stil21ltd (1)
отседнал Януари 2010 за 1 седмица семейно
2011.02.22
11:06
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

“Апарт хотел ОРБИЛУКС”*** е апартаментен комплекс, намиращ се в сърцето на един от най-модерно оборудваните ски курорти в Източна Европа - Банско. Комплексът е разположен на 500 м. от кабинковия лифт, на 1500 м от центъра на гр. Банско и на 5 минути от Национален Парк „Пирин”, както и на 170 км. от летище София. Градът предоставя възможности за активен спорт и туризъм през цялата година.
За удобство на гостите в хотела има централно отопление, рецепция, рум сървиз, интернет, лоби бар, елегантен ресторант в изискан стил с лятна градина, барбекю, съвременно оборудван Спа център със закрит басейн, фитнес, сауна, парна баня, зали за масаж, ски- гардероб, разполагащ с последни модели ски, минибус, осигуряващ безплатен превоз от хотела до началната станция на лифта, асансьори, подземен гараж и открит пакринг за 25 автомобила, коли поднаем, обмяна на валута, 24 часа лекарски услуги, екскурзии, бизнес услуги. Oт апартаментите се открива невероятна гледка към ски пистите над Банско и Пирин планина. Всеки гост може да се възползва от SPA центъра, предлагащ процедури като:
- Ароматерапия;
- Шоколадова терапия за тяло;
- Шоколадова терапия за лице;
- Отслабваща антицелулитна терапия;
- Различни видове пилинг;
- Масажи;
“ОРБИЛУКС” *** разполага с 41 едноспални, 10 двуспални апартаменти и 30 студия, които са напълно оборудвани, включително и с кухненско обзавеждане, като във всеки апартамент има кабелна телевизия, телефон с външна линия, тераса, баня с WC оборудвана със сешоар и паник бутон, локално отопление, интернет.


facade studio restaurant swimming pool

Други хотели в БанскоЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share