хотел Ропотамо СПА **, Стара Загора

Рейтинг:  2 star rating  2.2 / 5 (13 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Августа Траяна - античен форумен комплекс
Стара загора    11 км
Тракийска гробница в Казанлък UNESCO
Стара Загора    20.5 км
Павел баня – балнеолечение и минерални извори
Стара Загора    28.3 км
Храм "Рождество Христово" - Шипка
Стара Загора    32.4 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Стойна Добрева
отседнал Юли 2009 за 1 седмица семейно
2009.09.07
15:33
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Условията в хотела са добри, хотела не е луксозен, но стаите са чисти. Няма басейн, но всеки ден ходихме на басейн в Марица-изток - на няколко крачки от Ропотамо. Хранихме се в ресторанта на хотела, защото цените са по джоба ни. Съседните хотели са луксозни, но там е много скъпо. В Калистата 20 лв. е входа за басейн, това е много висока цена, особенно за четиричленно семейство. Дъщеря ми си игра с деца, които са отседнали в Калистата - идваха да се хранят в Ропотамо, защото цените са три-четири пъти по-ниски от три и четиризведните хотели. Доволни сме от кухнята и обслужването.

Мария Нанева
отседнал Август 2009 за 1-3 дни с група
2009.09.07
15:14
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

На 8 август в хотел Ропотамо наистина имаше авария на ВиК. Нямаше вода 5 часа и това беше голямо неудобство за почиващите в хотела. Изкъпахме се вечерта след като свърши събора Богородична стъпка. Останахме много доволни от обслужването на персонала, защото въпреки че бяхме се събрали около 100 човека на лятната тераса ни обслужиха сравнително бързо. Персоналът беше така добър да ни изчака да се повеселим. До 4 часа сутринта изграхме хора на лятната тераса. Изкарахме си чудесно, всъщност ние успяхме да продължим събора до сутринта.

Камен Николчев
отседнал Август 2009 за 1 седмица семейно
2009.09.07
15:01
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

По време на престоя ни не сме имали никакви проблеми с персонала. Обслужваха ни много любезно, въпреки че имаха цял футболен отбор от Гърция. Гърците и те бяха много доволни - говорих с треньора им. Някои от тях изразиха желание да почиват със семействата си в същия хотел другия месец. Само първия ден имаше авария в 6 села и бяха спряли тока до отстраняване на аварията. Но други проблеми не сме имали. Въпреки, че нямаше ток персонала ни нахрани с помощта на газ и свещи. Въпреки аварията не затвориха ресторанта и се погрижиха за нас - вечеряхме добре. В стаите не е мръсно, бяха си почистени. Винаги сме имали гореща вода. Във фоаето имаше на разположение камериерка и ни даде допълнително кърпи за басейна и други консумативи за банята. Доволни сме от пребиваването си в хотела.

Петър Каменов
отседнал Април 2009 за 3-5 дни семейно
2009.09.07
14:42
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотел Ропотамо е с една звезда и предлага чудесни условия за звездата си. Около него има много хотели с 3-4 звезди, но с нощувки от 100 до 300 лв. на легло. Почивах със семейството си и останахме доволни. Обслужването и цените са добри. Не сме имали никакви проблеми с топлата вода.
Стаите в хотела не са луксозни, но са чисти. В стаята ни имаше и климатик, но не сме го ползвали, вечерите там са хладни. Има и цифрова телевизия със 7 канала, но детския канал не работеше.

Калинка Косева
отседнал Август 2009 за 1 седмица семейно
2009.09.07
14:23
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много спокойно и тихо място за почивка. Красива природа с изглед към боровата гора от терасата на хотела. Добри условия в стаите на хотела. Добро обслужване и много добра кухня, големи порции. В хотела все още няма изграден басейн и спа-центъра не е напълно пуснат. Все още няма минерална вода в хотела. Никога не са ни спирали водаща и гореща вода имахме през цялата почивка. Ходихме на басейн в Марица-изток, Армира и Гроди - басейните са много близо до хотел Ропотамо.

тони анастасова
отседнал Август 2009 за 1-3 дни с приятели
2009.08.14
23:17
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте хора!
За Стара Згора искам да говоря.
С вас ще споделя,къде аз бях,
и ако искате и жие отидете-Ваша воля!
Но аз 'ДОВОЛНА МНОГО ОСТАНАХ'

В хотелче'Ропотамо СПА'-преспахме.
'Сървайвър'-пасти да яде!
Обслужени ужасно бяхме
от това по-лошо.... няма на къде !

Тук няма ценоразпис,уговорка????
- Заповядайте!-Добре дошли!
Тук само дебнат зорко,
докъто вземат вашите пари.

А,мизерията!?!...-почва от вратата.
Вратичките на мебелите си висят
А, ДУМИ НЯМАМ ЗА ЛЕГЛОТО
с изпотената калъвка и космите
от предния клиент стоят.

Пооглеждаш се,посвикваш със пейзажа.
Пооправяш малко-уж!
Ами квото е -това.Какво да кажа
Ами дай поне да взема душ!

-Дуууш!-Какъв ти душ бе братче.
Тя ,банята по-суха от пустиня.
Чак надвечер вода ни пуснаха.Обаче!
То каква вода?-то тиня!

Е-Е-Е-Х!Европейци уж станахме.
Кога ще се научиме аче...
целта не е- 'и тези прекарахме'
а, пак да дойдем и да ни е добре!

Боряна Георгиева
отседнал Август 2009 за 1-3 дни с група
2009.08.12
18:36
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

За Бога, хора, не отсядате в никакъв случай и по никакъв повод в хотел Ропотамо на Старозагорски минерални бани!Искам да ви разкажа на какво се натъкнахме там, защото бяхме група и имахме възможност да огледаме повече от една стая.Явно не сме единствените, които попадат в такива условия тук и не е инцидентно това което се случи на нас.Какво беше учудването ми когато отворих стаята, която ми беше отредил като обитаема така нареченият администратор или там каквото беше и съзрях в нея две легла, застелени с чаршафи които имаха огромни дупки,но не си мислете че чаршафите покриваха матрака - няма такова нещо, възглавниците също бяха целите в дупки и като реших да обърна възглавницата от другата страна за да проверя дали няма да е по-здрава то тя се оказа изцапана с грим,хавлията беше ползвана и мръсна, два стола, които ако ги докоснеш се вдига прах та чак започваш да кихаш, няма пердета нито щори, няма шкаф или закачалка на която да си закачиш дрехите, нямаше огледало дори в банята, нямаше достатъчно хавлии, нито тоалетна хартия и за капак нямаше и никаква вода, не става дума изобщо за телевизор защото такъв нямаше. Мръсотията беше невъобразима, като вървиш след нас се стелеше облак от мъхчета и прах.Полюбопитствах да видя в другите стаи как е, положението беше ужасяващо, оказа се, че на целият пети етаж няма никакво оборудване в стаите, всичко тъне в мръсотия, на по-ниските етажи положението беше същото. За тези условия платихме по 18 лв. на легло, което си беше живо изнудване при положение че предварителната уговорка е била за по 16 лв. Да не говорим, че управителя така и не успя да ни покаже къде точно са апартаментите, които сме наели та се налага да платим по-високата цена.Да не забравя да спомена за отношението на персонала - тези хора и хабер си нямат от обслужване, може би не са и чували за такова.Но ще ми е обеца на ухото , че преди да си резервирам някъде хотел ще чета коментарите за него.Може още много да се пише, но само ще кажа на тези , които са решили да отседнат в хотел Ропотамо - плюйте си мили хора на петите и беж по-далеч от този хотел и тези хора!

Димо Гатев
отседнал Август 2009 за 3-5 дни с група
2009.08.11
18:20
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Искам да ви предствя накратко какво представлява да отседнеш в този хотел.
Като за начало можете да се радвате ако не бъдете напсувани по телефона за взетото от вас "правилно" решение за място за отдих.След като намерите самия хотел (с GPS нестава трябва да се допитате до някого над 60 годишна възраст за упътване) вие бивате "вежливо" посрешнати със потриващите си ръце персонал (говорейки си наум "тия глупавите как са се прекарали дайте и ние да ги прекараме"). По добре не гледайте персонала в очите или където и да е другаде ако си държите на багажа и на вас самите.И след кратко лутане ето ни на най накрая в стаята ни да си починем от изморителния път но не не е почивка мъките тепърва започват.Стаята ни ни посрешта с широки обятия по скоро с широко отворена врата и счупен прозорец който никой не си е направил труда поправи и явно стой така от незнайни времена (по това съдя по количеството мръсотия в стаята кво да се прави трудно е да се плаща на камериерка).Все пак на мястото на счупения прозорец бе поставено нещо като врата(от шперплат или подобно не ги разбирам много).Поне хамака беше на лице наричам го така понеже неприлича на чаршав с огромния брой дупки по него.Нещата който се смятат за екстри са климатик и телевизор за чийто дистанционно се заплаща допълнително (както в някой болници) дори след заплащане услугата не е задължително да бъде предоставена.Опс забравих малка подробност че май небяха чували какво е това нещо вода нищо че другите близки хотели бяха и след дълъг и потен ден си е по добре да си миришеш на себе си незнам за жените за мен бе недопустимо.А цените не са това което бяха или по скоро не бяха това за което се бяхме уговорили все пак цена от 16 лева на легло им се видя малко в последния момент и решиха че трябва да се коригира (поради огромния куп екстри който сме ползвали).Явно никой от нас не е завършил 1-ви клас защтото уж платихме за стая за 3-ма а сме спали в апартамен с 2 легла поне платихме за такъв по 18 лева а колкото и да броих в стаята бяхме 3-ма хммм явно елементарната математика ни липсва.Но както и да е 2 лева не са болка незнам ако имаха президентски и бяха решили че сме отседнали в него с гризачите който не ни оставиха да спим.Тук спирам че неискам да отчайвам бъдещите ентусиасти и кандидати за SURVIVOR.

EBreHu reH4eB
отседнал Август 2009 за 1-3 дни с група
2009.08.11
18:04
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Отвратителен хотел. Лоша хигиена. Арогантен персонал. Шушумигски номера. Несъответствие на написаното в рекламите с действителността. Не знам къде са гледали РИОКОЗ като съм им давали санитарно разрешително. Не знам къде е комисията защита на потребителите. Къде е браншовата камара по туризъм. Пълна селяния. Девизът на хотела е: "Да прекараме и тези, докато върви номера". Ако все пак ви е напекло слънцето и сте сглупили или сте ограничени откъм средства и отседнете в този хотел, си носете бидон с вода- в хотела може да няма.

ДИМИТЪР АТАНАСОВ
отседнал Август 2009 за 1-3 дни с група
2009.08.10
17:01
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

НИКОГА НЕ ПОСЕЩАВАЙТЕ ТОЗИ ХОТЕЛ, МОЛЯ ВИ СЕ...ОТНОШЕНИЕ-0, МРЪСОТИЯ ДО ШИЯ, ОТВРАТ! ТОВА Е ПРЕСНА ИНФОРМАЦИЯ ОТ 08.08.2009Г.!!!

Цети от София
отседнал Декември 2008 за 1-3 дни с приятели
2008.12.10
16:38
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

ако някой ше празнува да не ходи в този хотел .Плащаш за едно и получаваш нещо съвсем друго т.е.вземат ти парите за нищо.Не може да отидеш да празнуваш 8-ми декември и да те изгонят от ресторанта в 24:00 Когато плащаш никой не те предупреждава за тези подробности.Както персонала така и самият собственик са без обноски и враждебно настроени.

burgas georgi
отседнал Декември 2008 за 1-3 дни с група
2008.12.09
13:05
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

най-гадния хотел които може да саществува в тая мръсна България с удоволствие бих го преско4ил при следващия повод да празнувам

Калинка Камишева
отседнал Юни 2008 за 1-3 дни с приятели
2008.06.08
22:30
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не ходете там за да не си развалите настроението.Обслужването,отношението на персонала и храната са много далече от добро и професионално.Там можеш да останещ само разочарован и излъган от тези хора.

kolewsoft2008.11.08 15:14
напълно съм съгласен с мнението на Калинка Камишева , и аз преди две седмици бях в хотела .отношението на "персонала " беше под всякаква критика , от входа на рецепцията ни посрешна управителя , студен и намръщен човек , все едно сме му бръкнали в здравето че сме посетили хотела му , аиде иде доиде може човека нещо да е ядосан на момента , нему обарнах кои знае какво внимание на всекиго се случва , настанихме се в двоина стая ( искахме двоина дадоха ни стая с 3 легла ) топлата вода доиде след сума си време чакане и едно две слизания и питания дали има изобщо топла вода .в стаята нито чаша за вода нито пепелник видяхме , едно гардеропче с откачени и зеещи врати които едвам се държаха и а а да паднат ма си стояха .
решихме да хапнем - на вапроса дали ресторанта работи , управителя пак със сърдитото си изображени и тон (все едно че ще му вземаме пари а няма да му даваме ) аха да каже че не работи , ма готвача го прекасна и каза че ше ни нахранят .е нахраниха ни небеше кои знае какво но гладни не останахме.
варнахме се в стаята легнахме си и ха бълха в леглото , направо ужас, може и само една да беше , но като си вталпи човек че има балхи и почва всичко да го сърби и да осеща че нещо му лази , едвам изкарах вечерат поне аз незнам за другите .е общо взето това е , не се лажете по ваншния вид на хотела вярно от вън е хубав но вътре неструва , а на тов амясто от хотели повече няма
Иван Иванов2008.12.15 11:54
Първо искам да кажа здравейте на всички,който ще се излъжат да отидат в НАЙ-МИЗЕРНИЯ ХОТЕЛ в Старазаорските минерални бани!!!!
Приатели мой /студенти,не студенти/ НЕ ХОДЕТЕ В ТАЗИ МИЗЕРИЯ!
Така ще Ви разкажа малко за моят /нашият/ студентски празник в тази дупка.Първо като пристигнахме в хотела на пръв поглед ни се стори добре...влезнахме ....рецепцията добре...но...старецът зад рецепцията...леле...ужасен човек...първата негова изцепка беше,че при заявена от нас стая за двама човека,но стани в стая за четирима с още един момак..за щастие наш приател.Този същият старец,даваше ключове от рецепцията от стай в който вече беше настанил хора там...и искаше да изкарва багажа на хората...с думите..."Тези стай са свогодни...дайте ще им искараме багажа..те сигурно са си тругнали..."..ние останахме в невидение...ще си тругнат хората без багажа си...??????!!!!???Абе,луда работа!След дълго търсене на стая..."нашият" старец намери една стая за нас...като ни каза..."Вашта стая ще има климатик"..ние се чуствахме поласкани...но не за дълго...след като отидохме в стаята видяхме,че климатика не е пуснат и извикахме стареца...,а той дойде с дистанционното и каза,че той ще пусне климатика и ще го остави на 18 градуса,защото упратителя не дава да бъде пуснат по-силно...Мили боже....18 градуса..ти нормален си си бе...казах аз!!!!Но след спора ни...се оказа,че климатика не работи....Старецът измрунка,че сте донесе печка...но още я носи...може би ще я донесе вкъщи....? Taka....да поговорим малко и за стаята....Скусани чаршафи,мръсен под...мръсна баня/по мивката имаше косми,батерията не беше мина от векове,сапунерката също/...Съжалявам,че тук не могат да се прикачват снимки...иначе щях да Ви покажа МИЗЕРИЯТА...които има желание да види,нека ми пише на е-mail,ще му изпратя снимки с удовоствие.Хайде мисля,че дойде ред да кажа няколко думи и за ресторанта-МИЗЕРИЯ!Една мизерна самата и студени пържени картофи,кюфте,кебабче и нещо наподобяващо на паржола-това е Менюто за празнична вечеря за 8-ми дек.
Хайде за край вече....в цената за ресторанта и хотелската стая влизаше в DJ....От къде бяха изкопали този DJ незнам..ама беше на годините на дядо ми...и имаше цял диск с 25 MP3...и общо взето слушахме само тези 25 песнички!
Само едно беше яко...че бяхме все приатели добри и си направихме купона!
БЛАГОДАРИМ ЗА МИЗЕРИЯТА!!!НЕ НИ ОЧАКВАЙТЕ ОТНОВО!!!
Валентин Ангелов2009.06.23 11:27
Наистина хотела, както и персонала са олицетворение на българския селяндур. Пълна реципрочност на всичко, което някой нормален и културен човек може да желае.
Росица Илиева2009.08.11 18:06
Не ходете в този хотел за нищо на света.Съжалявам, че не прочетох вашите коментари преди да го посетя,Бях там сега на 08.08.2009г.на фестивала Богородична Стъпка.Неможете да си представите каква мръсотия е, чаршафите и калъвките все едно бяха гърмяни със сачми уж имат климатици и телевизори ама няма дистанционни, балконската ни врата беше изсипана на терасата всичко беше в стъкла, представете си нямаше и вода не топла студена нямаше и на фона на целия този ужас собственика ни поиска по 18.00 лева за нощувка за тройка стая при положение, че се разбрахмеза 16.00 при резервацията

Други хотели в Стара ЗагораЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share