Semene (1)
отседнал Юли 2018 за 3-5 дни семейно
2018.07.20
05:07
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Огромно благодаря на екипа на хотел! Топ локация, 5 мин до плажа, 2 басейна, луксозно обзавеждане ( апартамент близо 100 м2) Във всяка стая климатик, плазмен тв. Почистване ежедневно. Вкусна и свежа храна. Огромна открита веранда с изглед към морето. Детска площадка. Зелени площи. Непосредствена близост до търговската улица. Любезен персонал. За всеки член от семейството пълна задоволеност! Малките до нощите играят в компании с деца ня площадката. Родителите почиват на верандата. Определено бих се върнала!


илиян христов
отседнал Юли 2008 за 1 седмица семейно
2008.08.05
11:37
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

хотела горе-долу е приличен ,но обслужването е под всякъква критика ! ако сте си включили закуска в пакета ,рискувате да останете гладни ...........в ресторанта ще се сблъскате с недружелюбното отношение на отегчен персонал и бедно подредено подобие на шведска маса,от която ако евентуално си изберете нещо ,може да се окаже ,че е от вчерашната закуска !!! при условие ,че ви се допие нещо различно от студено кафе и чай ,ще трябва да си го платите на бара ....................не разчитайте също и на топло отношение и на администраторките на рецепцията . тези момичета могат да ви скъсат нервите ,без да имате някаква вина за това . .........при условие ,че сте мазохист все пак това е точното място за вас ,но не пътувайте с автомобил различен от джип ,защото може да се окаже ,че няма къде да паркирате на така наречения паркинг


Други хотели в АхтополЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share