teodor111 (6)
отседнал Август 2016 за 1 седмица семейно
2017.05.08
03:16
коментар
lusyy (1)
отседнал Юли 2016 за 3-5 дни семейно
2017.05.01
11:34
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Аз също бях 2016 в комплекса и не споделям мнение, от снимки.Менюто е разнообразно отговаря на цените, водата в басейна е чиста, персонал като навсякъде и много любезни и усмихнати и по пестеливи откъм лпбезност.Всякой ден хапвахме готвено, супи и биволско мляко което е страхотно.Сладоледите също са много вкусни и на много достъпни цени.Като се има впредвид летни горещини кой би си държал мляко в бунгало или където и да е,да патува с часове и кой знае след колко дни да отвори купички мляко и да снима вече развален продукт.Явни господина не е отишъл да прекара пичивка, а да снима и злослови дребнавщини.

teodor111 (6)
отседнал Август 2016 за 1 седмица семейно
2016.08.12
12:30
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте на всички които, са били вече в комплекс "Минкови бани", с.Спанчевци. Помните ли колко беше хубаво там? За съжаление тази година (2016) нещата са коренно различни. Ремонт и освежаване в бунгалата явно не е правен тази година. Стените са мръсни, ламината е на дупки, матраците са на петна. Казваш си: както и да е за една седмица все ще го изтърпя някак.Тук е мястото за попитам какво се подобри в комплекса че, вдигнахте цените през 2016г. Тук идва и голямата изненада: КУХНЯТА. Е няма такова нещо. Аз съм бил в казарма, бил съм и за риба на полеви условия, такива буламачи не съм ял никъде. Сервират ти мусака-заливката е като каиш. Поръчваш супа леща-в чинията има повече лук и моркови отколкото леща. Собственика предлага овче кисело мляко- С МУХЪЛ. Още на третия ден започнах да пия ранитидин. Сервитьорките са другата забележителност там. Повечето (не всички) се държат все едно че, клиентите са абуригени и им губят времето. Скандалите между почиващи и персонал са ежедневие. Никой не ти дава обяснение защо храната е такава. Две години почивам там никога чистачка не е влизала да почиства бунгалото. И за да небъда голословен добавям снимков материал.


teodor1112016.08.13 10:25
Някои снимки неизлязоха в първия коментар, затова ги публикувам пак. Така изглежда една от стените, където очевидно е имало нещо на стената, но вече е останала само стойката с остри ръбове. Добре дошли в Комплекс Минкови Бани!
teodor1112016.08.13 10:41
И понеже кухнята е най-незабравимото преживяване там, за вас и вашият стомах публикувам и менюто. То е едно и също всеки ден. Променят само една-две супи и едно "ястие". Видно е от лепенките върху менюто. Върхът на кулинарията в Комплекс Минкови бани е пица "Монтеки". В състава и влизат: дом. пюре, салам, БОБ, ЛЮТО ЧУШЛЕ и кашкавал. за десерт ви предлагам сладолед с топло сладко - 250 БРОЯ само за 2,90

Други хотели в с.Спанчевци

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share