хотел Мерлин ****, Лозенец

Рейтинг:  4 star rating  4.2 / 5 (21 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Лозенец
Бургас    0 км
На море в Китен
Бургас    4.1 км
Плажове в близост
ММЦ Лозенец
Лозенец    0.5 км
плаж Оазис
Лозенец    1.3 км
желая да следя тази тема за нови коментари
galia1975 (1)
отседнал Юни 2012 за 1 седмица семейно
2012.07.04
18:03
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Прекарахме си незабравима почивка в този хотел. Персонала беше изключително любезен,обслужването бе на високо ниво. Храната в ресторанта би задоволила и най-капризните, по отношение на качеството,количество и в предвид на голямото разнообразие. Дъщерята е на 2 год. и половина и е много претенциозна към храната си похапваше много. Като заключение мога да кажа че хотелът е едно райско кътче и ако искате пълноценна почивка трябва да го посетите,заслужава си!


изглед от стаята
zdravetz12012.07.09 10:53
Здравейте!Със семейството ми ще почиваме в Мерлин от 21 юли.Интересува ме дали е много далече от плажа, има ли достатъчно място за паркиране и дали има сешоари в банята?А как стои въпросът с чадърите на плажа?
stodeni (4)
отседнал Юни 2011 за 1 седмица семейно
2011.07.15
09:01
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:


От години ходя на море на Лозенец , но за пръв път отседнах в хотел ''Мерлин'' и останах много приятно изненадан !!! Прекрасна обстановка - зеленина , 2 басейна , вежливо обслужване , разнообразна и вкусна храна и напитки !!! Заслужава си парите !!! Пожелавам на всички от персонала все така да са приветливи , усмихнати и учтиви ! Имам намерение още веднъж да го посетя тази година !!!


pepi 1973 (1)
отседнал Юни 2011 за 3-5 дни семейно
2011.07.08
18:08
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравеите на всички които се канят да посетят хотела ние с жена ми и детето на 4 години бяхме в хотела от 24 до 29 юни 2011г.Не мога да кажа че ни хареса защото очаквахме не лукс но поне средно ниво.Имам пред вид следното,на обед ако има телещко печено то за вечеря е телещко на манджа.на обед има пилещко за вечеря пилещко с някакъв сос.Имам пред вид че това което е за обяд винаги е и за вечеря.Някакъв сафрид от буркан имам предвид много солен а не прясна риба която очаквехме ма опитаме на морето.Алкохола е някаква ракия непозната тяхна марка която я сипват от еднолитрови бутилки без никокъв вкус е има и други ракии но те се заплащат допълнително.Кафето е щварц тип негърска пот аз пиех сутрин по4 кафета без да ги усетя,има и кафе от кафемащина но то не влизало в олинклузива. Къщичките са много близо едно до друга и вечер е много шумно. За персонала и обслужването мога да кажа че се справят добре общо взето е чисто но просто хотела не си заслужава 4 те звезди и парите.

vladidvd (1)
отседнал Юни 2011 за 3-5 дни семейно
2011.07.05
17:40
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

hotel merelin lozenec kakvo da vi napi6a tam e strahotno otidete da vidite hotela e super,personala e mnogo lubezen,hrana i napitki vav izobilie za men i moeto semeistvo be6e udovolstvie da badem na pocivka tam i dogodina pak hotel Merelin


nadq76 (1)
отседнал Юли 2011 за 1 седмица семейно
2011.07.05
17:27
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

този хотел и прекрасен за почивка на семейства с деца ,красива природа с два басейна с отделения за деца,стайте се почистват всеки ден ,а на два дни се подменя бельото ,персонала е възпитан отнася се с разбиране ,кухнята вкусна и разнообразна .Ние нашите приятели и децата ни са много доволни още сме тук и не ни се тръгва .Догодина пак сме тук заповядайте и вие страхотно е!!!

moi4ovek (0)
отседнал Юни 2011 за 3-5 дни семейно
2011.06.13
20:08
коментар
blagodan (1)
отседнал Август 2010 за 3-5 дни семейно
2010.10.30
08:05
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Голямо разочарование е този хотел. Посреща те недружелюбен персонал, който мисли само за парите Ви - явно така са обучени от алчния собственик. Жалък опит да се съчетаят стари мебели с нови мазилки, което води до ужасен смрад на мухъл. НЕ се прецаквайте да плащате предварително за този хотел.

bourgas1519 (2)
отседнал Юли 2009 за 1 седмица семейно
2010.06.17
23:52
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Най-доброто място за семейна почивка, което ни беше препоръчано от приятели. Отседнахме в Мерелин миналата година, тази пак си направихме резервация и нямаме търпение да се насладим и тази година.
Този хотел предлага най-невероятните градини, които можете да си представите. За децата там е рай. Няма шум,хотелът е ограден, изключително чисто и поддържано. Учудвам се, че има и отрицателни коментари, може би тези хора не са били настроени за истинска почивка, защото условията за мен са идеални.
Относно хората, които работят там, аз и съпругът ми сме очаровани от отношението! За съжаление такова обслужване не се получава на много места в нашата хубава страна.
Готвеното меню е превъзходно, винаги прясно (личи си че е приготвено на деня) и доста ранообразно. Почивахме във виличка и такова спокойствие не сме намирали на друго място.
Подължавайте все така!

Анна Кушева
отседнал Август 2009 за 1 седмица семейно
2009.09.10
17:18
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Този хотел ме накара да напиша първия си коментар!
Най-общо - парите са много за качеството и услугите, който предлага хотела. Персонала е свестен - млади хора, включително на рецепция, изключая руса нахакана девойка, която имаше отвратително отношение както към клиенти (нас) така и към колегите си - бива да я пратите на обучение.
Стаите не са лоши - има идея, ама ако под студио си представяте по-просторно място, където да имате възможност да нахраните детето си следобедно - не е така - под фамилно студио разбират стая за трима с много малка тераса.
Чаршафите не се сменят, а кърпите на 3 дни. Камериерката е прибрала и белите кърпи, който носех за децата си и след като си ги поисках ми ги върнаха в найлонов плик, след като са стояли ден-два с всички други... няма такава смрад! - биваше да ми ги изперат според мен!
Пише барбекю - вярно, има такава постройка, ама..не работеше и то в активния сезон! По-странното обаче е, че на група поляци ми бе разрешено да го ползват, а на нас ни отказаха?!, вероятно благодарение на блондинката от рецепция
Иначе комплекса си го бива, ама на нас поне не ни създадоха атмосфера - някак сякаш не ни забелязваха и не сме прекарали 1 ден там (чудни плажове има в околността - трябва да си луд да стоиш на бесейните им). Хубава работа, ама българска! - на късмет. И пак да кажа - не си заслужава цените!!!

Калина Колева
отседнал Септември 2009 за 1 седмица семейно
2009.09.09
21:56
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Посетих хотела със съпругът ми в началото на септември за 8 дена!Очарована съм от чистотата,кухнята,обстановката,отношениети на персонала!Просто когато човек реши да отиде на почивка не в България,а в чужбина,трябва да се замисли дали си заслужава,зашото в този хотел се отнасят към почиващият като към бог!Трябва да има все повече такива места за почивка,за да могат да разберат хората,че нашата малка България е прекрасна и в нея живеят едни прекрасни хора!


М Димитрова
отседнал Август 2009 за 1 седмица семейно
2009.09.02
15:58
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Тази година бях на почивка в този хотел като цяло мястото е много хубаво Не съм доволна от обслужванета завивките в стаята ги сменяха през 4 5 дни.Парите коите се дават за този хотел не са оправдани.Храната в ресторанта е доста скъпа, изключая обедното меню което е доста не вкусно.Ако си поръчаш сандвичи цената им е 8.00лв.Обиколихвме доста заведения в Лозенец цените им бяха доста по евтини от този ресторант в който няма никякъв избор.Повече няма да ходим там.........

Д Чакърова
отседнал Август 2009 за 3-5 дни семейно
2009.08.14
12:48
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Преди два дни се върнахме от там и тъй като е хубаво да има повече мнения, ще направя нещо, което никога не съм правила, и ще пиша в този форум собствения си отзив.
Комплексът е изключително приятен, с добре поддържани площи, чист и поради тази причина предпочитан особено от семейства с малки деца. Ресторантът към хотела предлага добре приготвена храна, с пресни продукти. Аз лично храних детето си, което е на година и 2 месеца със супите от обедното меню, които бяха разнообразни и вкусни. Обслужващият персонал на ресторанта са най-милите и прекрасни момичета и момчета, които с непринуденото си поведение и желание да са в услуга на гостите, ни спечелиха за редовни клиенти на заведението. Нещо, което не важи с пълна сила за хората зад рецепцията, за съжаление. Тъй като като изключим малките неразбории с тях относно трудно изпълнената ни молба за един допълнителен чаршаф за завиване на двойно легло, тъй като ни бе предоставен само един, и за бебешкото креватче, което получихме без дюшек и каквито и да било завивки, защото цитирам: "ама то в условията за ползване на креватче е ясно, че вие ще си носите завивки", престоят ни в Мерлин бе изключително приятен. Бих препоръчала малко по-приветливо отношение на персонала към гостите. Не искам да сравнявам, но наскоро ни се наложи да отседнем в хотел в Гърция, където щом разбраха, че сме с бебе без никаква покана ни осигуриха кошарка с чаршафи, възглавничка и завивка, и ваничка за къпане. Това са елементарни неща, които едва ли ще оскъпят много разходите, но правят добро впечатление. Пожелавам успех на хотела и приятен престой на всички бъдещи гости!

Ясен Иванов
отседнал Юни 2009 за 2 седмици семейно
2009.07.02
19:26
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

11 прекрасни дни в хотел Мерлин.Чудесна атмосфера,чистота и мили домакини.Възхитени сме.Ходете там!!!

Име Фамилия
отседнал Август 2008 за 1 седмица семейно
2009.06.15
17:22
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Спокойно и приятно място за почивка. Доста изолирано от околни сгради и шумове. Много любезен персонал - от рецепцията до сервитьорите. Единствено намирам цените в ресторанта за твърде високи, което ме караше да търся храна със семейството си извън комплекса. Дано тази година са по-реални.


гледка от терасата от терасата любезните момичета
Славина Колева
отседнал Август 2008
2008.09.27
15:10
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Чудесно мяста за почивка с деца!!!Персонала е страхотен-любезен ,отзивчив...възхитена съм!Чистотата е на ниво!Подкрепям коментара за цените на ресторанта.И ще е чудесно ако си обогатят асортимента.Ние бяхме там 10 дни и на 3 вече се чудехме какво да вечеряме.Хубавото е ,че имаше избор от готвени ястия на обяд,което е чудесно за семейства с марлки деца.Но като цяло сме много доволни и догодина пак ще сме там!!!!!Предложение към управата на хотела:актуализирайте снимките от сайта си ,за да видат всички красотата на хотела Ви!


Мтоди Иванов
отседнал Юни 2008 за 2 седмици семейно
2008.07.11
17:32
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,
В хотела сме за втора поредна година, и съм още по-очарован(всички стаи вече са с изглед към залива...бай дъ уей).
Следващото лято пак сме там.
Искам да Ви благодаря за прекрасните дни които прекарахме във Вашия комплекс.
С уважение,
Методи Иванов

Име Фамилия2008.09.07 18:36
Все пак хотела е хубав. Най-много ми допадна поддръжката на тревните площи и басейните. Закуската макар и не кой знае какво все пак е изобилна (нека да не забравяме, че хотела е 3 звезди). Аз и моето семейство сме доволни от обслужването и отношението на персонала.
Недостатъци: няма достатъчно места за паркиране за всички гости, налагаше се да паркираме на импровизиран паркинг. Качеството на храната в ресторанта не отговаря на цените. Помещението (2+2 легла) беше твърде малко като площ.

Искам да коментирам мненията по-долу, подкрепям управата на хотела, че не разрешава престоя на кучета в комплекса.

Като цяло сме доволни от Мерлин и мислим другото лято пак да сме там.
dany kirilova
отседнал Август 2007
2008.05.26
18:48
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Миналата година почивахме в това чудно местенце Мерлин! Не мога да си представя по-добро място за почивка с малкия. Всичко беше идеално организирано, стаите просторни и чисти, закуската невероятно, но страшно изобилна, а самият комплекс е поддържан и да най-малките подробности.Мисля, че това е едно от малкото останали спокойни места, където без проблем може да се почива с малки деца. Тази година сме отново там!

2008.01.14
19:54

Съвсем случайно поподнах на злостния коментар от venikolov@globul.bg
Не сме получили оплакване за изчезнала маска за коса и се съмнявам, че това изобщо се е случило.
Не се ли чувствате неудобно да пишете поръчкови мнения за хотел Мерлин. Ако наистина Ви беше изчезнало нещо, защо не се обърнахте към управител или дори към рецепцията? Моля, пишете ми на office@hotelmerlin-bg.com, за да доизясним случая относно "мистериозно изчезналата" маска за коса. Що се касае до останалото жлъчно мнение за хотела, не мисля да коментирам - стотиците доволни клиенти са достатъчно опровержение на Вашите поръчкови писания.

2007.09.05
20:25

Като цияло цената далеч превъзхожда предлаганията. Говоря за това което е хотелска част за къщичките, които са в комплекас немога да коментирам. От къде да започна, явно още в началото архитекта е объркал нещата и вмесо да получите стая с балкон и изглед към морето получавате приатен изглед към краибрежната магистрала със всички предимства от това. За сметка на коридора разбира се които има чуден изглед към залива. Давате ли легла в коридора? Стаите може и да са се опитали да сложат някакво "дизаинерско" обзавеждане, но строителните матеряли подове, стени и бани са евтини и не особенно уютни. Много ми се иска да кажа, че опслужването е добро понеже на рецепцията и сутрин за закуската много се стараеха, но в същото време изчезна на любимата ми козметика (маска за коса) като кутиката си беше там, но не и съдържанието. Така и не смениха кърпите въпреки, че има бележка че се сменят на 3 дена. Накрая бях приетно изпонахапан от някакви насекоми. И всички тези "приятни" неща бих казал на "добра" цена ! Съжалявам много, че трябваше да напиша такъв коментар. Немисля, че ще посетя отново този хотел.

2007.08.08
17:33

Уважаема госпожо Игнатова, много се радвам, че в хотела не допускат кучета. На мен лично не ми е приятно в съседната стая в хотела да лае куче, нито пък по плажа да ми се разхождат кучета без каишка и наморник. Колкото и хубаво и послушно да е според вас вашето куче, не трябва да забравяте, че за другите хора то може да не такова. Аз лично имам куче, но никога не го вземам с мен на море, все пак затова има и хотели за домашни любимци.

2007.07.27
16:05

Нямам нищо против децата и тяхното
здраве.Аз също имам дете и то израсна голям умен и находчив мъж,
придполагам,че една от причините синът ми да бъде такъв и именно обичта и към животните. Тук не става въпрос за моето куче, а за това какви услуги предлагат нашите
хотели и как обявяват това което предлагат. Аз пак повтарям съм очарована от комлекса и обслужването.Даже вече го препоръчах на мой приятели и те мисля даже са резервирали места за края на Август и Септември, но е редно в сайта на комплекса да се впише, че не се допускат домашни любимци. Ами ако някои си резервира места е пристигне не с малко и старо куче, а с напълно здрава,голяма и силна
Българска овчарка тогава ще му обясните глупостите който сте написали за децата, здравето и т.н.
Който не обича животните не обича никого, дори себеси. Съжалявам, че сте проявили ограничиност и несте се вслушали в съвета ми да поставите в сайта си това условие.
Моето куче е почивало в такива комплекси за които,Вие не сте сънували, като пример спа комплекс
Олимп - Девин -5 звезди, гран хотел
Свети Констатинтин и Елена - 5 звезди, хотел Берлин - Златни пясъци и т.н., където се приемат домашни любимци като за малко куче се доплаща по 10 лв. на вечер, средно куче по 20 лв. на вечер и 30лв. за голяма куче. Това са тарифи от миналото лято и пролетта.

2007.07.25
15:48

Уважаема Елеонора,най- много се възмущаваме от факта ,че сте по -загрижена за стреса на добичето,отколкото за спокойствието и здравето на нашите деца.Мястото на животните е все пак в естествената им среда или в зоопарка,а не в хотела или на плажа.

2007.07.23
17:04

здравейте,
вляэо във вашият официален сайд и както предполагах нямаше нито дума за факта, че в комплекса не се допускат домашни любимци. Некоректното отношение на българските хотелиери есветовно известен факт и Вие го потвърдихте
Предполагам, че знаете,че има закон за защита на животните и както Вие поставихте условие за кучето ми, би следвало аз да потърси неговите права за нанесеният му стрес и дискриминация.
Не бих го направила, защото все пак впечатленията от комплекса, обстановка, обзавеждане, подържане на тревните прощи и басейна, както и
изключителната професионална подготовка на персонала, са повече от блестящи.Като съвет поправете тази неточнос защото други не биха били така толерантни . Елеонора Игнатова.
Забележка: извадила съм си към днешна дата вашият сайт така, че ако искате да го видите, ще Ве го
изпратя


Други хотели в ЛозенецЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share