къща Тони и Миро **, Трявна

Рейтинг:  4 star rating  4.3 / 5 (6 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Музей на резбарското и зографско изкуство - Трявна
Габрово    0 км
Боженци - историко-архитектурен резерват
Габрово    5.7 км
пещера Бачо Киро
Габрово    11.3 км
Дряновски манастир
Габрово    11.3 км
желая да следя тази тема за нови коментари
vanqkrasteva (1)
отседнал Август 2014 за 1 седмица семейно
2014.08.16
14:39
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте !Съвсем скоро се върнахме от Трявна , където бяхме отседнали в къща за гости "Тони и Миро" .Избрахме я заради многобройните положителни отзиви за нея във форумите . Къщата е прекрасна.Стаите са чисти и много добре обзаведени със самостоятелен санитарен възел,мини бар ,климатик и всичко което е необходимо за една прекрасна почивка.Намира се в стария град и всички забележителности,магазини и механички са на една ръка разстояние.Има чудесно дворче с басейн и градински люлки.А хазяйката Цвета е невероятна жена.Посрещна ни много мило и през всичките дни ни обграждаше с внимание.Изкарахме си страхотно и пак ще се върнем в къща за гости "Тони и Миро".Препоръчвам на всички които търсят почивка с прекрасни условия,тишина,чистота и удобство да дойдат точно тук при прекрасната Цвета !!!

zarko 005 (0)
отседнал Август 2013 за 1 седмица семейно
2013.08.13
15:57
коментар
Дарина Митева
отседнал Септември 2009 за 1-3 дни семейно
2009.10.08
15:56
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Къщата е прекрасна.Бяхме там в периода от 19.09.2009 година до 22.09.2009 година.Мога да кажа само добри думи за Цвета-прекрасна жена.Стаите са много добре обзаведени, със самостоятелен санитален възел.Чисти чаршафи, хавлии и всичко необходимо за едно добро прекарване на времето.Местонахождението на самата къща е стратегическо на самата старинна улица.Близко си до заведенията и китните магазинчета.Горещо Ви препоръчвам тази къща.Ние бяхме с малко дете на 5 години в тройна стая и си прекарахме чудесно.Със сигурност когато тръгнем отново към Трявна ще гостуваме на Цвета.

разочарования
отседнал Май 2009
2009.05.03
22:52
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

здравейте и от мен.какви са тези положителни мнения бе хора. Данеби да живеете на поляната пред блоковете си че тези условия в къщата да се чувствате като крале и кралици.Доволни от тези условия може да са само хора които се радват от факта че тоалетната може да бъде вътре в самата сграда а не на 100 метра някъде си из градината.Не може ти да наемеш стая за 20-30 лева на човек и да му мислиш за всяко отиване до 00.защото в общия коридор може да се сблъскаш с комшийката по стая и да изпаднеш в тъпа ситуация.ДО това колко несъобразителни може да са селяндурите от другата стая не ми се коментира.За тези пари които вземат поне можеше да си смажат вратите които така скърцат. чесе чуват от улицата.Ама да не забравям
е това е България.В градчето се намират много други къщи и хотелчета на по сносни цени и добри условия но аз от пустото любопитсво и за разнообразие реших да изпитам ново място и съжалявам.Дано да има и други лапнишарани че онази дребната чорбаджийка ще умре от глад.

Христина Харалампиева2009.05.04 18:33
Току-що се връщам от тази къща за гости. Избрах я заради многото положителни отзиви за нея във форумите. Къщата сама по себе си не е лоша - чисто, спретнато - бих казала, че е съвсем прилична за отдих. Цената за нощувка обаче (50 лева) за двойна стая в никакъв случай не отговаря на предлаганите условия. Самостоятелният санитарен възел се оказа в един коридор, който се дели със съседната стя. Вярно, че имаше две бани, но човек през цялото време трябва да дебне някой от съседите да не излезе, за да не го завари по хавлия. Стаята беше 2 на 2 метра (спалня, гардероб, шкаф). Оставиш ли си сака на пода, за да излезеш от стаята, трябва да го прескачаш. Нямаше как да не чуеш кога съседът излиза, защото вратите скърцаха прилично...
Излишно е да казвам, че повече там няма да върна. Не за друго, а защото смятам, че за 50 лева може да се намери доста по-прилично място за спане. А положителните мнения във форума наистина продължават да ме изненадват...
разочарования2009.05.05 10:37
И аз това се чудя какви са тези хора че са възхитени от тази къща.Да самата къща е добра.но за живеене от една фамилия а не за даване на гости и то срещу такава цена.Как са можали да дадат такава категоризация незнам.Явно собственичката има здрави връзки в общината.
Диан Димов
отседнал Февруари 2009 за 1-3 дни семейно
2009.02.19
15:17
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Изключително чисто и подредено място. Приветливи домакини. 50 лв. за нощувка на тричленно семейство. Като добавим и разположението на къщата до самия градски часовник в старата част на града. Повече едва ли има нужда да се казва каквото и да било. Макар че бяхме единствените отседнали, стаята беше отоплена и имаше топла вода. Много добър избор.

ludmila xristova2009.02.24 15:06
за 50 лв,остава6е да липсва топла вода или да умрем от студ.ка6тата е супер !ако има6е механи4ка и каминка не бихме си трагнали поне 6 дена от там
Милена Христова
отседнал Декември 2008 за 1-3 дни млада двойка
2009.01.06
16:51
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Всички имаме притеснения,когато избираме къде да прекараме празниците,дали менюто ще е добро,дали музиката ще ни предразположи,дали хотела,който сме избрали ще отговори на очакванията ни,особено след като се е случвало не веднъж да се разочароваме от суперлативите в интернет и реалността на място.Признавам си,притесненията ми бяха свързани най-вече с тази къща.Закъсняхме с резервацията на хотел и единствената свободна стая в района на механа "Зограф",където щеше да е Новогодишното пируване,се оказа тази в къща за гости "Тони и Миро".Със свито сърце направих резервацията и изпратих капарото,дори се бях настроила да отстоявам правото си да се откажа от Новогодишния пакет нощувки,ако условията не ми харесат.Пристигнахме към 19ч на 31.12.2008г,намерихме къщата неочаквано лесно,паркирахме дори колата пред портичката.Посрещна ни собственикът - общително и точно момче(беше станал от софра,за да ни настани,така и трябва,но беше мил и дружелюбен,а не сприхав от това,че някой му е попречил да се напие подобаващо за среща с Новата година).В момента,в който ни отключи и видях обстановката,знаех,че ще са прекрасни 3 дни далеч от задълженията и суетата на ежедневието Ще си позволя да съм по-конкретна,тъй като си давам сметка,че всички сме различни в изискванията си.
Още от врата ни лъхна топлина,посрещна ни уютна и чиста стая,обзаведена с непретненциозни,но чисти мебели от чам.Банята ,за разлика от повечето нови хотели или къщи,приспособени за хотели,беше достатъчно просторна и с добра вентилация!!!А това,което лично мен ме впечатли най-много(всеки си има своите мании,моите са чистотата),беше една нова кофа с моп в банята,което ми даваше възможност в дните,когато се предполага,че липсва персонал за почистване на стаите,да поддържаме почти домашна чистота и комфорт.
Надявам се да съм била от полза на тези,които се лутат между многото оферти в интернет и недостатъчната или невярна информация,предлагана на сайтовете на хотелите.Заех се да предам впечатленията си от тази къща,понеже не са много предприемачите българи,които наистина се грижат за клиентите си и вярвам,че хора като Миро и Цвета трябва да продължат с този бизнес и в този дух.
Искрени благодарности!

cvetanka dobreva2009.02.14 16:20
абсолютно предубеден коментар гостенката маи е била на софрата с милото момче пак и маи добре познава каштата добре. смени стила мамиче повтаряш се .
Диан Димов2009.02.19 15:23
Коментара изобщо не е предубеден. Написаното от Милена е абсолютно вярно. Може да отидете и да се убедите.
cvetanka dobreva2009.02.24 15:00
ка6тата е добра безспорно ,коментарите са сухи и едностилни ,просто зву4ат надуто и като написани от един 4овек.а миро и цвета са абсолутни сладури
Ренета Петрова
отседнал Август 2008 за 1 седмица семейно
2008.08.20
11:42
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Случайно избрахме тази къща измежду многото предлагани в интернет сайта на Трявна, но се оказа страхотно попадение. Къщата е на много хубаво място в стария град и всички забележителности са просто "на една ръка разстояние". Наоколо има много приятни механички, където човек може да хапне с удоволствие, вкусна и добре приготвена храна и то на доста прилични цени. Можете да разглеждате многобройните дюкянчета на различни занаятчии и въобще да си прекарате приятно. А в къщата си е направо супер. Чисто, подредено, хладно /седмицата, в която отседнахме температурите стигаха до 39-40 градуса/. Има много хубаво дворче, в което ако имате деца, те могат да се забавляват на басейна и на градинските люлки. Стаите са уютни и кокетни, а домакините са много мили хора. Така че ако търсите приятна и спокойна почивка, по време на която наистина да се отпуснете и да релаксирате-вървете в Трявна в къща "Тони и Миро"!Сигурна съм, че ще се върнете отново там, както ще го направи и нашето семейство!Весела ваканция!

Svetlozara2008.09.15 08:33
ПРЕПОРЪЧВАМ НА ВСИЧКИ,КОИТО ТЪРСЯТ КРАТКА УЙКЕНД-ПОЧИВКА ИЛИ ПО-ДЪЛГА ВАКАНЦИЯ.
ПРЕКРАСНИ УСЛОВИЯ,ЧИСТОТА,ТИШИНА,УДОБСТВО.
ЩЕ ДОЙДА ОТНОВО И ТОЧНО ТУК.
МНОГО БЛАГОДАРЯ!!!

Други хотели в ТрявнаЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share