СПА хотел Вила Рока ***, Банско

Рейтинг:  3 star rating  2.9 / 5 (25 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Банско
Благоевград    0.9 км
Баня – лечебни минерални извори и спа процедури
Благоевград    6.4 км
Добринище – термални извори и спа процедури
Благоевград    7.1 км
Добринище
Благоевград    7.1 км
желая да следя тази тема за нови коментари
AJLeKs (1)
отседнал Февруари 2012 за 3-5 дни семейно
2012.02.29
21:18
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Vse oshte sum gost na tozi bukvalno parodiq hotel !!! Otpred ima tabela che e 4*,a toi dori i 2* ne pokriva...hotelite,koito se vodqt 3* pak na Bansko sa svetlinni godini pred Vila Roka!!! SUjelqvam che propilqh parite i vremeto si za da otdam takova vnimanie na tozi hotel !!! Purvo diskriminaciq sprqmo bulgarite,dokazaha che shtom si bulgarin ne vajish kudeto i da bilo,predi vs chujdencite i togava nie...Celiq hotel tolerirashe grucki turisti pred bulgarskite...Restoranta i hranata pod vsqkakva kritika,a obslujvashtiq personal ne licepriqten,nevuzpitan i aruganten ... Oshte mnogo imam da govorq za otricatelnite kachestva na hotela,no mislq che tova shte e dostatuchno za v budeshte na tezi,koito se zamislqt dali shte posetqt Hotel Villa Roka .... :X :X :X

Desislava Vasileva (1)
отседнал Февруари 2012 за 1-3 дни семейно
2012.02.13
16:48
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът не отговаря и на 2*- мръсен и западнал. Платихме 180лв.за една вечер за миниатюрна "лукс"стая с мухъл и течове. СПА центърът е на изключително ниско ниво. Не се лъжете от лъскавия сайт на това недоразумение Вила Рока.


tr1veller (2)
отседнал Юни 2011 за 1-3 дни с приятели
2011.11.20
23:07
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

последно имаше ХЛЕБАРКИ доста жизненни при това; другите неща белднеят.Но има ограничение за символите - та... искаха 10лв депозит за хавлиите от СПА центъра, който работи след 4 след обяд за 3-4 часа. Грозно направено и нищо общо със снимките в сайта им.
идете другаде

Mladen P (2)
отседнал Септември 2011 за 1-3 дни семейно
2011.10.03
12:29
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Понеже не схаващам още как се публикува.Бяхме отседнали преди 2 седмици.Преразказах но излезе като отговор.Малки стаи и безхаберно СПА. А за въпросния брадат управител думи нямам.Не мисля да се прелъжа повече да стъпя там .Само си изтормозихме нервите

akalcho2011.10.29 19:37
Парадокс-защо никои не сезира държавните органи,та тоя хотел не отговаря за двузвезден.Храната е отвратителна,а персонала е отвратителен.Все пак го разбирам (персонала)казаха ми ,че на са взимали заплати от април.
Не ходете там !!!
monkata1 (1)
отседнал Септември 2011 за 1-3 дни млада двойка
2011.09.26
23:53
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Вчера се върнахме от Банско,бяхме в този хотел Вила Рока с валчер за 2 нощувки.
ПЪЛНО РАЗОЧАРОВАНИЕ е този хотел.Стаята малка,подтискаща,няма балкон,никакъв изглед от прозореца.В стаята нямаше никакви шкафове и закачалки всичките ни дрехи и вещи оставяхме на пода! Телевизора имаше само 5 програми,с много лошо качество и трептене,дистанционното неработеше.Мивката в банята беше запушена,представете си какво неудобство беше това.Спалнята (или по-точно леглото) е с малки размери ,за двама човека е малко тясно.Интересното беше ,че покривалото на леглото и пердетата на прозореца бяха от един и същ материал и от един и същ цвят.
Относно сауната,беше прекалено студена 85 градуса...това не е никаква сауна,нормално е да бъде около 100 до 110 градуса.Водата в джакузито беше мътна,а басейна е пълна пародия ,няма шезлонги около него , а има 4 дървени нарове .
На всичкото и отгоре управителя на хотела (един човек с брада) ни изгони най-нагло от паркинга на хотела,докъто се опитвах да паркирам на препълнениия и малък паркинг.
и т.н и т.н мога да пиша още много
Не ви препоръчвам този хотел.Ще се разочаровате и ще си развалите настроението и почивката.

Mladen P2011.10.03 12:26
Напълно се придържам, Малки стаи, Безхаберно поддържано СПА и странен брадат човечец. ДОколкото разбрах управител.Повече няма да стъпя, надявам се и вие да не се подлъгвате
akalcho2011.10.29 19:44
Човека с брадата не е управителя,това е поддръжката-охрана-рецепция на тази пародия наречена хотел Вила Рока.
Tonche (1)
отседнал Април 2011 за 1-3 дни семейно
2011.09.15
22:12
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме семейно в хотела и останахме много разочаровани, стаите са малки - легло с пътечка около него, от съседна стая като пуснат водата се чува ужасно свистене от тръбите, джакузито е пълна пародия във вид на гьол с три вертикални дюзи, сауната и парната баня са на ниво НО работят след 16:00ч. неща, които не подхождат на хотел 4 звезди. Адмирации само за персонала, бяха любезни и отзивчиви.

Far_Away (1)
отседнал Май 2011 за 1-3 дни млада двойка
2011.05.29
17:50
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не съм доволна от този хотел. Имаше хлебарки в стаята, и то не една - две, а храната беше ужасна. Фитнесът представлява 3 уреда, от които те е страх да ползваш единия, а джакузи няма, има хидромасажираща вана, която е доста малка и масажира слабо. Басейнът и парната баня са готини, но очаквах повече.

Tuti (1)
отседнал Май 2011 за 3-5 дни млада двойка
2011.05.25
12:35
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Това е може би един от най-отвратителните хотели, в които съм била. Бях там за 5 дни, след като бях закупила ваучер за стая "лукс". Лукс стаята се оказа нещо миниатюрно, със скосен таван и прозорци с височина 30-40 см. След като се оплаках, ни преместиха в мезонет, на който първият етаж е с размери горе-долу 1.5м х 1.5м, т.е. реално първи етаж почти нямаше. Гардеробът беше широк 60 см и без пределки, съответно всичките ни дрехи трябваше да са натрупани и разхвърляни в куфарите, които пък препречваха целият първи етаж, защото той си беше толкова голям. През цялото време течеше почистване на втория етаж с някакви химии и пране на мокетите и по-скоро май им пречехме да си чистят чистят хотела. Чаршафите и кърпите се сменяха на 3 дни. Дори и да оставиш хавлия на земята за смяна, те просто ти я закачат обратно на закачалката. Този хотел според мен е за събаряне.

Irena Raycheva (1)
отседнал Декември 2010 за 3-5 дни млада двойка
2011.01.08
16:29
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

ОТВРАТИТИЛЕН ХОТЕЛ НИЩО ОБЩО С КАРТИНКИТЕ И ОФЕРТИТЕ .
Това е отвратително място .Персонала е изключително неприятен. 5 дни не ти сменят нито хавлии нито чаршафи нито ти изхвърлят боклука. Просто под всякаква критика.Никога по-вече няма да стъпя там така свинщина и мизерия и отврат и то на такива цени ....не 4 звезди и 1 им е много за тази помиярщина

bubito2011.03.28 16:06
Ха -ха ,вчера се върнах от Банско ,бях в точно този хотел Вила Рока ,(закупен ваучер от lapni.bg)
Няма такъв ужас...
Стаята малка, но се приживява(все пак човек не отива на почивка за да си седи в стаята) ,много е прашно из целия хотел ,банята наистина е в самата стая ,наистина е стъклена, дизаина на хотела е готин ,но.....
на всякъде е олющено ,личи че не се подържа ,персонала е много странен,когато попиташ някого от персонала нещо
отговора обикновенно е ''незнам'' или ''ще ви отговоря след малко'' , което ''малко'' така и не се дочаква .
Храната е много гадна ,за двете нощувки и двете закуски общо взето имаше само една пилешка супа която наистина беше невероятна.Всичко останало като започнем от пържените яйца сутрин до нещо подобно на пилешко с гъбен сос беше отвратително.
Басейна е малък със много студена вода ,джакузито също е с леко хладка вода и има само две дюзи от където тече водата ...Парната баня и сауната ги бива. Спа кабинетите са стъклени и се намират непосредтвено до басейна , и съответно докато се отпускаш по време на някоя процедура чуваш всичко което се случва там...
На басейна има само 5 - 6 подобни на шезлонги лежанки и нали се сещате че ако те са заети трябва халата ти да е на земята ...А да не забравя е в офертата от lapni.bg имаше 15% отстъпка от спа процедурите, но уви НЕ. В хотела се чудеха и маеха когато попитах ....и резултата беше че ''НЯМА ТАКОВА НЕЩО""
Има още доста неща но виждам че стана доста дългичко .
А да не забравя да похваля Парк за танцуващи мечки ,парка е НЕВЕРОЯТЕН,добре подържан ,личи че има любов към животните.
Пътя от Белица до парка е разбит ,има доста дупки, но си заслужава определено.Персонала е страхотен ,въпреки че в сайта им пише че отварят за посетители на 1- ви Април хората си ни обясниха каквото ни интересуваше и бяха доста дружелюбни. Е все пак ако сте към тази посока, не ги пропускаите.
кристина манолова
отседнал Март 2010 за 1-3 дни млада двойка
2010.03.17
13:07
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

много нестандартно,красиво и уютно хотелче!много сме доволни от стаите,ресторанта,лоби бара и спа услугите.персонала е много симпатичен и любезен!

ралица борисова
отседнал Декември 2009 за 3-5 дни по бизнес
2010.01.05
10:24
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бях отседнала в хотела за няколко дни съвсем наскоро. Атмосферата е много приятна, стилът минималистичен и нестандартен, определено хотелът не е за масовия турист, а по-скоро за хора, които биха могли да оценят интериора, стила и цялостното послание, което дизайнера е отправил. Персоналът е мил и неринуден, не бих казала перфектен, но предвид факта, че това са местни момичета и момчета , които се стараят много мисля, че някои малки недостатъци могат да бъдат пренебрегнати. Стаичките не са огромни, даже напротив, но са уютни и има всичко, от което човек се нуждае. В крайна сметка не отиваш на почивка за да седиш в стаята. Храната е достатъчна, СПА услугите доста разнообразни (масажи с мед, шоколад, вино),процедури за лице и тяло, парна баня, закрит басейн. Препоръчвам хотела, аз останах много доволна.


сняг вали , вали лоби бара
стефи пепечкова
отседнал Септември 2009 за 3-5 дни с приятели
2009.10.16
16:31
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Явно в България, не сме свикнали на различното..то ни плаши.
И ако се поинтересувате повечко-ще научите , че архитектът и дизайнерът на хотела, са спечелили награда за този си проект..
Като искате нещо по-традиционно-чалга и връзки лук и сухи чушки в ресторанта, явно не сте за това място.
Аз отседнах там с приятели -чуцденци, и всички останахме много доволни...

галя петкова
отседнал Април 2009 за 1-3 дни млада двойка
2009.05.18
14:34
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

интересен минималистичен стил, луксозната стая е с прозрачна баня-много добра идея. ние бяхме единствените гости в хотела (бяхме точно преди Великден) и не пуснаха отоплението, дадоха на духалка, която обаче много изсушава въздуха. вечерта, като се върнахме в хотела, ми направи впечатление, че само фоайето беше отоплено, но може би пак е било с печка.
изчакаха ни за закуска до 11 часа. закуската е с идеята да бъде обилна и добра, но качеството на продуктите не е - лошо кисело мляко (в този район ми направи впечатление, че почти навсякъде дават хубаво домашно мляко), хидрогенирано или назнам си какво масло, което е много вредно, суха паста балкан (??!!), шпек салам (от кога не го бях виждала), пластмасовия хляб на филийки, без плодове. понеже нямаше други гости, и спа услугите не работеха. не беше и много осветено по коридорите вечерта, на места даже нямаше крушки. не можахме да платим с кредитна карта. според мен не съответства на 4-звезден хотел, но това явно е нормално за страната. нямам впечатление от другите хотели в банско, може би отново бих посетила този, заради банята.

Niki Nikolova
отседнал Февруари 2009 за 1-3 дни семейно
2009.02.19
18:43
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Под всякаква критика е вече този хотел.За съжаление.Никога не бих се варнала там.Обслужването е от зле та наи- зле просто не ми се говори колко пари оставих ме поне да имаше защо.Парво плащаме за стая лукс,тя се оказва по гадна от обикновената(понеже ми е за втори път там).Вечерята и закуската вече бяха подигравка.Само искам да попитам колко стрва един килограм Банани и Портокали?Нима парите от нощувките са малко и не можете да си позволите да сложите по един цял банан, а сте разделили банана на три.А за портокалите да не говорим.И кои ви даде тия 4-ри звезди като нищо в хотела не работеше.Нито кабелната беше наред.Нито пост терминала работеше.Нито компютара ви.Ако продалжавате така ще останете и без тези клиенти

Ива Билюкова
отседнал Февруари 2009 за 1-3 дни семейно
2009.02.18
17:35
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Прекарахме там един уикенд. Не сме доволни. Не видях другите стаи, но нашата беше под всякаква критика- тясна, не беше изчестена, почти без прозорци. В последствие установихме, че мини бара не е бил зареден. Добре поне, че не ни накараха да плащаме липсите. Халати за басейна ни донесоха на втория ден. За басейна нямам забележки. Иначе в Спа-то-щяхме да се опърлим във врящата хидромасажна вана. Сауна и парна баня не сме ползвали. Относно ресторанта-не готвят вкусно. Повечето време почти всички тави бяха празни. Явно капацитетът им за готвене не отговаря на броя на гостите. Да не говорим, че в събота вечерта и неделя сутринта нямаше къде да седнем.

малин кръстев
отседнал Януари 2008 за 3-5 дни семейно
2009.01.02
17:44
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела не си заслужава,нищо не е наред в този хотел.1-во кухнята в ресторанта е отратителна а освен това шведската маса е по-скоро за хотел с 5-6 стаи(много скромна)2.Освелението в стаята която бях не работеше(не беше проблем с крушките)лампите се светкаха и гаснеха сами,3 в банята мивката течеше и тъй като няма ка да стигнеш до тоалетната без да се опреш в мивката щото е супер тясно винаги се намокряш,вратата имаше луфт и постоянно се тряскаше от всякакви външни движения,телевизията пращеше на умиране невероятно лоша картина,спа центъра е невероятен т...к,супер студен,правеха му ремонт(31.12.2008-3.1.2009,а кво ли са правели цяло лято),джакузито не е джакузи а миризлива хидромасажна вана много неудобна няма да ми стигне и цяла книга за да ви опиша.Хотела отговаря на 2 звезди,нищо не е като хората.

Боряна Тодорова
отседнал Декември 2007 за 3-5 дни с приятели
2008.10.04
20:07
коментар
Ani Popova
отседнал Август 2008 за 1-3 дни с приятели
2008.09.03
09:45
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

На мен ми хареса.....близо е до центара....прекрасна глетка......супер СПА. Определено е малко нестандартен....но си заслужава

vili_nova new
отседнал Август 2008 за 1-3 дни млада двойка
2008.08.27
10:49
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Е.е.е.е.е. малко е екстравагантен но определено си заслужава да се види. Доста тихо и уютно място,близо до центъра
добро място за почивка...ама наистина почивка


Emil Petrov
отседнал Юли 2008 за 3-5 дни с приятели
2008.08.27
10:38
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

На мен горе ,долу ми хареса този хотел....но жена ми направо се влюби в него. Прави си разни спа процедури...маза си лицето и тялото с шоколад и какво ли не.Не зная в какво очакваше да се превърне....но определено сърничка не стана...... отново.
но кой знае....надеждата умира последна





sakaliev_18
отседнал Януари 2008
2008.04.14
01:19

Този хотел е номер 1 маните ги хората които говорят глупости те си нямат работа и само оронват репутацията на хотелите в банско и така 6ефовете на хотелите се съмняват в персоналите си ама изоб6то не е така си4ко си има своите минуси и плюсове така 4е вила рока е номер 1 най ве4е персонала

Ania Pencheva2009.04.22 20:01
Малоумник хотела е отжратителен поже4е надали схте се жърнем там обслуйването е уйаснос ержитиорите са бавноразвиващи ти се
sakalievcheto
отседнал Март 2008
2008.04.14
01:12

зна4и хотела е просто супер вярно 4е малко опстановката е по така оба4е нали трябва да има малко разнобразие няма вси4ки хотели да са еднакви този хотел просто е супер опслужването е много добро и спа центара е супер просто абе с една дума хотел а си е супер сам по себе си с своите услуги и опслужване само 4е поже4ето хора само гледат да пи6ат глупости по саитовете

usmiv4icata (1)
отседнал Юли 2007
2008.04.11
22:11

ТОЛКОВА МНОГО МИ ХАРЕСВАТ ПРЕСТОИТЕ МИ В ХОТЕЛА ПРОСТО ВСИЧКО Е ЧУДЕСНО ОСОБЕНО ОБСЛУЖВАНЕТО ВСИЧКИ СА МНОГО УЧТИВИ

ДИМИТАР ПЕТКОВ2010.03.05 11:30
НЕ ПЛАЩАТ НА ПЕРСОНАЛА ЗАПЛАТИ, ИЛИ СЪС 2-3 МЕСЕЦА ЗАКЪСНЕНИЕ ИЛИ ВАОБЩЕ ТЕ ГОНЯТ БЕЗ ЗАПЛАТА
2007.11.19
14:09

Бях този уикенд в хотела и мога да кажа, че не ми допада нито осветлението нито отоплението му. СПА-центъра може би си заслувава, но едва ли само заради него си струва да отиде човек на това място. Персонала нито е по-скоро учитив, но за сметка на това при нужда от него трябва да се чака с часове за адекватна реакция.

2007.10.22
22:58

Мога да твърдя, че до голяма степен съм съгласен с предходното мнение. Черните тонове, наистина всяват мрачни мисли, но пък никои на сила не може да закара, все пак тез модерни неща не всеки ги разбира, има и поколонници на сатанизма. Но дейтвително стъклените санитарни възли са доста ажангардна технология, следащата стъпка е да сложат камери и да се излъчват по телевизорите и без това там има липси на съществени програми. И накрая персонала е очтив, но пък липсата на ясно изразена позиция на кранчетата за вода с нищо не може да се замени.

2007.10.22
11:22

Обстановката в хотела е малко тягостна от това, че интериора е издърван изцяло в тъмни и черни тонове. Създава се усещане на тъмнота, което очевидно след два дни престои там се прехвърля и върху персонала на хотела. Друго неприятно впечатление ми направиха баните на заведението, които всъщност са една стъклена площ отделена от стаята. Малко конфузна ситуация е да не може да се усамотиш дори в банята. Друг проблем, който може да развали напълно впечатлението от хотела е неучивостта на персонала и отправяне на лични обвинения преди да са проверени фактите. Никак не е приятно да се доказва, че "нямаш сестра". Затова дори при съмнения за проблем е добре първо да се комуникира лично с човека, а не да се отправят обвинения напосоки и неоснователни.


Други хотели в БанскоЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share