vivilinka (1)
отседнал Юли 2010 за 1 седмица сам турист
2010.10.09
15:38
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Тази година посетих този хотел и искам да споделя моите впечатления.Първо-супер бедна блок маса и никакво разнообразие,да не забравяме очуканата посуда.Второ-собствениците на хотела се държат като надзиратели-следят всеки един каква и по колко храна си взема.Постоянно не достигаха хавлиите и бельото в стаите(даже си мисля,че бельото, което ни подменяха не беше прано).С една дума обслужването не беше на ниво.някой трябва да им каже на собствениците,че не стават за хотелиери и така бизнес не се прави.
Но наистина имаше и нещо хубаво в този хотел-готвачите им готвеха невероятно и страшно вкусно.
Не ви препоръчвам да посетите този хотел.

ili_ili (0)
отседнал Юли 2010 за 1 седмица сам турист
2010.08.18
16:47
коментар
Krisitna Koleva
отседнал Август 2009 за 1 седмица семейно
2009.04.17
16:59
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Миналата година почивахме там и никога няма до повторя. По аматьорско обслужване не съм срещала.Първо ни бяха объркали резервацията, макар че им се обаждах след като преведох капарото и те ме увериха, че всичко е наред. Впоследствие се оказа, че в мазната си тетрадка тя си била записала двойна стая, вместо апартамент /а капарото беше съответно за апартамент/. Както може да се сетите друг свободен апартамант нямаше и вдигнах стахотен скандал. От този момент въпросната давойка на рецепция престана да ми говори и за 7 дни не огвори даже на поздрава ми с "добър ден" - беше ми обидена!!! На останалата част от персонала не им видях очите даже, защото през цялото време бяхме обслужвани от девойки със слънчеви очила, които на всичко отгоре се обръщаха към гостите на "ти". Иначе хотела като потенциал не е лош, но обслужването е КОШМАРНО!


Други хотели в СинеморецЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share