хотел-механа Панорама ***, Копривщица

Рейтинг:  4 star rating  3.7 / 5 (6 вота)
 още инфо    контакти
желая да следя тази тема за нови коментари
Krasi (1)
отседнал Май 2010 за 1-3 дни млада двойка
2010.05.25
12:14
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Искам да споделя своето голямо РАЗОЧАРОВАНИЕ от хотел "Панорама" . Бях шокирана, след като къпейки се свърши топлата вода(след 2-3 мин.)!!! Говорим за хотел, който има претенциите да е един от най-добрите в Копривщица! Това е недопустимо, дори и за туристическа спалня и не може да има оправдание. Обяснението беше, че топлата вода се е изчерпила, защото много хора са я ползвали?!(Тук искам да отбележа, че хотела не беше пълен! ) Това може би означава, че гостите трябва да се къпят по график, и аз съм дръзнала да не го спазя! Сигурно трябваше да стана в 6ч. сутринта, за да се изкъпя с топла вода, но тогава пък на някой друг щеше да му се наложи да ползва ледена!!! Явно има огромно несъответствие между капацитета на хотела и този на бойлера. Абсурдно е просто!Това не е някакъв лукс или екстра, а елементарна необходимост.

Вярно е , че шумоизолацията не е добра и не е необходимо да говориш на висок глас, за да те чуват съвсем ясно в съседните стаи. Разбира се, на фона на гореспоменатия проблем, това бледнее.

Иначе хотелът наистина е хубав, гледката от терасата ни беше прекрасна, кухнята в механата - добра, домакините - любезни, но това за съжаление остана на заден план......


Лора Иванова
отседнал Август 2009
2009.09.10
10:09
коментар
сем. Стефанови
отседнал Август 2009 за 1 седмица семейно
2009.08.16
13:07
коментар
Костадин Костадинов
отседнал Февруари 2009 за 1-3 дни семейно
2009.02.15
19:10
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела става. Кухнята е мнооогоо зле. Чистотата е приемлива, ако не се ровите много. Мекичките са мазни и малки, а цените като цяло в заведенията в Копривщица са доста завишени за това което предлагат. На фона на другите къщи/хотели е един от приличните, но има още много какво да се желае. Стените наистина са много тънки и чуваш цялото селско съсловие в съседство на твоята стая!

ани гюрова
отседнал Септември 2008 за 1-3 дни семейно
2008.09.10
00:34
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много приятно хотелче. Ние бяхме в битовата част и ни беше много уютно. Храната беше вкусна. Ние лично си починахме, може би сме имали късмет да попаднем на възпитани посетители . Пак бихме отишли.

ognjano ognjano
отседнал Юли 2008 за 1-3 дни млада двойка
2008.07.20
18:55
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Днес 20,07,2008 се върнах от там. Да наистина хотела е хубав, уютен, чист, собствениците са добри и усмихнати хора, НО:
не знам защо съседите им бяха решили, че на цяла Копривщица до към 3,00 часа през ноща им се слуша чалга и "волумето беше на мах" както се казва, да не говорим, че шумоизолацията на хотела е на такова ниво, и се чуваше все едно че музикантите дънеха в коридора..., това добре, но към 1,00 часа весели гости на хотела се прибраха и през стената слушах вицове до към 2,00 часа, когато гръмогласния отиде да си легне/от другата страна на нашата стая/. По едно време им звънна по телефона на девойките дето бяха от другата страна на стаята и чух целият им разговор/не че съм любопитен, но стените изглежда са толкова тънки, че всичко се чува/. Разбрах кога пикаше в тоалетната, разбрах и кога кашляше, разбрах и кога заспа, защото хъркаше-ама неистово, такова хъркане няма, с две думи всичко се чуваше през стените.
За кухнята: една от поръчките беше пилешки сърца/повтарям пилешки сърца, а не цялата кръвоносна система на пилето/...

Това е: ако някой все пак реши да посети хотела: вземете си приспивателни или поне тапи за уши, аз не успях да спя, камо ли да си почина. Тази вечер ще наваксвам...

Дали ще отида повече в този хотел? - не мерси, понякога имам нужда от тишина....

Нели Петрова
отседнал Май 2006 за 1-3 дни млада двойка
2008.05.08
00:59
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много уютен хотел, топличко,приятно и чисто. Има всички условия за почивка. Има възможност и да пояздиш кон.
Собствениците са много мили и приятни хора! Горещо го препоръчвам!

peteto (4)
отседнал Април 2008
2008.04.06
16:40

Това е може би най- хубавият и уютен хотел в Копривщица. Разделен е на две части- нова и автентична. Аз бях в новата-направено е с вкус, удобно е, има кабелна телевизия и интернет, а собствениците са много мили и услужливи. Няма да съжалявате, ако отидете там.


Други хотели в КопривщицаЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share