хотел Мая **, София

Рейтинг:  4 star rating  4.1 / 5 (4 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Банкя – минерални извори и спа процедури
София    0.4 км
Софийска синагога
София    14.5 км
НДК - Национален дворец на културата
София    14.6 км
Руската Църква ”Свети Николай”
София    15.2 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Irina Uzunova
отседнал Октомври 2008 за 1-3 дни семейно
2008.10.22
09:17
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Единственото хубаво нещо на хотела е местоположението - но за сметка на това е ужасно шумно,защото стаята ни беше без самостоятелен санитарен възел и за да отидем до банята трябваше да минем през антрето,в което неизменно стоеше една баба,която е рецепционистка и там непрекъснато звънеше телефона и се говореше и като прибавим и шума от уличното движение - почти не сме спали....Ако искате да си починете и да се наспите-не ходете там,ако просто ви трябва подслон - хотелът е идеален.Освен това чаршафите не бяха особено чисти!

K. OIKONOMIDIS
отседнал Юни 2008 за 1 седмица с приятели
2008.06.25
20:02
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

ЗА ПРЪВ ПЪТ БЯХМЕ В СОФИЯ И ОСТАНАХМЕ ОЧАРОВАНИ ОТ КРАСОТАТА НА ГРАДА И ГОСТОПРИЕМСТВОТО НА ХОРАТА! В ХОТЕЛ МАЯ СЕ НАСТАНИХМЕ СЛУЧАЙНО, ОТ ЕДНО ЗАПОЗНАНСТВО ВЪВ ВЛАКА. ЕДНО МОМИЧЕ НИ НАПЪТИ И СМЕ И МНОГО БЛАГОДАРНИ ЗА ТОВА. ОСВЕН ЧЕ ИЗКАРАХМЕ ВЕЛИКОЛЕПНО, НАПРАВИХМЕ И ЕДИН ДОБЪР ПРИЯТЕЛ - МИСТЕР АЛЕКСАНДРОВ. ТОЙ НИ ПОМОГНА В ЕДИН ТРУДЕН ЗА НАС МОМЕНТ, А СЛЕД ТОВА НИ РАЗВЕДЕ ИЗ ГРАДА. НАДЯВАМЕ СЕ СКОРО ОТНОВО ДА УСПЕЕМ ДА ГО ПОСЕТИМ.

Penka Peeva
отседнал Април 2008 за 1-3 дни по бизнес
2008.05.28
13:24
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много ме заинтересува мнението на госпожата, тъй като аз доста често преспивам в този хотел. Винаги съм оставала с най-добри впечатления,хотела е уютен с домашна обстановка, с невероятно ниска цена имайки предвид предлаганите услуги. А за хора като вас, госпожо, съществува и Шератон отсреща, с по-богати клиенти и по-пълни джобове...От 3-4 години отсядам в Хотел Мая - никога не са ме обирали...

aleksandra ivanova
отседнал Април 2008
2008.04.18
05:06

няма такава дупка този така казано "хотел" е в някаква стара зграда на 2-рия етаж и е като апартамента на баба ми тои е някакв обикновен апартамен и да не говорим ще когато отидохме нямаше рецепционист и пре спокойно можехме да ограбим някой и никой нямаше и да рзбере


Други хотели в СофияЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share