georgi_s (1)
отседнал Юли 2012 за 1-3 дни млада двойка
2012.08.05
17:03
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът се намира на хубаво място и е съвсем близо до центъра. Има ресторантче и малък магазин за китайски сувенири, винаги празни, работещите там видимо скучаеха. Чак с жената се чудихме дали работят. Стаята беше чиста, с климатик - изглежда точно като в сайта на хотела.Персоналът беше любезен, но май не всички служители си разбират от работата, натъкнахме се на новопостъпил служител, който беше отчайващо ненаясно със задълженията си. По стаите има интернет връзка с кабел, скоростта беше добра. Също и във фоайето има компютър на разположение на гостите, макар и доста старичък, предполагам, че върши работа. Ние си носехме наш. Закуската горе-долу става,но само ако си много гладен.

petarars (1)
отседнал Декември 2010 за 3-5 дни семейно
2011.01.12
20:08
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Посетихме хотелът през Декември 2010.Стаята изглеждаше както е описана на сайта им. Добре отоплена е (климатик) и чиста.
Почистваха и сменяха кърпите всеки ден. В стаята има телевизор, който издаваше странен шум, затова избягвахме да го пускаме.
В цената е включена и ултра скромна зкуска на блок маса: сухи хлебчета,сирене, конфитюр,колбас, масло , кафе и чай. Според моите разбирания - качеството и разнообразието на продуктите не беше на ниво.
Ползвахме и подземният паркинг на хотела. Той няма "топла връзка" с хотела и при нужда от влизане/излизане трябва да помолите охраната да дойде за да ви обслужи, която не винаги е където се очаква. Без коментар оставям факта, че паркомястото ми беше заето от друг автомобил преди края на престоят ни.
В стаята имаше жичен интернет с добра скорост на връзката.


Други хотели в БургасЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share