къща за гости Стомните **, с.Бели Осъм

Рейтинг:  5 star rating  4.9 / 5 (4 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Беклемето-Троян
Ловеч    7.6 км
Троянски манастир
Ловеч    9.9 км
крепост Копсис (Анево Кале)
Пловдив    21.3 км
водопад Видимско пръскало
Ловеч    24.2 км
желая да следя тази тема за нови коментари
marris (1)
отседнал Декември 2010 за 1-3 дни семейно
2010.11.18
10:14
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Със семейството ми искахме да прекараме коледните празници в "Стомните", обадихме се да направим резервация. Обади се мъж, който заяви, че жена му се занимава с настаняването, да се обадим на следващия ден, а и не знаели дали някакво друго семейство нямало да потвърди своята резервация, а за цени...не може да ни каже. Обадихме се на следващия ден. Този път случихме на въпросната жена. Но тя ни каза, че те не били сигурни дали изобщо ще са си вкъщи по Коледа, и затова не могат да ни кажат дали ще ни настанят или не. Съветът й: обадете се по-нататък.
И така, не успяхме да бъдем клиенти на "Стомните", но и вече изгубихме желание да бъдем. Предполагам, че предлаганите услуги са на ниво, че обстановката е приятна и т.н. Но моят съвет към стопаните, които са се потрудили в други отношения, е: по-сериозно отношение към евентуалните гости. Един хотелиер не може да си позволи да не знае цените си, да не знае дали ще работи на определени дати, и то в силен сезон. Разбираемо е да изчакваш потвърждение за резервация, но при повторното обаждане вече трябва да дадеш точна информация.

Божана Попова
отседнал Март 2009 за 1-3 дни семейно
2009.10.10
02:08
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Това беше най-приятното място на което бяхме отседнали по време на една от семейните ни екскурзии.
Цецо и Бони са направили от къщите едно прекрасно етнографско място, в което човек може както да си почине страхотно, така и да научи много. Пожелавам им успех в това начинание!
До скоро виждане!

Надя Димитровоа
отседнал Август 2008 за 1-3 дни млада двойка
2009.06.23
10:18
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Това е най-красивото място на което съм била. Къщата двора и обстановката са приказни. Обслужването, храната и вниманието на стопанката - страхотно. Това е РАЙЙЙЙ... Благодаря Ви за гостопиемството и вниманието. Отново ще се видим.

Krasimir Kitanov
отседнал Юни 2008 за 3-5 дни с приятели
2009.01.01
01:29
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

прекрасно прекарване......Ще дойдем пак.


Други хотели в с.Бели ОсъмЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share