i edvam bil smestil klientite - a hotela PRAZEN.
Nyama da se vurnem poveche tam

Други хотели в АхтополЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share