хотел Панорама ***, Априлци

Рейтинг:  4 star rating  3.7 / 5 (13 вота)
 още инфо    контакти
желая да следя тази тема за нови коментари
Lina (7)
отседнал Декември 2011 за 3-5 дни с приятели
2012.01.03
11:18
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Първо да започна с доброто. Хотелът се намира в кв.Острец в Априлци и е разположен на хълм с изключителна гледка към Стара планина. Дори само заради тази панорама си струва да се отиде там. Спокойно, тихо и приятно място сред природата.
Има външен басейн за възрастни и за деца, голяма градина и места, където хлапетата да се развихрят на воля.
В ресторанта също се открива прекрасна гледка към Стара планина, но обслужването е бавно, а порциите малки.
Основните ми оплаквания са свързани с организацията на новогодишната нощ. Платихме пакет 3 нощувки със закуски и празнична вечеря общо 240лв.Парите не са много, но не са и малко. Храната в празничната нощ не беше нищо кой знае какво,особено сравнявайки с предишни нови години в други хотели. Липсваше каквато и да е програма!Имаше само един диджей и фоерверки. Никакви томболи, нищо, което да те настрои на празнична вълна. Музиката беше под всякаква критика. Диджеят в 21ч. беше по-пиян от всичките си гости взети заедно, пускаше само хора, след хора, след хора, плюс македонски песни, които са приемливи, но в умерени дози. Най-лошо впечатление ми направи това, че собственикът, който беше там, не взе никакви мерки да оправи нещата, въпреки че виждаше общото негодувание на гостите си. Общо взето новогодишна катастрофа!

Glory (1)
отседнал Юли 2011 за 1-3 дни семейно
2011.08.08
15:06
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Настанихме се в края на м. юли семейно с двете ни деца.
Плюсове: разкошни природа и гледка; любезен и усмихнат персонал (да вметна и че си направиха труда максимално бързо да почистят и оправят апартамента и да ни настанят, бяхме пристигнали към 10ч. сутринта; а на каприза на децата да се поизпотят във фитнеса го отвориха само за тях с мен като инструктор); чисти и поддържани басейни - детски и за големи; хубава голяма градина с кът за по-малки дечковци; вкусна кухня на приемливи цени; Катиното мезе няма равно
Минуси (на фона на плюсовете лесно се преглъщат): Водата в джакузито е доста студена, а готвените ястия и супи се предлагат само на обяд.
Определено ни спечелиха, пак ще им гостуваме при възможност.

daadaa (0)
отседнал Май 2010 за 1-3 дни с група
2010.12.09
16:44
коментар
pasta (1)
отседнал Август 2010 за 3-5 дни семейно
2010.08.31
22:56
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,
така и не разбирам отрицателните мнения изписани за хотела.....
Ние сме младо семейство с малко дете( на 1 годинка) и останахме очаровани от мястото.Хотела е страхотен,стаите са чисти,басейна е супер,градината огромна и персонала беше страшно любезен и отзивчив на всяка наша молба.Прекрасната природа и мястото на което е разположен хотела допринесоха да се почувстваме наистина на почивка далече от всякаква шумотевица.Определено хотела е за хора които търсят спокойствие сред природата.Единственото което не ни хареса е не толкова разнообразното меню в ресторанта,но Априлци предлага и други места за хапване .Отново ще го посетим

tineia (1)
отседнал Август 2010 за 1 седмица с приятели
2010.08.09
21:38
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Разкошна природа и страхотно разположение на хотел Панорама! И до този момент бяхме абсолютни фенове на хотела,макар и дребните неуредици които винаги е имало! Но сега мога да кажа на собствениците- благодаря за провалената ни почивка! И да попитам защо съсипват нещо което беше едно приятно кътче за отмора????Това БЕШЕ любимото ми място за почивка / посещаваме хотал за 4-та година/, но вече определено няма да стъпя в него!
Ако смятате че не съм права - останете повече от два дни и се насладете на усещанията))) За седем нощувки стаите не бяха почистени и не беше сменено спалното бельо нито веднъж!Кърпите бяха сменени веднъж и то след мое запитване на което ми отговориха : "Ако са ви мръсни ще ги сменим!".Боклука си изхвърляхме сами и всичко това в хотел 3 звезди???? Прекрасният басейн с бар,на който не ти сервират , защото нямало пластмасови чаши / магазините в градчето са на 5 мин. , а те не можаха целият ден да закупят чаши???/. Грубото отношение на персонала в ресторанта,който на няколко пъти дори си позволи да ни ругае и да се опитва да ни принуди да напуснем още в 23ч,защото сме последни клиенти и искат да затварят / работното време е до 24ч/. Сервираха ни порция,в която имаше удавена муха и след като го посочих на сервитьорката,тя ми обясни невъзмутимо,че може да се е удавила при приготвянето или докато го е носила / без дори едно извинявай да каже/.Абсолютно нагло отношение към клиента,без елементарна култура на обслужване!!!
И ако всичко по-горе беше нормално , може да не обърнеш внимание на захабените и изглеждащи мръсни мокети, кърпи и хавлии, стърчащите пирони от лайсните в пода, липсата на елементарни комарници,за да може вечер да си отвориш прозореца, изпочупените щори / бяхме на първи етаж/ и изпочупеният детски кът,който БЕШЕ прекрасно място за игра за мъниците.

diana delcheva (1)
отседнал Юли 2009 за 3-5 дни семейно
2010.03.10
10:08
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

влюьена сам в това място.всичко ьеше мн вкусно-осоьено сача и катиното мезе.неможех да откьсна поглед от планините-неповторимо.наи-после и ние да случим на сервитьорка-в очите ни гледаше и все усмихната.а басеина-децата не изльзоха от него.мн сме доволни.

Слънчоглед
отседнал Февруари 2010 за 1-3 дни с приятели
2010.03.01
14:23
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,

Хотел "Панорама" е приказно място!
Освен, че мястото и гледката са страхотни, останах приятно изненадана от всичко останало. Отлична кухня, хигиена на ниво, удобен и уютен.
Хотелът е за хора, които търсят уют- който го е строил и обзавеждал, душата си е вложил в него!

Албена Колева
отседнал Юни 2009 за 1-3 дни млада двойка
2009.10.23
12:07
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте
Искам да Ви кажа,че хотела е страхотен.Всичко си е много подредено,басейна е много чист,градината е перфектна,има малък кът за децата.И най-важното изгледа е прекрасен.Панорамата е чудесна,хотела разположен на най-високото място в Априлци.Бяхме там в края на юни началото на юли(немога да кажа точна дата)в Априлци имаше някакъв събор.В центъра беше толкова оживено,имаше хора,бира и кебапчетаНевероятно добре си изкарахме три дни.Отидете и вижте,няма да сбъркате.

t...o...n...i (2)
отседнал Юни 2009 за 1 седмица семейно
2009.06.25
19:33
коментар
t...o...n...i2009.06.26 16:26
отговор
t...o...n...i (2)
отседнал Юни 2009 за 1 седмица семейно
2009.06.25
19:26
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте!Пак съм аз.Върнах се от Априлци.Аз напълно опровергавам т.е. не съм съгласна с мненията на хората преди мен.Този хотел е страхотен и нищо не може да промени това.Има всякакви удобства,персонала е усмихнат,в ресторанта има всичко.Само,че когато има много хора (събота и неделя) се чака малко в ресторанта ама то не може да има 50 души и да ти донесат яденето веднага.Това не е никакъв проблем.На рецепцията жените са също мили.Услужват с каквото могат.То си зависи и от човека.Ако е отишъл да се напие с приятели и после да прави скандали.Между другото въобще не съм съгласна с г-жа Н.Тодорова.Има фитнес зала,а не само сауна,в ресторанта дори и да е пълно ти носят храната до 15 - 20 мин.Предполагам,че никой няма да умре от глад за толкова вереме,спирал е токът сигурно заради снежни бури.Не искам да Ви обидя само казвам какво е сега там.Работнците се грижат за всичко много добре,градината е много добре поддържана.Басейнът е много чист,има и нещо като джакузи.С една дума всичко е много хубаво и поддържано.Мили хора,отидете там и ще се убедите в това.Забравих да кажа,че има отстъпка ако стоиш над 5 дена.Отидете,вижте и коментирайте.Предполагам ,че ще останете доволни!Надявам се всички от хотела да прочетат това:персонала и управителя.Надявам се да дойдем с дядо пак.Довиждане!

и.миронов...
отседнал Август 2008 за 3-5 дни семейно
2009.06.18
14:10
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хората които го посештават са различни, но истината е една и тя е, че хотела не е лош,идеален за почивка!!!Мястото на което е разположен е невероиатно,стаите са чисти.Басеина е много добър,голияма градина и добре подредена,в ресторанта наистина са малко бавни.Но кажете ми в БГ каде са бързи??? Та като отивате на почивка, за къде сте се забързали?

t...o...n...i (2)
отседнал Юни 2009 за 1 седмица семейно
2009.06.16
15:14
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте!Вече се обърках какво да мисля за хотела.Някои казват,че е хубав други - не.Утре 17.06.2009 заминавам за Априлци и ще отседна заедно с дядо ми в хотел "Панорама".Като се върнаще пиша как е било там.За персонала,чистотата,услугите,удобствата и цената незнам.

Н.Тодорова
отседнал Декември 2008 за 1-3 дни с приятели
2009.01.03
22:45
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът е средна работа нищо особено, ако стоиш за повече от един ден е много скучно.Няма никакви развлеченния за гостите като изключим сауната.Ние бяхме там за Нова година за 3 дни,голяма компания от семейни двойки.Веселбата ни беше провалена от собственичката на х-ла, която постоянно караше дисководещия да пуска музика по неин вкус, а не според желанието на гостите, ако трябва да бъдем по-точни - Модър Токинг, Бони Ем, Арми ъф ловърс и т.н. Все песни от времето на абитуриентската на баба ми!!!На 31.12.08г.токът спира около 4-5 пъти.На следващата вечер постоянно ни намаляха музиката, като се има в предвид че ние бяхме 90% от гостите на хотела.Във фоайето има три скъсани дивана и един телевизор,а в ресторанта двата телевизора бяха включени постоянно на Евроспорт,дори и на 31.12.08г. трябваше да гледаме бокс и футбол.За персоналът да не говорим, направо плачевен.Имах чувството, че това им е първото работно място в живота им. Пълен хаос.Както виждам от предни коментари този проблем не е от сега.Първо чакаш около 30 минути да дойде сервитьорката,след това още толкова за поръчката, след което се оказва, че са ти донесли нещо, което изобщо не си поръчал.Пълен цирк!!!!И за капак, трябва да освободиш стаята до 11 часа.Мили хора ако искате да си изкарате приятна и весела почивка,недейте да ходите там. Според мен това е по-скоро санаториум обаче без екстри или по-подходящо е за клуб на пенсионера само, че те пък пенсионерите не могат да си го позволят.

И.димитрова
отседнал Юли 2008 за 3-5 дни сам турист
2008.07.19
08:27
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

има малки недостатъци но на фона на всичко останало те могат и да не се забелязват! Ние сме много доволни има всичко и не знам какво повече може да се желае. Това е истинска почивка на планина. Ще посетим хотел Панорама пак. Посетете го и вие няма да съжалявате!!

Татяна Димитрова
отседнал Юли 2007 за 1-3 дни семейно
2008.06.05
13:35
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът е чист и приятен, но е доказателство, че и най-доброто може да се съсипе от неподходящия персонал. В ресторанта е истинска трагедия. Сервитьорите не знаят защо са там, гостите се изнервят, чака се понякога повече от час, за да ти обърнат внимание, да не говорим за поръчка и изпълнението и. Иначе обстановката е приятна, но... не бих отишла повече там, защото е излишно хабене на нерви, когато си с нагласа да почиваш.

t...o...n...i2009.06.25 19:30
Искам само да Ви кажа,че сервитьорките си знаят работата и знаят къде са.Наистина е много приятно там.

Други хотели в АприлциЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share