хотел Дироси **, Свети влас

Рейтинг:  4 star rating  4.1 / 5 (4 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Свети Влас
Бургас    1.2 км
На море в Слънчев бряг
Бургас    4.6 км
Плажове в близост
Несебърски залив - Слънчев бряг
Свети Влас    3 км
плажна ивица Елените
Свети Влас    4.7 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Hristov (1)
отседнал Юли 2009 за 2 седмици семейно
2010.06.22
11:46
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Редовно всяко лято почивам с цялото си семейство в този комплекс. Думите не ми стигат да опиша колко е хубаво и уютно. Доволен съм от целия персонал, както и от собствениците отношението към нас е просто уникално. След няколко седмици отново ще почиваме там и нямаме търпение да отидем с близките ми да релаксираме пълноценно. Горещо препоръчваме хотела на всеки, който цени спокойствието и пълноценната почивка!

marinchev (1)
отседнал Юни 2010 за 1 седмица семейно
2010.06.20
21:14
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Супер готино си прекарахме, много приятно място с приветливи и усмихнати хора. стаите са супер , обслужването и чистотата . препоръчвам го на всички

Мария Атанасова
отседнал Август 2007 за 1 седмица с приятели
2009.05.28
16:12
коментар
Анелия Димова
отседнал Юли 2008 за 1 седмица семейно
2009.05.16
22:50
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Две години подред почива в хотел "Ди Роси" и искам да каже, че сме много доволни. Не само от предлаганите условия и цената, която заплащаш за тях, но и от обслужването.
Много странно ми прозвуча предишното мнение, защото аз нямам такива впечатления от собствениците, а напротив. Смятам, че са супер свестни хора, постигнали с много труд и лишения всичко, което имат. Евала на такива хора.
Миналата година когато бяхме случихме невероятна жега. Тъй като в хотела нямаше климатици/ предстоеше да сложат/ ние отидохме и си купихме вентилатор, като имахме намерение да си го донесем след почивката в София. Тъй като стаите се чистят всеки ден собствениците бяха забелязали вентилатора. Като ни видяха бяха много притеснени, че не се чувстваме комфортно и че не сме им казали, че искаме вентилатор. Това, което направи ме изненада приятно- предложи да й оставиме вентилатора и тя ни го плати.
Така, че и дума не може да става, че са мошенници и крадци.
Според мен е станало някакво недоразумение. Без да сте сигурни, че те са крадците недейте да ги обвинявате публично. Много е грозно.
Аз препоръчвам на всички, които искат да почиват в Св.Влас да посетят хотела и сами да си изградят мнение за собствениците.

Мария Атанасова
отседнал Август 2007 за 1 седмица с приятели
2008.06.18
12:08
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Миналата година почивах в този хотел. Собствениците са привидно любезни, но действат непочтено. Откраднаха ми всичките пари от портмоне в чантата от хотелската стая. Имах съмнение за чистачката, но по всяка вероятност в комбина със собствениците. Когато им казах за случката не останаха особено изненадани. Започнаха да ни заблуждават как през нощта някой е влязъл през балкона, опиянил ни е и е взел парите,като чантата беше даже в гардероба.


Други хотели в Свети власЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share