хотел Дипломат Плаза ****, Луковит

Рейтинг:  4 star rating  4.3 / 5 (15 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Геопарк Искър–Панега
Ловеч    8.1 км
пещера Съева дупка
Ловеч    19 км
Тържишки манастир
Враца    23.6 км
Гложенски манастир
Ловеч    25.6 км
желая да следя тази тема за нови коментари
sumnambul123 (1)
отседнал Май 2016 за 1-3 дни семейно
2016.06.03
05:21
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме в хотела на 6 и 7 май. Отвън изглежда добре, в интернет също, но:
- храната в ресторанта на тържествената вечеря на 6 май вечерта не беше вкусна, салатата беше увехнала и почерняла...;
- на седми вечерта преживяхме без сън; чалгата от ресторанта, нает за тържество на селски младеж, завършил висшо, беше ужасна и продължи до 4 часа сутринта; потърсихме си правата като гости на хотела тоест да ни оставят на спокойствие, за което сме платили но никой не ни обърна внимание; ресторантът на хотела е превърнат вкръчма и гостите на хотела нямат никакви права.Моля, не ползвайте този кръчмарски - чалга хотел никога!

Milanov (1)
отседнал Януари 2011 за 1-3 дни семейно
2012.01.15
22:35
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Огромен "+" ,до сега такова обслужване в България не съм срещал.Всичко е на ниво ,от базата ,обстановката ,спа процедурите и храната.

evrogips (2)
отседнал Декември 2011 за 3-5 дни семейно
2012.01.03
14:28
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:


12559
2012.01.01
21:20
отседнал
12.2011
с приятели
персонал: чистота: услуги:
удобства: цена:
Посрещнахме 2012 година в Дипломат плаза.хотела е прекрасен,но има едно голямо НО.
Цигански оркестър на 31 и на 1 чалга до спукване.
Храна развалена пържола,шкембе,калмари.
Салонен управител които вместо извинение отговор на мен ми харесва.
Мили хора това е истината преценете дали си струва да го посетите.

evrogips (2)
отседнал Декември 2011 за 3-5 дни семейно
2012.01.03
14:25
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме в този хотел за посрещането на 2012г.Започваме с ресторанта трагична кухня с вмирисана храна за съжеление е много грубо казано но това е самата истина.Салонен управител кръгла нула оправданието за вмерисаната храна да ви почерпя.Сами си правете изводите хора.Пиколото е номер 1.

gospojata (0)
отседнал Декември 2011 за 3-5 дни с приятели
2012.01.01
21:20
коментар
wynn (2)
отседнал Октомври 2011 за 3-5 дни семейно
2011.12.04
23:02
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Прекрасно място, комфортът и гружата за детайлите са забележителни. Бяхме в една от тематичните стаи, посветена на Екатерина Велика и обстановката те отнася много. Определено си личи класата в това място. Бихме се върнали отново при свободно време.

Jenn (4)
отседнал Май 2011 за 1-3 дни млада двойка
2011.08.31
13:44
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Невероятен е.Много ни хареса - стаите,храната в ресторанта, обслужването, спа центъра.Наистина прекарахме един страхотен уикенд.
А пиколото е страхотен човек, беше ни екскурзовод по еко пътеката,много ни беше интересна разходката с него.
Поздрави и до нови срещи.

eniitoni (1)
отседнал Януари 2010 за 1-3 дни млада двойка
2011.01.17
14:40
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Чудесно място,чудесни хора.Поздравления.Хотел,отговарящ на категорията си.Прекарах един страхотен уикенд,който дължа изцяло на прекрасните хора които работят там.Много вкусна храна,отлично обслужване,ниски цени.При първа възможност ще го посетя отново.Препоръчвам го на всички.
17.01.2011 год.

Hari (0)
отседнал Декември 2010 за 1-3 дни с приятели
2011.01.02
13:02
коментар
hasata2011.04.29 18:10
отговор
Иван Христов
отседнал Януари 2010 за 3-5 дни с приятели
2010.01.31
19:05
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме цяла компания за посрещане на 2010г в този коплекс
Искам да споделя че всички бяхме впечатлени от стил ниво на обслужване и най-вече страхотна кухня
Стана уникален купон= Незаравими моменти= Не го пропускайте!

Стефанови, Хасково
отседнал Ноември 2009 за 1-3 дни семейно
2009.11.17
01:10
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Преди ден се върнах със семейството ми от невероятния хотел "Дипломат Плаза". Това място е просто фантазия. Всичко е като в приказка. Госдтоприемството започва още от паркинга, където пиколото те посреща с " Г-жо, г-не, добре дошли, заповядайте!" Прекрасното отношение на персонала всъщност е навсякъде в хотела. Всички са усмихнати, вежливи, спокойни, отзивчиви и те карат да се чувстваш единствен. Всичко в "Дипломат Плаза" е на ниво, предвид претенциозния ми вкус и факта, че съм посещавала редица хотели в страната по семинари, симпозиуми, конгреси и пр. Басейнът е перфектно чист, със спасител, който се грижи и за децата. Във фитнеса инструктор се грижи само за твоята персона. В ресторанта и механата храната е невероятно вкусна и поднесена със стил. Цените лично на мен ми се сториха повече от нормални - такива са в преобладаващата част от обикновените ресторанти в нашия град. За вкусните домашни сладкиши и други глезотии, които се предлагаха в лоби бара - не мога да намеря думи. Браво! Стаите - като от "Алиса в страната на чудесата", комфортни, уникални, чисти и с пълно описание на всички предлагани услуги, няма вероятност да останете неинформирани за броя, количеството, грамажа, минутите, цените подаръците от хотела и пр. Тотална изолация от шума навън. Благодарим на управата и персонала на хотела за незабравимото преживяване там! Знаем, че скоро отново ще се върнем там. Заслужава си да посетите хотела дори само за да го разгледате, защото сам по себе си е като произведение на изкуството!

Христовой Иванов
отседнал Юни 2009 за 1-3 дни по бизнес
2009.09.06
11:49
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелчето е хубаво, но е малко претрупан! Кухнята и обслужването в ресторанта не е на ниово,а това е голям минус.

Nataliq Petrova2010.09.22 20:23
Христовой, първо се научи на правопис, а после на това кое е претрупано и кое е на ниво и кое не е.
В живота си съм работила доста през годините, за да си позволя да ям на където поискам, но давайки си равносметка къде ми е било най - вкусно, в съзнанието ми изникват няколко места, едно от които е в HOTEL & RESORT Diplomat plaza.
Знаеш ли, че девизът на хотелскмия комлекс е: "Специални моменти за специални хора"? Е, ако сега научаваш явно разбираш, че не си достатъчно специален и затова не си имал специални моменти, имам предвид сигурно си си поръчал едно кебапче с 10 филии хляб и си помирисвал от него за аромат на филийките, докато си размишлявал, че е претрупано, а не е като в селската кръчма, в която сигурно си позволяваш да ядеш само на празници.
Дияна Йосифова
отседнал Май 2009 за 1-3 дни млада двойка
2009.05.06
17:57
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Току-що се връщаме от там, страхотно е! Наистина бяхме много приятно изненадани от това местенце - всички от персонала са много любезни и си вършат работата невероятно професионално, всички услуги, удобства и процедури са на много високо ниво. Препоръчваме го на всички!

iveto_beshirova2010.09.22 18:21
Храната създаде максимално добро впечатление у мен.Не е скъпа като в други луксозни хотели, а е на ниво. Има няколко типа заведения за хранене, според вкуса, изискаността и джоба. Има винарна "При момите", където чаровни моми те обслужват на ниво. Там, освен вина и подходящи винени мезета, се предлагат и манджи, дори и такива, които може да се ядат само на това място, тъй като билките за тях виреят само в гр. Луковит (непременно, ако ходите опитайте "Крутмач"). Стилът на винарната е народен български, и съответно цените са нашенски.
Има и страхотен изтънчен Гурме ресторант, с какви ли не ястия, приготвени по специален начин. Ядох кралски скариди и запомних престоя си, защото се чувствах като кралица, благодарение на вкусното ядене и любезното обслужване, споделено с любимите хора.
Има и сладкарница "Сладката къща" - казаха ми, че тортите те си ги правят и много се купуват, затова винаги са пресни. Любимата торта ми е "Гараш"-няма нищо общо с този "Гараш", който сте яли досега. На тръгване със семейството, даже си купуваме в кутии 7-8 парчета торти.
Наистина, повярвайте ми, със съпруга ми сме били в много луксозни хотели, както в България, така и в чужбина, но винаги, когато имаме възможност за почивка, ние сме там, защото това си е нашият хотел.
А природата, няма да Ви я описвам, че нямам думи. Нямам търпение пак да се поразходим...то не са пещери, лодки, джетове, стрелбища, въжени паркове, Гео паркове, Еко пътеки...
Споделяла съм с персонала, че обичаме да идваме с приятели в Diplomat plaza, защото се чувстваме много енергични, и от тях научих, че това си има своето обяснение - Луковит - Карлуково е енергийна зона. А и като прибавим, че в хотела има био терапевт, който премахва стреса, наистина, без допир, само чрез доближаване до зона от тялото, усещам лечението (зоната пари), и като прибавим невероятното SPA, и не на последно място невероятните тематични стаи... Аз съм била в почти всички, приятелите ни са били в останалата част и също не могат да изкажат възхищението си!!!
След натовареното ежедневие в големия град и множеството прекарани часове пред компютъра в офиса, определено си заслужава с любимите хора да си подариш заслужен релакс.
Децата ми, пък много обичат да ходят в дискотеката там, а аз ги пускам, защото мога да набюдавам от терасата какво се случва пред дискотеката и съм по - спокойна за тях, отколкото в големия град.
Любители на заслужения релакс, само искам да Ви предупредя, особено ако искате да отидете в Diplomat plaza около празниците, трябва да си направите резервация от по - рано, тъй като хотелът като цяло има клиенти целогодишно, а на празници е пълен. Казвам Ви го, тъй като тази година отидохме на 14 февруари, без резервация и нямаше места (е, в хотел Diplomat park, на 2 минути от Diplomat plaza намерихме останали няколко стаи свободни и пак останахме много доволни)))
Хотелският комплекс е на най - добро ниво!!!
Румен Тонев
отседнал Декември 2008 за 1-3 дни семейно
2009.02.01
09:12
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

За тези, които по един или друг повод са избрали за дестинация гр.Луковит, няма какво да се колебаят: "Дипломат Плаза" е вашият хотел! Нещо повече: ние избрахме Луковит заради хотела. Посрещнахме една прекрасна Нова година в "Дипломат Плаза". Всичко беше на ниво. "Старите муцуни" победихме чалгата на връх Нова година с рок и поп-музика. И това ако не е атестат за качество...
Ресторанта е с тиха, приятна музика. Бих казал, че цените на алкохола са по-ниски от подобни ресторанти от тази категория. Вътрешния басейн е супер и като чистота и като температура на водата.
Еко-пътеката е уникална, особено през лятото и есента.

galq gineva
отседнал Август 2008 за 1 седмица по бизнес
2008.09.10
13:32
коментар
*TaStE*Me*BaBy*
отседнал Юни 2008 за 1-3 дни с приятели
2008.06.17
19:15
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ходих за бала ми в този хотел и мога да кажа,че всичко в него е на 6!!! Просто е СУПЕР. Няма да загубите,ако отседнете в него дори и за един ден Казвам го от личен опит!

dessie (1)
отседнал Август 2007 за 1 седмица по бизнес
2008.04.30
18:36
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Миналата година изкарах едно 7-дневно обучение в този хотел. Невероятна обстановка, изисканост, класа и забележете много добро обслужване!!!! Обиколила съм много, но това е най-хубавия хотел в който съм отсядала. Невероятна кухня!

2007.06.16
13:25

класа,стил,изисканост
Подражатели много,но Дипломат Плаза е един


Други хотели в ЛуковитЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share