хотел Болярска Къща ***, Арбанаси

Рейтинг:  4 star rating  4.2 / 5 (10 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Арбанаси
Велико Търново    0.2 км
Велико Търново - Царевец
Велико Търново    2.1 км
Преображенски манастир
Велико Търново    5.4 км
водопад Кая Бунар (Хотнишки водопад)
Велико Търново    13.6 км
желая да следя тази тема за нови коментари
nikolovi1950 (1)
отседнал Октомври 2014 за 1-3 дни възрастна двойка
2014.11.02
05:42
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Винаги когато имам възможност да пътувам близко до В.Търново ще отсядам в Арбанаси и то точно и едиственно ТУК в***БОЛЯРСКА КЪЩА*** !!!


18_ти Октомври 2014
cura65 (0)
отседнал Януари 2014 за 1-3 дни семейно
2014.02.06
20:49
коментар
JMarinova (1)
отседнал Март 2012 за 1-3 дни семейно
2012.04.01
19:24
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Тази година ползвахме ваучер за двама за хотел "Болярска къща". Имах известни притеснения какво ще получим след като е само 2 звезди. Всъщност беше много по-добре отколкото очаквахме. Стаята в която бяхме настанени беше много голяма - ние пътувахме с двете ни малки деца и имахме нужда от пространство, за да разпънем креватчето на бебето - така, че място - колкото искаш. Персонала беше изключително любезен и отзивчив. Доволни сме много от мястото и отношението. Храната, която получихме не беше нищо особено и беше доста скромно количество, но аз лично имах такива очаквания, защото беше включена в цената на ваучера ни, така че не се разочаровах. Иначе цените в механата са напълно приемливи. Успяхме да се почувстваме добре и спокойно на това място.

iv20122012.10.17 17:25
И аз и семейството ми останахме доволни. Къщата е с много хубава градина и двор.Простор и зеленина.За цената която заплатихме за вау4ера си стува да се избере тази промоция.
tonip (1)
отседнал Август 2011 за 1-3 дни млада двойка
2011.08.15
11:59
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Никога повече няма да стъпя там. Страшна излагация са. Приятел ми подари ваучер за 2 нощувки с 2 закуски и една вечеря с бутилка вино. Звучи добре, но само докато пристигнахме.От тогава започнаха "приятните" изненади. Първо ни съобщиха, че са ни резервирали за къща "Бохеми" и всичко било пълно. Това предварително никой не го каза. Ок. Нека да е в "Бохеми", обаче там стаята беше като стара хралупка - тясна, тъмна, мръсна и с изпочупени захабени мебели, без тераса разбира се! За мини бар, както е в рекламата не може и да си помислите при вида на стаичката. Отидохме вечерта на вечеря, която е в "Болярска къща" - в "Бохеми" няма ресторант. Беше прилична - шопска салата,пилешка пържола с гарнитура и палачинка за десерт. Това добре. Предложиха ни ако желаем да ни сменят бутилката вино с 2 големи домашни ракии. Звучи добре и приехме. Голяма грешка!!! Ракията е Лясковски парфюм от завода,с аромат на евтин одеколон. Нищо общо с домашна и се наложи да си поръчаме друга, която си платихме.На следващия ден слязохме на закуска в "Бохеми". Направо сме потресени от количеството, като че хранят малко коте. Мен щеше да ме е срам да предложа на хората толкова малко храна. В една малка чинийка има парченце сирене, парченце кашкавал, колелце шунка от тези с големина на шпеков салам, масалци и едно конфитюрче. Страшна работа! Жалко, че не го снимах(сега ме е яд), да се види това произведение. На всичко отгоре сутрин трябва да се състезаваш за маса, защото са три или четири и винаги някой трябва да изчаква, за да може да седне. Доста от хората се отказваха от закуската - не е голяма загуба, ама все пак си я платил. Стаята беше пълна с комари и разбира се тапетите бяха целите в кървави петна от размазани комари.За плувен комплекс не си мечтайте, като попитах къде се намира ми отговориха, че от миналата година бил затворен и да си търся басейн по другите хотели. Да ама в сайта на хотела са позабравили явно да си сменят информацията. Аз се прецаках, но повече няма да отида там, както и доста от хората, които бяха се разочароваха и казаха, че няма да повторят. Надявам се информацияна да е била полезна и нека с дружни усилия да спрем такива нагли изцепки като тази на "Болярска къща".

martin (1)
отседнал Март 2010 за 1-3 дни с приятели
2010.03.31
16:30
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

prekrasen hotel na preksrasno mqsto ! hotelut e chist, personala izkluchitelno lubezen a za vkusotiite, koito qdohme v restoranta nqma i da spomenavam. strashno sme dovolni, az i moite priqteli prekarahme neveroqten weekend prosto atmosferata koqto e suzdadena e neopisuema, opredeleno si zaslujava da se poseti!

Светла Томова
отседнал Януари 2009 за 1-3 дни семейно
2010.01.13
00:56
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

АКО ИСКАТЕ ДА ПОСЕТИТЕ АРБАНАСИ И СЕ ЧУДИТЕ КЪДЕ ДА ОТСЕДНЕТЕ??? - ВАШЕТО МЯСТО Е ТОЧНО В ТАЗИ КЪЩА!
Чудесни условия - чиста и уютна стая, превъзходна кухня и перфектен персонал! Работещите там хора знаят как да си посрещат и глезят гостите!
Стана така, че уморени от път ни се наложи да нощуваме в Арбанаси. Не знаех в кой хотел да отидем, просто спряхме тук. Изненадах се приятно и когато и да ида в Арбанаси, там ще отседна. НЯМА ДА СЪЖАЛЯВАТЕ, АКО ОТИДЕТЕ ТАМ!
По повод на коментара за праха в стаята - е аз не съм го търсила, но щеше да ми е нужен микроскоп ако трябваше да изследвам стаята. Чисто си е, уютно и приятно! Всичко е съобразено с изискванията на клиента и тук той наистина е ЦАР! Благодаря на хората осигурили ми тази почивка! 13.01.2010г

Даниела Иванова
отседнал Август 2009 за 1-3 дни млада двойка
2009.10.29
10:28
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

С приятелят ми отседнахме в този хотел и не съжелявам за избора ми.Мястото е страхотно.Хотелът се намира точно в центъра на селото и точно до него има много хубав басейн.В хотела има ресторант,който разполага с страхотна лятна градина.Гледката е неописуема.Просто трябва да се види.Храната беше много вкусна. Персонала беше много усмихнат и дружелюбен.Стаите са много уютни и чисти, а и цените са много достъпни!Аз лично останах много доволна от почивката си и с удоволсвтие в следващата ми отпуска бих отседнала там.

Даниела Иванова
отседнал Януари 2009 за 1-3 дни млада двойка
2009.01.23
22:33
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Аз и съпругът ми отседнахме тук за три дни. Наистина тихо и спокойно местенце, а гледката от терасата е много приятна. Персоналът се държи добре с гостите. Препоръчвам да се сложи хладилник в стаята. В стаята като цяло беше чисто, но забелязах, че на някои места имаше прах който определено не беше бърсан отдавна.

Веселка Петкова
отседнал Декември 2008 за 3-5 дни с приятели
2009.01.13
11:30
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много ми хареса хотела, заведох там приятели/състуденти от Стара Загора - дават ти голямо студио на цената на двойна стая и в цената е включена безплатна закуска и безплатен безжичен интернет. Менюто в ресторанта е чудесно - богато на ниски цени. Имат и готин магазин отпреде за всичко...цигари, алкохол, парфюми, сувенири, направиха ни чудесен престой в Арбанаси.

2007.11.21
11:13

Супер е пред камината.Хубава храна и обстановка.

sabina_862011.08.04 10:48
С моето семейство бяхме посетители на Болярска къща и изобщо не останахме доволни. Условията са безобразни, миризмата в тоалетната е непоносима, а терасите са си направо зазидани догоре.
2007.11.07
14:46

Chudesha obstanovka i atmosvera.Kuhniata i gradinata sa super.Ste se vurna otnovo.


Други хотели в АрбанасиЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share