СПА хотел Астрея ****, Хисаря

Рейтинг:  3 star rating  2.9 / 5 (15 вота)
 още инфо    контакти
желая да следя тази тема за нови коментари
Sania_80 (1)
отседнал Август 2020 за 1-3 дни семейно
2020.08.26
16:17
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

В хотела предлагат безвкусна храна с най - евтините и с лошо качество продукти. Хората се редят на опашка по 40 минути, за да им сложат в чинията две дребни, разпадащи се кюфтета с две парчета картофи и пълен с мазнина сос или едно крилце пиле с три лъжици грах. Ресторанта е малък и не от сервират навреме. Ако не си от първите, сядаш на маса, където са яли други хора и приборите, чинии и чаши още стоят на масата . Хората се редят на опашката без никакви мерки за спазване на безопасно разстояние. Външният басейн, който е на съседния хотел се отваря след като вече гостите на другия хотел са се настанили. Заплаща се шезлонг и чадър. На рецепцията казаха, че басейнът отваря от 9:30, всъщност работи от 10 до 18ч. Разбира се не могат да бъдат използвани ранните часове за излагане на слънце, подходящи за деца. До хотела има строеж с ужасен шум през целия ден. Люлката отвън не е циментирана, само забита в пръстта и се вади цялата конструкция при люляне. Изключително малко пространство на детския кът. Вътрешния басейн е толкова малък, че по-добре е да го няма. Леглата са твърди и предизвикват болки в гърба. Според мен препаратът, на който пише "Сапун" и на този който пише "шампоан и душгел" е един и същ. Този хотел не само, че няма да го посетя повече, но няма и да помисля да ходя в Хисаря на почивка.

Mappy (1)
отседнал Август 2017 за 3-5 дни семейно
2017.08.21
23:23
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много напудрени оферти има за този хотел. Над половината от нещата не работят, не са налични или стават с предварителна заявка. Хигиената е под всякаква критика - за 3 от 5 дена, които успяхме да издържим, стаята ни не беше почиствана, кошчетата си ги изхвърляхме сами и си купувахме тоалетната хартия. На рецепция чувахме само "ще провеим защо е така", а управителя отказа да разговаря с нас и 3 дена не можеше да бъде открит. Отказаха и да ни свържат с него по телефона. Заместващ нямаше. Служителите те преценяват по физиономия и започват без причина да се държат грубо и арогантно. wi-fi отказваше да се свърже, канала в банята беше почти запушен, а външния детски кът е една люлка. Шезлонгите до външния басейн са платени, а тези, които са за свободно ползване са почти на улицата. Зелени площи в хотела никъде не видях, на паркинга места няма постоянно, а хигиената във вътрешния басейн е потресаваща. Водата трябваше да е с температура 33-35 градуса, но за цялото време на престоя ни стоеше закачена цифричката 30, а даже веднъж и 29.

estamatova (1)
отседнал Август 2017 за 3-5 дни семейно
2017.08.16
04:39
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

С мъжа ми и синът ми посетихме хотела през август 2017 г. за първи и последен път. Обслужването под всякаква критика. Кошчетата супер малки, изхвърлят се на 2-3 дни. Най-малко 4 пъти ходихме до рецепция да се молим да ни оствят МОП и метла, т.к. излизайки от банята всичко е във вода. Някъде между другото дори тоалетната хартия свърши. За капак камериерка снимала някаква омазана кърпа с кафе и след 2-3 часа ни викнаха на рецепцията да ни направят забележка да не бършем разлято кафе с кърпи (нещо което никога не бих си позволила). Опитвайки се да обясня че това не е вярно започна едно неприлично отношение на целия персонал към мен.
Та с две думи ОТВРАТИТЕЛНО ОТНОШЕНИЕ ОТ СТРАНА НА ПЕРСОНАЛА!!!
ОСТАНАЛОТО СЕ ПРЕГЛЪЩАШЕ НЯКАКСИ...

asimo (1)
отседнал Април 2010 за 3-5 дни семейно
2010.05.02
10:26
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не лош хотел бяхме там за 4 дни в средата на Април със семейството, всичко беше на ниво,само обслужването беше леко депресиращо(явно е някъкъв"Хисарски синдром" тъй като и кръчмите които посетихме из града беше така)общо взето останахме доволни

aniviktorova (1)
отседнал Април 2010 за 1-3 дни семейно
2010.04.04
21:51
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Аз и моето семейство бяхме там за Великденските празници.Бяхме с резервация за Великденски пакет(две нощувки,закуски+1 обяд и 1 празнична вечеря).Още когато се настанихме в стаята аз и съпруга ми останахме мн. разочаровани,а когато отидохме в SPA-то направо ни стана неприятно.Басейна все още го оприличавам с блато,малък няма къде да си оставиш халата,нито шезлонг,нито закъчалка,само един единствен пластмасов стол.Влага и плесен навсякъде.Веднага след като се настанихме и видиахме за какво става въпрос решихме да се откажем от празничния пакет и да си платим за една нощувка.
Съпруга ми беше разговарял и с едно възрасто семейство,което беше със същите лоши впечатления като нас.

mariana koleva
отседнал Декември 2009 за 3-5 дни семейно
2010.01.06
16:03
коментар
mariana koleva
отседнал Декември 2009 за 3-5 дни семейно
2010.01.06
15:57
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

tova e 4ydesen hotel spokoen za6toto pove4eto tarsqt spokoistvie s 4ydesen spa centar za relaks i hranata e mn dobra ne 4e e bezplatka kam cenata e naistina e dosta vkysna 4 dni ostanahme s raznooobrazna hrana dobar i mil peronal koito sa vinagi ysmihnati i te karat se de 4yvstva6 jelan v hotela prepora4vam vi go

Вероника Пеева
отседнал Декември 2009 за 1-3 дни с приятели
2010.01.06
15:51
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Посрещнахме Новата 2010 година в хотел Астреа. За мен лично храната беше ужасна,музиката също. Имахме неблагоразумието да вечеряме и на следващата вечер отново в ресторанта- порциите са ужасно малки и доста скъпи за качеството си, опитах доста неща, но нищо не беше добре приготвено. По въпроса с камериерките за 3 дни престой никой не влезе в стаяната ни. Дотук с този хотел. Спа център е доста нехигиеничен и се почиства доста рядко, още имам неприятно обриви от посещението си. Не плюя никой, нито мрънкам недоволна, просто в споделям впечатленията си . ПП Незнам по какви критерии хотелът е с 4 звезди.

Вероника Пеева2010.01.18 12:09
Здравейте отново,
преди да посетя някое място винаги чета коментарите по форумите, затова и аз се включих преди време с оценката си за хотел Астреа,. не го правя от липса на други занимания, нито имам лични отношения, които да ме карат да публикувам неоснователни неща- аз лично не бих посетила отново това място, причините съм ги изложила в миналия си коментар. иначе в хисар има прекрасни места и дори набелязах следващият си хотел , при повторно посещение. Желая приятен ден на всички и не мислете, че ако нещо е негативно, то е публикувано от злоба.
Емилия Тодорова
отседнал Декември 2009 за 1-3 дни семейно
2009.12.27
15:17
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Решихме да посрещнем Коледа извън къщи.Избрахме хотел "Астрея" в Хисаря.Бяхме прочели някои негативни отзиви , но останахме много приятно изненадани .Обслужването е на ниво.В стаите е комфортно, чисто и топло.Сутрешната блок маса е богата и разнообразна. Коледната вечеря беше чудесно приготвена, а музиката добре подбрана.Изкарахме незабравими празници и благодаря на персонала, който се погрижи за това.
Вярно е, че вътрешният басейн е доста малък, но той е с топла минерална вода и не е препоръчително да се плува много в него.Има джакузи, перлена вана, сауна и парна баня...На нас ни хареса и бих го препоръчала на всеки.

Стела Лесева
отседнал Август 2009 за 1-3 дни сам турист
2009.11.23
13:12
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не съм отсядала в хотела, но при престоя ми в друг хотел в града минах да проверя на място какви са условията за настаняване там.Оказа се,че рекламирания от тях външен басейн е басейна на градския минерален плаж в другия край на града, а вътрешния е с доста мини размери.

Юлиян Караджов
отседнал Октомври 2009 за 3-5 дни с приятели
2009.10.19
22:24
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравйте, първо искам да кажа, че съм останал с впечатления, че на българина никога не може да му се угоди и винаги намира някакви кусури за които да се хване!(извинявам се ако някой се чувства убиден,но това е истината)Ходил съм на доста места както в България така и чужбина, и мога да кажа, че този хотел е сравнително добър, като обслужване и услуги които предлага(в това число и СПА центъра)Без проблем си направихме резервацията за 30 секунди през интернет.Заслужава си да се посети според мен, има какво да се види както в хотела така и в самия град

Иван Иванов
отседнал Май 2009 за 1-3 дни с приятели
2009.07.03
11:10
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Некоректно отношение, подвеждат с лъскавия сайт, но пазете се и не ходете там - всичко е само реклама и събиране на пари от непросветени клиенти... Твърде висока цена на нощувка за"удобствата", които предлагат. По добре идете в хотел"Хисар" или хотел "Аугуста". Подробности, като спиране на водата в стаите, тесен и задушен "спа" център...едва издържахме 2 дни и избягахме. За съжаление и 20 лв. за нощувка им е много, а те искат 100! Когато човек плаща, иска да получи качествена услуга, такава каквато не получихме в този хотел.

liliq ivanova
отседнал Май 2009 за 3-5 дни семейно
2009.05.11
12:57
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Добър ден! Това е чудесен хотел за релаксиране приятна обстановка със страшно любезен и мил млад персонал благодаря ви за всичко че направихте Майските ни празници приятни в добра обстановка а на господата които пишат лоши коментари маи маи си избиват комплекси Благодаря на всички още 1 път

darina (2)
отседнал Септември 2008 за 1-3 дни с приятели
2008.10.27
23:38
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Персоналът е любезен, но проблемите само с любезни думи не се решават. Ресторантът е най-скъпото място в града и количествата на храната са скромни. Басейн?! - Спорно твърдение. Стаите са чисти, но само това ли е условието за 4*?!... няма да повторя.

Елеонора Тодорова
отседнал Февруари 2008
2008.06.05
14:03
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте, не знам дали е истина тези мнения които са изразили другите, защото на мен не ми се вярва била съм там 2 пъти и ми хареса страшно много, по-скоро са преувеличени нещата, но както и да е аз харесвам хотела, приятен,чист уютен с любезен персонал. Това е лек ден!!

Емил Минчев
отседнал Май 2008
2008.05.07
12:04
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Собственикът и управата на хотела са елементарни търгаши, да не кажа обикновени мошеници. На 30 април от хотела беше приета резервация на телефона, обявен в сайта им. Служителката поясни, че не продават само нощувки, а трябва да се закупи празничен пакет. Резервацията беше направена за пакет с три нощувки от 2 май за двама възрасти и малко дете. Поискаха и получиха номера на мобилния ми телефон. Не поискаха предварително плащане, а то и нямаше как да стане, тъй като по това време банките вече не работеха. (Прочие - интересно е чия сметка сочат за плащане, тъй като в сайта им такава няма обявена.)Изрично обявих, че ще пристигна късно - не по-рано от 18 часа. На 2 май около 17 часа пристигнахме в хотела - двама възрастни с дете на 3 години, пропътували 400 км. Служителката на рецепция се усмихна няколко пъти неловко и накрая успя да промълви, че резервацията ми била анулирана. Причина -не съм бил платил предварително и не съм потвърдил пътуването си. Направили били опит да се свършат с мен на мобилния ми телефон и като не успели - решили, че съм се отказал. В момента нямало възможност за настаняване в хотел. Управителят бил извън града и не можел да се ангажира с решаването на проблема(ми) . Все пак говори с някого по телефона и този някой явно и каза да си гледам работата. Да вярно, че мобилният ми телефон беше неизползваем за няколко часа. Но притежаването на мобилен телефон не е условие за ползване на хотелски услуги по резервация. Не съм длъжен да имам мобилен телефон, нито пък ако има - да съм постоянно в зона на покритие. След като са предоставили телефон за резервация, аз съм се обадил на този телефони и сме постигнали съгласие с лицето, с което разговарях, за ползване на хотелски услуги в хотела - между мен и собственика на хотела е бил сключен договор. хотелът не изпълни този договор, но пък си прибра парите или каквото там са взели. Търгашите са продали стаята на някой, който или им е близък, или е успял да се добере до рецепцията преди мен. Обаче какво му пука на собственика - гордо се хвали с наградите си,които му дават разни организации, в ръководствата на които участва. Хотелът му се пълни, а че излъгал някого- майната му, нали се е окичил с четири звезди. И се грее под тях... То си типично за по-голямата част от собствениците на хотели в България. Защото са разбрали, че по-голямата част от хората не са толкова претенциозни, за да се съобразяват с тях. Пък и хотелите им се пълнят - по същата причина. А и най-важното - нищо няма да му се случи на собственика "Шарк 2001" ЕООД, защото т.нар. закон за защита на потребителите няма крака, за да ходи по курортите. И собственикът знае това.

2008.03.11
14:29

Хотела няма нищо общо с 4 звезден хотел. Не ви го препоръчвам. Първо при резервацията се опитаха да ме накарат да предплатя нощувките 100%. Когато пристигнахме не намерихме веднага входа на хотела. Нама директен достъп с кола. Трябва да паркирате на улицата. Вярно пиколото дойде веднага и ни помогна с багажа. Дават само 1 ключ от стаята. Отоплението става чрез климатици, които работят с ток. Когато не сте в стаята, те не работят и през зимата...оле майко! Радиатора в банята не работеше и беше студенко. Спа центъра се намира в мазето. Коридорите са тесни и двама човека трудно се разминават. Няма място за релакс след сауната и парната баня. Няма закачалки на които човек да си закачи халата. Стаята за масаж е тясна, неуютна и задушна. Изобщо в целия спа почти няма вентилация. Нямаше и тоалетни. Душовете са недостатъчни и се намират в съблекалнята, която е малка. Ако някоя леля реши да се заключи вътре за да се преоблича, си оставаш некъпан.
Паркинга е за макс. 15 коли. Ако се уредите, късмет. Иначе си оставяте колата на улицата на произвола.
Персонала е любезен и си дава усилия, въпреки че възможностите му са малки. Ако поръчаш 2 сока, те ти носят 1 и други такива.
Така, че братя и сестри препоръчвам ви да не отсядате в този хотел. Отидете на друго място.

Силвия Владкова2009.04.21 14:35
здравейте, преди 10 дни посетих хотела по НОИ и останах страшно доволна още като пристигнах 2 очорователни момичет а ме посрещнаха любезно. Втората стапка, която направих беше при лекарката, която ме прегледа и ми назначи процедурите и всеки ден ми следеше здравословното състояние. Процедурите ми бяха направени от мога да твардя специалисти. Храната беше повече от очакванията ми с една скромна заплата тази храна,която тук ми я предлагаха в продалжение на престоя ми аз сам си я позволявала само на празници. Искам да благодаря на целия персонал на хотел Астрея. Препорачвам ви да го посетите. Поздрави
Недоволен Българан2010.01.03 22:55
Един сполучливо изработен сайт е в састояние да подведе лековерният български турист, но истината е друга. Направехме предварително резервация и помолихме за детска кошара няколко пъти ни увериха, че такава ще бъде инсталирана а когато пристигнахме се оказа че нямат, наложи се да спим с едното дете на маломерен неудобен диван. Решихме да ползваме и басейна а той се оказа маломерен, претъпкан и задушлив та се наложи да се откажем от него. Цената за уикенда е по-висока под претекст ,че има и "вечеря", която е точно определена и включва малка салата, сухо пиле и вкисната тиква а ако решите да си поръчате кофичка кисело мляко то тя излиза на цена 4 лв. Имахме неблагоразумието да отидем на закуска половин час преди края и на блок масата имаше оскъдни остатъци от храна а кафе машината беше изнесена пред нас. А накрая се опитаха да таксуват децата ни на цена на възрастен. В Хисаря има и др хотели препоръчвам ви да заобикаляте този.

Други хотели в ХисаряЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share