deni204 (4)
отседнал Март 2016 за 1-3 дни семейно
2016.03.26
12:17
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

През почивните дни решихме да посетим гр.Априлци. Отседнахме в хотел ” Център’’ на град Априлци.Това е един фантастичен хотел.Останахме изумени– в най-добрият смисъл от стаята, в която бяхме настанени,чистотата, гостоприемството,топлото отношение и невероятната кухня на ресторанта към хотела. Пътували сме много,но такова бижу, какъвто е хотел ” Център’’, не сме посещавали.Управителката на хотела г-жа Йонета Колевска ,винаги усмихната,задоволяваше и най-малките ни капризи,обясняваше ни всичко за което я питахме с удоволствие.Невероятен човек.Ако всички управители на хотели са като нея – хотелиерството във България ще просперира.Поклон дълбок пред тази жена.Желаем и от все сърце много здраве и всичко най-най добро,както и на целият персонал.Можем да пишем още и още,но думите са малко.Брилянтен хотел с чудесни хора,а гр.Априлци е един град шедьовър с уникална природа ,достоен за картините на художник.С хиляди благодарности и нестихващо уважение – сем.Игнатови / гр.София/ от 03.03 до 05.03-2016г.вкл.

stoichkov (21)
отседнал Юли 2015 за 1-3 дни семейно
2015.07.19
07:02
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Един хотел в който може човек да почива и забавлява. Много хубави и просторни стай с прекрасен изглед. Много хубава лятна градина и добра кухня.



Други хотели в АприлциЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share