АпартХотел Маунтин Парадайс ****, Банско

Рейтинг:  5 star rating  4.6 / 5 (5 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Банско
Благоевград    0.9 км
Баня – лечебни минерални извори и спа процедури
Благоевград    6.5 км
Добринище – термални извори и спа процедури
Благоевград    7 км
Добринище
Благоевград    7 км
желая да следя тази тема за нови коментари
divyana (3)
отседнал Юни 2016 за 1-3 дни с група
2016.06.26
08:47
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

При пребиваването в хотела с класа сина ми при игра на волейбол счупва градински фенер, за който той заплаща 200 лв. Ние след разговор по телефона с управителя на хотела предложихме да закупим фенера и да го заменим, тъй като реалната цена е 100 лв на градинския фенер.Поискахме да опаковат и да дадат фенера на сина ми, който се оказа китайски, направен от изключително тънък и слаб материал. За мен е крайно некоректно да се заплаща щетата на хотела двойно, след като фенера се оказа с много ниско качество.Но за съжаление и този хотел не прави изключение да се избиват вложените пари и ниската посещаемост извън сезон по всякакъв начин за сметка на клиента.При отсядане в този хотел винаги имайте 200 лв. в по-вече за заплащане на щети.


некачествения фенер
Виктория Маринова
отседнал Март 2008 за 3-5 дни семейно
2009.12.04
16:59
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Имам дъщеричка на 3,5 год. и търсех именно такова място за семейството ни - да предлага забавления за най-малките си гости. Много ми хареса детската стая - толкова светла, шарена, пълна с играчки и катерушки! Детето ми се чувставаше прекрасно през цялото време, докато бяхме там, ние с татко й - също! В апартамента ни беше уютно и удобно, всичко си имаше вътре - и кухня, и микровълнова печка, и холна масичка, и диван ...Все едно си бяхме у дома! Маунтин Парадайс е един от най-добрите хотели, в които сме били, а ние обикаляме много!

Veska RADEVA
отседнал Март 2009 за 1-3 дни семейно
2009.03.31
14:30
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът е чудесен.Бяхме в едноспален апартамент, с просторни стаи и стилно обзавеждане. Тъй като бяхме с 3 годишно дете, се притеснявах да не е студено/навън имаше 50 см. сняг/.Останахме приятно изненадани-и в апартамента, и на басейна, беше много топло, водата в басейна-също.Детето се къпеше по 2-3 часа и в големия, и в детския басейн, и в джакузито.Детската стая е много добре обзаведена-освен голямото разнообразие от играчки има и пързалка.Персоналът е перфектен-внимателни,услужливи,вежливи.Мога да пиша още много, но най-добре отидете и се уверете сами.Относно цените-напълно достъпни за 4* хотел-ще направя сравнение с друг 4* хотел в региона, там платихме 300 лв. за 2 нощувки за 2 възрастни, а тук-230 лв. за 3 нощувки за 2 възрастни и дете.
Благодаря Ви за чудесните 3 дни във Вашият хотел. При първа възможност, пак ще ви посетим.

deana2012.12.13 12:00
Останах крайно недоволна от този хотел и от персонала.Бяхме там за 8-ми декември с компания,но направо замръзнахме от студ.Бяхме в апартамент с 2 големи стаи, в които имаше по едно малко парно ,което изобщо неможеше да затопли помещеието.Казахме на рецепцията,като помолихме поне да ни дадат някаква печка,но това така и не стана.Немога да повярвам,че предлагат пакетни услуги,а не са си затоплили хотела.Също така нямаха нито халати и чехли за спа центъра.Персонала на рецепцията беше изключително неуслужлив и дори лажеха,че нямат печки,а в същото време виждахме как камериерките,носят печки за някои от стаите и ни казваха да отидем да си потарсим,че не сме единствените, на които им е студено.Не бих стъпила повече в този хотел и наистина се чудя как оцелят при тази конкуренция,след като не предлагат удобства на своите гости.
Миглена Сонева
отседнал Януари 2009 за 1 седмица семейно
2009.02.02
21:47
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Чудесен хотел! Прекрасно обслужване! Персоналът е приятен и ненатрапчив. Това, което се предлага в интернет, отговаря на истината. Топло и уютно място, много чисто и поддържано. Прекарахме невероятно и с удоволствие ще се върнем отново!
Сърдечно благодаря за вниманието!

sem. Burovi
отседнал Юли 2008 за 3-5 дни семейно
2008.07.05
20:36
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ste se varnem otnovo tuk!Hotelat e chudesen,domakinite sa prekrasni,slanchevi hora. Prekarahme tri velikolepni dni.


Други хотели в БанскоЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share