хотел Панорама ***, Сандански

Рейтинг:  4 star rating  4.0 / 5 (18 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Сандански – минерални извори, спа комплекси, извор...
Благоевград    1.9 км
Кордопулова къща - Мелник
Благоевград    11 км
Мелнишки пирамиди
Благоевград    11.1 км
Роженски манастир - Мелник
Благоевград    12.7 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Ironman (1)
отседнал Ноември 2017 за 1-3 дни сам турист
2017.11.25
08:34
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Лош хотел!Дали бяха оферта в нета за 40лв.намясто ме таксуваха 55!В стаята телевизията прекъсва има само нова тв другите не могат да се гледат!В ресторанта мизерия!Носят ми меню с някаква измислена китайска кухня друга нямали!Крайно разочарован това не струва 55лв.на нощ!!!

Gergana147 (1)
отседнал Май 2017 за 1 седмица с група
2017.06.07
04:44
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела не е просто нула, а отрицателна цифра. Превърнали са го в лагер за ученици, но не се коментира никъде. Всяка седмица пристигат автобуси с деца с престой от понеделник до петък. Хигиената е ужасна, 3 каметиерки ( горките жени) чистят цялата сграда. Басейна не се почиства, отделно се правят ремонти на приземния етаж ( обособяват се нови стаи). Храната е с лошо качество. Само за персонала оценката ми е 10-учтиви , усмихнати и възпитани хора. Това беше последното ни посещение ( от 8 години сме клиенти на хотела) в този хотел. Може би новите собственици са виновни за тази мизерия , в която за първи път попаднахме.

borqna_djuneva (1)
отседнал Май 2017 за 1 седмица семейно
2017.05.26
12:05
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Аз и синът ми ( 5 г.) посетихме хитела за трета година. За съжаление, този път сме доста разочаровани. Басейнът беше студен ( сутрин почти леден). Първия ден казаха, че има авария, след това-помпата не работела...На третия ден един от трите чучура с топла вода взе да тече, но само през деня и водата продължи да е студена. За първа година, при пълен хотел, басейнът остана празен. Освен това, за седемте нощувки, само веднъж ни бяха сменени кърпите и спалното бельо, а кошчетата- 2 пъти бяха почистени. Фитнесът не работи, поради ремонт, но това не е отбелязано на ел. страница на хотела. Сауната работи само по заявка, като на въпрос "Защо",
бе обяснено, че е зимна процедура... Собственикът е нов, но очевидно не прави подобрения, а напротив, което е жалко, т.к. хотелът има прекрасна локация, голям басейн и комфортни стаи. Хубавото е, че кухнята продъжава да е вкусна. Дано изброените мунуси бъдат коригирани!!!!

PetiaD (1)
отседнал Май 2016 за 3-5 дни с приятели
2016.05.24
05:52
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ужасен хотел с доста неадекватен персонал и ръководство. Целият кошмар започва с пристигането. В стаите няма завеси. Управителката ми предложи да закача шалтетата от леглата с безопасни игли. Никакъв ефект. Вечер от басейна които е осветен в стаята е като ден,а и като напече слънцето през деня е кошмарно топло. Няма комарницк на балконските врати. Престоя ни се превърна в още по-голям ад след като имаше поети от страна на хотела ангажименти за балове за които дори не бяха уведомили никой от гостите си. Дънеща кръчмарска музика до сто часа при пълен хотел с деца.Поради тези мероприятия хората дори нямаше къде да вечерят в "огромния" им ресторант.
Мисля да не продължавам с описанията защото има още доста какво да се напише.
Не си го причинявайте!


Вместо завеси
elena atanasova (1)
отседнал Юли 2015 за 1 седмица семейно
2015.07.19
06:48
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Използвахме пакетите за почивка в хотела.Прекарахме невероятно.
Бих искала да кажа,че имат невероятен персонал.Кухнята е с
достъпно меню,а пък за вкусовите качества нямаме думи.
Единствен минус-в басеина се допускат външни лица,което създава
неудобството да ставаш рано,за да си запазиш шезлонг.
Въпреки това,при удобен случай,пак ще ги посетим.
Искам да добавя,че хотелът е разположен в парка и това му носи
една прекрасна тишина за релакс.

ani4ka_ ivanova (1)
отседнал Юни 2014 за 1-3 дни семейно
2014.07.06
11:46
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Прекарахме три страхотни дни в хотел Панорама- Сандански.Много ни хареса хотела , а бесейна е много голям и чист!Храната беше в изобилие и държа да отбележа , че беше много вкусна.Персоналът също беше любезен и учтив.При възможност ще отседнем пак там със сигурност.

tornado (0)
отседнал Септември 2013 за 1 седмица семейно
2013.09.07
11:24
коментар
batdin (1)
отседнал Май 2013 за 1 седмица семейно
2013.05.07
20:19
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът е на хубаво място,има хубав басейн,ресторант,спа.
Ако обаче имате НЯКАКВИ претенции относно хигиената...по-добре не си разваляйте почивката в хубавия Сандански,като изберете този хотел.Не само,че не почистиха пода и не смениха спалното бельо и хавлиите за 5-6 дни,но не го направиха и след като им напомнихме да го сторят.Само след скандал получихме някаква хигиена,но на цената на скъсани нервн.Така,на последния ден си тръгнахме от почистена стая.
Мокетът впрочем си беше целия в лекета и цигарени дупки още отначало.


това е панорамата от задните тераси мокет мокет
miss.sitara (1)
отседнал Септември 2012 за 3-5 дни сам турист
2012.09.30
17:45
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бях в хотела за 5 нощувки и останах много доволна.Местоположението на хотела и прекрасно..близо до парка и града, но в същото време далеч от шумотевица, на спокойно и тихо място..Басейна е страхотен, поддържан.Персонала на хотела е много учтив, в ресторанта обслужването на ниво и с добра кухня.В стаята почистваха всеки ден, сменяха хавлии и спално бельо..Изкарах една незабравима почивка!Станах фенка на тоя хотел и догодина, живи и здрави, ще дойдем отново.. вече семейно.


maria84gergova (1)
отседнал Юни 2012 за 3-5 дни семейно
2012.06.28
09:38
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,
Посетих хотел Панорама заедна със съпруга ми, това беше първата ни почивка като семейство, но останахме разочаровани от съотношението качество на предлагана услуга спрямо цената на стая за вечер (90лв).
Още с пристигането ни и настаняването в стаята установихме, че вратата към балкона е развалена, трудно се затваря. Също така и климатика не работеше през два от дните на престоя ни там, сам се включваше когато си иска и се изключва! Следващата голяма изненада- липсата на интернет в стаята, въпреки че навсякъде е обявено, че се предлага тази услуга по стаите. Споделихме за проблема ни на рецепция, но от там се извиниха "имали проблем по етажите с безжичните връзки".За целия ни престой там 4 нощувки интерната така и не можаха да го оправят, но като ги гледах много зор не си даваха.
По отношение на чистотата-всеки ден чистеха стаята, сменяха кърпите, след втората вечер и спалното бельо смениха, не се оплакваме. А отношението на персонала в ресторанта беше много добро и професионална- браво!
При следватата ни почивка в град Сандански ще се ориентираме към друг хотел!

sunshine81bg (1)
отседнал Юни 2011 за 1-3 дни с група
2011.06.25
21:33
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът разполага със страхотна база, добре поддържано и чисто е. От едната страна на хотела има страхотна гледка към града.

Бяхме с група ученици и бяхме възхитени от професионализма на спасителя на басейна и начина, по който се справи с организацията на групата там. Имайте предвид, че за ученици позволеното време на басейна е около час (беше неприятна изненада, туроператорът не беше счел за нужно да ни информира или просто не е знаел) При пристигането ни бассейнът беше пълен с хора от града и трябваше да чакаме късен час, в който да можем да използваме басейна като гости на хотела.

За съжаление имаше много неприятни моменти породени от недостатъчно добрата организация за групата и некомпетентното и авторитарно разрешаване на възникналите проблеми от страна на управата.

Има страхотна шведска маса, но внимателно проверете първо дали имате право на достъп до нея. Въпреки че беше уговорена за групата,с която бяхме, на сутринта се оказа, че има сервирани студени парчета баница и чаша негазирано безалкохолно, които голяма част от учениците решиха да прескочат.

Аз бях настанена в апартамент с четири места и спах на разгънат диван с някакъв ужасен ръб по средата, който е можеше да бъде избегнат и правеше спането доста предизвикателно. В същата стая нямаше каквито и да е шкафове, а климатикът беше в съседната стая/спалня.

Искрено препоръчвам на групи, които отиват в хотел "Панорама", гр. Сандански, внимателно да разпитат предварително за условията на услугите, за които се договарят, за да не се получават неприятните ситуации, в които изпаднахме ние.

Мариета Младенова
отседнал Август 2009 за 3-5 дни семейно
2009.09.10
19:43
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Преди няколко дни бяхме на почивка в Сандански и отседнахме в хотел Панорама.Много беше хубаво.Стаите са просторни и чисти;всеки ден ни сменяха кърпите в банята.Персоналът е много любезен и внимателен;басейнът е чист храната е супер.Прекарахме си много хубаво.Непременно го посетете ще останете доволни.Ние също ще отидем догодина пак.

Мария Узунова
отседнал Юли 2009 за 3-5 дни семейно
2009.07.28
10:55
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът е прекрасен, модерен, чист и комфортен, разположен е на 5 мин. от центъра, същевременно на спокойно място над парка. Препоръчвам го горещо, с децата ми изкарахме прекрасна почивка, абсолютен еквивалент на морска. Самият град е твърде интересен и дава възможност за множество разходки, а цените в заведенията са в пъти по-ниски от тези на ужасните морски капанчета. Никъде в ресторантите тук не чух да се носи кошмарна фолк музика. В хотела има постоянен достъп до интернет, басейнът се почиства редовно и е перфектен. Персоналът е съставен от мили и любезни хора, за пръв път в България се чувствахме уютно, весело и приятно.

Нели Иванова
отседнал Август 2008 за 1 седмица семейно
2009.07.21
03:14
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме в хотела миналото лято с дъщеря ми.Много ни хареса.Стаите,басейна,изгледа-всичко беше както на снимките в сайта.Любезен персонал,чисто,тихо и приятно.И всичко това на една добра цена.Искаше ми се тази година отново да почиваме в този хотел,но бях неприятно изненадана от близо почти двойното повишение на цената.


панорамен изглед от стаята басейна през деня ...и през нощта
hotel Panorama2009.08.11 18:10
Благодарим на всички участници във форума за споделените мнения е впечатления за хотел Панорама! Вашата оценка е нашият най-точен ориентир за нивото и качеството на предлаганите услуги! По повод на коментара на г-жа Нели Иванова за почти двойно увеличение на цените, обаче, не можем да се съгласим, тъй като те не са променяни изобщо и всеки сезон предлагаме актуални промоции. Ще се радваме тя отново да бъде наш гост, за да можем да коригираме грешното впечатление!
Иванка Андреева
отседнал Юни 2009 за 1-3 дни с група
2009.06.19
21:33
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Гостувахме два дни в хотела с 50 ученици.Възхитени сме от топлото посрещане,любезното отношение към децата,въпреки че бяха шумни,перфектното обслужване на персонала.Стаите бяха в изряден вид,закуската беше отлично организирана.Спасителите и персонала се погрижиха и учителите да прекараме един спокоен уикенд.Препоръчваме хотела на всички,които желаят да прекарат една спокоина и перфектна почивка.

antoaneta stefanova
отседнал Юни 2009 за 1-3 дни семейно
2009.06.07
16:11
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

straxoten xotel,vanshno mnogo krasiv,kakto i vatreshno,mnogo 4ist i luksozen,a personala prosto e straxotno lubezen.mnogo e dobar za po4ivka,zashoto e mnogo tixo i spokoino.malko zakuskata e oskadna,kakto ot strana na xrana,takai ot strana na napitki,no kato cialo e straxoten xotel

Богомил Станков
отседнал Февруари 2009 за 1-3 дни семейно
2009.03.02
17:21
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Добър хотел за една спокойна почивка.Кухнята е супер. Още малко трябва да се пипне тук там и ще е още по добре. Благодаря !!!

елена георгиева
отседнал Май 2008 за 1 седмица семейно
2008.05.31
17:42
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът е много хубав, построен на тихо и спокойно място и в същото време много близо до парка и центъра. Целият персонал е страхотен и много учтив. За 10 дни успяха да създадат условия за страхотна почивка на моето семейство

2008.01.30
19:26

това е най готиния хотел в света от момента в който аз и класа ми влязохме в хотела бяхме радостни! Това бяха най-хубавите 4 дни в живота ми!


Други хотели в СанданскиЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share