СПА Хотел Олимпик **, Велинград

Рейтинг:  3 star rating  3.4 / 5 (10 вота)
 увеличи карта    контакти
Забележителности в близост
Велинград – термални извори и балнеолечение
Пазарджик    0 км
Цигов чарк
Пазарджик    15.3 км
пещера Снежанка
Пазарджик    23.1 км
Белмекен
София    25.2 км
желая да следя тази тема за нови коментари
kevi76 (1)
отседнал Март 2013 за 1-3 дни семейно
2013.03.12
09:34
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

И аз като другите изпатили си съжалявам,че не прегледах коментарите за хотела преди да направя резервация,но се надявам евентуалните им следващи клиенти да прочетат това.Малко е да се каже ,че съм разочарована и от хотела и от персонала,ако може да се каже ,че има такъв...Една жена е и готвачка, и сервитьорка ,когато свърши с метенето около хотела.Тя прибира и парите за престоя,при това предварително,разбира се без да издава някакъв документ.При платен апартамент за 3 човека се оказва ,че ни се полагат само две закуски.Закуската всъщност е една палачинка или пилешка супа,ако искаш кафе си го плащаш."Екстрите",които се предлагат са малко басейнче,обявено като вътрешен басейн,същият изпълнява и ролята на джакузи ако благоволят да го пуснат,а фитнеса има 3 уреда ,2 от които не работят.В стаите половината крушки бяха изгорели,а за да се напълни ваната трябваше да чакаме повече от час.Няма да навлизам в повече подробности ще видите сами ако направите грешката да отидете там!

VANGEL (1)
отседнал Август 2011 за 3-5 дни млада двойка
2011.09.14
12:12
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

ТОВА ЛЯТО ПОСЕТИХМЕ ТОЗИ ХОТЕЛ "ОЛИМПИК" ПРЕПОРАЧА МИ ГО ЕДИН ПРИАТЕЛ .ИСКАМ ДА ОТБЕЛЕЖА ЧЕ ВСЕКИ СИ ИМА МНЕНИЕ НО ПРОСТО ХОТЕЛЧЕТО Е НЕВЕРОЯТНО И БАТЕ ЖОРО И СОЯНЧО И ХОРАТА ОТ КУНЯТА ВЪОБЩЕ ЦЕЛИЯ ПЕРСОНАЛ ВСИЧКО БЕШЕ ПРЕКРАСНО.ПРОСТО ВИНАГИ ИМА НЕДОВОЛНИ ,ЗОЩОТО ИСКАТ ЗА 10 ЛВ. ДА ГИ НОСАТ НА РЪЦЕ ЕДВА ЛИ НЕ .
ХОРА ЗАСЛУЖАВА СИ ПРОСТО Е SUPER HOTEL ))

nikolai757 (1)
отседнал Август 2011 за 1-3 дни семейно
2011.08.28
15:25
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Виждам коментарите за този хотел и съжалявам, че не ги видях по-рано! Хубаво е обаче, други на които предстои пътуване до |Велинград да го направят?! Всичко, което пишете е абсолютно вярно!!! Четвъртък 25.08.2011 г.закарах в "хотел" "Олимпик" /хи хи хи / майка ми, сестра ми, наша роднина с дъщеря си и две деца - на година и половина и на три години! Предварително бяхме платили капаро от 50 лв.и щом пристигнахме проблемите започнаха - висок мъж с мустаци и жълта на цвят верижка на врата и ръката, издаваха дяволитият му характер! Нелюбезен и леко лъхащ на алкохол, той ни обясни, че резервацията за двойна стая и апартамент е нещо сгрешена и ни предложи други стаи, по-малки но на същата цена?! Щом поисках обяснение, той се подразни и се опита да ми крещи, като каза, че даже ни прави компромис за децата - ако знаел, че сме с тях нямало да ни направи резервацията - гадна отврат!!! Предварително ни беше обяснино, че мв цената е включена и закуска - да, ама НЕ!

kemi (1)
отседнал Януари 2010 за 1-3 дни семейно
2011.01.30
20:28
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Parvo se izvinqvam , 4e pi6a na latinica !
Ne dopyskaite moqta gre6ka da otsqdate v tozi hotel !!!!
Mrasen , zahaben, neyuten .Apartamenta koito naehme sre6ty 60 lv. se okaza nepo4isten .Spalnoto belio ne be6e smeneno , legloto v kosmi , stari fasove , po zemqta klameri , vanata i toaletnata sigyrno ne be6e po4istvana ot meseci ...vsi4ko potanalo v prah i leketa ...yjas !!!!
Ysmivkata na momi4eto ot restoranta ne be6e dostata4no da kompensira vsi4ki nedostataci i ot tam ...sled edin 4as mraznene v srydeniqt restoran doide i ve4erqta koqto be6e tolkova presolena , 4e ne be6e vazmojno da se konsymira .
Edinstvenoto "hybavo" be6e , 4e sobstvenika ni varna parite i ni se izvini , 4e vinata bila negova .....
Nqma normalen 4ovek koito da nameri predlaganoto ot tozi hotel za hybavo !Vsi4ko e pod vsqkakva kritika !!!!
prestoq e 20011i prestoq be6e samo nqkolko 4asa

scarface2011.04.21 13:07
отговор
todz (1)
отседнал Август 2010 за 1-3 дни семейно
2010.08.08
16:47
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

хотел с добър замисъл, но с липса на персонал и от там проблеми - мръсно и занемарено още от вратата. рецепцията е всъщност бар - мръсно и разхвърляно, миризливо. някаква непълнолетна госпожичка не ме поздравява, а иска да й платя целия престой!!!! - това го няма никъде. плаща се капаро, а крайната сметка накрая. стаята добре, ама занемарено - прах по мебелите, банята непочистена, минибара не работи, но иначе е зареден с развалени продукти. мокета целия на петна....покривките на леглата засечени и раздърпани като стара дреха, чаршафите - чисти, но два размера по-малки от необходимото...опитваш се да спиш - неее, отсреща има механа, която събира всички вряскащи хора до късно през ноща ,отделно шума от улицата. от ранни зори забумтяват колите по натоварения булевард. отиваш да закусиш - напитките - кафе, чай, вода са извън менюто -!!!!!така се печели!- каквото всъщност никой не ти престоставя. един и същи човек, както се оказа собственика, е и регистратор и сервитьор и камериер....пътьом, през рамо те пита какво искаш, а на въпроса какво има отговора е потресаващ - всичко. поръчваш си сандвич, а получаваш филия с кашкавал.....ядеш и мълчиш, защото си дошъл на почивка, а не да се разправяш....търсиш басейна,обяван в цената на табела в центъра на града, а попадаш на накяква дупка 2х2 метра, пълна с мръсна вода и претенциозна табалка - джакузи. добре че близо до хотела има градски басейн....сигурно има още какво да кажа, но извода се налага сам - НЕ ХОДЕТЕ В ТОЗИ ХОТЕЛ! НЕ ХОДЕТЕ В ТОЗИ ГРАД, КЪДЕТО ВСЕКИ СМЯТА, ЧЕ ЩОМ СИ ТУРИСТ ИМАШ МИЛИОН ЛЕВА, КОИТО ДА ПОХАРЧИШ....СЛУЧАЙНО ПОПАДНАХМЕ ВЪВ ВЕЛИНГРАД, НО НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ПОВТОРИМ ТАЗИ ГРЕШКА, А ОСОБЕНО ДА ОТСЕДНЕМ В ХОТЕЛ ОЛИМПИК!!!!

Георги Бордовски
отседнал Февруари 2010 за 1 седмица семейно
2010.02.11
23:35
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Всяка година почивам във Велинград, но чак сега намерих МОЯТ хотел (по добре късно, от колкото никога)Аз и съпругата ми сме вече пленени и постоянни клиенти! Браво на собственика и персонала!

Зорница Кафеджиева
отседнал Февруари 2008 за 3-5 дни семейно
2008.11.07
20:21
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Аз съм посещавала хотела 2 пъти със своето семейство и мога да кажа само, че обслужването е на ниво, хигиената също е на ниво и още с пристигането си бяхме посрешнати с усмивка и през целия престой ни се обръщаше страшно много внимание. Това е наистина много приятен хотел и скоро пак възнамеряваме да го посетим със семейството ми.

Катя Тончева
отседнал Юли 2008 за 1-3 дни млада двойка
2008.11.07
20:13
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не мога да повярвам че тази г-жа може да напише такива глупости, лично аз почти всяко лято посещавам хотела и мога да ви споделя че съм наистина доволна.

darina vladova
отседнал Април 2008 за 3-5 дни семейно
2008.05.18
16:35
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не мога да повярвам,че може да напише някои такива простотии като тази госпожа по отгоре...Лично аз сам посештавала хотела няколко пати,а семеиството ми всяка една ваканция е там.Много сме доволни и от обслужането и от вниманието,с което ни обграждат,за което сме им много благодарни!!!С уважение:Дарина;София

2007.10.18
20:05
коментар
barbabela2011.11.15 03:20
отговор
2007.08.09
00:36

Здравейте на всички минали, настоящи и най- вече бъдещи потенциални гости на гореупоменатия хотел.Причината да пиша е личното ми впечатление за хотела и опита ни от престоя там.
Започвам с резервацията разбира се.Първоначално възнамерявахме да резервираме друг хотел, след това имахме / посетих града с приятеля си/ колебания относно точната дата на почивката си и т.н. поради което се оказа, че е почти невъзможно да си намерим хотел във Велинград за 10 дена.Някои хотели бяха свободни, но само нормалните стаи, а тъй като рядко имаме възможност да сме заедно и да си почиваме решихме, че трябва да изберем стая " Де Лукс", въпреки по-високата сума / разликата е 10 лева между стандартната и луксозната/.
За щастие в този хотел се оказа, че имат свободни стаи от въпросния тип, което естествено безкрайно ни зарадва.Предполагам не по-малко от радостта на Ани Тъй като не бях попитана дали съм сигурна за резервацията, нито за телефона ми, изрично ги предоставих, за да избегна недоразумения.Пък и във всиички хотели, в които съм отсядала досега са ги изисквали...
След дванадесетчасово пътуване от Варна се добрахме до Велинград, съответно и до хотела, но за съжаление се оказа, че някакво момиченце / не особено любезно и определено малолетно/ работи от време на време на рецепцията, и просто беше тикнало обаждането ми на някакъв хвърчащ лист...специални благодарности на рецепционистката, която в момента беше на смяна и някакси уреди нещата да имаме стая...въпреки упоритите твърдения на въпросното момиченце, че не съм била сигурна за резервацията.. някакси изглежда абсурдно да се довлечеш от другия край на страната, без да си сигурен, че искаш да си във Велинград и след като си заявил, че ИСКАШ РЕЗЕРВАЦИЯ..
Както и да е, не е болка за умиране, естествено се случва навсякъде и тъй като претенциите на хора, които доброволно да потвърдили, че желаят да останат са до голяма степен неоснователни, не бих писала този емаил, ако нямаше / за жалост/ какво друго да разкажа...
Личните ми впечатления са, че "ухажването ни като клиенти" приключи някъде след като платихме заветните 680 лева за 10 нощувки..Под ухжване разбирам елементарна хигиена, говорейки за конкретния хотел!
Романтика, комфорт, дрън- дрън.Не знам доколко на някой бу ми се сторило романтично да се опита без погнуса да влезе в баня/ тоалетна, където сред тридневно застояла вода, примесена с ръжда от теч и кал се мъдрят косми, поради тоталното отсъствие на дейност от страната на каквато и да била камериерка....Не помогнаха и няколкото молби към персонала...Пак благодарности на... хмм може би собственика, който след разговор с нас, явно им е напомнил, че получават заплати!Иначе въпросната камериерка много сладко си гогука и хихика в рецепцията...явно хич не си дава зор...
Всеки ден излизахме и се връщахме с надеждата, че поне веднъж стаята ни ще бъде почистена...Отново и отново намирахме табелката си "моля , почистете", висяща безпомощно и напразно от вратата ни.Да ме извинява семейството, което е било отседнало за 5 дена и са толкова вещи какво представлява хотела.Е ние бяхме двойно по- дълго, явно при вас мръсотията е нямало време да се натрупа достатъчно.Първоначалната чистота е твърде подлъгваща, особено за еднодневно-отсядащите.
Тук не става въпрос за пари.Някои хора правят какви ли не абсурдни предположения, че конкуренцията ги пишела и не знам си какви глупости.Да ме извинявате, но другите хотели бяха почти на 100 процента пълни, умрели са да крадат хора от Олимпик, няма що...
Работила съм в администрацията на точно тризвезден хотел, с цени не по-ниски, нито по- високи от въпросните!Знам какви са изискванията към хигиената, грижата към клиента.Да, вярно е, че не става въпрос за суми за пет-звезден хотел, но мисля, че с въпросните 68 лева на нощ могат да си позволят още една ролка тоалетна хартия.Защо пък да не ни предоставят тръпката сами да си я изпросим?!Вълнуващо!
Това, което искам да кажа в заключение е, че форумите за хотели определено са изключително полезни, съжалявам, че не прочетох предварително изложената информация.В този случай определено почивката ни щеше да е по- приятна и не така вмирисана и гнусна.Ужасно е да плащаш, за да се подиграват с теб!Не мога да си обясня, как така толкова много пари са вложени в изграждането на нещо, което просто се съсипва от мързел и безхаберие.Как така собственикът, който и да е той, оставя репутацията на хотела да бъде така жестоко накърнявана.Що за професионализъм е това?!
Отсядала съм в безброй хотели, от еднозвездни до пет-звездни, в редица държави не само в Европа.Такава мръсотия не съм виждала никъде.Срамувах се ужасно и от приятеля ми, който също е пътувал много, също е отсядъл във всякакви хотели затова, че подобни места все още съществуват в България, че формулата "вземи му парите и майната му" все още функционира тук.
Моля всички, които възнамеряват да посетят хотела да се свържат с мен, чрез този форум, ако биха желали и по друг начин, за по- изчерпателна информация.Определено биха се убедили също, че не съм неизвестен конкурент, преднамерен недоброжелател и врели некилепи, а просто един нормален обикновен българин, който искаше невероятна ваканция във Велинград и беше измамен, ограбен и унизен.
Колкото до собственика- уважаеми господине, хотелът, който Сте създали е впечтляващ, формулата на включени сауна, джакузи и басейн в цената също е атрактивна, но не очаквайте нищо добро от мързела, мръсотията и нихилизма на персонала си.Дано предприемете нещо по тази линия, дори и да са Ви роднини...в противен случай жалко за пропилените средства в една абсурна инвестиция- инвестиция в мръсотия!
Поздрави,
Румяна


Други хотели във ВелинградЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share