хотел Холидей Груп ***, Банско

Рейтинг:  4 star rating  3.9 / 5 (11 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Банско
Благоевград    0.2 км
Баня – лечебни минерални извори и спа процедури
Благоевград    5.7 км
Добринище – термални извори и спа процедури
Благоевград    6.2 км
Добринище
Благоевград    6.2 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Milan8333 (1)
отседнал Януари 2016 за 1-3 дни с приятели
2016.01.24
23:15
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Изключително приятно хотелче. Цените са повече от ниски за качеството, което предлагат. Много любезен персонал. Закъсняхме като се пребирахме от пистите и се обадихме на рецепция като помолихме да си заплатим, за да ни пребере бусчето на хотела. Веднага дойдоха да ни вземат и отказаха да ни вземат пари за услугата. Контраста в мненията с предишни години е голям и попитах на какво се дължи. Оказа се че хотела е даван под наем и зле стопанисван от наемателите. Препоръчвам го за феновете на ските.

RalicaUrukova (1)
отседнал Декември 2015 за 3-5 дни семейно
2016.01.05
06:04
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Изключително доволни сме от Новогодишния си престой в хотела. Храната беше повече от перфектна, а цените съвсем народни. Перрсонала изключително много ни обгрижва по време на целия ни престой. Хотела е много уютен и топъл. Нямам забележки, бих го посетла отново през този сезон.

IvanIvanov (1)
отседнал Февруари 2015 за 1-3 дни семейно
2015.02.17
02:27
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте на всички.Бях отседнал в този хотел с приятелката ми на 13 и 14.02.2015 г.На рецепцията ни посрещнаха с умивка от момчето там.Настани ни в стаята беше топло.От празничната вечеря сме много доволни беше обилна и имаше много неща и всичките бяха вкусни.Имаше и диджей,който ни забавлява с многообразна музика беше уникален.Много сме доволни от целия персонал и си искарахме супер.

mokomoko1 (1)
отседнал Декември 2014 за 1-3 дни с приятели
2015.01.03
05:51
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

НИКОГА,АМА НИКОГА НЕ СТЪПВАЙТЕ В ТОЗИ ХОТЕЛ!!!! Въпреки ,че да използвам думата хотел,за тази дупка е неуместно.Предишният коментар е доста красноречив и пълен,но аз ще допълня още няколко пропуска,като за начало токът също спираше,но хигиената в ресторанта беше покъртителна.На вечерята на 01,01,2014(КОЯТО АЗ БИХ СГОТВИЛ В КЛАСИ ОТГОРЕ ОТ ТОВА КОЕТО СЕ СЕРВИРАШЕ,СИЧКО БЕШЕ ГОТВЕНО ПРЕДИ ДЕН 2 И СТОПЛЯНО)ножове вилици и чаши не бяха мити от предишният ден!!остатъци от храна навсякаде масите не бяха забърсани.Каквото си оставиш това намираш.Пълна подигравка с хората и с празника.Единственото хубаво(силно казано но на фона си е направо хубаво)беше музиката в ресторанта която дигна настроението и алкохола който си носеха хората.За стаите-в банята скъсана слушалката на душа(но нормално да не я оправят при положение че няма топла вода за какво да я използваш).Спалнята-2 матрака един върху друг сабрани с още 2 матрака...Телефона в стаята нямаше кабел.Просто беше невероятно.Хората нямат идея от хотелиерство и ресторантьорство.Май се бяха сабрали цялото семеиство да са персонал и които от каквото си мисли,че разбира там беше.
Пълна трагедия,лошото е че догодина някои пак ще се излъже с тези ваучери защото уж е евтино и тези ще си продължават с издевателствата над хората,заради това пиша коментар искам да помогна и никой да не си прецаква празниците !!!!!

Rozaliya2015.02.16 05:20
Посетихме хотела на 14.02.2015г. Искам да споделя, че съм очарована от гостоприемството и обслужването в хотела. Бяхме за 2 нощувки със закуски и 1 вечеря. Цената беше абсолютно достъпна за мен и семейството ми. Искам да подчертая, че детето ми ( на 6 години) бе настанено на редовно легло, а не на допълнителните разтегателни дивани, които има в другите хотели за децата. Вечерята беше богата, а от закуската съм възхитена. Имаше домашно приготвени мекички. Персонала е много мил и отзивчив.
Ivkozz 48 (1)
отседнал Декември 2014 за 1-3 дни с приятели
2015.01.03
04:38
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЛОШ ХОТЕЛ! Собствениците на "Холидей Груп" трябва сериозно да се замислят върху начина си на съществуване в този бранш. НЕЛЮБЕЗЕН ПЕРСОНАЛ (Ако за това може да бъде сметнат киселият рецепционист, готвачът и единствената сервитьорка). СТУДЕНИ СТАИ И ЛИПСА НА ТОПЛА ВОДА (Абсурдно е как в зимен курорт като Банско, клиентите на този хотел са "осъдени" на студ въпреки наличието на всичко необходимо за създаването на една нормална температура за пребиваване). ЛЪЖА С ИЗПОЛЗВАНЕТО НА САУНАТА (В първоначалната оферта, сауната е обявена за свободно ползване, но когато отидете на място, започва пазарене за допълнително заплащане). УЖАСЯВАЩА КУХНЯ (Храната в хотела е под всякаква критика, както вкусова, така и естетическа. Сурови пържоли, месо от консерва, застояла баница или мухлясал хляб!) ЛИПСА НА ХИГИЕНА (Мръсни чаши, вилици и ножове, което може да отврати всеки).

ПС. Бих посъветвал всеки, който има намерение и е привлечен от примамливата оферта на Хотел Холидей Груп, да не използва услугите на този хотел, тъй като рискувате да останете крайно недоволни и с горчив вкус от така дългоочакваната почивка. ПОСЛУШАЙТЕ МЕ!

lotosbg (2)
отседнал Февруари 2013 за 1-3 дни семейно
2013.02.19
14:29
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Посещаваме хотела за втори път през 2012 за два дни за св.Валентин и тази година отново за два дни
През 2012 бяхме в апартамент беше прилично топличко чисто
Тази година бяхме в двойна стая също останахме доволни беше ни топличко водата бе гореща и в банята топличко
Доволни сме от престоя си там
Благодарим на домакините и на администраторката също много учтива и приятна
Бихме посетили отново !

gen_ata (1)
отседнал Февруари 2012 за 1-3 дни семейно
2012.02.08
16:06
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

На външен вид доста добре изглеждащ хотел. Чисто.
Но ... температурата в стаята беше почти колкото и навън. във всяка стая има радиатори, но с не повече от 3 /три/ глидера. Дали те ще могат да направят температурата 20-21 градуса ???

Да не говорим за топла вода ?

Не отивам втори път !!!

Гергана Деянова
отседнал Март 2009 за 1-3 дни семейно
2009.03.15
17:51
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелчето е добро. Посрещнаха ни не като клиенти, а като скъпи гости. Отношението на персонала не се промени през целия ни престой, бяха много мили. Навсякъде е много чисто, топло, с постоянна топла вода. За съжаление извън сезона механата не работи, вече беше затворена, и не можахме да опитаме кухнята им.

Milena Ivanova
отседнал Януари 2009 за 3-5 дни млада двойка
2009.02.06
19:03
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотельт е с много добро обслужване и отлична кухня в механата.Доволна сьм,топло е,а хората там са много мили и внимателни

Диана Петрова
отседнал Ноември 2008 за 3-5 дни семейно
2008.12.02
12:54
коментар
Марина Димчева
отседнал Януари 2008 за 1-3 дни млада двойка
2008.07.03
12:14
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът е малко отдалечен от центъра, но иначе предлага сравнително добри условия. Лично ние имахме проблеми с шума, който вдигаха група ученици, настанени в хотела, но след разговор с рецепцията, имаше известно затишие - проблемът е, че трябваше да им се обадим, защото те иначе не биха предприели никакви мерки. Ние бяхме настанени в апартамент, който е на 2 нива и беше приятен. Закуската не е добра, защото се предлага меню от 3 вида закуска, за която чакаш после да ти бъде приготвена - могат да направят по-добра организация. Като цяло все пак - за цените, които предлагат и имайки предвид, че човек на такова място прекарва малко време в стаята си, хотелът е хубав.

2007.06.16
12:05

Много елегантен хотел, ниски цени за високо качество


Други хотели в БанскоЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share