къща за гости Грънчарови, Приморско

 още инфо    контакти
желая да следя тази тема за нови коментари
сем.Митеви
отседнал Юли 2009 за 2 седмици семейно
2009.07.26
13:50
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Посетихме "Вила Дора" и останахме доволни. Цените са добри и стаята , в която бяхме настанени ни хареса. Домакините бяха любезни и се стараеха да изпалнят нашите желания. Препорачваме на всеки ,който желае да посети "Вила Дора" ,Приморско.

измамените камилчета
отседнал Юли 2008 за 1 седмица семейно
2008.08.05
17:30
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

пълна скръб - самостоятелните тоалетна и баня са отделни и до тях се стига като се пресече стълбището и коридора, откъдето минават всички наематели;с едно руло тоалетна хартия и две сапунчета трябваше да изкараме цяла седмица цялото семейство; едва на четвъртия ден се сетиха да проверят дали има боклук за изхвърляне;така и никой не дойде да почисти пода в стаята цяла седмица; сбирщина роднини постоянно пържеха и си правеха скара на двора под балкона ни и цялата смрад влиза в стаята, съседа обикновено ремонтира нещо между 2 и 4 следобед, а роднините се напиват до късно вечер - изобщо селска идилия и простотия - никога не ходете там ако искате чисто удобно и тихо място


Други хотели в ПриморскоЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share