Riviera Blue&Blue, к.к. Слънчев бряг

желая да следя тази тема за нови коментари
iv_pif (1)
отседнал Септември за 1-3 дни с приятели
2011.09.11
22:43
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Искам да кажа на всички, че това което не можете да прецените никога, когато проучвате хотелът в който ще се настаните е...ЧИСТОТАТА. Това не се вижда от снимките, не можете и да попитате за чистотата в имейлите си към конкретният хотел....
Пиша в този сайт тъкмо с надеждата, който се интересува някога от този хотел да е наясно,че там е ужасно, ама ужасно МРЪСНО.
Мръсно е още от входа, там виждаш стъклен асансьор с ужасно замазани стъкла.Мръсни са канапетата и табуретките пред рецепцията, мръсно е в стаите, мърсно е на балконите, мръсно е във фоаетата,мръсно е в помещенията за храна. А като застанеш на бара....и се огледаш...е , ужасно е мръсно.
Хотела не е от евтините, направен е с доста вложения и много безумен харч за всичко друго,но не и за чистота.
По пода има мокети в бяло и черно....и с много, много петна по тях. Ако имате дете, не ходете с детето си. Там не е възможно то да си играе спокойно, и да се храни спокойно...освен ако преди това не е свикнало да живее в мръсотия и ..кочина.
Този пост е за всички, които чистят в домовете си и не могат да си представят даже какво е да си дадеш парите за уикенд на море...в мръсен хотел.
Всички, останали....това не се отнася за вас.Хотела беше пълен ...между другото. А из интернет пространството това е първият коментар)


Други хотели в к.к. Слънчев бряг

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share