хотел Римска баня ***, Банско

Рейтинг:  3 star rating  3.2 / 5 (31 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Баня – лечебни минерални извори и спа процедури
Благоевград    0.6 км
Банско
Благоевград    5.7 км
Добринище
Благоевград    7.1 км
Добринище – термални извори и спа процедури
Благоевград    7.1 км
желая да следя тази тема за нови коментари
developer (26)
отседнал Април 2016 за 3-5 дни по бизнес
2016.04.12
15:18
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Препоръчвам хотела. Малки, но чисти стаи, персонала е обучен и е на ниво. Ресторанта е екстра. Спа центъра е на ниво, хубави масажи, два басейна с топла и чиста вода. Единствената ми забележка е, че няма външен басейн.

maiastam (1)
отседнал Януари 2016 за 1-3 дни млада двойка
2016.01.25
11:02
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ще започна с единственото хубаво нещо в този хотел - спа центъра. Стаята беше студена. Единственото отопление на всички стаи е подово, без никаква възможност за регулация на температурата от гостите. След оплакване, че е студено ни казаха, че отоплението е засилено на максимум. Дограмата зееше и се наложи да слагаме покривалата от леглата под вратата на терасата. Рецепционистката се държеше нелюбезно и надменно. Стаите имат нужда от ремонт (нови мебели, нова баня). Допълнителните завивки бяха с големи кафяви петна (надявахме се да са от кока кола), но нямаше как да не ги ползваме!!!

sunnyd (1)
отседнал Юли 2013 за 1 седмица възрастна двойка
2013.07.29
16:09
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Днес се върнах от Хотел Римска Баня.Посещавам този хотел от откриването му до сега по 1-2 пъти годишно/всъщност винаги ,когато мога/.За този хотел и аз и моите близки и приятели можем да кажем само хубаво.
Персоналът е изключително любезен.Всичко е така,че да не ти се иска да си тръгваш.Басейна е с прекрасна топла минерална вода и много чист!Храната и обслужването са супер/ аз съм доста претенциозна/!
Не ми се иска да пиша тези неща,защото не обичам да ходя на места ,където е претъпкано с хора,а моите думи вероятно ще допринесът за това.
Просто не мога да повярвам ,че някои от хората,които са писали тук,са били в същият хотел....Не разбирам,или пък това е конкуренцията?Защото освен всичко,което написах до тук в момента Римска Баня има 20% отстъпка от храна,масажи и напитки!
Не е рклама,просто харесвам мястото и хората,които работят там!
Това е едно от малкото места в България,където не се опитват да ти одерат кожата и държат да си тръгнеш доволен!
Благодаря на целия персонал!
Идете,но през седмицата,иначе има много хора!

Gkostov (1)
отседнал Юли 2013 за 3-5 дни семейно
2013.07.25
10:53
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Престоят ни в хотел Римска Баня беше повече от неблагоприятен.Ресторантът на хотела е абсолютно разочарование.Чакахме си храната повече от час, като дойде студена.Басейна е мръсен и това беше причината да не пуснем детето вътре.Стайте са малки и стари.За съжаление мястото е хубаво има минерална вода, но хотелът е под всякаква критика.

Rospop (5)
отседнал Май 2013 за 1-3 дни с приятели
2013.05.27
10:02
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Посещаваме хотела ох доста дълго време по един уикенд всеки месец или най-много на 2 месеца веднъж. Много ни харесва - за цената която предлага.
Последното ни посещение бе на 24-25 май. За съжаление спокойния релакс го нямаше този път. Хотела беше доста населен с македонски гости, които не бяха от най-възпитаните почиващи. В джакузито седяха по 5-6-7 души и понеже няма място за всички седяха и отгоре със потопени крака. 2-3 деца скачаха като обезумели вътре а водата преливаше отвсякъде. Едно от "милите" дечица стоеше отвъни с крак пръскаше мръсна вода от пода в очите стреснати посетители дръзнали да се качат по стълбите към басейна. В самия басейн също не бе по-приятно. Както си плувате кротко и спокойно можеше да ви скочи детенце (също от македонксите гости) на главата. При условие, че има детски по-плитък басейн, наш приятел лично извади от дъното едно от децата, скочило само и нагълтало се с вода. Родителите явно смятаха, че някой друг трябва да се грижи за децата им. Говорещи на висок глас родители и крещящи деца - прекалено шумно - за съжаление така ще запомня тези дълго чакани почивни дни. Уважаеми собственици - не позволявайте този прекрасен хотел да се преврърне в зоопарк!

boika.kazakova (1)
отседнал Август 2012 за 1-3 дни с приятели
2012.08.22
22:06
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

В самия комплекс е много приятно и се отдаваш на истински релакс, но обслужването в ресторанта беше под всякаква критика! Бяхме откеднали в Банско и отидохмедо комплекс " Римска баня" с. Баня само за един ден , по препоръката на наши приятели. До обяда си прекарвахме страхотно, но като стана време за обяд и започнаха неприятните емоции : поръчахме към 13.00, до 14.00 все още не беше маркирана заявката. Междувременно получихме заявените бири , една от които с много по - малък грамаж от мярката и това личеще с невъоръжено око...След наша забележка ни маркираха поръчката към 14.20 и оттам до сервирането изминаха още 1час и половина. След многократни напомняния започнаха да ни донасят в много объркан ред поръчките картофи, салати , основни ястия , накрая супи и таратор!Да не говорим за физиономията на сервитьорката - сякаш сме отишли в дома и като последни навлеци, а не като клиенти в доста рекламирано заведение! Накрая с високомерен израз дойде и каза: " Хайде да оправим сметката , защото смяната ми свършва!" Безподобна наглост от нейна страна! Успокояващото е , че все пак се появи управителят и с е извини за забавянето, а не за поведението на обслужващия персонал.
НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ПОСЕТИМ ТОЗИ ОБЕКТ ! И ВАС БИХ ВИ ПОСЪВЕТВАЛА СЪЩОТО, защото има и други минерални бани, където обслужването е на много по - професионално равнище.

elie0904 (2)
отседнал Март 2011 за 1-3 дни семейно
2012.08.22
16:58
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте!
Въпреки негативните коментари, които прочетох за хотела, аз искам да напиша един позитивен!
Хотела много ми хареса и аз останах приятно изненадана от престоя ми там!
Хотела е сравнително нов, персонала не се държа зле, не ни направиха проблем за нито една наша прищявка. Стаите бяха оборудвани много добре (кърпи, халати, чехли за басейна, пяна за вана, шампоан, сапун, душ-гел). Всичко беше чисто, изгладено, подредено и миришеше прекрасно. Ваната беше истинско удоволствие, с хидромасажни дюзи и удобна възглавничка, на която да се облегнеш. Стаите се почистваха всеки ден, ваната също. Външния басейн беше просто невероятен, с много топла вода, имаше достатъчно шезлонги за всички гости. Вътрешния басейн беше малко занемарен, но и той беше голям и топъл. Сауната в спа центъра беше винаги загрята. Онази до вътрешния басейн беше по-тясна, но и тя бе винаги включена. Парната баня беше достатъчно голяма, за да побере поне 10-15 човека. Ресторанта също беше на ниво, всичко, което ядохме беше много вкусно!

IZI29 (1)
отседнал Август 2011 за 3-5 дни млада двойка
2012.07.11
12:26
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

посещавала съм тази комплекс със съпруга ми и останах ме мн доволни от стаята, басейните, обслужването, персонала, тишината и спокойствието, закуската и цялото меню. препоръчвам горещо на вс които искат наистина да си починат на тишина и спокойствие да се възползват. усмивки и весело изкарване

vikimuza (2)
отседнал Април 2012 за 1-3 дни сам турист
2012.04.12
21:22
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Искам да споделя моето мнение за този така наречен ,,спа хотел Римска баня''.Преди няколко седмици аз отидох на зелено училище в село Баня.Стаята ми беше А15 и беше много тясна и неудобна.Дори една от камериерките открадна 12 лева от една моя приятелка. И дори можехме да стоим в басейна само 1 час.Храната беше отврат дадоха ми орис, който беше студен ,а и имах таратор ,който беше топъл!За това ви съветвам никой да не ходи в този ужасен хотел ,,Римска баня''

barbi_girl17 (1)
отседнал Февруари 2012 за 1-3 дни млада двойка
2012.02.06
10:08
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте. Доста предубедено прочетох всички коментари преди да посетим с приятеля ми "Римска баня". Уви, повечето от негативните критики са абсолютно заслужени. Още с пристигането ни на рецепция се оказа, че "нямаме резервация", въпреки факта, че я бяхме направили поне 10-на дни предварително.Както у да е - настаниха ни. Стаята ни беше уютна и най-важното - топла. Имаше средно добре зареден мини бар и козметика в банята, но това не е от особено значение. За 24-часовия ни престой успяхме да се доберем до джакузито само веднъж и то за около 10 мин, тъй като или имаше някакъв проблем с пластмасовото джакузи, или беше претъпкано от желаещи да се покиснат вътре. Другото единствено хубаво нещо на басейна беше, че водата наистина беше топла и чиста. Самата обстановка в помещението на басейна е меко казано неприятна - плесен навсякъде, капеща вода от покрива заради конденза, който се получава, непочистени шезлонги и какво ли още не. За голямо наше съжаление - другият басейн въобщене работеше - водата там беше адски студена, въпреки че той беше по-приятен като че ли, ноооо шанс... ...Ресторанта - нормални цени, бързо и приятно обслужване, но обстановката е все едно си в столовата на хижа, почивна станция или нещо такова. На мен лично там не ми допадна особено. Закуската е наистина посредствена, както и някой друг я беше определил. Това е в общи линии. Ааа - има достатъчно паркоместа според мен. С две думи - била съм на далеч по-хубави места, но май както се казва - за тези пари - толкова.

vili_43212012.02.17 16:04
Здравей ! След като прочетох коментара ви се отчаях ! Мислех , че хотела е едно прекрасно място , но уви ! Надявам се до лятото хотелът да се поправи !
pypylota2012.04.10 22:18
Обикновено не коментирам, но сега разбрах, че това е необходимо.
Почивахме през 2009 година за първи път в Римска Баня. Беше чудесно, мястото е вълшебна като гледка, водата е целебна, прекарахме много добре. Следващите години продължихме да почиваме редовно по 7-15 дни всяка година. Миналата година бяхме там август, регистрацията е на мое име! Редовно уикендите ни са там с нашите приятели, тази година бяхме 4 пъти и отново ще почиваме през август там.
Харесва ни обслужването, камериерките са отзивчиви, персоналът в лоби-бара отличен. Ресторантът е мястото, където моят мъж с операцияна стомаха -резекция по метод рукс се храни спокойно с всичко, което е в менюто. Минералната вода е налична и по стаите и е с отлично качество. Басейните са добри, вярно е, че дълбокият басейн има нужда от ремонт на покрива, миналото лято започна, надявам се да е приключил вече. Гледката през зимата е вълшебна от плиткия басейн - отсреща е Пирин, а аз съм в топлия басейн и се радвам на минералната вода.
miroslav321 (0)
отседнал Януари 2010 за 1-3 дни семейно
2012.01.12
19:45
коментар
cherion (1)
отседнал Август 2011 за 3-5 дни семейно
2011.10.26
21:00
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

На първо място - много рядко пиша коментари за хотел, но след последното оплакване, което си беше идентично с нашето преживяване там - не издържах.
Вече от поне три други семейства получаваме еднакви оплаквания - след хранене в ресторанта на хотела следва неприятна нощ с температура, разстройство.... някои стигат и до системи от хранително натравяне.
За щастие ние след първата такава нощ не повторихме - има добри ресторанти в центъра на селото и в Банско и Разлог...
На второ място, но и по-маловажно: чистотата и хигиената на басейните също не е на ниво..
Не искам да кажа, че мястото е лошо - всъщност трябват няколко съществни неща, които са хигиена и качествена храна. Но преди да получим потвърждение от сигурно място ще бягаме като дявол от тамян от това място...

miroslav3212012.01.12 19:42
бях на почивка в хотела, хотела като цяло ми хареса има басеини с минерална вода . Но просто персонала на камериерките е много кофти е гати и бабичките само ни исхвърлят боклука и нищо друго не почистват и само вдигат шум по коридорите . за персонала от спа центара и ресторанта сме доволни много колтурни и очтиви.
dew1 (1)
отседнал Август 2011 за 3-5 дни семейно
2011.09.07
16:15
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Най-големият, абсолютно недопустим по никакви стандарти и норми, недостатък на хотела е факта, че стаите и апартаментите са разделени с картонени прегради, а не с шумоизолирани стени!!! Това трябва да имате предвид, за да не се изненадате неприятно от това, че ще чувате абсолютно всичко, ставащо в стаите до вас - отваряне на гардероб, разлистване на вестник, разговори, телевизионни програми, игри на табла и карти и т. н. все едно са във ващата стая!
Вероятно това е допринесло за недоброто състояние на стаите, като в нашия "луксозен" апартамент например, някой си беше изкарал яда по преградите, и ги беше счупил на няколко места. Представения като луксозен апартамент представлява тъмна всекидневна от която влезаш в две спални и баня. Вратите към спалните бяха увиснали и не се затваряха.
Относно обзавеждането: нормално, нищо особено, няма кухненски бокс, както е обявено - това е просто шкаф с мивка, масата за хранене е само с един стол, т. е. не става за хранене, кошчетата за боклук са със счупени капаци. Леглата са много добри! Ако не е проблема с липсата на стени и от там на самостоятелност, ще можеш да спиш в облак!
Относно СПА центъра: работи само една сауна и една парна баня, но са отлични! Леглата за почивка са много удобни, но болшинството са деформирани от недобросъвестни посетители. Залите за почивка са добри, ако можеш да ги ползваш по предназначение. Веднъж заварих там парсонал, който въобще не се трогна от присъствието ми, остана по леглата и продължи да си говори на висок глас за краставици и т. н. проблеми, които никой посетител не е длъжен да слуша, нито да споделя помешението с хората от обсужването. Басейните подлежат на почистване на бордовете от плесен, ремонт на покривите, вкл. конструкциите им, и освежаване на мазилките.
Относно ресторанта: в момента се пристроява. Не бяхме предупредени за извършващите се строителни работи и две сутрини се събуждахме от флексове и чукове. В комбинация с липсващите стени, за следобедна почивка и дума не може да става. В делничните дни закусвахме в нетърпим шум! За причинените неудобства цената за престоя не е намалена.
Относно закуската: Като храна се хареса много на цялото семейство!
Относно забавленията: дават ти телефон за връзка и се спасяваш.
Относно цените на масажите: С намалението през лятото са равни на цени в 5 звезден, добър хотел, само дето обстановката и услугата не е толкова добра.
Относно персонала: правят каквото могат. Мили са, чисто е. Вярно е, че е само 3 звезди, но при тези цени, трябва повече.
Относносно паркинга: недостатъчен.
Относно терена около сградата: все още недовършен. Има нужда от много грижи.
Тъй като бяхме там, с намерение за почивка, а не за натоварване с чужди разговори и грижи, напуснахме и се преместихме в друг хотел, пак 3 звезди, пак апартамент с 2 спални, но със стени, отлично обзавеждане, много по-добър персонал и обслужване, и 25% по-ниска цена!

georgi nedekov (1)
отседнал Март 2011 за 1-3 дни семейно
2011.03.28
10:04
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Още един голям + за хотела. Много добро обслужване на прилични цени!!! Стаите са с много красива гледка. Водата е страхотна и още по-хубавото е,че в стаите има минерална топла вода.

sasho_n2 (4)
отседнал Февруари 2011 за 1-3 дни с приятели
2011.03.01
09:41
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Един голям + за СПА хотел Римска баня, с. Баня, Разложко. Посетихме хотела през уикенда с група приятели 25 човека. За тези цени, мога да кажа, че хотела е много добър. СПА центъра е с минерална вода, стаите също. Има два басейна - един голям и един по-плитък, парни бани, турска баня, сауни , фитнес и пр. Стаите на са нищо особено, но са уютни и чисти с много добра гледка. Обслужването беше на ниво, храната в ресторанта вкусна и на нормални цени. Гледката от хотела ( особено от ,малкият басейн, е направо невериятна). От всички 25 човека нямаше някои недоволен ( а има доста претенциозни хора в групата). Естествено хотела си има и своите минуси, които ще споделя, но за звездите и цените, които предлага, смятам, че е много добър. А ето и неодостатъците, които са незначителни според мен: - около големият басейн е малко неуютно и занемарено ( по-добре ако беше със стъклена конструкция, както е на малкият басейн); малко са разхвърляни парната баня, басейна и сауната на различни места, но това не е голям проблем а и няма как да се коригира; масажите са много добри, но цените са леко завишени при тази конкуренция ( смятам, че поне с по 10-15 лв трябва да са по-ниски).Като цяло хотела е много добър и го препоръчвам.

Nellka75 (1)
отседнал Декември 2010 за 3-5 дни семейно
2011.01.13
16:43
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,искам и аз да изкажа разочарованието си от нашата почивка в този хотел.Аз,съпруга ми и детето решихме да се възползваме от Новогодишният пакет - 4 нощувки,новогодишна вечеря и 4 закуски.От Варна сме и решихме да пропътуваме 500 км. за да се насладим на чудната природа,която е факт,и да си починем от шумотевицата във Варна.Съпругът ми е моряк и 5 години се случваше да е на работа на Нова Година.За това тази година,когато най - после си беше у дома,аз реших да го изненадам и направих резервацията.Представях си нашата СПА и Новогодишна почивка чудно,очаквахме я с нетърпение...но...По принцип сме позитивни хора,но това,което изпатихме просто не може да ни кара да продължаваме да се усмихваме.Новогодишната вечеря беше извън хотела,за нас и други семейства,за които не са стигнали места в ресторанта.Беше ужасно.Отрових се от цигарен дим,масите без покривки,храната като за прасета,без програма(бяха ни казали,че ще има танцов състав)...и това на цена 300 лв.за тримата.Басейнът в хотела е в окаяно състояние,но въпреки това,аз реших да не обръщам внимание и да се радвам на това,с което природата ни е дарила - минералната,лековита вода.Беше толкова мръсна,че по мен полепваха косми,слуз...и до сега се чудя с какъв акъл плувах в тази вода....Резултатът е ужасно гинекологично възпаление,което лекувам със скъпи лекарства.Наистина всичко около басейна е в плесен,неподдържано А мястото е чудесно,като размери басейна е голям,природата е прекрасна,чист въздух и като прибавим вълшебната минерална вода...Ако малко управата на хотела се размърда,може да стане приказно място.Хигиената в СПА хотелите трябва да е перфектна,за да се върне човек от почивка отпочинал,а не превиващ се от болки.В ресторанта се пушеше навсякъде...закуската много посредствена...Не знам вече какво да кажа,много ми е болно,че останахме толкова разочаровани и тръгнахме толкова надалеч,за да се разболеем.Почивката ни струва 1200 лв.Мисля,че за тази цена поне заслужаваме да е чисто..На рецепцията бяха много намръщени,никой не ни честити Новата Година..с нищо не се почувствахме празнично..Единствените мили женици бяха камериерките,които не почистиха нито веднъж ,за тези 4 дена,само минаваха да изхвърлят кошчетата..но иначе бяха страшно дружелюбни,поне се усмихваха ))..Ами,това са нашите впечатления,и разочарования..Чудна природа,такъв дар,лековита минерална вода..Самото място е в подножието на планините,закрито,никакъв вятър И ние да сер.м отгоре му,да се опитваме да печелим без да влагаме труд и чувства,отношение...Наистина ми е болно...

eek 686 (1)
отседнал Декември 2010 за 1-3 дни семейно
2011.01.03
16:18
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

В този хотел е отвратително много си помислете дали да отидите там аз бях за нова година бях в апартамент беше много студено първо,апартамента беше малък не приличаше на нищо, храната за новогодишната вечер не струваше за нищо кухнята е ОТВРАТИТЕЛНА,БАСЕЙНА НЕ СТРУВА ЗА НИЩО ВЪТРЕ Е ОТВРАТ ИМА КОНДЕЗ В БАСЕЙНА И ВОДА ТИ КАПЕ НА ГЛАВАТА ПОСТОЯННО, СЪЩО ТАКА БАСЕЙНА НЕСТАВА ЗА МАЛКИ ДЕЦА ( 5 ГОД.) ОБСТАНОВКАТА Е ОТЕРАТИТЕЛНА С ПОЛИКАРБОНАТНИ ПЛОСКОСТИ. СТЕНИТЕ СА ОТ ГИПСКАРТОН В СТАИТЕ И ВСИЧКО СЕ ЧУВА,КАТО СИ ЗАТВОРИШ ВРАТАТА СЕ ТРЕСЪТ И ДРУГИТЕ ВРАТИ.пРОСТО Е АДСКИ НЕ УЮТНО И НЕ ГО ПРЕПОРЪЧВАМ НА НИКОЙ ,НЕКА СОБСТВЕНИЦИТЕ ДА ОТИДАТ ПО ДРУГИ ХОТЕЛИ ДА ВИДЯ КАК СЕ ПРАВИ СПА ХОТЕЛ И ТОГАВА ДА КАНЯТ ГОСТИ

katerinakiko (1)
отседнал Ноември 2010 за 3-5 дни семейно
2010.11.04
17:50
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:



Искам и аз да понапиша впечетления.Посрещане,приветливо и точно според предварителната уговорка.Стая,просторна- повече от стаите за 3 зв.хотел.Приятна тераска,пасторална не градска картина,Пирин а под теб тревичка,чист въздух.,абсолютна тишина.Повече от топла стая по всички стандарти за спа.Топлият басейн е 38гр.,по-хладния около 30.Водата кристално чиста.Около басейна има нужда от по-сериозно освежаване.Спа-то добро.Парната баня о.к.,персоналът винаги на разположение.Искам специално да отправя нашето благодаря към персонала на ресторанта и към самият майстор.Ние сме чревоугодници и пиещи.Доста неща опитахме.ВСИЧКО Е АБСОЛЮТНО ЧИСТО И ПРЕСНО.Не мога да повярвам ,че предишните оплаквания са адекватни.Момичетета ,които ни обслужваха са сладурчета.Цените абсолютно приемливи за предлаганото.Казвам тези неща,защото съвсем професионално се занимаваме с подобно нещо и мога да твърдя,че имам представа.За тези пари,подобен хотел със закуска,топър басейн и останалите екстри трудно може да се намери.Вечер е толкова тихо и уютно,че се чувстваш почти като у дома си.Аз съм на доста години и цял живот съм се занимавала с туризъм,така,че в никакъв случай не съм пристрастна. Пожелания за много работа и до нови срещи.Сем.Йорданови

Age1 (1)
отседнал Май 2010 за 1-3 дни семейно
2010.07.09
23:04
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

И аз искам да изразя мнението си относно хотел ,, Римска Баня ,, . Хотела като цяло е много добър , кухнята не е много добра но става. Персоналът е много любезен с 1-2 изключения. С моето семейство бяхме отседнали там за 3дни. Спа центъра е прекрасен , басейните същп , и много хубави масажи правят - Браво на момичетата масажистки , направиха ми само 3масажа и бях очарован от тяхните обноски към клиентите си за разлика от персонала на СПА РЕЦЕПЦИЯ - много не отзивчиви , нацупени и агресивни а това е едно от важните неща на един хотел , персонала трябва да бъде Усмихнат и Любезен. Но въпреки всичко ще посетя отново хотела.

ivana__1997 (1)
отседнал Април 2009 за 1-3 дни с група
2010.05.25
17:48
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

римска баня е наи ГОТИНИЯЯ ХОТЕЛ НА СВЕТАА препоръчвам ви даа отидете там много ЩЕ ви ХАРЕСАА яденето е много вкусно басеинат е страхотен удобствата са добри страххотно ее НИКОГА НЯМА ДА ЗАБРАВЯ ПРИЖИВЯВАНЕТО МИ ТАММ

Age12010.07.09 23:03
И аз искам да изразя мнението си относно хотел ,, Римска Баня ,, . Хотела като цяло е много добър , кухнята не е много добра но става. Персоналът е много любезен с 1-2 изключения. С моето семейство бяхме отседнали там за 3дни. Спа центъра е прекрасен , басейните същп , и много хубави масажи правят - Браво на момичетата масажистки , направиха ми само 3масажа и бях очарован от тяхните обноски към клиентите си за разлика от персонала на СПА РЕЦЕПЦИЯ - много не отзивчиви , нацупени и агресивни а това е едно от важните неща на един хотел , персонала трябва да бъде Усмихнат и Любезен. Но въпреки всичко ще посетя отново хотела.
Rossy Angelova
отседнал Април 2010 за 1-3 дни с група
2010.03.17
17:21
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Аз и моят клас ще ходим там.До колкото чух и от други туристи това място е чудно... от други например от прочетаните коментари тук имат много оплакваня...Г-жата ни потвърди мнението на туристите за чудно място.Надявам се да си прекараме много хубаво там (въпреки че ще е само за два дни).След като се върнем ще пиша коментар кое от мнението на туристите е вярно.

албена атанасова
отседнал Февруари 2010 за 1-3 дни семейно
2010.02.13
18:07
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

доволни сме със съпруга ми от престя си в хотела с малки изклюцения за разлика от посрещането ни на рецепцията от усмихнатата чаровна дама в ресторанта ни посрещна младо намусено момиче което сякаш бързаше за някъде и ние се почувствахме виновни че сме гладни храната ужасна готвацката излезе от кухнята с цигара и се настани на масата срещу нас спато е супер момчето което прави масажите е професионалист за разлика от дамата пак ще посетим комплекса но дано ресторанта и храната да са по добри

Krasimira Vandeva2010.02.26 15:48
Za Sveti Valentin tazi godina 2010 biahme tam.Super e .Kuhniata e hubava,personala usmihnat a za spato si znaete.Ocharova ni sme!
Nqma Znachenie
отседнал Декември 2009 за 1-3 дни семейно
2010.01.25
10:03
коментар
i love you2010.07.01 16:21
отговор
А. Пиперкова
отседнал Ноември 2009 за 1-3 дни семейно
2010.01.19
16:03
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме в Римска баня в края на ноември, семейно с дете на 3г. Персоналът на хотела е любезен и отзивчив. Очарована съм от стаята - беше много просторна и чиста. Басейните също са ОК, с достатъчно висока температура на водата /за топлолюбиви като мен/. Ресторантът горе-долу става.Като изключим него обаче определено прпоръчвам това място и със сигурност ще отида пак.

Боби Бобчев
отседнал Юни 2009 за 1-3 дни с приятели
2009.08.27
00:21
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Искам и аз да изразя своето мнение за този хотел. Вече пет пъти съм ходил в този хотел, и всеки път става все по-зле. Водата изобщо не е 32 градуса (с изключение на първия път когато бях ме през 2007г.),освен през лятото в стаите е студено-а това все пак е спа хотел, персонала е все по-нелюбезен, попадал съм и на стая с влага по тавана. За храната да не говорим. Последният път вместо шведска маса ни дадоха по една чиния с малко кашкавал, шунка, масло и сладко - честно казано това съвсем не ми приличаше на шведска маса. Най-после завърши строежа на новото крило и не се налага да си общуваш с работниците които ти гледат постоянно в прозореца. Иначе хотела е на тихо и спокойно място със закрит минерален басейн и е добре замислен но мисля, че трябва от време на време управата на хотела да влиза във форума да чете мненията и да подобри качеството на обслужване, ако иска туристите да се връщат отново и отново.

Туристическа агенция2009.10.25 10:43
като не ти харесва, хотела и всичко останало като услуги в него, защо си ходил 5 пъти???Не вярвайте хора на този човек.Ние работим втора година с този хотел, водим там деца на зелено училище и нямаме нито една рекламация, нито едно недоволно дете или родител, нито един инцидент.Стаите са топли, там целогодишно се отоплява, защото комплекса е енергийно ефективен, сиреч-не зависи от парите и парното, а се топли с водата, която е бол.всички ходят по къс ръкав и зимата.защото се поддържат 28 градуса жега в стаите и общата част.колкото за храната-супер си е.а за басейните и дума не казвайте.най-добрите СПА, ама истински СПА-басейни в региона.явно вие сте малко заспали, за да оцените един истински СПА-комплекс.не го посещавайте 6-ти път, драги господине, че носите само лоша енергия с вас.само като си представя как мрънкате и тормозите персонала с прищевки, а на нас-те винаги са се усмихвали.а знаете, че с деца трудно се работи.значи при вас е грешката, не при хотела и персонала.
Боби Бобчев2010.02.01 00:35
Предполагам, мейл адреса ми е достатъчен за идентификация...Не познавам района, не съм посещавал никога този хотел а през 2009 не съм мърдал от София. Моля, мили хора, не е приятно Гуглата да ме спомене бегло в няколко ситуации а тази препратка да ме шокира. Моля, вторият (не се считам за първи, но инициаторът не съм аз) да поставя знак с който да не се покрива този дублаж.Ако не е, разбира се обикновено криене зад чуждо име. С уважение: Боби Бобчев - звукорежисьор в пенсия. И - желая здраве на съименника ...ако съществува.
росица петрова
отседнал Август 2009 за 1 седмица семейно
2009.08.18
21:17
коментар
Александра Атанасова
отседнал Юли 2009 за 2 седмици с група
2009.08.07
09:43
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте, хора,
Много съм разочарована от хотел Римска баня в с.Баня,Разложко.През втората половина от престоя ми там през лятото на 2009 г. се случиха купища неприятни и ужасни неща с мен и моята компания. Лошо обслужване, лоша храна, лоша хигиена в ресторанта и в басейните на хотела. Много мухи, мравки и нелюбезни сервитьорки имаше в ресторанта, които за всяко нещо дребно трябваше да ги ръчкаме, за да го свършат. Храната не беше прясна и разнообразна, точно напротив-сякаш я приготвяха не за гости на хотела, от които все пак печелят, а сякаш за кучета или подобни непретенциозни живинки. Не Ви съветвам в никакъв случай да посещавате този хотел!!!!!!!!! Бъдете здрави и разумни!!!!! Не Ви трябват проблеми и разочарования, нали?!?!

Туристическа агенция и ръководит2009.10.25 10:46
Госпожо, през м.юли бяхме там, и не е вярно.По-нататък си четете и пишете каквото искате.Но не подвеждайте хората заради това, че сте дошли на това прекрасно място в лошо настроение и искате да си избивате комплексите.Все пак, цените са достъпни, и може би това е проблема да идват всякакви хора, които иначе биха си изкарали по-добре в гората и ли на село.Ние работим втора година с този хотел, водим там деца на зелено училище и нямаме нито една рекламация, нито едно недоволно дете или родител, нито един инцидент.Стаите са топли, там целогодишно се отоплява, защото комплекса е енергийно ефективен, сиреч-не зависи от парите и парното, а се топли с водата, която е бол.всички ходят по къс ръкав и зимата.защото се поддържат 28 градуса жега в стаите и общата част.колкото за храната-супер си е.а за басейните и дума не казвайте.най-добрите СПА, ама истински СПА-басейни в региона.явно вие сте малко заспали, за да оцените един истински СПА-комплекс.не го посещавайте 6-ти път, драги господине, че носите само лоша енергия с вас.само като си представя как мрънкате и тормозите персонала с прищевки, а на нас-те винаги са се усмихвали.а знаете, че с деца трудно се работи.значи при вас е грешката, не при хотела и персонала.
Възмутени клиенти
отседнал Юли 2009 за 2 седмици с приятели
2009.07.31
15:03
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Вчера се връщам почивка в този хотел и за съжаление хотелът е приятен, но обслужването в ресторанта и хигиената е под всякаква критика!В ресторанта е пълно с мухи и мравки по земята! На няколко пъти се случи в храната да има мухи в салатата и изпържени в шницел! Храната е залежала и вероятно със изтекъл срок на годност!В следствие на което имаше доста от гостите с хранителни натравяния и в последствие затваряне на ресторанта от органите на ХЕИ, ДВСК и санитарни инспектори! Персоналът е много груб и арогантен!Въпреки затварянето храна продължаваше да се сервира!Така че помислете преди да посетите или евентуално да не се храните там а на друго място!

Мария Станева2009.10.25 10:50
и сте издържали да отседнете две седмици.Вижте, знаем за вашия случай, хората разказаха, защото и от горните публикации четем все за мравки и мухи.Там няма нито мравки, нито мухи.хотела все пак е луксозен, и такова нещо няма.всъщност мравките и мухите са във вашата глава.вие сте от една асоциация, която се е конфронтирала със собствениците.ето и случая: хората от хотела са искали в басейните да пуснат деца с увреждания, дошли на рехабилитация.преди това всичко е било чудесно, а и вие не сте за първа година там, нали.обаче вие сте се възпротивили.и оттогава ги тормозите хотелиерите по форумите, което не ви прави чест.нали извикахте ХЕИ,нали РИОКОз нищо не констатира.спрете да издевателствате и манипулирате мнението на бъдещите клиенти на хотела.
Недоволни клиенти2010.01.20 18:59
За съжаление мухите и мравките найстина бяха там храната беше под всякаква критика а пък да не говорим, че се сервира на деца и то резултатът беше на лице доста деца с хранително натравяне и също така хора които също са били гости на хотелът и са се хранили в ресторантът, но не са били с лагеруващите деца също бяха натровени от консумирана храна!Естествено, че ХЕИ не констатира нищо все пак сме в България и решвета е по важен от здравето!Децата които бяха на лагер също са деца с хронично заболяване и то с тежка диагноза!Така, че госпожо напротив изобщо не сме преднамерени!Тези хора за които говорите са хора с тежки увреждания които по никакъв начин не гарантират че същите имат хигиена и не се изпускат в басейна!Така че недейте да мислите че някои има нещо против децата с увреждания просто управата на хотелът трябваше да раздели двете групи в различни часови пояси за ползване на басейните!Водата в басейна след въпросната рехабилитация не ставаше за ползване!Относно хотелът наистина е хубав и чист но персоналът на рецепцията и в ресторантът беше под всякаква критика!Не се оправдавайте а си вземете бележка за да не се повтаря това което беше!
Borislav Ivanov (1)
отседнал Януари 2009 за 3-5 дни с приятели
2009.04.09
18:27
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Искам да изразя своето мнение относно този хотел .Значи посетихме го по коледните празници с голяма компания с идеята да отидем на почивка и да се отпуснем от напрежението в големия град ,затова и избрахме село Баня , като дестинация.Не само че не можахме да си починем , но и дьлбоко съжаляваме за избора си !!!Хотелът е с повече от отвратително обслужване , стаите са занемарени , да не говорим за храната в ресторанта !!!На всеки метьр ти искат пари за нещо...Закуската е незадоволителна.Атмосферата в хотела е неприятна.
Съветвам ви ДА НЕ ГО ПОСЕЩАВАТЕ!

доволна клиентка
отседнал Март 2009 за 1-3 дни млада двойка
2009.03.23
22:50
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Искам да споделя моето мнение за хотел Римска баня.Прекарах в него два дена, които изкарах страхотно.Страхотен басейн и невероятни спа процедури.Хотелът се намира на много хубаво и спокойно място.Персоналът е много любезен.Горещо го препоръчвам за почивка.

alexandrina ev
отседнал Март 2009 за 3-5 дни с приятели
2009.03.12
16:23
коментар
Йорданка Сиракова
отседнал Февруари 2009 за 1-3 дни млада двойка
2009.02.16
13:13
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте, приятелят ми и аз отседнахме в хотела за една вечер на 14-ти февруари. Тъй като това беше първият хотел с минерален закрит басейн в който имаше свободни места един ден преди Св. Валентин, нямахме голям избор и решихме да изберем точно него, въпреки някои от негативните коментари, които бях прочела тук.
Като цяло много ни хареса. Хотелът, във вечерта в която бяхме отседнали, беше много тих въпреки че имаше и доста други гости, изключително топъл..... което след минералния басейн прави впечатление, светъл и уютен. Водата в басейна е минерална и топла и е доста подходяща за хора като мен, които просто искат да се отпуснат вътре и да не се напрагят много, много с плуване, за да се стоплят :-).
След басейна бяхме толкова отпуснати, че не ни беше нито до сауна, нито до парна баня, така че не мога да дам мнението си за тях. Видях само, че за отделните процедури като масаж, джакузи, римска баня и др. си имаше отделни помещения, както и че имаше доста шезлонги за отмора. Друго.... матракът беше много удобен, а чаршафите ухаеха приятно. Стаята беше чиста. Това всичко в съчетание направи престоят ни много приятен.
Храната ни беше добра и не съм забелязала да сме чакали много за нея.
За тенис на маса наистина си платихме, но се радваме че поне има хубава маса. Хилките бяха малко окъсани, но имайки предвид, че там ходят групи с деца си е нещо нормално. Но все пак.... това е единствената ми препоръка към съдържателите на хотела - ако могат да ги подменят с нови.
Това е моето мнение, всеки сам да си прецени дали иска да отиде там или не :-).

Мирела Николова
отседнал Февруари 2008 за 1-3 дни сам турист
2009.01.30
20:30
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Искам да дам едни савет на всички които четът това мнение в момента.Хотел Римска Баня е едни забележителен хотел.Искам да кажа на всички че водата в хотела е 100% минерална.Блуизо до хотела ан 1-км има минерални извори(10-15).Хотела може и да си има недостаци,Но искам да кажа на всички че ще бъдете много очаравонаи като го посетите.че си тругнете с осещането ще сте били в рая.хотела за почивка е прекрасен.НИКОЛАИ КОСТАДИНОВ е поставено лице отр конкоренцията на хотела в с селото.Не се влияите от думите му.Елена Хаджиева е моя близка и тя е очарована.Препоручахи да отиде в хотела на пиочивка и тя много го хареса.ЩЕ ПРОДАЛЖАВАМЕ ДА ГО ПОСЕЩАВАМЕ.

ivan ivanon2009.07.12 17:32
отговор
iva330 (0)
отседнал Януари 2009 за 3-5 дни сам турист
2009.01.29
14:54
коментар
Eлена Хаджиева2009.01.29 20:53
отговор
Добрин Добрев
отседнал Август 2008 за 3-5 дни с приятели
2008.08.25
11:16
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Аз бях там за 3 дни (21-25.08.200 и съм сравнително доволен, особено просторът навън в сравнение с бетонното Банско. Цената беше приемлива - 75лв/двойна стая. Критиките които прочетох тук са истински, но без крайностите. Обстановкатеа е добра, но обслужването е на подземно ниво. Камерериерките сменяха хавлиите, но ни оставиха без сапун и шампоан. Оригиналните сервитьори бяха в отпуск и се заместваха от някакви разпуснати и разбира се, без униформа. Познаваш, че идват по това, че си суркат чехлите. Храната не е добра, особено месните ястия - малки порции и недборе приготвени. Не си поръчвайте зеленчукова крем супа (с една шепа замразени зеленчуци, несварени, директно от торбата) или салата с домати - в целия район те са някакъв пластмасово-картонен сорт от Гърция (твърди, целулозени и безвкусни). Препоръчвам кьополу, "картофи по селски" с допълнително "чеснов сос". Лошо е, че навън има само 3-4 големи маси и местата са недостатъчни. Закуската на шведска маса е добра за БГ стандарта. Басйна наистина е мн. добър, с оптимална температура, можеш да се къпеш денонощно (спасителят си отива към 20:00ч., но не го затварят). Чистотата е. Фитнесът е с нискокачествени китайски уреди, някои от механичните са равалени. Сауна, парна баня и др. работят, но не ги ползвах и нямам мнение. Ние бяхме през горещи дни и направихме екскурзии към Пиринските езера, които са много достъпни - от х. Безбог (Добринище) и от х. Вихрен (Банско). Там просто не може да се опише и заради това не обръщахме голямо внимание на недостатъците, особено като се приберем капнали надвечер и се накиснем в басейна. Лошото е, че вече са построили 2 нови крила и капацитетът ще порасне 3-4 пъти, тогава вече не знам как ще се прескачат гостите.

Владислав Иванов
отседнал Май 2008 за 1-3 дни семейно
2008.08.11
16:27
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

За хотел "Римска баня" разбах съвсем случайно дкато бях в друг хотел в село Баня и ми се наложи да остана още един ден. Мястото е спокойно и красиво с чист въздух и минрална вода с редица лечебни качества. За онези, които имат непоносимост към миризмата на сяра ще бъде проблем, но тов в никакъв случай няма да попречи на почивката ви в този хотел. Хората са любезни и добронамерени, кухнята на мен ми хареса много - има специфични за района ястия, които се приготвят на момента. В непосредствено съседство наистина има строеж, който разваля донякъде добрите впечатления, но около всяко строителство е невъзможно да се избегне струпването на машини и строителни материали, така, че има какво да се желае, но общото ми впечатление е много добро и бих го препоръчал като място за активен отдих в тиха и спокойна атмосфера в подножието на 3-те планини - Рила, Пирин и Родопи.

2008.01.26
17:50
коментар
2007.09.10
10:21

Пълен фас е хотела и измислица. До него естествено по стар български обичай има строеж за който ако попиташ управителката какъв му е статуса отговяря "Приключват в момента" и съответно през целият престой може да се наслаждавате на приятните звуци от строенето. Минералният басейн е минерален колкото аз съм космонавт. Във лобито на хотела има табелка с 32 градуса температура на басейна, а на входа към хотела на билборда дори и по-висока, но за жалост нищо общо. Сутринта пускат топла вода за да се вдигне пара и да зарадва туристите и през останалата част на деня басейна е около 25 градуса. Ресторанта е супер зле. Не са и чували за здравословна закуска. Кабелната има 5 телевизии като броим и СКАТ. Има тенис на маса в лобито който се плаща, аз поне не разбирам как може в цената да ти е включен фитнеса, сауната и парната баня който изискват консумативи, а за тениса да искат пари. Абсолютна дребнавщина не съм за 2та лева, но въпросът е принципен. Изобщо от целият хотел лъха една дребнавост и лицемерни усмивки. Хотела не е от тези в които бих се върнал.

Никола Костадинов2009.01.15 12:43
Значи за хотел Римска Баня мога да кажа само че никога няма да се върна пак там. Значи бях в апартамент за 180лв. на ден - първо в апартамента има една голяма стая(дневна) и една спалня. В голямата стая нямаше никакви мебели , имаше мини кухня от която висяха кабели и нищо не работеше. Но за сметка на това имаше тераса 30кв./м. която няма как да се ползва зимата. Бяхме с приятелско семейство които също си взеха такъв ап. и от тавана течеше яко вода и се наложи да ги преместят в стаята на "управителя" където имаше бутилки водка навсякъде и всичко беше изпотрошено(оказа се че е руснак). В рестората - храната е добра наистина има само малък проблем (носят я за 2ч. и 30мин.) ... искам да подчертая че това е съвсем точно време и не е преувеличено, като персонала отговаряше че няма хора и храната ще се забави мин. 2ч.(така и стана). До хотела няма път - има един баир който е без асфалт и зимата ако не сте с джип може и да не излезете от там. На всяка наша забележка ни се отговаряше че не бил завършен хотела и т.н. - обаче цената от 180лв. на вечер си я взимат без срам. Също така и на нова година се наложи да се празнува във външно заведение защото нямат персонал. Става дума за новата 2009 год. Сами преценете дали да ходите там !!!
димитрина димитрова2009.01.16 16:11
отговор
Никола Костадинов2009.01.20 15:29
Г-жо, Димитрина Димитрова или Ивелина Иванова(както се бяхте писали в пощата) ясно е че сте от персонала на хотела.
Да започнем едно по едно, първо да НЯМА да се върна там поради посочените причини, а това че други не се били оплаквали така не виждам в каква връзка го казвате. Когато аз бях там доста хора се оплакаха от АДСКИ бавното обслужване. Храната много ми хареса честно казано, но не ми хареса това че пържени картофи стават за 2ч, а телешкото което си бях поръчал дойде след 3ч. След като аз и всички останали гости разбрахме че не става ресторанта, решихме да си запазим място в друго заведение и знаете ли какво ? - оказа се че всички маси в малкото градче Баня бяха заети и то от гости на хотела(сигурно и на тях много им е харесало) и в крайна сметка вечеряхме в Банско и Добринище. Другото ви неуместно твърдение че не съм бил ходил по зимни курорти и че цената била нормално е просто смешно. Ходил съм в доста СПА хотели и това е горната граница на цена за апартамент, само че за разлика от Римска Баня, в другите хотели обслужването беше на ниво, ресторантите също, и мебелите не са от най ефтините, и не стърчаха кабели от кухненския кът, и нямаше огромна дупка в стената(явно предвидена за комин). Цитирам ви от пощата "АЗ НЕ ЗНАМ В ЕДИН ХОТЕЛСКИ АПАРТАМЕНТ КАКВО ОБЗАВЕЖДАНЕ ОЧАКВАТЕ ВСЕ ПАК ТОВА НЕ Е ДОМ ЗА ЖИВЕЕНЕ НЕГО СРАВНЯВАЙТЕ С ДОМА СИ" - очаквам добро обзавеждане за 180лв на вечер, докато съм на хотел би трябвало да е годно за живеене все пак. Но вие сте права не е дом за живеене - температурата в стаята беше 18градуса и добре че бяхме взели една духалка че жена ми беше бременна за да не се разболее.
Моята забележка с цената която явно не сте разбрала е че 180лв е нормално, но за това което предлага вашия хотел е МНОГО. А това че в хотела имало 150 човека и персонала не може да се съобразява с нас е МЕКО КАЗАНО смешно изказване. Това че има 2ма човека персонал е само вашо издребняване, което съм сигурен че е подразнило всички. При условие че ползвам една от най скъпите стаи в хотела мисля че мога да имам поне малко претенции относно гореспонатите неща. Това че искам нормално ядене да е сервирано под 2ч претенция ли е? ... и не забравяйте че съм ви спестил доста неща с които съм се сблъскал във вашия хотел и най добре се вземете в ръце и малко си оправете хотела и обслужването ако искате да има доволни хора.
iva3302009.01.20 15:53
отговор
Никола Костадинов2009.01.21 09:43
Вие не сте гостенка а сте служител, мисля че е крайно време да ви се модерират предубедените мнения. Искам да кажа че това е първия хотел за който пиша в интернет, тъй като не бяха едно две неща и съм крайно разочарован. За ваше сведение 2 седмици преди да дойда в Римска Баня, бях на 5 звезден хотел, в Девин - хотел "Орфей". Там цената на апартамента беше същата, само че хотела е с 5 звезди и обслужването е на ниво което Вие сте виждали само на кино.
Е.Лозанова2009.01.28 14:05
Хотела е чудесен,храната в ресторанта също.Ще ходим за четвърти път.Водата в басейна е много топла и за почивка хотела е добър.
Veroneza Nenkova2009.01.28 23:48
Хотела има своите недостатъи!Ако не ми вярвате отидете там и сами ще се уверите.Останах доволна от басейна и кухнята.
Мери Петрова2009.01.31 18:09
СТОП! Я по-полека с оплювките "дами" и "господа" уж клиенти, уж не знам какви. Че, и неграмотни при това(погледнете си написаното)-)))въпрос на нерви май?Аз съм от фирма, организираща и предлагаща специализирани туристически пакети.Част от тях са свързани с пребиваване на деца, т.нар."зелени училища".Два месеца в края на 2009г.бяхме с деца в хотела, и то не за ден-два.ДОВОЛНИ СМЕ.БЛАГОДАРНИ СМЕ НА ПЕРСОНАЛА.НА МЕНИДЖЪРКАТА-това младо и всеотдайно, дори смело момиче (защото туризма не е за всеки).НА ГОТВАЧИТЕ.НА КАМЕРИЕРИТЕ.НА СПАСИТЕЛЯ В БАСЕЙНА.НА ШОФЬОРИТЕ НА ДВАТА БУСА. Ако някого съм изпуснала, ще му благодаря лично като отида отново в хотела.Там ние водим деца.Вашите деца.И досега нито те, нито техните близки, нито ТА, нито учителите и който и да било са се оплакали за нещо. Дребни неща има, но то къде ли няма.Посрещането и настаняването са чудесни-добра организация и съдействие.Стаите са чудесни-топли, светли, обзаведени,а ваната във всяка стая определено радва дори капризните софиянчета. Хигиената-на добро, професонално ниво.Особено кто се има предвид,че става дума за палави деца.Хората успяваха да поддържат в блестящо състояние хотела и другите клиенти не роптеха,че има два автобуса с ученици в базата.Храната:явно господина не е ял чудесната мусака, вегетарианските панирани яденета, месото с ориз, вълшебното пилешко печено бутче, супите........десертите-такава торта правят, че....а закуските-домашна баница, филийки и т.н. Всяко хранене беше сервирано в точния час.А за басейна-всеки е разбрал, че просто е перфектен.Така че, спрете с оплювките, а се усмихнете и вижте хубавите страни. А те са доста.Като се почне от това,че хотела е изцяло ЕКО.Защото се отоплява с алтернативна енергия и вътрешната му система има енергоспестяващи елементи.И се стигне до усмивките на хората, работещи там.Които дори и да им е криво, и на най-капризните клиенти отговарят с усмивка.Там сме отново.И то за 3 месеца. И ги чакаме с нетърпение.
Мери Петрова2009.01.31 18:13
Обърках годините, бяхме там в края на 2008г. и ще сме там следващите месеци.Поправям тази грешка, защото сърдитият господин "Оплювко" ще ме изчете и ще ми направи забележка.
теодора ккк2009.02.06 01:37
отговор
Моника Янкова2009.03.14 13:03
За го дишнината на мама и тате оттидохме в този хотел.На нас много ни хареса,защото хотелът беше много луксозен,уютен,а пък за развлеченията,които се предлагаха бяха също отлични.
Ако решите да си отпочинете в Банско задължително посетете този хател.Много ще ви хареса и ще се чувствате страхотно.

Други хотели в БанскоЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share