спа хотел Нарцис ****, Банско

Рейтинг:  3 star rating  2.8 / 5 (23 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Банско
Благоевград    0.3 км
Баня – лечебни минерални извори и спа процедури
Благоевград    5.5 км
Добринище – термални извори и спа процедури
Благоевград    6.6 км
Добринище
Благоевград    6.6 км
желая да следя тази тема за нови коментари
mitaka101 (3)
отседнал Септември 2013 за 1-3 дни млада двойка
2013.09.16
11:33
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Преди няколко години със съпругата ми бяхме гости на Хотел Нарцис 4* в Банско. Бяхме очаровани от СПА центъра, обслужването в механата, стаята /всъщност бяхме в апартамент/, персонала като цяло. Запазихме чудесни спомени и горещо препоръчвахме този хотел на приятели и познати. Преди няколко дни решихме да посетим отново хотела и бяхме настанени в същия апартамент. Останах учуден от мръсотията по пода, паяжините по полилея и разкачената вратичка на шкафа под мивката във всекидневната, дупките по тапицерията на фотьойла... Това го преживяхме, но липсата на плътно перде в спалнята ми дойде в повече. Имаше окачено само тънко перде, а на 4-5 метра срещу прозореца на спалнята има друга сграда и може да гледаме техния телевизор легнали на спалнята и през пердето. Отгоре на всичко като дръпнеш леко това тънко перде то изпада от корниза – на снимката е посочено със стрелка къде се е скупчило.
Интересно ми стана как управата на хотела е решила да окомплектова спалня два персона (1,6 метра) метра с чаршафи за персон (0,8 метра)????
Тоест единия гост спи на чаршафа /ако не се върти/, а другия – на матрака?!!!??!!
За компенсация всеки гост може да си избира калъфка с „екстри” – в нашия случай те бяха: 1) прорез на калъфката и 2) капки кръв по другата калъфка;
За храната и обслужването в механата не ми се говори – каквото и да кажа, няма да е добро. Обичам хеви метъл музика, отрасъл съм с нея, но не я приемам като подходящ музикален фон за вечеря, особено надута на макс…
Впечатлени от хигиената и обслужването не посмяхме да посетим СПА-центъра, от който имаме толкова добри спомени, а рано-рано си събрахме багажа и „дим да ни няма”.
От хубавия хотел са останали вече само спомените. Бил съм в планински хижи с много по-добри условия. Това вече не е хотел според мен, не заслужава и една звезда, как е останал да се кичи с четири за мен е пълна загадка?
Ето и малко снимки в подкрепа на написаното:
http://media.snimka.bg/s1/2654/031551564
http://media.snimka.bg/s1/2654/031551566
http://media.snimka.bg/s1/2654/031551568
http://media.snimka.bg/s1/2654/031551571
http://media.snimka.bg/s1/2654/031551573
http://media.snimka.bg/s1/2654/031551575


спалня кресло шкаф калъфки
Tsveti Petkova (1)
отседнал Август 2013 за 3-5 дни семейно
2013.09.05
14:58
коментар
bulava (1)
отседнал Август 2013 за 1 седмица семейно
2013.08.11
09:49
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Вчера се върнах от Хотел Нарцис и все още се чудя дали изкарах добре или не чак толкова.Малката ми дъщеря е на върха на щастието,жена ми е доволна,а аз 50/50. И така условиятя са следните: Голям хотел,хубави чисти апартаменти с пълно обзавеждане,климатика не се пуска централно изобщо,но вечер планината компенсира с приятен хлад,няма комари-никакви.Два басейна голям и малък отвън и закрит басейн,две джакузита,не достигат шезлонги,вески ден има кавки за шезлонгите стига се до саморазправи.Спасител почти няма-пазете децата!Фитнеса-голям смях гладиатора и скрипеца с памучни въжета,една лежанка малко тежести,голяма патека за бягане.Голям вътрешен двор с малко чадъри и маси-и тук кой превари той натовари.вечерно време много слабо осветление на двора-романтика или си носете ИнфраРед-очила.Ресторант-три звезди,средно разнообразие на храната естествено с не много високо качество.Безалкохолно само Дерби,Бира Пиринско,ракия и вино най-евтини само по време на храненията.Следобебден Брънч-кафе,мляко бисквити,диня,праскови.Понякога заради завихрянето на въздуха между двата хотела пушека от кухнята гъст и черен пада точно върху почиващите-носете си противогаз,за тази екстра никой не е виновен.Ако не сте много претенциозен,а сте малко нахален и предвидлив това ще ви е най-евтината и интересна почивка-разходката в планината до хижа Вихрен задължително направете. Ако сте свикнали само на хотели четри и пет звезди не ходете ще се ядосвате много.Този хотел е за хора със слаби финансови възможности те ще си изкарат чудесно.

rosko 7979 (1)
отседнал Август 2013 за 1-3 дни семейно
2013.08.04
16:37
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Аз си направих резервация за хотела и като чета отзивите направо не ми се ходи !!! Пак ли трябва да се въоръжа с търпение или вместо да си почивам ще се наложи да си хабя нервите и да си проваля така чаканият годишен отпуск с семейството си

rodos (1)
отседнал Юли 2013 за 1 седмица семейно
2013.07.31
17:45
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Преди няколко дена се върнах от хотела и съм много доволна. Тръгнах мн. предубедена на там , тъй като бях прочела отрицателните мнения на други посетители, но въпреки това реших да рискувам и не съжелявам. дори съм си направила резервация за следващия месец))

pupita6 (1)
отседнал Юли 2013 за 3-5 дни семейно
2013.07.29
10:57
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Вчера се върнахме от там и на по-гадно място скоро не бяхме ходили...Паркинг няма. Кърпите са мръсни и не се подменят, хигиената е под всякаква критика, на всякъде мирише отвратително на влага, мухъл и чорапи, в гардероба имаше чорапи.... Храната е събрана от обед, вечеря и къде ли не и е насипана в 4-5 тави, мазно и миришещо на мърша месо, ако има въобще месо де, защото единия ден имаше само 1 кремвиш, накъсан и нахвърлян върху тава с ориз. Каквото не е изядено на обяд, се сервира на вечеря. Никъде не видях хора от персонала, за чистене да не говорим. Има 50 шезлонга около басейна и не стигат до никъде. Лампи няма, на всякъде е загадъчно мрачно...

joro_86 (1)
отседнал Юли 2013 за 1-3 дни семейно
2013.07.28
23:45
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ад в Нарцис! При пристигането няма къде да се паркира. Паркинг няма. Отстрани на улицата или на едно разорано поле всеки си търси място. Запазили сме 1 спален апартамент с тераса. Пращат ни в стая около 15-20 квадрата, без тераса, с кухня на 1м от леглото, още един метър и едно малко прозорче. Върнах се на рецепция, мислех че има грешка. Били сме запазили апартамент, ама били заети всичките, затова в тази стая. След 1ч разправии, разговори с маркетинг отдела им се намери 1 апартамент - от хола се влиза в спалнята, по стените няма прозорци а само един на тавана, скосена, в единия си край е около 80см височина, по средата около 1.40. Не беше изчистен, нямаше спално бельо, пълна кочина. Чистачката каза, че ще премести спалното бельо от стаичката, в която първоначално ни бяха настанили и за около 1ч щяла да я изчисти. Оставихме си бягажа на рецепция и излязохме да вечеряме докато е готова. Отиваме да се настаняваме - УЖАС. Не беше изчистено като хората.Няма кърпи,халати, шампоанчета - НИЩО. Имаше разни боклуци, по ваната косми. Освен 2 чаши за кафе, нищо друго в апартамента като прибори. Навън беше адкса жега, само в 3 апартамента имаше климатици, в останалите централна климатизация. Пуснахме да се охлади, но .... бръмчи нещо, но от никъде не духа. За 2 дни температирата не падна под 30 градуса в стаята. Тавана беше напукан, имаше петна от течове, мухъл, паднала мазилка, мокета изпокъсан. Миришеше много. Не всички лампи работеха. В коридора същото, от 20 лунички работеха 5. Не на всички прозорци имаше пердета. Телевизора с кинескоп 19 инча, имаше 6 канала. В целия комплекс забелязах на 2 места антени на Булсатком. Храненето - отврат. Нямаше място за всички в залата за хранене. Трябваше да се изчаква да се освободи място.Ориз, ориз, ориз, соеви кебапчета и кюфтета, боб, домати краставици, макарони, маслици - това е. На обяд имаше супа, която се водеше пилешка, но беше без грам месо. Единия ден имаше на вечеря пържени картофи. Вадеха през 20 мин картофите от 2 фритюрника, бяха луди скандали за тия картофи, всеки се редеше да дебне картофите да дойдат, защото количестово стигаше за 4-5 порции и се разграбваше за 1-2 минути. Безалкохолни само на дерби 3-4 вида. бирата и ментата свършваха всеки път. Стъклените чаши свършваха на 20-30 мин от началния час за хранене. бира, вино, всичко в малки пластмасови чаши. Натурални сокове нямаше, само 1 вид степчета портокал от машина. Намах търпение да си тръгнем. Най-ужасното място на което съм бил. Никога, ама никога няма да ида пак - ако ще пари да ми дават!

niki_882013.07.29 09:42
Добавям и наличието на огромни паяци и паяжини из целия апартамент.
kati 2107 (1)
отседнал Юни 2013 за 1-3 дни сам турист
2013.06.26
22:56
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,
Бих искала да попитам има ли някой доволен от този хотел? Тъй като ми предстой почивка там прел юли и ще водя мои гости от Англия? Да знам дали няма да се изложа много пред тях!
Благодаря ви много, но се надявам да получа и хубави отзиви!

Kamelia_642013.06.28 10:03
Почивах в хотел Нарцис през уикенда 22-23.06.2013 г. Разочарована съм от поддръжката на хотела и обслужването.Не бих го препоръчала на приятели.Хотела е направен с вкус и са вложени много средства, но всичко е занемарено. В коридорите мирише на мухъл.Басейните и джакузитата са мръсни и не се почистват.Около външния басейн/който е хубав, но не се почиства/ има само 5 броя шезлонги и 3 бр.чадъри, който още в 7.00 часа са запазени /с хвърлени кърпи върху тях.Съвета на рецепциониста беше да си сложа кърпата на изкуствената трева около басейна/която също не беше почистена/.Кърпите са захабени.За изхранването -не ми се иска да коментирам.Разнообразието на салатите беше отделно краставици, отделно домати и краставици с домати.Храната свършваше рано.Десерта -само и единственно праскови.Свършваха чашите за безалкохолно.В ресторанта има само една сервитьорка.
Няма кой да налее чаша вино или бира с обяда или вечерята.Имаше гости от Македония, който останаха много разочаровани и изказаха недоволството си пред управителката и рецепциониста.
Четирите звезди на хотела са за заблуда на потребителите.Отговаря на две звезди!!!
anii21 (1)
отседнал Юни 2013 за 1-3 дни семейно
2013.06.14
22:19
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

ujasen hotel hranata e pod vsqkakva kritika !!!!personala govori 4e ne sa polu4avali zaplati ot april mesec i nqmat jelanie za nikakva rabota obslujvaneto e ujasno staite mrusni,hotela go obslujvat samo 4 choveka

krisi313 (1)
отседнал Юни 2013 за 1-3 дни с приятели
2013.06.11
15:38
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Нямам думи да опиша разочарованието си от хотела, персонала,обстановката и обслужването в този хотел!!!!!!
На 08.06.2013 пристигнахме в хотела в 14:00часа, в 16:00 часа си тръгнахме!!!!
ХОРА, не ходете в този бърдак!!!!!!!!
Кръстина Ияанов
0896815202
Ако искате повече информация ми звънете!!!

toyo (1)
отседнал Май 2013 за 1-3 дни семейно
2013.05.08
21:25
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

По великден изживях истински ужас в този хотел, ще разкажа накратко как ни развалиха почивката. Първото нещо което забелязах беше че хотела е пренаселен, или по-точно всички стаи бяха заети, "паркинга" както го наричат всъщност са улиците около хотела, нямаше никакъв шанс да се паркирам при грубо около 50 места и 120 заети стаи в момента, ако искаш да паркираш в подземния им гараж се заплаща 10 лева на вечер. Така нареченото настаняване стана към 16.30 часа, след няколко люти скандала, в които участници бяха македонски и югославски туристи, и отчасти нашенски такива, камериерките бяха две циганки, които трябваше да почистят 60 стаи от 12.00 часа до 14.00, разбира се това е невъзможно, съответно качеството на почистване беше отчайващо, македонките вземайки ключ за стая се връщаха и крещяха че "совата" е мръсна, няма кърпи...., кърпите и халатите бяха свършили !!! Една единствена рецепционистка трябваше да посрещне и настани 60 стаи или 120 души, и да изпрати още толкова, само ни събираше личните карти и казваше че утре щяла да ги обработва. Всички 120 души заедно с децата стояхме и се чудехме как е възможно, рецепционистката ни каза че от два месеца е подала молба за напускане и не я освобождават, в целия хотел работят само 10 души, е няма как да ни обслужат качествено. Накрая се настанихме някак си, и започнахме да си чакаме хавлиите, дойдоха към 18.00 часа, някой си взехме хавлии, и те пак свършиха, за другите нямаааа ??? Тръгнахме към "басейна", да ама не, външния е празен, а вътрешния и джакузитата са безбразно мръсни, водата беше видимо черна, в джакузито освен че беше черна отгоре се пенеше жестоко от сгрешен и предозиран препарат, естествено не посмяхме да се къпеме, много хора се отказаха като нас. Храната беше най-големия ужас, цели пет хранения...., да ама калпави, силно загоряла горчива леща, осакатен фасул който не става за ядене, скашкана риба която е пържена без да се е размразила, и т.н. Столовата нямаше достатъчно места, ами как ще има места, като тя е два пъти по-малка от капацитета на хотела, половината от гостите заедно с децата си стояха половин час прави, и чакаха някой да освободи маса. Тези които имаха маса се редяха на дълги опашки за храна, изваждаха ни по една тава отвреме на време, и естествено всичко свършваше за секунди, жена ми се редеше по 20 минути за да успее да вземе нещо за ядене докато аз и децата пазехме масата, соковете бяха само степчета, които нямаха никакъв вкус...., само боя, не бях виждал досега ??? Кафето от машина постоянно свършваше, или течеше само вода, сръбкините постоянно крещяха защо няма кафе, мляко, сок..., срам за нас българите, на междинните закуски вадеха по една чинийка със сладки, тя свършваше за секунди...., който вземе - вземе, за другите няма ??? Единствено бирата ставаше за пиене, Пиринското им пиво го заобичах истински, от немай-къде, иначе не съм бираджия. Та си развалихме почивката по най-безумния начин, не препоръчвам на никого да изживее моя кошмар, хотела е наистина много хубав, направен с много пари и мерак, но повярвайте тази красота не се забелязва на фона на всички проблеми които ви се струпват на главата. И още нещо, ако някой смята че написаното е тенденциозно, или неверно, може да отиде и да се убеди на място че ВСИЧКО НАПИСАНО Е САМАТА ИСТИНА, до последната запетайка !!! Оставям си телефона и името, неискам да пиша анонимно, казвам се Георги Станков, личния ли номер е 0888 719731, настанихме се в хотела на 03.05.3013 общо бяхме два семейства с три деца, и напуснахме на 05.05. 2013г.


Изнервени от няколко часово настаняване Управителката и рецепционистката Едва удържат на постоянните скандали
albi (1)
отседнал Март 2013 за 1-3 дни семейно
2013.04.03
11:56
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте на четящите коментара ми!
Отседнахме семейно в хотел "Нарцис" с ваучер за дните 29.03.-31.03. в стая 483. За стаята нямам забележки, освен че точно пред нея лампите в коридора бяха изгорели и в началото беше трудничко да си отвориш вратата, която се видя, че неколкократно е била разбивана и всъщност, не се затваряше добре. Вътре беше чисто, но...вратата към банята също бе разбивана и изобщо не можеше да бъде затворена. Липсваше също така и всякаква посуда. Мъдреше се само една стъклена чаша и една кафена чинийка. Когато помолихме девойката от рецепцията за още една чаша, ни се отговори че всичко било изпочупено. Добре! Купихме си чаши. Телевизор имаше със 6 канала, от които работеха само 3: БТВ, Нова телевизия и Диема фемили.
Обясниха ми на рецепцията, че проблема не бил в телевизора /сякаш не го разбирахме и сами/, а на оператора, но
защо той нищо не е направил, не се знае. Така си и останахме с тези канали. Оказа се, че в някои стаи е и студено. Слушах хора да се оплакват, при нас беше топло, имаше климатик. Но...нямаше топла вода. По-скоро имаше само хладка, която все пак не ставаше за къпане. Полезна е хладката вода за през горещото лято, но още не сме лято.
Друго...Стая 483 се намира мнооого далеч от рецепцията и от така наречения СПА център - трябва да се мине през едни дълги, студени и тъмни коридори. Да се качваш и слизаш с асансьори, после пак да слизаш и се качваш пеш по стълби. Гениална фантазия на архитекта.
Младежа, който седеше на рецепцията за СПА услугите, невинаги можехме да го намерим, имаше оплаквания, защото, за да си вземеш халат, Първо: отиваш при първата рецепция, плащаш 5 лева, за това, че ще го ползваш. След това отиваш при младежа от рецепция Номер две за СПА процедурите и той ти дава халат. Да, но някои не успяхме да си вземем такива халати, тъй като младежа не си седеше на работното място с работно време от 9.00 до 21.00 ч. Някой от нас бяха посъветвани да си използват кърпите от стаите. Така и направихме. Басейнът беше чист, макар и малък. Джакузито не работеше. Работеха сауната и парната баня. Лично аз останах доволна от парната баня, както и от римската такава. Не съм ползвала турската баня и не мога да коментирам за нея.
Но, върхът бе, когато на 31.03. /неделя/, решихме, че преди да си заминем,да ползваме отново СПА процедурите. Отидохме в центъра и какво да видим: една тълпа хора, кой по халат, кой по кърпа загърнати в очакване все пак някой да отвори въпросните СПА помещения. Младежа от рецепцията го нямаше и след запитване на главната рецепция, се оказа, че той не си бил превъртял часовника по новото време и се бил успал. Интересно, но тогава часът показваше 10.00 ч. вече по новото време. Всички бяхме ядосани. Ние си почакахме 15-тина минути, никой не дойде и по живо по здраво си се върнахме по дългия път до стаята ни, взехме си багажа и напуснахме.
Колкото до студа в някои от стаите, разбрахме, че е било закупено огромно количество въглища, които се оказало, че не горят.
И последно! Нито аз, нито семейството ми е капризно. Ходили сме във всякакви хотели с всякакви звездички. Но, не може хотел "Нарцис" да претендира, че е 4 звезди и да ти поднася подобно нещо. Не зная как е в активния сезон, но сега имаше липса и на персонал. А девойката, която стоеше на рецепцията, не зная дали целогодишно е там, но изобщо не става за подобна работа. Не може на всеки зададен въпрос относно неуредиците в хотела, да се отговаря с "Не знам".
Разочарованието беше голямо и никога няма да се върнем там.
Това е!

zlatkova5 (2)
отседнал Март 2013 за 1-3 дни семейно
2013.03.11
22:00
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Като цяло става, но само да не сте в сектор 'Б' на хотела, защото ви трябват 10 минути лутане в лабиринта на студеното подземие, за да стигнете до СПА центъра и там да прочетете, че не работи. В апартаментите няма посуда, халати или чехли-доплащат се допълнително. Имат само един телевизор с 5 канала, а персонала или е кът, или просто ноистина сме попаднали в слабия сезон! Детето ми се разболя от неотоплените коридори, затова стояхме само ден. Не бих се върнала там!

albi2013.04.03 12:00
Напълно ви разбирам! И аз съм описала нашата одисея в хотел "Нарцис" за дните от 29.03. до 31.03 2013 г.
Shtereva (1)
отседнал Август 2010 за 3-5 дни семейно
2011.07.29
16:18
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Страхотен хотел с всички удобства и добро обслужване.
Семейно прекарахме една страхотна почивка през миналото лято.
Бяхме резервирали един малък апартамент, но тъй като при пристигането ни в хотела бяха настанени 200 деца евреи от цял свят за компесация за претеснението , че ще бъде малко шумно ни настанихо в просторен голям апартамент /без да се налага да доплащаме/. Някои "префърцурени невъзпитани новобогаташки съпруги" през цялото време имаха претенции за шума от децата, за ъгъла на слънчевите лъчи, за водата в джакузито. Но на такива хора и в царски палат да ги заведеш пак ще мранкат, така че не им вярвайте. Ние се забавлявахме много и то благодарение на всички тези деца,които изнасяха програми всяка вечер. Така че посетете хотела и няма да съжалявате!
сим.Щереви

milenan (1)
отседнал Март 2011 за 1 седмица семейно
2011.03.22
10:32
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Студиото в което пребивавахме беше хубаво,топло в целия комплекс и до тук с положителните впечатления.За целия престой камериерка влезе 1 път да смени хавлиите и 2ри път след мое обаждане до рецепция да изхвърли кошчетата за отпадъци.Почистване на стая,миене на тоалет ,мивка и вана - такива услуги в хотела не се предлагаха а е 4звезди.Готвача приготвяше вкусни ястия но всеки ден едно и също се сервираше.Колкото и да е вкусно все пак ти втръсва да ядеш едно и също.И на финала за последната закуска за която сме си платили не успяхме да консумираме, поради простата причина ,че ресторанта беше затворен?! В заключение - много хотели съм посетила у нас и в чужбина но такова чудо не бях виждала.

dimitrova0202 (0)
отседнал Септември 2010 за 1-3 дни с приятели
2010.09.10
00:15
коментар
turboloverdp (2)
отседнал Юли 2010 за 1-3 дни млада двойка
2010.07.22
21:16
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

С моята приятелка изкарахме един незабравим уйкенд в хотел Нарцис.Много се чудихме заради негативните коментари ,но както си и мислехме така и излезна-глупости.Невероятно обслужване от усмихнати млади хора.Джакузитата се чистеха всеки ден и винаги беше удоволствие да ги използваме.Басеините също бяха много чисти .Храната беше на много високо ниво,не съм очаквал да вечерям пъстърва само за някакви си 10 лв ,а тук влизаше и салата и гарнитура,че даже и десерт.Моята оценка е 10 и ако някой е решил да посети този хотел изобщо да не се чуди.

antoniq_963 (2)
отседнал Май 2010 за 3-5 дни млада двойка
2010.06.22
12:06
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

В престоя си в хотел Нарцис с моето семейство беше отвратително.Хората от рецепцията бяха много разсеяни и недружелюбни.Целият персонал бе много намръщен и дразнив.Стаите бяха много студени и мръсни.Камината изобщо не се палеше.Камелиерките бяха много нечистоплътни и намръщени.Не се грижеха за тоялетните и изобщо за всичко в стаята.Кухненският бокс беще мрусен и нямащеизобщо вилици и лъжици.Спа центъра беше много мръсен и меришеше на хлор.Сауната бе много студена.Басейна беше много студен и дълбок.Даве и той меришеше на хлор.Развлеченията бяха много скъпи и скучни.Да не говоря за ресторанта.Той бе много едноубразен.Храната беше много студена и не ми беше вкусна.Келнерите не бяха изобщо не се усмихваха и храната не бе вкусна.Аз и моето семейство бяхме много разочаровани и не бихме се върнали в този ужасен хотел.Ще препоръчам на моите приятели друг хотел не този.Просто нямам думи.

dimitrova02022010.09.10 00:18
отговор
mim4eto_651 (1)
отседнал Август 2010 за 3-5 дни възрастна двойка
2010.06.21
18:25
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотел Нарцис е много приятно място за почивка.Персоналът е много приятелси настроен.Всички служители от хотела посрещат всеки турист с усмивка.Стаите са много добре оборудвани.Във всеки апартамент или студио има камина ,която топли семействатаи вички посетители.Камелиерките са много усмихнати и добри.Грижат се всички стаи да чисти и нагледно.Всичко в стаите е изпрано,като:.леглата,завивките,покривките и всичко друго.Банита са толкова чисти и ухаят на чисто.Има бокс в койтохората ,ако не искат да обядват в ресторанта могат да си направят лек обяд.Всичко в стаята е чисто и подредено.Спа центъра няма какво да се говори за него.Пурво има отпоскаща музика,второ че е чисто и трето човек ако влезе няма да иска да излезе.За басейна няма какво да се говори.Чист както винаги,не чак толкова дълбок.Много е отпускащ и топъл.За развлеченията ще кажа, че са много приятни.Лоби бара има много летни питиета и той е приярен.Ресторанта има много вкусна и разнообразна храна.Келнерите са добродушни и внимателни.Храната е топла и приятна.Останах много доволна от петдневната си почивка в хотел Нарцис.

dimitrova02022010.09.10 00:24
отговор
Стоан Невенов
отседнал Януари 2010 за 1 седмица млада двойка
2010.01.26
00:06
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Останахме много доволно от хотела. Всичко си беше на ниво и цените са много резонни. Персонала е усмихнат и приятелски настроен.

nikolai -niki
отседнал Януари 2009 за 1-3 дни с приятели
2010.01.22
13:20
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Миналата зима бяхме там.От спа служ.знам,че вътр.басейн не се изследва водата за състоянието и от хамикалите и замърсявания,в целия хотел бе много студено и ни раздаваха духакли-бръмчалки,имаше една сприхава руса рецепциониска;блок-масата заредена слабо и подредена,като в столова.Невидяхме здрав плод.Поръчката идва с голямо закъснение(а приготвянето и майко мила!два пръста лой в супата)както и сметката с обяснението,че пак се е развалил компютърът.Готвачите пълна скръб и се разкарваше един с цигара в и около кухнята(мургавелко)!А докато чакаш може и таванът да прокапе-ако си с късмет не върху твоята маса.Без майтап!Навсякаде течове имало и нищо неработило.

Natalia Stoineva
отседнал Септември 2009 за 1-3 дни семейно
2009.09.07
13:46
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бях в хотелския комплекс за 3 нощувки и съм много доволна - всички служители бяха изкрючително любезни, спа- центърът също е много добър, водата в двата басейна беше много добра за плуване и чиста, което е важно. Задължително ще го посетя пак в следващите месеци.

Георги Иванов
отседнал Юли 2009 за 1-3 дни семейно
2009.07.21
19:31
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

На 18.07.09 прекарахме три чудесни дни в хотелския комплекс. Отопления външен басейн беше изненада за нас. Горещините се изкарват без проблем. Вечер хладина, през деня на басейна. Барбекюто на градината обаче да се разработи с мезета за бира.

Димитър Киров
отседнал Юли 2009 за 1-3 дни млада двойка
2009.07.20
11:45
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Аз и приятелката ми сме изключително доволни от изкарания уикенд в х-л Нарцис.
Басейните са чисти и добре поддържани, а СПА-то е повече, отколкото очаквахме.
Искрено препоръчваме Турската баня и джакузито при вътрешния басейн. Парната баня, Римската баня, Сауната и Контрастния басейн също не са за пренебрегване.
Направиха ни отстъпка в цената за апартамент (нямаше свободни студия) и ни удължиха безплатно престоя в неделя до 16 часа, което ни позволи да се "размажем" още няколко часа край външния басейн.
Хотел Нарцис вече ще е нашия (и на приятелите ни) избор за Банско.
Искам да съм пределно ясен - това е лично мнение, незнам кой от какво е недоволен, но нашия уикенд си беше супер.
Отидохме да си починем и поглезим и напълно успяхме в това си начинание.

2008.02.25
00:26

обслужването и организацията на хотела са на ниво нула(0).Аз сам много разочарована и възмутена от персонала.за съжеление са вложени не малко пари в хотела но явно е пражен без желание.не искам да изпадам в подробности за да не откажа всички желаещи

Здравко Илиев2009.06.26 18:28
Всеки които напише нещо хубаво за този хотел е ненормален.Има ли нещо което би задоволило поне мьничко и наи непретенциозния клиент.Студени, неоютни стаи,отвратителна храна,бездушен персонал.Там в цялата система всичко е сбьркано начело сьс собствениците и неграмотната шефка на бьлгарсконеговорящите камериерки.
Даниела Капарашева2009.06.30 15:10
По повод написаното от Здравко Илиев.
На 26.06 хотелът бе отворен само за служители на фирма "...".
Не е имало никакви външни гости и посетители, така че написаното от вас не може по никакъв начин да бъде истина.
Анонимен посетител 2009.07.23 19:31
Напълно подкрепям мнението на Здр. Илиев и най-вече казаното за бездарната "шефка" на камериерките!
nikolai petrov2009.07.27 22:34
хутела е перфектен НО собствениците са пален провал те незнаят как се подържа един такъв красив ХОТЕЛ перцонала е под всякаква критика и др. работи неискам да посештавате хотела невярваите какво ви казват мн. малко са останали доволни
Daniela Kaparasheva2009.07.28 16:45
Отговор на Николай Петров
Уважаваме мнението на Господин Николай Петров, но той сигурно е посещавал хотела преди 01.12.2008.
Хотелът наистина е прекрасен и мениджърският екип се старае да задоволява и най-претенциозните клиенти.
Ангел Проданов2010.02.21 18:28
отговор

Други хотели в БанскоЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share