хотел Аква Бургас ***, Бургас

 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Бургас – кални бани, Бургаски минерални бани
Бургас    1.5 км
На море в Бургас
Бургас    1.5 км
Плажове в близост
Бургас - плаж Солниците
Бургас    1.5 км
Бургас - Северен плаж
Бургас    1.9 км
желая да следя тази тема за нови коментари
antonina (1)
отседнал Май 2012 за 1-3 дни по бизнес
2012.06.06
18:56
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Посетих хотела на 18-19.05. Имах заплатена двойна стая ALL INCLUSIVE. На предварителното ми запитване от хотела увериха, че храната е на шведска маса. Явно там не са запознати с правилата за сервиране, защото предложението им се събираше на малка холна масичка и включваше 1 салата зеле, 1 салата с неуточнено име и кюфтенца по чирпански.Кока Колата си я платихме, даже вода нямаше, останахме си гладни. така и не разбрах за какво платихме 100 лева. Ако са нямали сметка от ALL INCLUSIVE, можеха да предложат да си поръчаме нещо от менюто. За себе си разбрах, че повече там няма да отсядам, не съветвам и други да го правят!

Svetlak (6)
отседнал Юни 2010 за 1-3 дни семейно
2010.07.30
14:59
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

В края на юни месец тази година(2010)отседнахме в хотела за около 3 дни. Избрахме го именно защото има басейн. Като отидохме там обаче нищо не беше така, както го очаквахме. Стаите имаха убийствена миризма на цигари. Басейнът бе празен и първоначално се зарадвахме, но впоследствие установихме защо-водата беше супер студена. Хотелът е много далеч от центъра поне на 30 мин. пеша. Една вечер имаше сватба в хотела и до 12:00ч вечерта "оркестърът свиреше". Общовзето останахме разочаровани и не мисля че повече ще го поситим.


Други хотели в БургасЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share