Дедовите къщи, с.Старо Стефаново

желая да следя тази тема за нови коментари
Lili Mladenova (7)
отседнал Май 2015 за 1-3 дни с приятели
2015.05.09
01:56
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

На 6 май с приятели се разхождахме в района. Отбихме се в махала Старо Стефаново. Естествено комплекса Дедови къщи впечатлява с външния вид и се насочихме, за да го разгледаме. От вратата на кафето излезе един господин и ни посрещна с думите:" Няма места, не можем да Ви дадем закуска, не вдигайте шум...." и подобни отрицания без да сме предявили каквито и да е искания....
Явно тези хора не са балканджии, а просто поредните новоизлюпени богаташчета с желание за бързи пари. Явно не са и чували за личната реклама тип " от уста на уста". Е , сега аз казвам на всички -НЕ ХОДЕТЕ ТАМ!НЕ,не стъпвайте в Дедовите къщи!
Старо Стефаново си заслужава като местенце за посещение, месното население са уникални хора, истински балканджии, кметицата е невероятен човек,препоръчвам да се посети района, но не отсядайте в Дедовите къщи.
Запитахме месните защо ни посрещнаха така в Дедовите къщи и ни беше обяснено, че това са нови собственици, което обяснява и добрите стари отзиви за комплекса...явно лежим на стари лаври ...
От един пътешественик и любител на Балкана, посетил какви ли не места в България, посрещан къде ли не, този комплекс получава един голям минус за отвратително посрещане.

vanko_vn (2)
отседнал Август 2013 за 1-3 дни семейно
2013.09.09
19:14
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Село Старо Стефаново е едно място, което си заслужава да се види - архитектурен резерват, където времето сякаш е спряло за няколко столетия. А посещавайки го непремнно трябва да се отседне в "Дедовите къщи". Възхитени сме от както от самия хотел, така и от обслужването. Собствениците са изключително любезни и внимателна. Чувствахме се не като клиенти, а като техни персонални гости. Кухнята е много добра, бай Стилиян ще ви направи най-вкусната пържола, която някога сте опитвали, гарнирана изключително оригинално. И всичко това "полято" с невероятни напитки.


Други хотели в с.Старо Стефаново

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share