хотел Гайтани ***, Хисаря

Рейтинг:  4 star rating  4.2 / 5 (29 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Хисаря – Момина баня, Топлица, Бистрица, спа проце...
Пловдив    0 км
Римска крепост Хисар
Пловдив    0.3 км
Сопот - родно място на Иван Вазов
Пловдив    16.9 км
крепост Копсис (Анево Кале)
Пловдив    19.1 км
желая да следя тази тема за нови коментари
justme (1)
отседнал Януари 2014 за 3-5 дни сам турист
2014.02.06
11:50
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

много съм доволен от престоя си в хотела.Стаите са чисти и уютни.Учуден съм от коментарите за спато-всичко функционираше нормално-направено е така,че да ти е комфортно и приятно.Персоналът и собствениците на хотела те карат да се чувстваш желан гост.Препоръчва го!


kostadinova (1)
отседнал Април 2013 за 1 седмица семейно
2013.04.12
11:54
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Понеже бяхме гости на хотел "Гайтани" с още 2 семейства и всички с деца, искам да споделя моите впечатления - хотела е малък семеен хотел, персонала е учтив и любезен, имаше всички удобства в хотела. Парко-местата не достигат, понеже уличката е малка, но...намира се начин за паркиране. Басейна е малък, но водата е топла - идеално за малки деца, парната баня е супер. Храната в ресторанта при нощувките, които са пакет с храна е по меню - имат 6 варианта, но хората са достатъчно тактични да се съобразят с изискванията на клиентите и предлагат допълнителни варианти, ние бяхме за 7 нощувки и за да не ни омръзва - разнообразихме вечерите. Спалното бельо и хавлиите ни ги смениха на 3ия ден. Чистеше се всеки ден. Правят страхотни мекички за закуска! Не съжаляваме за избора, просто идеално като съотношение качество - цена!

jenq (1)
отседнал Февруари 2013 за 1-3 дни семейно
2013.03.04
11:02
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Искам да публикувам и моето мнение за хотел Гайтани. Преди време бях чела мнения за хотела. Със семейството ми бяхме за 3 дена в същият хотел. Поставям изцяло положителни оценки както към персонала (изключителни хора, много любезни), така и към хотела. Много се колебаехме дали да изберем този хотел, но не съжаляваме че го направихме. Починахме си много добре и имаше всякакви удобства. Храната беше на ниво и съвсем достатъчно. Водата в басейна беше гореща, идеална. С дете на 3 годинки не излязохме от басейна. аз лично ползвах и парната баня.
Ако някой от персонала влиза в този сайт и чете коментарите искам да ги поздравя за професионализма, доброто отношение към клиентите си. Много сме доволни от престоя си. Препоръчвам го )))

malinkata (0)
отседнал Януари 2013 за 1 седмица семейно
2013.01.22
19:28
коментар
jenq2013.01.27 18:26
отговор
didodido2013.01.28 00:06
отговор
pepita222014.05.16 20:23
отговор
ninnka (0)
отседнал Януари 2013 за 1-3 дни с приятели
2013.01.21
06:58
коментар
Star (1)
отседнал Януари 2013 за 3-5 дни семейно
2013.01.08
11:19
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Подробен коментар съм пуснала по- надолу ! Тъй като снимките, които качих не се виждат в мнението ми там, пиша пак !

Прибрахме се вчера, така че , впечатленията ми са пресни и точни ! Хотела на външен вън е прекрасен, въпреки че уличката на която се намира малко ме шокира. Студиото, в което бяхме (105) миришеше ужасно на цигари !!! въпреки табелите залепени из хотела , че е зона без тютюнев дим ! Душа в банята беше развален , мокета целия в петна. Стената изкъртена и неизмазана. За дните в които бяхме там , стаята не беше почистена нито веднъж . Кърпите, които се ползват активно, все пак е СПА хотел, не се сменяха ! Камериерката минаваше само за да попита имаме ли нужда от смяна на кошчето, и тоалетна хартия !


didodido (2)
отседнал Декември 2012 за 3-5 дни семейно
2012.12.29
23:15
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Привет! До голяма степен подкрепяме мнението на peshkal за хотела. Сауната не работеше и разбира се "вчера" изгорял реотана. Парната баня е хубава. Джакузито се стопляше едва към 11.00 часа, а иначе може да се използва от 08.00 часа. Персонала дотолкова е намален, че сервитьорката е и на рецепцията. Другата севитьорка е собственичката. А, фитнеса е една механична пътека, която е развалена. Масажистката е втората сервитьорка. От вечерята единствено си заслужава скумрията и то ако имате шанса да ви я сервират топла. В началото сервитьорката беше усмихната и любезна, но като разбра, че няма да поръчваме извън полагащото ни се стана злобна. А, цените в ресторанта са оле-мале. Общо взето почти никой не поръчва. Иначе хотела като са го открили наистина е бил много шик. Но, сега ......! Протрити и дупки на чаршафите. Бяхме 4 дена и нито веднъж чистачката не влезе в стаята да почисти. Иначе е спокойно място. Не се подвеждайте по цената! Тя не отговаря на предлагането!!! Не бихме посетили отново хотел "Гайтани"!!!

Star2013.01.03 13:18
Дойде време да споделя и моите впечатления от въпросния хотел ! Резервирахме в началото на ноември студията в хотела ( 3 на брой) , за Новогодишните празници - 30,31,01 -нощувки , закуски и Новогодишна вечеря за скромната сумата от 600лв на студио, за 3те дни . Пътувахме три семейства от Варна с деца и искахме да ни е удобно. Получихме уверение , че всичко в "СПА центъра" работи !

Въпреки доста негативните отзиви в нета, решихме да рискуваме . Е, за жалост, написаното точно отговаря на истината, че и отгоре !

Прибрахме се вчера, така че , впечатленията ми са пресни и точни ! Хотела на външен вън е прекрасен, въпреки че уличката на която се намира малко ме шокира. Студиото, в което бяхме (105) миришеше ужасно на цигари !!! въпреки табелите залепени из хотела , че е зона без тютюнев дим ! Душа в банята беше развален , мокета целия в петна. Стената изкъртена и неизмазана. За дните в които бяхме там , стаята не беше почистена нито веднъж . Кърпите, които се ползват активно, все пак е СПА хотел, не се сменяха ! Камериерката минаваше само за да попита имаме ли нужда от смяна на кошчето, и тоалетна хартия !

Направих снимки, които при интерес, мога да покажа !

На 30 не сме посещавали Спа центъра . Отидохме на 31, водата в басейнчето беше доста хладна, след като помолих , пуснаха парната баня , НО САУНАТА току що се бе развалила ... ахахахахах ! Престоят ни бе доста кратък, на децата им беше студено. Втория ден, парната баня работеше, водата в басейна беше топла , на третия пък беше прекалено гореща, но като цяло там нямам особени забележки , освен че водата със сигурност не е минерална !



Г-жа Гайтанска неколкократно още от пристигането ни ни приканваше да погледнем Новогодишното Меню, в интерес на истината, дори ни попита за специални предпочитания. Не изказахме такива, не поискахме да видим менюто. Уточнихме само желаната маса в ресторанта , и тъй като още от самото начало имахме уверение , че ще има достатъчно храна , ще има и за децата , и няма да е нужно да доплащаме нещо за тях. В последствие започнаха да се правят някакви други уговорки от Госпожата , и в крайна сметка , децата бяха на свободна консумация , за която доплатихме.

Не мога да кажа , че сме особено претенциозни хора, но Новогодишното Меню беше потресаващо... Нито домашното вино в каните, нито ракията ставаха за пиене. Присъствието на Марков алкохол на бара, се оказа оскъдно и съмнително , но пък накрая ( след като поръчахме няколко водки, не ставащи за пиене ) любезно ни попитаха, какво точно искаме , за да донесат.

Ябълката на раздора се оказа бутилка Дъмпъл , който си бяхме свалили от стаята, и от която двама от мъжете от компанията пиеха. Тя ни беше таксувана 15лв към сметката ( защото не можело така ) ... Въпреки че, асортимента на вина също не беше голям, Госпожата не разпозна бутилката вино от собствения си ресторант и каза , че и него сме го внесли, и то също ще ни бъди таксувано извънредно 15лв . В крайна сметка , лично на мен, успя да ми развали настроението...

В крайна сметка платихме още 90лв, за да пийнем и хапнат децата нещо все пак !

Закуската през трите дни беше една и съща - мекички ( вярно много вкусни, но...) . Недопустимо е хотел 3 звезди, да не спазва необходимите минимуми за Бед енд Брекфъст. Закуска без яйца ( вчера сутринта имаше варени, след като си поискахме), без сок ( дори и разтворим), без вода ( ако искаш купуваш си , 1 лв бутилката ), без пресен зеленчук... просто е недопустимо ! Новогодишната баница , беше сервирана за закуска на 1ви , за жалост без късметите ...

Аз не я дочаках вечерта, защото посрещнахме Новата Година в стаята. Имаше фойерверки около външния басейн, които се оказаха не добре обезопасени, и дори момиче от компанията ни пострада.



Не мога да не похваля Лили, от персонала , която беше сутрин на закуска и ни обслужваше. Страхотна жена, много мила, изключително любезна, опитваща се да компенсира всички липси на закуска, с усмивка !



На г-жа Гайтанска искам да и кажа, че така бизнес не се прави ! Когато хората са дошли да оставят 2000лв за 3 дни в хотела ти, не е много удачно да им правиш забележка за бутилка Дъмпъл, при положение, че не можеш да предложиш такова питие в ресторанта си ! Мисля , че бяхме възпитани и тактични гости ! Въпреки разочарованието си, не сме се карали с никой, и не сме вдигали скандали ! Все пак пожелавам късмет и доволни клиенти през Новата 2013 ! Нас определено не ни спечелиха !

peshkal (1)
отседнал Август 2012 за 3-5 дни семейно
2012.09.13
11:57
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Скоро посетихме хотела семейно като се поблазнихме от изгодната цена 70лв.за двойна стая със включена закуска и вечеря и определено не бихме повтори отново.Ще бъда обективен, за да помогна на други потребители да вземат правилно решение при избор на хотели в Хисар.Четохме много мнения за този хотел(и хубави и лоши)и решихме, че след като е семеен и по-малък качеството на услугата следва да бъде на ниво.Ходили сме преди в хотел Аугуста и хотел Хисар, така че имахме база за сравнение.Първо искам да похваля всички от персонала за любезното отношение.За всичко което сме поискали не ни отказваха.Много мили и добри хора.Но за съжаление с това приключват и хубавите неща.В стаята не беше забърсван прах(наложи се да си чистим сами).Всичко в хотела е износено и похабено(мебелировка и обзавеждане)въпреки че при откриването си хотела е бил много шик.Просто нищо не е инвестирано в поддръжката му.На моменти сервитьорката(една)обслужваше и рецепция и SPA.Сауната достигаше до 70C и толкова.Вечерята се състоеше от 6 избора на основно ястие(без салати и супи)и десерт(диня:-)))Качеството на храната е лошо.Само рибата скумрия ставаше за консумация.Менюто в ресторанта е по-вече от оскъдно.Отделно от това цените в ресторанта са необяснимо високи(овчарска салата-6лв.чаша вино-5лв.)отнесени към категорията на хотела.Закуската е пълна пародия.Добре че имаше пържени филии и мекици.Сервитьорката от любезност питаше дали сме се нахранили,за да не се пържат още.Освен филиите и мекиците има само(забележете)домат,сирене,салам, диня,мед пакетиран и домашно подобие на сладко.Ако нещо свърши се ослушват до последно дали ще дойдат още клиенти, иначе не зареждат.Стахотно сметкаджийство.Предполагам със сигурност,че хотела има серозни финасови проблеми.Кой ли няма, но не следва това да рефлектира върху качеството на услугата.Всъщност цената от 70лв.е страшно висока на фона на предлаганите условия.Не сме от глезените клиенти с претенции,но всеки следва да знае какво го очаква ако посети този хотел.Излиза, че цената в хотел Хисар или Чинар всъщност не е толкова висока и сравнение на тези хотели с Хотел Гайтани е просто немислима по който и да аспект.Голям поклон пред персонала на хотела.Мъчат се да правят много, за да останат клиентите доволни, но само това не достига.




venichka (1)
отседнал Август 2011 за 1-3 дни по бизнес
2012.06.14
14:50
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Прекрасно отношение и обслужване от страна на персонала. Хотелчето е приятно като интериор, чисто и приветливо. Бих посетила отново

Silva24 (2)
отседнал Януари 2011 за 3-5 дни семейно
2012.01.10
12:43
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

датата на престоя е януари 2012 г., но още не е добавена годината в списъка
Хотелът е много приятен. Стаите са големи и бяха много чисти. Стаята е с две големи легла, които са удобни. Има бюро, минибар, телевизор с кабена или цифрова телевизия, климатик. Поддържа се постоянна температура и е топличко и много приятно. Не е обаче за тези, които търсят лукс.Персоналът е наистина изключително любезен и мил. Впечатлена съм. Винаги са готови да изпълнят желанието, което имате. Интересуват се от мнението на клиентите си, дали се чувстват добре и имат ли нужда от нещо. Спа центърът е напълно достатъчен като големина за размерът на хотела. Джакузито е с достатъчно топла вода. Има хубава парна баня и сауна. Много приятно и чисто направено. Храната е много вкусна, по предварително изготвено меню. Нещата, които можете да си поръчате допълнително (извън предварителното меню) са малко, предимно салати - зеле, шопска, картофи и т.н. Закуската (когато е пълен хотелът) е на блок маса и е много вкусна. Предлагат се мюсли, сирене, бухти, пържени филийки, нещо като питка със сирене, палачинки, клатко, домати, краставици и попарени кремвирши. Всичко е много приятно. Чудесен хотел за почивка.

malinanata (0)
отседнал Декември 2010 за 3-5 дни с приятели
2011.01.19
15:06
коментар
stany682011.08.29 09:17
отговор
Bakaloff (0)
отседнал Декември 2010 за 1-3 дни с приятели
2011.01.16
22:47
коментар
Koza (1)
отседнал Декември 2010 за 1-3 дни семейно
2011.01.16
18:58
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много уютно хотелче с вкусна кухня и добро обслужване. Имаше само някакъв проблем с вратата на сауната, но това не ни притесни особено при наличието на останалите екстри. С удоволствие ще идем и през лятото.


Ilona_Deneva (1)
отседнал Август 2010 за 1 седмица семейно
2010.09.01
11:38
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Тази година решихме да посетим Хисар и си избрахме хотел Гайтани,след престоя в града разбрахме че сме оцелили най- доброто място в града,за което благодарим на собствениците които са много мили и гостоприемни хора!!!Кухнята в ресторанта е много добра, температурата на водата в басейна беше топла, за разлика от другите хотели в който ходихме, което за децата ни беше много добре. Хисар е стархотно място за почивка все още не е пренаселен, като на море, което прави почивката ви наистина почивка, а мястото уверявам Ви е хотел Гаитани тихо, спокойна уличка, уютно невероятно.Поздрави на целия персонал!!!

pisi_12011.01.03 18:33
Всяка година заедно с наши приятели празнуваме 8-ми декември-студенския празник.Тази година избрахме
хотел ГАЙТАНИ -гр.Хисаря.Помислих,че избора ни е бил правилен.Прекарахме два дни и две прекрасни вечери. За това се погрижиха и хората,които работят там. Те успяха да ни впечатлят с доброто обслужване и отзевчиво отношение.Но за почистащия персонал не мога да кажа хубави думи..Едната вечер бях със специално купен за случая лилав костюм.Чувствах се прекрасно.Всичко мина повече от прекрасно, но когато вече бях в къщи и разпределях дрехите си , установих че костюма ми го няма.Прерових всичко, с което бях в хотела, но уви....Единственото ми обяснение за изчезването му е, че съм го забравила в хотелската стая.Потърсих мобилния телефон на собственичката и обръщайки се към нея с претеснение,тя се опита да ме обеди,че е невъзможно да се намери нещо забравено и да не съобщи.Разочарована от отговара и остава да мисля,че там работят нечестни и крадливи хора.Останах с убеждението,че дори в хубаво място като това ще има хора,които ще те разочароват и обидят по начина, по който най- малко очакваш.Питам се аз и най- вероятно и много други хора къде е европейското ни съзнание и мислене.Много сме далеч,уви.............
gaitani2011.01.06 17:15
От Управителя на Х-л "Гайтани"
Пишем Ви, защото ни е обидно да мислите ,че хората
които работят 6 години в нашия хотел са способни
на такава постъпка!
Намирали са много изгубени и ценни вещи и винаги са
ги връщани на собствениците им.
Съжаляваме за това което Ви се е случило и се надяваме да
намерите костюма си!

daset (2)
отседнал Април 2010 за 1-3 дни семейно
2010.04.26
11:34
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

За първи път отсядаме в този хотел и впечатленията ни са отлични!Обслужването и чистотата са на ниво, но най-много сме впечатлени от СПА услугите. Масажистката /разбрах само малкото и име - Таня / е невероятен професионалист. Работи не само с умения, а и с желание . Дори и само заради нея си заслужава човек да се върне там отново!

tihomiramileva (1)
отседнал Април 2010 за 1-3 дни семейно
2010.04.08
08:12
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Отседнахме в хотел Гайтани за Великден- 3-4 април 2010г.Бях направила резервация в края на месец февруари.Обаждах се 3 пъти ,за да уточняваме подробностите.От самото начало ми беше казана цена 65лв на вечер,когато отидохме ни поискаха по 70 лв.Мисля,че за да имат клиенти, собствениците,трябва да си държат на думата!

Цветана Венкова
отседнал Март 2009 за 1-3 дни сам турист
2010.03.11
12:04
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не знам какви са тези хора, които нищо не харесват но за всичко имат мнение.Миналата година бях на конгрес в Хисаря и отседнах в "Гайтани".Повярвайте ми вече цяла година се чудя каква командировка да си измисля за да прекарам още три незабравими дни в това райско кътче.Всичко е прекрасно,а най прекрасни са собствениците - широко скроени хора,внимателни абе приятели с всеки,който прекрачи прага им.

Ди Атанасова
отседнал Декември 2009 за 3-5 дни млада двойка
2009.12.12
14:56
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

С приятелят ми останахме очаровани от хотела. Съотношението цена-качество е перфектно. Домакините не те гледат като кесия с пари,а като приятел,което ни създаде много приятни емоции. Доволни сме от басейна-джакузи,както и от сауната,която сам пускаш,когато решиш,също така и от парната баня. От ресторанта бяхме изненадани-изключително вкусна храна!!! Просто прекрасно място. Пролетта пак ще сме ви гости, живот и здраве )))

Стела Лесева
отседнал Август 2009 за 3-5 дни семейно
2009.11.23
12:59
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Посетихме хотела в края на август:спа центъра не работеше;външния басейн беше студен-чак в по-късния след обед успяваше да се стопли водата.В стаята беше чисто, а храната в ресторанта беше вкусна и обилна, цените-нормални за града.Допълнителните легла, който предлагат за деца, са крайно неудобни.Неудобство причинява и малкия паркинг за гостите на хотела.Цената на нощувка + закуска обаче, са едни от най-добрите за града.При пълен капацитет на хотела, външния басейн става пренаселен, а това обикновено се случва през почивните дни.

Пламен Петков
отседнал Юли 2009 за 1 седмица семейно
2009.08.10
11:40
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме отседнали в хотел в края на юли. Нямам забележки откъм обслужване.Единствено две неща ми направих лошо впечатление. Първо, че ти казват, че басейна е с минерална вода, а всъщност го пълнят от чешмата и то в най неподходящия момент към 19 часа вечери това налага спирането на водата по стаите. Второто още по неприянто нещо е камериерката, която сигурно се къпе само на Великден и Коледа, защото целият хотел буквално смърди на пот и нечистоплътност след като тя се разходи по коридорите.

Цвети Димова
отседнал Май 2009 за 1-3 дни млада двойка
2009.07.22
14:55
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бях там май месец 2009. Стаята ми хареса, леглото е удобно, чисто, персоналът е вежлив. Само от ресторанта съм с лошо впечатление и е доста скъп, на фона на многото заведения в града.

Калинка Илиева
отседнал Юли 2009 за 1 седмица млада двойка
2009.07.22
14:07
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Прекарах един незабравима почивка.
Това бяха най-хубавите ми изживявания.
Нивото на обслужване беше на ниво,персоналът е много лубезен и приветлив.
Винаги когато мога ще посетя този хотел отново и го препоръчвам на всичките си приятели.

Росица Генчева
отседнал Юни 2009 за 3-5 дни семейно
2009.07.16
14:12
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Благодаря на всички хора от екипа на хотел "Гайтани", които направиха почивката ни незабравимо преживяване! Много сме доволни от хотела - от интериора до обслужването, всичко е на високо ниво. Всички хора от персонала бяха много любезни и отзивчиви.А собствениците са твои приятели стараят се да задоволяват всяка твоя прищявка.И разбира се както навсякъде се намират и такива, на които никога неможе да се угоди, както на тази госпожа,която казва че е шумно.Ние сме отсядали в хотела много пъти и може би само един път имаше една шумна компания, но в рамките на нормалното. Това е отлично място за почивка за деца. От нас две предложения - включете басейна в екстрите Ви - чуден е! И сложете по-модерни люлки в градината. Иначе, всичко отговаря на изискванията за истинска почивка - дискретност, удобство и спокойствие.Наистина това е мястото в Хисаря хотел "Гайтани" ходили сме навсякъде и най накрая открихме мястото.Препоръчваме го горещо на всички.Собствениците те посрещат и изпращат като свои приятели!!!Благодарим Ви!!!

Петя Йонова
отседнал Юни 2009 за 1-3 дни с приятели
2009.06.22
15:49
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Прекарахме един уикенд в хотела и няма да повторим. Обслужването въобще не беше на ниво, спокойствие нямаше. В хотела беше отседнала група, която пречеше на всички останали гости на хотела като викаха, пееха, бяха пияни и леко казано невъзпитани, пльоскаха се в басейна с цялата си дебелина и пръскаха всички около басейна и никой не смееше да влезе докато те са вътре, но най-лошото е, че никой от управителите не направи нищо, за да създаде спокойствие и комфорт на останалите гости.
Мениджмънтът е на нулево равнище.

lilia Goranova (2)
отседнал Юни 2009 за 3-5 дни с приятели
2009.06.16
12:53
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Страхотен хотел, страхотно обслужване, хубава кухня.Единствено водата във външния басейн не беше толкова топла.

сем. Иванови
отседнал Октомври 2008 за 1 седмица млада двойка
2009.01.26
18:35
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

На нас хотела много ни хареса - уютно и спокойно местенце, което надяваме се някой ден ще посетим отново. За кухнята мога да кажа, че всичко, което хапнахме там беше много вкусно.
От града сме очаровани - много е чисто по улиците, което допълнително прави почивката Ви по - приятна.
По цял свят е прието стаята да се напуска до 12.00ч. След това се заплаща допълнително. Все пак тя трябва да се приготви за следващите гости, които също очакват добро обслуване.

Мария Илиева Попова2009.02.19 22:20
Незнам какво да напиша - лъжат - нагло при това-Когато правих резервация попитахдали има минерална вода и те отговориха дааа- А всъщност нямат и то е съвсем сигурно- За чишмяна вода ни вземат парите-то не бяха басейни, не беше СПА - реклами ама с чиста хлорирана вода от местния В и К клон. А цените?? Нека да не лъжат
Мария Матеева2009.03.08 13:57
Горната госпожа нещо е объркала хотела май Два пъти сме били там с приятели и се готвим пак да идем Минералната вода е в джакузито храната е перфектна а пръстчетата на масажистката са вълшебни и водят до пристрастяване към масажите
Бойко ноев2009.04.27 00:05
Какво да Ви кажа,.....хотела е добър,хората се стараят,но нещо във всички хотели от този ранг куца! като почнем от цените-по цял Свят хората намалят цени по-празниците,тези вдигат и простотият-от четвъртък до неделя по-високи цени,а е нормално да е обратното ,защото някой господа в тези хотели не са и чували за мениджъм и менажерия и т.н.,но неможеш ти на простосмъртния да му свалиш кожата от гърба с тези цени! да ,вложил си ,но пари се правят с оборот ,а не с едно ходене и да не повторя,а съм ходил много!Малки порции в ресторанта,а цени също добри и т.н.
Денислава Черкезова
отседнал Декември 2008 за 3-5 дни млада двойка
2009.01.15
10:58
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:


Това е най-доброто в Хисар.... Атмосферата е неповторима. Собствениците са много мили хора,и прекалено много глезят клиентите си,което в Българиа е много риадко.Очарована сам от обслужването.Ако искате да Ви поглезят това е мястото,невероятно е просто.Продалжавайте все така.Малко са хотелите с такова обслужване като вашето.Ще Ви посетим отново!!!

Ани Иванова
отседнал Ноември 2008 за 1 седмица семейно
2008.11.19
12:03
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Изкарах една уникална седмица там.Хотела е разкошен.Очаровани останахме от чистотата, уюта и комфорта.Собствениците се стараят да угодят на гостите за всичко.Препоръчвам го на всеки, който иска спокойна и приятна почивка.Уникален СПА център и невероятна атмосфера за пълен релакс.

Десислава Михайлова
отседнал Юни 2008 за 3-5 дни семейно
2008.07.04
23:22
коментар
Лили Георгиева
отседнал Февруари 2008
2008.03.28
18:02

Много тихо и уютно место, Домакините са много мили хора, Всеки гост го посрещат като свои, Навсякаде емного чисто, но кухнята е ужасна, ПОРЦИИТЕ СА МНОГО МАЛКИ

Петя Попова
отседнал Февруари 2008
2008.03.28
08:53
коментар
Александра Георгиева
отседнал Януари 2008
2008.03.26
15:09

Личното ми мнение за този хотел, е че не струва. Няма подобаващо обслужване, ако очакваш почивка-съжалявам, но камериерките ще започнат да те будят от 8-9ч, защото сигурно след това са страшно заети. За ресторанта впечатлението ми е, че порциите са доста оскъдни. Все пак, трябва да пазим фигура, но те граничеха с мизерията. Ако случайно пък закъснееш с напускането на хотела, да не говорим какъв проблем настава, как почват да ви звънят и притесняват и след това с какви погледи те изпращат. Втори път няма да го посетя.

2008.03.02
00:59
коментар
2008.01.28
23:37
коментар
2007.11.26
20:43
коментар
2007.11.14
23:29
коментар
2007.11.04
14:13

здравейте, аз бих искала да съчетая нощувката с масаж и минерален басейн. какви са впечатленията ви, предлагат ли се тези услуги. благодаря

2007.10.31
21:55
коментар
2007.10.15
17:00
коментар
2007.09.10
08:39

При сериозният ми опит в отсядането в 4 и 5* хотели мога с чиста съвест да кажа,че "Гайтани" е много уютно и прекрасно местенце,в което можете не само да се избавите от натрупаната умора и да релаксирате максимално,но и да се насладите на доброто обслужване и невероятната кухня,съчетана с чудесна обстановка.Прекарах прекрасни почивни дни там,за което искрено благодаря на екипът,обслужващ хотела.

2007.08.24
00:40
коментар
2007.08.21
09:14

Obslugvaneto e dosta nisko, na personala mu lipsva elementarna kultura, dori kamerierkite se razpravqt i kre6tqt pred gostite na hotela

Евгени Стефанов2008.11.04 15:11
Бяхме в началото на януари 3 дена.

Прекрасен хотел, това, което пише в рекламата е вярно.

Нита е платена реклама, нито платено оплюване.

В цената на леглото тогава влизаше и закуска.

Станислава2009.11.23 11:17
Моля ви, кажете хубаво ли е в този хотел? Има ли вътрешен басейн? Как е рестооранта? Благодаря, предварително!

Други хотели в ХисаряЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share