хотел Арсена ****, Несебър

Рейтинг:  3 star rating  3.0 / 5 (9 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Несебър
Бургас    0.2 км
Несебър - стария град UNESCO
Бургас    1.5 км
Плажове в близост
Несебърски залив - Какаов плаж
Свети Влас    1.6 км
плажна ивица Равда
Равда    3.1 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Vanya S (1)
отседнал Август 2014 за 3-5 дни млада двойка
2014.08.23
12:53
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Единственото предимство на хотела е, че е на първа линия, плажът е близко. Закуската е на ниво.
До тук с предимствата..
1.Още при настаняването,когато влязохме в стаята се усещаше отвратителна миризма на мухъл.
2.Музиката от бара на хотела започваше още от 8 часа сутринта и дори на затворена врата се чуваше силно.. и така цял ден до към 12 през нощта.
3.Завивките са захабени,и от много некачествена материя. На стая се предоставят само 2 възглавници,които са прекалено ниски,а допълнителни в стаята нямаше.
4.Хотелът не е с климатици,а с централно,което явно заради икономии почти не се усещаше.
5.Водата във външният басейн е много студена.
6.Паркингът е малък.

7.И ВЪРХА НА НАГЛОСТТА БЕШЕ, когато напускахме хотела долу на рецепцията ни помолиха да изчакаме,за да проверят стаята. В хладилника имаше минибар с разни напитки,шоколади,алкохол, които се заплащат, ако се консумират. Ние НЕ СМЕ КОНСУМИРАЛИ АБСОЛЮТНО НИЩО ОТ МИНИБАРА. При което, камериерката горе съобщава, че е изпита една кола, даже можела да донесе празното шише!!! С приятеля ми казахме,на рецепционистката (казваше се Илонка), че въобще не сме взимали нищо от минибара, но тя не направи нищо по въпроса. В крайна сметка камериерката(туркиня),която чистеше стаите всеки ден е решила да се почерпи за наша сметка. Платихме за колата, но тази постъпка ме отврати ужасно много, толкова долно и лицемерно отношение!!!!!!!

Този хотел НЕ заслужава 4 звезди,само защото се намира на морския бряг. Бих му дала 2 звезди и половина! А отношението на персонала като цяло е под всякаква критика!!
НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ ТОЗИ ХОТЕЛ! ЩЕ ВИ ВЗЕМАТ СУМА ПАРИ, А ОТСРЕЩА НЯМА ДА ПОЛУЧИТЕ КАЧЕСТВЕНО ОБСЛУЖВАНЕ,СПОКОЙСТВИЕ И ПРИЯТНА ОБСТАНОВКА!!!

Guinea (1)
отседнал Юни 2012 за 3-5 дни млада двойка
2012.06.12
16:20
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Локацията е единственото оправдание на този хотел да бъде посетен. Не се лъжете, че е четири звезди, макар стаите да са наистина просторни, а завесите са достатъчно плътни, за да спират силната слънчева светлина. Хубаво е още, че е чистичко, а топлата вода е много хубава. Дотук обаче са добрите страни на хотела.
В сайта му се вижда, че предлагат спални. Нито едно двойно легло обаче не е в стая, която гледа към морето. Стаите с гледка към морето са само с по две отделни легла, това е положението. Самите легла са тесни и на колелца. След като ги съберете, ако не ги застопорите със стол отстрани, се раздалечават. Възглавниците са ужасно тънки и неудобни, а в гардероба още по една възглавница няма. Спалното бельо е долнопробно и остава усещането, че човек е в евтина хижа. Хавлиените кърпи са понякога прокъсани и не създават никакво усещане за комфорт, въпреки, че ги сменят всеки ден.
Когато поискахме стая с двойно легло ни предложиха такава с гледка "парк". Оказа се, че паркът е боядисана в зелено стена точно на три метра от прозореца.
Хотелът предлага външен отоплен басейн. Да, ако слънцето го отопли, иначе е напълно студен.
Закуската е повече от скромна, неща като домати и хляб свършват още в 9,15 ч., а когато си поискахме да донесат още и от динята ни казаха, че ще има евентуално на другия ден. Е, нямаше
Отидете в този хотел ако: ще стоите за кратко; ако компанията ви толкова си струва, че неудобствата нямат никакво значение; ако сте склонни да преглътнете всичко, защото сте на плажа. Иначе - търсете си друго място. Изберете ли да карате там ваканция си вземете хубаво бельо, възглавници, достатъчно кърпи.

teodora1963 (1)
отседнал Август 2010 за 1 седмица семейно
2011.04.08
20:10
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

През август 2010г.бях със семейството си на почивка в х-л Арсена-Несебър,всички сме очаровани най -вече от персонала / бяха много на ниво,културни ,вежливи ,услужливи/.Чисто ,уютно закуската разнообразна.Тази година пак там ще ходим .Много ни хареса.


cvetinka_2288 (1)
отседнал Август 2010 за 1 седмица семейно
2010.08.19
23:44
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

prekarahme si mnogo dobre s priqtelq mi v tozi hotel, purvo dobro vpe4atlenie mi napravi personala, u4tivi usmihnati i kontatni, staite sa prostorno,po4istvat se redovno, gledkata kum moreto e unikalna, zakuskata se prezarejda6e kogato svur6e6e ne6to ima6e dostatu4no hrana za vs gosti, baseina be6e 4ist,nqma6e ne6to koeto da me podrazni naprotiv personala i obstanovkata predrazpolagat za perfektna po4ivka!


sisa2780 (1)
отседнал Август 2010 за 3-5 дни семейно
2010.08.18
23:00
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

мога само да ви посъветвам да не ходете там ако не искате да се пържете в собствения си сос защото климатиците им не струват и още куп недостатъци за 4 звезден хотел за тях и една звезда е много

Gintcho (1)
отседнал Юни 2010 за 3-5 дни по бизнес
2010.06.20
21:22
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

По стечение на обстоятелствата имах 5 нощувки в х-л Арсена-**** - Несебър.
Хубавото в хотела е сравнително голямата стая и наличие на вана с топла вода+видимост чрез тераса към морето. Ако няма купон е тихо.

Но:
1. На лоби бара нямаше кой да сервира кафе.
2. Пепелниците стоят с повече от 2 фаса в тях
3. Интернета ако го има е общо взето "вяла" работа. Т.е. или ползвате мобилен или ходите по кафенетата с wi-fi и водите също чужденците там, които Ви питат "...Вие имате ли Интернет???... "
4. Когато кажете че няма интернет, от Персонала Ви гледат "особено".
5. Трябва да си поискате шампоанчета, иначе може и да не намерите по 1 бр. за два дена!!!
6. На закуска имаше плодове - наранени и даже наличие на плесен. Закуската - като разнообразие и кафето НЕ струват!
7. Личеше си, че почистването на вана и тераса не е добро.
...
и т.н.
....
За хотел 4 звезди цената просто НЕ заслужава - категоризацията НЕ отговаря на Качеството на услугите!!!

Съвет - НЕ ХОДЕТЕ ТАМ!!!

нана лазарова
отседнал Юли 2009 за 1-3 дни семейно
2009.11.12
23:30
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ужасен хотел,призовавам ви не си проваляйте почивката.Първо посрещането не е на ниво,персоналът е не учтив,второ стаите не почистени,баните с пожълтели фуги,терасата мръсна и с ръждясал простор,а климатик централен много голям и хубав, но поради неясна причина /може би за икономия/не работеше.Общо взето това не е 4 звезден хотел.Нищо в него не отговаря на тези 4 звезди.

cieloazul (1)
отседнал Септември 2008 за 1-3 дни семейно
2008.09.08
21:18
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ледена вода на външния басейн, което автоматично го изключва като екстра. Аз умишлено си избирам хотели, които са и на плажа и са с басейн - да не съм директно на пясъка, а да съм близо до морето и същевременно, човек да може да си релаксира в басейна. По този параграф - твърдо не бих повторила почивка там. Все едно няма басейн!

Рецепционисти, охрана, портиери - много любезни.

Сервитьори - почти всички много любезни, но се срещат изключения, които могат да ти скапят почивката с коментари, че в 10:03 например "ОТАДВАНА е приключила закуската, НЯМА да ми стоите тук до обяд!" само да поясня, че закуската е до 10:00, а в 09:57 една от сервитьорките обра половината храна от блок масата, за персонала, вместо да изчакат като отсервират да вземат каквото искат.

Цена - О.К., но наистина включва САМО "ВВ" легло и закуска - няма интернет в стаите - само в лоби бара, за ползване на хавлия за басейн и сейф се доплаща - това досега не ми се беше случвало, особено за хавлията...

4 звезди - НЕ!

Димитрина Люнчева
отседнал Септември 2007 за 2 седмици семейно
2008.08.20
22:55
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Миналата година почивах със семейството си в хотел "Арсена".Ваканцията беше страхотна много съм доволна.

красимира стоянова2008.11.17 12:20
не съм доволна от хотел арсена защото вътрешния басейн не е топла водата заваля дъжд и имаше теч в стаята

Други хотели в НесебърЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share