хотел Галенци ***, Трявна

Рейтинг:  4 star rating  4.2 / 5 (7 вота)
 още инфо    контакти
желая да следя тази тема за нови коментари
Didi_genova (1)
отседнал Юли 2011 за 3-5 дни семейно
2011.07.27
17:32
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Изказвам възхищение и благодарност към домакините на къща "Галенци" Тя 'къщата' всъщност си е хотел и то с чудесни условия и модерен стил.
Домакините са наистина много любезни и отзивчиви. Навсякъде е чисто и уютно. В двора има битов кът и барбекю. Има си кухня с всички необходими удобства. Много е спокойно, до хотела има река и е много романтично. Терасите са големи с кътче за ...аператив
Хотелът се намира на около 2 км. от центъра на Трявна и може да се ходи и пеша до там.
Има чудесни маршрути и за екопътеки, за които домакините имат пълна подробна информация и дават подробни указания
Условията за семества и с деца са чудесни.
Много благодарим за гостоприемството!


фоаето изглед от терасата грамотите барбекюто
Ваш почитен гост...
отседнал Май 2009
2009.07.17
21:14
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела е много добър и луксозен, но няма никакъв обслужващ персонал, нито камериерки. Има домакини, които след като ни взеха парите, почнаха да се държат грубо. Климатика се плаща, 4 лева на ден ще ви струва това "удоволствие". Спират топлата вода, доста често и казват че е станала авария, което в крайна сметка въобще не е вярно. Влакове минават постоянно, вдига се врява, къщата се намира доста далече от града, трябва задължително автомобил. Няма простир, даже гащите си не можеш да простреш.
Иначе Трявна е идеалното място за отмора и релакс.

сем.Костови-гр.Варна
отседнал Септември 2008 за 3-5 дни семейно
2008.09.26
23:52
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

На всички,които са пред РС и се 4удят в коя къща или хотел в Трявна да отседнат горещо им препоръчваме къща за гости Галенци! Надали в няколко реда, човек може да напише всичко, което би искал,но къщата е просто прекрасна, да не кажа, 4е снимките в нета не отразяват пълната красота и удобство на къщата, хазаите са невероятно готини хора и всичко това вкупом допринася за една чудесна почивка! Нямам думи, с които да опиша вниманието, търпението и разбирането към нас и малкото ни детенце. Двегодишното ни момиченце беше очаровано от хазаите и тъй като те при всяка свободна минута не спираха да и се радват, тя просто не спираше да им се радва и да ги закача и въпреки беличките, които тя направи, нито един път не ни упрекнаха или погледнаха с лошо око, а напротив! Добра дума, усмивка... и усещане, 4е си си у дома! Възхитени сме и о4аровани сме и при първия удобен слу4ай отново сме там!

Анонимен Гост
отседнал Юли 2008 за 1 седмица с приятели
2008.08.20
11:00
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Всеки, който реши да гостува в Галенци трябва да знае:
* Хотела е на около 100-150 метра от железопътната линия, а влаковете минават през 2-3 часа.
* Кухнята е хубава но има само един хладилник /втория е служебен и може да се ползва чак когато в този за гости не остане място и за едно мляко! Ситуацията с мивките е подобна... Тясно е когато повече от половината стаи са заети.
* Детския кът представлява една люлка и тесен пясъчник.
* Салона и столовата се почти не се проветряват а климатика там се пуска само ако специално поискате.
* За 8 дена чаршафите не бяха сменени нито ведниж а стаята ни беше изметена 2 пъти! За сметка на това ще имате нови кърпи всеки ден. Всичко останало е поддържано чисто и спретнато.
Всичко е замислено много добре но за повече от 2-3 дена не го препоръчвам.

Силвия от Варна
отседнал Август 2008
2008.08.19
11:53
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Домакините са страхотни хора, мили и лъчезарни. Условията са 100 пъти по-добри, отколкото изглеждат на сайта им. Навсякъде е чисто и подредено. Има си кухня, снабдена с всякакви домакински уреди и прибори, която може да се използва. Мястото е на 2.5 км. от центъра на града. Много е тихо и спокойно. На около 50м. има хранителен магазин от където можете да си пазарувате, ако желаете да си приготвяте храна в кухнята.
Също така ми направи впечатление, че цените са много ниски в сравнение с условията, които предлагат!
Със сигурност ще отидем пак при първа възможност, това е мястото!

2008.02.09
20:25

Къща Галенци е великолепно място за отмора и релакс.Домакините са успели ,да създадат уют и удобство за гостите си.Любезното отношение и внимание от тяхна страна предразполагат посетителите и допринася допълнително за тяхното приятно прекарване.

2007.10.21
17:01

Освен Сезоните, Галенци и единственото културно място за почивка в Трявна.
Не знам защо го наричат къща - това си е чист хотел, само вместо ресторант са направили трапезария, и тераса с барбекю и пещ.
Управителите са мили и точни хора и въобще всичко е както трябва.


Други хотели в ТрявнаЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share