Чорбаджи Петкови Ханове, Обзор

Рейтинг:  3 star rating  3.4 / 5 (3 вота)
желая да следя тази тема за нови коментари
l_ilieva (1)
отседнал Август 2014 за 3-5 дни млада двойка
2014.08.26
11:49
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Посетихме хотела през изминалите дни и смятам, че претенциите на собствениците за качество на предлаганата услуга са надценени. Мога да направя следните коментари, които се надявам да са полезни за търсещите настаняване в Обзор.
1. Леглата са изключително неудобни, пружините изскачат, а леглото скърца при всяко дишане. В допълнение, леглото е доста късо за хора с ръст над 1,80.
2. Каналите миришат непрестанно и ужасно. Вратата на банята в нашата стая не можеше да се затваря и нощем се събуждах от острата неприятна миризма. Тоалетното казанче в стаята ни беше развалено и при всяко пускане на водата трябваше да се бориш по 5-6 мин. докато водата спре да тече.
3. В 4 от 5-те дни, които прекарахме, закуската беше купена от баничарницата. През 5-тия ден имаше резен диня и варено яйце.
4. Хотелът е далеко от плажа - ако почиващите имат намерение да ползват само басейна на хотела, разстоянието няма да е проблем.
Сред положителните страни на хотела са чистотата, която се поддържа в стаите, и персонала в ресторанта. Цените в самия ресторант са надутички и има куриози от рода на "филия хляб - 20 ст.", "препечена филия - 40 ст.", но за съжаление това е българската действителност.
В заключение мога да кажа, че не бих посетила хотела отново на тези цени - особено в края на сезона и при наличие на толкова конкурентни хотели.

r_nedyalkov (1)
отседнал Август 2013 за 3-5 дни с приятели
2013.08.20
17:08
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Въпреки че модераторът на страницата смята коментарите ни за непълноправни аз ще споделя още малко от приятните ни мигове в Хановете.Място заслужаващо вниманието ВИ !


Anula (0)
отседнал Юли 2013 за 1 седмица с приятели
2013.07.26
02:02
коментар
Anastasia74 (0)
отседнал Юни 2012 за 1 седмица семейно
2013.07.25
20:45
коментар
stasi_0107 (0)
отседнал Юли 2012 за 3-5 дни с приятели
2013.07.25
14:32
коментар
r_nedyalkov (1)
отседнал Юли 2013 за 2 седмици семейно
2013.07.25
11:22
коментар
stefan77 (1)
отседнал Август 2010 за 2 седмици семейно
2011.09.13
15:36
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

АВГУСТ 2011 година. Нека ви разкажа моите премеждия за въпросният хотел. На пръв поглед всичко е прекрасно, коментара е излишен, личи си и от снимките разхвърляни в интернет..., но само до там. След като го харесах (от снимките естествено), реших да звънна за да питам за условията. Отсреща ми отговори жена, която в последствие разбрах, че е собственичка. В течение на разговора ми се заявява:" задайте си въпроса"??? Да кажем, че съм интелигентен човек и преглъщам въпросните думи и отношение, харесвам цената и снимките и решавам да прекарам почивката си там. Хотелът се намира в самия край на града, на един баир, ходенето на плаж става единствено с автомобил, особено ако сте с малки деца. За ентусиастите е 20 мин. пеша. Първата вечер решихме да вечеряме в механата на хотела. Две много приветливи момичета сервитьорки се грижиха за нас, но горките толкова наплашени от "ШЕФА" (сромен тип 120 кг, обикалящ като цветарка от маса на маса и викащ почти за всичко на персонала), че забравяха кажи речи всяко второ нещо. Храната беше задоволителна. 50% от нещата не ни харесаха(не говоря за алкохола ). Отказахме да повторим. На следващата сутрин на закуска (включена в цената), бях свидетел на още един инцидент с "ШЕФА". Бармана решил да оправи кафе машината защото била счупена. Направи го на 2 стотинки защо я е отворил и то пред 10 човека (то не бяха крясъци, не бяха чудесии). Както и да е, влязохме в някакъв коловоз, намерихме си заведения за хранене, намерихме пътя до плажа и не обръщах внимание на "ШЕФА" и "ШЕФКАТА". В самите стаи няма климатик, само вентилатори, но и това не беше болка за умиране. Имат обаче хотелска система с карта, която изключва захранването на стаята след като излезеш. Всичко много добре, пестене на енергия, но интелигентните системи оставят хладилника включен. Е, тази не беше интелигентна и съответно като се върнеш от плаж, пиеш топла бира... Решавам да оставя една карта на била в четеца, за да работи хладилника.. Съответно големият проблем настъпи. Картата ми беше открадната и ми беше заявено, че е открадната от тях защото не била за тази цел, а си имало какво да стои там. След като им обясних защо е сложена там и че хладилника им не работи, ми беше отговорено най - нахално, че не може да бъде. Поканих ги да дойдат да проверят, но така и не се случи. След като три пъти им казах да ми върнат открадната карта, ми я върнаха на издаването на хотела(сакън да не изхабя ток за 2 лв повече). И за завършек на всичко, колкото и да изглежда добре едно място, като има дразнители от типа на "ШЕФА" и "ШЕФКАТА", може изопщо да не ви хареса. Няма да стъпя повече там и никой от моите приятели също.


Други хотели в ОбзорЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share